-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δηλαδή χρειαζόμαστε πλάτες για να εκφράσουμε τη γνώμη μας ΑΝΟΙΧΤΑ και ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ για κάτι που συμβαίνει; Και ιδίως όταν για κάτι για το οποίο δεν είμαστε σίγουροι αποφεύγουμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά; Τι απέγινε το Σύνταγμα της χώρας; Τι απέγιναν οι βάσεις της δημοκρατίας (παρρησία, ισονομία και ισηγορία); Θα βλέπουμε ότι κάποιοι διατυπώνουν και διαδίδουν αβάσιμους ισχυρισμούς για να στρεβλώσουν την αγορά κι εμείς θα πάμε να γραφτούμε στο Σύλλογο του Σώπα, φοβούμενοι ν'ανοίξουμε το στόμα μας;Κουράζομαι να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου. Ρίξε μια ματιά 1-2 σελίδες πίσω να δεις τι σου γράφω. Και βέβαια δεν είναι κακό να εκφράζεις την άποψή σου...αλλά με όρια και σε λογικά πλαίσια. Μερικά πράγματα τα θεωρώ υπερβολικά που ίσως τελικά σε βλάψουν...ξεκινόντας από την αξιοπιστία σου. Ξέρεις...τους 'πορωμένους' τους εμπιστεύεται λιγότερο ο κόσμος.
-
Skullone να σου το θέσω αλλιώς. Εκείνοι γράφουν ότι γράφουν γιατί έχουν προσωπικό συμφέρον (είτε οι ίδιοι είτε το περιοδικό που εκπροσωπούν)! Στα περιοδικά ισχύει ο θάνατός σου η ζωή μου. Πρόκειται για χτυπήματα κάτω από τη μέση μεν, αλλά έτσι όπως έχει καταντήσει στις μέρες μας ο θεσμός της δημοσιογραφίας δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση. Συν το γεγονός ότι οποιοδήποτε άρθρο πριν δημοσιευθεί παίρνει έγκριση. Άρα οποιαδήποτε γνώμη και αν γραφτεί, παίζει ρόλο το μέσον από το οποίο γράφτηκε ή αναφέρθηκε και σίγουρα εκπροσωπεί.
Εσύ τι συμφέρον έχεις από όλο αυτό που προσπαθείς να πείσεις τους πάντες (και χωρίς αδιάσειστα στοιχεία για αρκετά από αυτά που υποστηρίζεις); Και δίκιο να έχεις, με τον τρόπο που το κάνεις και εκτίθεσαι και κινδυνεύεις να κατηγορηθείς για τον τρόπο που εκφράστηκες.
-
Το συμφέρον μου είναι η ποιοτική αναβάθμιση του χώρου της δημοσιογραφίας. Κουράστηκα πια απ'όλη τη σαβούρα. Θες να κατηγορήσεις ένα προϊόν; Ωραία, κάντο, αλλά να μετράει αυτό που λες. Και να ξέρεις, αυτά που γράφω είναι ΧΑΔΙ μπροστά σ'αυτά που λένε συνάδελφοι των συντακτών του AMS.
Και κάτι ακόμα. Αν αυτοί μπορούν μια φορά να με κατηγορήσουν, μπορώ κι εγώ να τους κατηγορήσω, γιατί, ως αναγνώστης των 4Τ, χαρακτηρίστηκα κρετίνος από εκείνους. Ρώτησα χθες το δικηγόρο μου και μου είπε ότι μπορώ να τους κάνω αγωγή για προσβολή προσωπικότητας και λόγω εξύβριση. Ακόμα περισσότερους λόγους έχουν οι 4Τ να το πράξουν, προσθέτοντας μάλιστα και την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Και να σου πω κάτι; Από τη Fiat και τις αντιπροσωπείες της δεν έχω την καλύτερη εμπειρία. Αρκετές φορές μου έχουν κάνει τα νεύρα κορδέλες. Και το'χω γράψει αυτό κατ'επανάληψιν. Αλλά ξέρεις κάτι; Θεωρώ πως είναι χυδαίο κάποιος να χρησιμοποιεί την όποια ισχύ του δίνει η θέση του ως δημοσιογράφου ή εκδότη για να εξαπατά τον κόσμο.
-
Και να στραφείς εναντίον του περιοδικού, αν θα βάλουν και αυτοί τον δικηγόρο τους και ψάξουν λίγο τα γραφόμενά σου, πίστεψέ με θα βρουν κάμποσα πατήματα σε όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα και δεν θα είναι υπερ σου ο τρόπος που εκφράστηκες. Με λίγα λόγια δεν θα καταφέρεις απολύτως τίποτα. Κατάλαβες γιατί σου λέει ο Nikos120i ότι πρέπει να προσέχεις τι γράφεις και να έχεις κάποιο μέτρο;
-
Το συμφέρον μου είναι η ποιοτική αναβάθμιση του χώρου της δημοσιογραφίας. Κουράστηκα πια απ'όλη τη σαβούρα. Θες να κατηγορήσεις ένα προϊόν; Ωραία, κάντο, αλλά να μετράει αυτό που λες. Και να ξέρεις, αυτά που γράφω είναι ΧΑΔΙ μπροστά σ'αυτά που λένε συνάδελφοι των συντακτών του AMS.Και κάτι ακόμα. Αν αυτοί μπορούν μια φορά να με κατηγορήσουν, μπορώ κι εγώ να τους κατηγορήσω, γιατί, ως αναγνώστης των 4Τ, χαρακτηρίστηκα κρετίνος από εκείνους. Ρώτησα χθες το δικηγόρο μου και μου είπε ότι μπορώ να τους κάνω αγωγή για προσβολή προσωπικότητας και λόγω εξύβριση. Ακόμα περισσότερους λόγους έχουν οι 4Τ να το πράξουν, προσθέτοντας μάλιστα και την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Και να σου πω κάτι; Από τη Fiat και τις αντιπροσωπείες της δεν έχω την καλύτερη εμπειρία. Αρκετές φορές μου έχουν κάνει τα νεύρα κορδέλες. Και το'χω γράψει αυτό κατ'επανάληψιν. Αλλά ξέρεις κάτι; Θεωρώ πως είναι χυδαίο κάποιος να χρησιμοποιεί την όποια ισχύ του δίνει η θέση του ως δημοσιογράφου ή εκδότη για να εξαπατά τον κόσμο.
Γενικώς τα περιοδικά γράφουν ο,τι να'ναι...από τις Espresso μέχρι και δε ξέρω γω τι...βλέπεις κανέναν να κάνει blog γι'αυτό?
ΟΚ...τα έχεις πάρει γενικότερα. Το καταλαβαίνω. Και θέλεις να εκφράσεις την άποψή σου...κι αυτό το καταλαβαίνω. Να το κάνεις ρε άνθρωπε όμως σε λογικά και 'ήρεμα' πλαίσια. Όχι 100+ με δεκάδες ποστ...συν άλλα φόρουμ copy/paste τα περισσότερα...συν blog κ.α.
Αν κάτσει κάποιος και τα ψάξει...θα έχεις πρόβλημα...γιατί πολύ απλά δεν έβαζες όριο σε αυτά που έλεγες. Και το αστείο είναι ότι όντως δεν έχεις τίποτα να κερδίσεις...και ρισκάρεις πολλά χωρίς λόγο και αιτία.
Σου είπα...το ίντερνετ είναι ΠΟΛΥ ύπουλο πράγμα...πάρα μα ΠΑΡΑ πολύ. Θέλει προσοχή τι γράφεις και τι κάνεις.
Για να καταλάβεις το ύψος και πλάτος του λάθους σου...θα σου πω να κάνεις το εξής:
Κάνε google το παρακάνω (copy/paste χωρίς τα quotes) 'Bravo AMS φρένα'...κοίτα τι βγαίνει κάτω-κάτω...το blog σου. (και που να κάνεις google το nickname σου να δεις τι βγάζει)
Γιαυτό πριν μερικές σελίδες σου έγραψα ότι περπατάς σε thin ice.
ΠΡΟΣΕΧΕ φίλε μου!!!
-
Λιγότερο πάτημα μπορούν να βρουν σ'εμένα αυτοί παρά οποιοσδήποτε στα δικά τους.
Γιατί, άντε να πούμε ότι ήταν ύβρις το ότι γράφω πως προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας και ότι βρίζουν και συκοφαντούν. Ωραία;
Το ξέρεις ότι αυτά που γράφουν, εάν τα λάβει κανείς υπ'όψιν του και αποφασίσει με βάση αυτά να αγοράσει αυτοκίνητο, άνετα μπορεί να θεωρήσει ένα δικαστήριο ότι τον ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ;
Να τα απαριθμήσω:
- Απόδοση του συμβάντος που περιγράφουν σε υπερθέρμανση φρένων
- Απόδοση της υπερθέρμανσης στη μικρή διάμετρο των φρένων
(αυτά τα δυο εύκολα τα αποδεικνύει ένας πραγματογνώμων στο δικαστήριο)
- Φωτογραφίες που ΔΕΝ πιστοποιούν ότι γινόταν δοκιμή (νύχτα, απουσία μετρητικών οργάνων από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο)
- Φωτογραφία κατεστραμμένου δισκοφρένου από άλλο αυτοκίνητο (Toyota και μάλιστα μεγάλης ηλικίας) που χρησιμοποιήθηκε ως πειστήριο
- Αποστολή SPAM
- Υβριστικό δημοσίευμα για τα άλλα περιοδικά και τους αναγνώστες τους
Αυτά είναι που βλέπει κανείς πολύ εύκολα, που αποδεικνύονται από μόνα τους και δεν υπάρχουν εικασίες περί αυτών. Γιατί μπορεί να υποψιάζομαι ότι προσπαθούν να εκβιάσουν κάποια πράγματα, αλλά, αφού δεν έχω 100% διασταυρωμένες πληροφορίες, δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά γι'αυτό. Για αυτά τα έξι πράγματα όμως έχω κάθε δικαίωμα να τους τη λέω, γιατί δε σηκώνουν την παραμικρή αμφισβήτηση.
Εάν λοιπόν κάποιος αγοράσει άλλο αυτοκίνητο αντί του Bravo βασισμένος στα άρθρα του AMS, θα έχει κάθε δικαίωμα να τους κάνει μήνυση για εξαπάτηση. Ειδικά μάλιστα αν του βγάλει και κανένα πρόβλημα που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του, ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γενικώς τα περιοδικά γράφουν ο,τι να'ναι...από τις Espresso μέχρι και δε ξέρω γω τι...βλέπεις κανέναν να κάνει blog γι'αυτό?Ναι. Μπόλικα μάλιστα. Και πού να δεις το mediablog.gr... Να δεις τι σούρσιμο κάνει στα περιοδικά, στα κανάλια και στους διάφορους σταρ.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και να στραφείς εναντίον του περιοδικού, αν θα βάλουν και αυτοί τον δικηγόρο τους και ψάξουν λίγο τα γραφόμενά σου, πίστεψέ με θα βρουν κάμποσα πατήματα σε όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα και δεν θα είναι υπερ σου ο τρόπος που εκφράστηκες. Με λίγα λόγια δεν θα καταφέρεις απολύτως τίποτα. Κατάλαβες γιατί σου λέει ο Nikos120i ότι πρέπει να προσέχεις τι γράφεις και να έχεις κάποιο μέτρο;Γιατί εσύ έχεις την εντύπωση ότι οι 4Τροχοί θα δώσουν όνομα και τηλέφωνο του Scullone στους δικηγόρους του AMS? Που τα ξέρουν στους 4τροχούς?
Μην είστε ψάρακες. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης γίναμε...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Και να στραφείς εναντίον του περιοδικού, αν θα βάλουν και αυτοί τον δικηγόρο τους και ψάξουν λίγο τα γραφόμενά σου, πίστεψέ με θα βρουν κάμποσα πατήματα σε όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα και δεν θα είναι υπερ σου ο τρόπος που εκφράστηκες. Με λίγα λόγια δεν θα καταφέρεις απολύτως τίποτα. Κατάλαβες γιατί σου λέει ο Nikos120i ότι πρέπει να προσέχεις τι γράφεις και να έχεις κάποιο μέτρο;
Γιατί εσύ έχεις την εντύπωση ότι οι 4Τροχοί θα δώσουν όνομα και τηλέφωνο του Scullone στους δικηγόρους του AMS? Που τα ξέρουν στους 4τροχούς?
Φίλε asteri στις μέρες μας τα ίχνη και τα στοιχεία κάποιου από το internet βρίσκονται πολύ πιο εύκολα από ότι νομίζεις. Και ας κρύβεσαι πίσω από ένα nickname.
-
Λέτε να έχουμε υπόθεση Τριανταφύλλη-skullone όπως είχαμε Λιακόπουλο εναντίον blogme.gr και funEL;
-
Αλλά και άλλοι χρήστες στο διαδίκτυο τους τα χώνουν. Μόνο στο to4x4.gr τα αποδέχονται χωρίς αντίρρηση... Οπουδήποτε αλλού, από συντάκτες της π****ας τους χαρακτηρίζουν μέχρι καραγκιόζηδες και λαμόγια.
-
Αλλά και άλλοι χρήστες στο διαδίκτυο τους τα χώνουν. Μόνο στο to4x4.gr τα αποδέχονται χωρίς αντίρρηση... Οπουδήποτε αλλού, από συντάκτες της π****ας τους χαρακτηρίζουν μέχρι καραγκιόζηδες και λαμόγια.Πόσα τέτοια ποστ όμως έχει κάθε χρήστης? Άντε 1, άντε 2 άντε 3 ποστς. Όχι σελίδες ατελειωτες και μάλιστα σε αρκετά sites/blogs/forums. Εσύ το έχεις λίγο παρακάνει σε αυτό το θέμα.
-
Κάποιος έπρεπε να το κάνει (όπως κάποιος έπρεπε να σκεφτεί να πάρει μια σκάλα κι ένα ψαλίδι και να κόψει το κάτω μέρος απ'το διχτάκι στις πρώιμες μπασκέτες). Ε, έτυχε απ'όλους να είμαι εγώ αυτός που τα μάζεψα σε ένα μέρος και μάλιστα να έχω και την όρεξη να βγάλω άκρη με το δάσος των urban legends. Δεν κοιτάνε καλύτερα που τους έχει πάρει στο ψιλό όλο το διαδίκτυο εν Ελλάδι... Και μάλιστα, όπως είδα, χωρίς κανένας να έχει χρησιμοποιήσει το δικό μου blog ως πηγή. Συνεπώς, δεν έπαιξε και τόσο μεγάλο ρόλο η διαδικτυακή μου δραστηριότητα στο ξεσκέπασμα αυτής της έωλης ιστορίας. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω πολύ βαρύτερους χαρακτηρισμούς, όπως κάνει το σύνολο σχεδόν των χρηστών, αλλά δεν το έχω πράξει.
EDIT: Χμμμ... Από τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου, τα οποία είναι τουλάχιστον απαξιωτικά για το AMS, συμπεραίνω πως ό,τι ήθελα να επιτύχω (δηλαδή να εκθέσω τα κενά των ισχυρισμών του AMS) και έτσι, δεν υφίσταται λόγος για να γράψω κάτι καινούργιο μέχρι να μάθω για την κατάληξη της δικαστικής διαμάχης.
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Γιατί εσύ έχεις την εντύπωση ότι οι 4Τροχοί θα δώσουν όνομα και τηλέφωνο του Scullone στους δικηγόρους του AMS? Που τα ξέρουν στους 4τροχούς?
Δε ξέρω αν είδες τι έγραψα πριν...κάνε google τη λέξη skullone να δεις τι βγάζει...
-
Πολλά πάντως δεν είναι καν δικά μου... Π.χ. το http://www.skullone.com. Πόσο μάλλον προφίλ από Ολλανδία και... ΗΠΑ ή στο... VWVortex! Ούτε και ξέρω ισπανικά. Μην τρελλαθούμε κιόλας. Επειδή υιοθέτησα ως nickname το σήμα κλήσης του εκάστοτε πιλότου του πιο δημοφιλούς και διάσημου VF-1 από το Macross δε σημαίνει ότι είμαι και σ'όλο το ίντερνετ.
-
Πολλά πάντως δεν είναι καν δικά μου... Π.χ. το http://www.skullone.com. Πόσο μάλλον προφίλ από Ολλανδία και... ΗΠΑ ή στο... VWVortex! Ούτε και ξέρω ισπανικά. Μην τρελλαθούμε κιόλας. Επειδή υιοθέτησα ως nickname το σήμα κλήσης του εκάστοτε πιλότου του πιο δημοφιλούς και διάσημου VF-1 από το Macross δε σημαίνει ότι είμαι και σ'όλο το ίντερνετ.Καλά προφανώς και δεν είναι δικά σου όλα...το πρώτο πρώτο που βγάζει πάντως στο pathfinder...είναι!
Τέλοσπαντων...αν δε καταλαβαίνεις τι λέω...άστο. Κάνε ότι θέλεις...για καλό σου το λέω, να σε προστατέψω θέλω.
Tone it down a bit...
-
Δες λίγο πιο πάνω. Αυτό που ήθελα να πετύχω επετεύχθη. Και ίσως ο ρόλος μου να ήταν και μικρότερος του αναμενόμενου στην αντιστροφή του κλίματος και στο ξεσκέπασμα των κενών.
-
Και κάτι ακόμα. Αν αυτοί μπορούν μια φορά να με κατηγορήσουν, μπορώ κι εγώ να τους κατηγορήσω, γιατί, ως αναγνώστης των 4Τ, χαρακτηρίστηκα κρετίνος από εκείνους. Ρώτησα χθες το δικηγόρο μου και μου είπε ότι μπορώ να τους κάνω αγωγή για προσβολή προσωπικότητας και λόγω εξύβριση.Φυσικά θα κάνεις αγωγή. Μην ξεχάσεις να μας πεις και πότε θα είναι η δίκη να έρθουμε στο δικαστήριο. Την άλλη φορά, στη Νυρεμβέργη, είχα μαγουλάδες και δεν πήγα στο δικαστήριο, αυτή τη φορά δεν το χάνω.
-
Δεν είναι απαραίτητο να τους κάνω αγωγή. Μου αρκεί το ότι ξέρω πως μου δώσανε το δικαίωμα να το πράξω, ενισχύοντας έτσι την άποψη που έχω γι'αυτούς.
-
ρε σεις αφήστε τον skullone ν' ανοίξει τα μάτια του κόσμου!
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων