-
κλαιν μαιν σκοπιες ειναι αποσο ξερω...
-
Νταξ ρε συ, σίγουρα.
Αλλά από τη στιγμή που είσαι ξύπνιος τόσες ώρες... -
Σώπα καλέ. Είναι πολύ σκληροί οι ναύται.
-
δε πειραζει...θα μεγαλωσουν...
-
Καιρο ειχα να δω αυτο το τοπικ....
-
Σου έλειψε, ε?
-
Σήμερα μπήκαν οι 301 στη μονάδα. Αρχίζω και γώ να παλιώνω σιγά-σιγά
-
Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κανονισμός και που μπορώ να τον βρω που να λέει ότι οι τιμητικές άδειες αιμοδοσίας χάνονται μετά από 2 μήνες. Αυτό υποστηρίζουν εδώ στην ΕΛ.ΔΥ.Κ για να μην μας τις δώσουν αλλά φοβάμαι ότι είναι ψέμα.
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Κοιτάξτε εδώ βραδιά οπλίτη! Πως μπόρεσαν και την έβαλαν μέσα???ΣΙΔΕΡΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κανονισμός και που μπορώ να τον βρω που να λέει ότι οι τιμητικές άδειες αιμοδοσίας χάνονται μετά από 2 μήνες. Αυτό υποστηρίζουν εδώ στην ΕΛ.ΔΥ.Κ για να μην μας τις δώσουν αλλά φοβάμαι ότι είναι ψέμα.ο κανονισμος μεχρι το 2005 ελεγε οτι αυτες τις μερες επρεπε να τις παρεις στη μοναδα οπου εδωσες αιμα..αν εδωσες ελδυκ θα πρεπει να τις παρεις οσο εισαι μελος αυτου του ηρωικου σωματος που εχει και προγευμα..
αν επαναπατριστεις δυσκολα θα τις παρεις...εγω τις ειχα παρει νταηλικι απο τις στρατιωτικες φυλακες θεσσαλονικης μετα τον επαναπατρισμο αλλα να ξερεις οτι αυτες ηταν η εξαιρεση της εξαιρεσης..
αρα ζητα τες απο την ελδυκ...εκτος και αμα ειναι απο κανα κεντρο οποτε το φαγες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κανονισμός και που μπορώ να τον βρω που να λέει ότι οι τιμητικές άδειες αιμοδοσίας χάνονται μετά από 2 μήνες. Αυτό υποστηρίζουν εδώ στην ΕΛ.ΔΥ.Κ για να μην μας τις δώσουν αλλά φοβάμαι ότι είναι ψέμα.
ο κανονισμος μεχρι το 2005 ελεγε οτι αυτες τις μερες επρεπε να τις παρεις στη μοναδα οπου εδωσες αιμα..αν εδωσες ελδυκ θα πρεπει να τις παρεις οσο εισαι μελος αυτου του ηρωικου σωματος που εχει και προγευμα..
αν επαναπατριστεις δυσκολα θα τις παρεις...εγω τις ειχα παρει νταηλικι απο τις στρατιωτικες φυλακες θεσσαλονικης μετα τον επαναπατρισμο αλλα να ξερεις οτι αυτες ηταν η εξαιρεση της εξαιρεσης..
αρα ζητα τες απο την ελδυκ...εκτος και αμα ειναι απο κανα κεντρο οποτε το φαγες...
Ρε τι μου θύμισες!
Όσο για την αιμοδοσίας... αν έδωσες κέντρο, όπως είχα δώσει και εγώ, ξέχνα την...
-
δυστυχως εχω πεταξει το κανονισμο..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μίλαγα τώρα με μια φίλη, που το αγόρι της είναι ναυτικό.
Έχει λέει σήμερα σκοπιά 2 με 8!!!
Καλά τι σκατα έχουν στο μυαλό τους και βάζουν τέτοια ωράρια?
Εδώ έχουν τόσα περισσευούμενα άτομα, που τους διώχνουν από το στρατόπεδο.Καλα εξωδαουα εινα ιτο παληκαρι μαλλον και εχει δουλεια 2 με 8 οποτε ξερεις, μωρο μου σημερα ο αξυπ εινα ιπολυ στραβοξυλο ουτε να μιλησουμε στο τηλ δεν θα μπορουμε!
-
υπάρχουν και σκατουπηρεσίες στο ναυτικό μη κοιτάς εμάς που σταθήκαμε τυχεροί
-
Στην αεροπορία πάντως, η πιο μυστήρια μοίρα, από πλευράς ανισότητας υπηρεσιών, συνήθως είναι η ΜΕΕΠ. Τουλάχιστον στην 115ΠΜ, η εν λόγω μοίρα βάζει όσο πιο πολλούς (ντόπιους) φαντάρους στο σμήνος εξωραϊσμού (με 4 σκοπιές το μήνα - στη χειρότερη περίπτωση τους πάει 5) και στη ΛΑΞ (με 3 το πολύ σκοπιές το μήνα για το χειμώνα και ΜΙΑ το μήνα για το καλοκαίρι). Πριν προλάβει κανείς να πει ότι οι εξωραϊστές τραβάνε ζόρια, συνήθως ξεχορτίζουν το πολύ μια ώρα την ημέρα και μετά λιώνουν στο γραφείο προσωπικού της μοίρας. Το χειμώνα απλώς λιώνουν όλες τις ώρες. Σε πιο υπεύθυνα πόστα (ΔΕΕ, μηχανοργάνωση, ΔΥΠ), οι φαντάροι της ΜΕΕΠ κάνουν - σύμφωνα με το πρόγραμμα του γραφείου άμυνας - 6 με 7 σκοπιές το μήνα, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν πέφτουν κάτω από τις 8.
Το υπασπιστήριο κάνει - στην 115 - 4 σκοπιές το μήνα + 8 υπηρεσίες γραφείου, κατά τις οποίες κάθονται μέχρι τις 11 το βράδυ περιμένοντας να περάσει η ώρα.
Η ΜΑΦ είναι γενικά η πιο μαύρη μοίρα, ενώ ζόρικες από υπηρεσίες είναι και οι πολεμικές.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στις 17 Δεκεμβρίου τελειώνει η 5μηνη παραμονή μου στη Ρόδο και ξεκινάω το ταξίδι προς τον τελευταίο (;) προορισμό: τη 2η Διμοιρία του 2ου Λόχου του 486 ΤΔΒ (Τάγματος Διαβιβάσεων). ...Χθες παρουσιάστηκα στη νέα μου μονάδα. Αυτή τη στιγμή και παρόλο που λείπουν 2-3 άτομα με άδεια Χριστουγέννων, έχουμε μία (άοπλη) υπηρεσία την εβδομάδα ενώ ούτε όπλο χρεωνόμαστε. Από τα μέσα Ιανουαρίου που θα φύγουν 4-5 άτομα με άδεια απολύσεως θα πήξουμε (1 μέσα - 2/3/4 έξω ).
Επίσης, είναι πολύ εύκολο το να αποκτήσεις το δικαίωμα σε διανυκτέρευση. Οπότε με βλέπω να νοικιάζω σπίτι. Κανείς Βολιώτης να βοηθήσει;Υ.Γ.: Το μόνο κακό είναι ότι όσο πιο πολύ είσαι έξω τόσο αυξάνονται τα έξοδα.
-
αυτό δε περίμενα ποτέ ότι θα τ'ακούσω, αλλά πραγματικά δεν έχεις άδικο αφού βρίσκεσαι εκτός έδρας
βρες καμιά Βολιότισσα και άραξε -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υ.Γ.: Το μόνο κακό είναι ότι όσο πιο πολύ είσαι έξω τόσο αυξάνονται τα έξοδα.Τα ίδια έλεγε για έναν ξάδερφό μου μια θεία μου, επειδή ήταν συνέχεια έξω. Από την άλλη, κι όταν είσαι συνέχεια σκοπέτο ρημάζεσαι να τρως σουβλάκια, κρουασάν κλπ για να είσαι χορτάτος και όρθιος στη σκοπιά (και η μπάκα μεγαλώνει).
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βρες καμιά Βολιότισσα και άραξε
+1...καμια φοιτητρια δηλαδη, μη βρεις καμια βολιωτισσα και αραξεις οριστικα...
Περί Θητείας [#2]