-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Έστω ότι το παίρνω εγώΑν στο μέλλον θελήσω να αγοράσω μεγαλύτερο θα μπορώ να πληρώσω την εφορία για το μικρό τότε και να πάρω το μεγάλο χωρίς να επιβαρυνθώ με τους φόρους 2ης κατοικίας;
NAI (με το σημερινο καθεστως φορολογησης, που δεν φαινεται να αλλαζει για το συγκεκριμενο θεμα)
Μήπως θα μπορώ να το παραχωρήσω σε έναν αδερφό; Υπάρχει επιβάρυνση και τι μεγέθους;
Δεν υπαρχει διαδικασια αναλογη της 'γονικης παροχης' μεταξυ αδελφων (με την καλη εννοια ), αλλα κανονικη μεταβιβαση. Το καθεστως του φορου μεταβιβασης ειναι υπο τροποποιηση αρκιβως αυτην την εποχη.
Δεν κάνω φορολογική δήλωση. Μπορώ να πάρω στεγαστικό δάνειο με εγγυητές τους γονείς μου, έτσι ώστε να φανεί ότι το αγοράζω εγώ;
ΝΑΙ.
Το υπόλοιπο ποσό της αντικειμενικής αξίας, κάπου 55000, (η αντικειμενική είναι συνολικά γύρω στις 115000) πως μπορεί να δικαιολογηθεί; Μήπως με δωρεές από τους γονείς μου; Υπάρχει κάποια επιβάρυνση σε όλα αυτά;
ΔΞ/ΔΑ. Νομιζω για αποκτηση πρωτης κατοικιας ΔΕΝ υπαρχει τεκμηριο αγορας (δεν χρειαζεται να δικαιολογησεις απο που βρηκες τα μετρητα).
Ολα τα παραπανω με επιφυλαξη, αφου μιλω απο προσφατη εμπειρια συγγενικου μου προσωπου και οχι ως ειδικος. Επισης πρεπει να λαβεις υποψη τις αλλαγες στην φορολογηση ακινητων που ετοιμαζονται.
Καλο θα ειναι επισης να δηλωνεις πλεον καποια εισοδηματα (πχ απο ενοικια ή αλλες πηγες), που πριν επιβαρυναν τους γοενις σου, ωστε να μπορεις να κανεις χρηση της απαλλαγης απο το εισοδημα των τοκων για δανειο για αγορα πρωτης κατοικιας.
-
Το 2007 υπηρετούσα στο ναυτικό τη θητεία μου. Όμως για 2,5 μήνες δούλεψα ως μισθωτός. Κανονικά δε χρειάζεται να κάνω φορολογική. Να τη κάνω για να καρπωθώ την έκπτωση φόρου από τους τόλους του δανείου;
Ευχαριστώ για τα παραπάνω. -
Επειδή για το 2007 θεωρούμαι προστατευόμενο μέλος, μήπως να αγοράσουμε το σπίτι τις πρώτες μέρες του 2008; Έτσι ώστε η μητέρα μου να μη χάσει μεγάλες φοροελαφρύνσεις -όντως αρκετά λεφτά μιας και θα χει 3 προστατευόμενα παιδιά και σύζυγο με αναπηρία >67%. Όμως θα προλάβουμε τις επικείμενες αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών; Άκουσα ότι έρχονται τέλη Γενάρη αρχές Φλεβάρη.
Το εισόδημά μου για το 2007 ήταν 2000 περίπου. Δε θυμάμαι το όριο για να είσαι προστατευόμενο μέλος -να ναι 1600; . Λες να το ξεπερνάω με του στρατού; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
μηπως γνωριζει καποιος για τον κλασσικο σοβα λεπτομερειες χρησης του?
δηλαδη σε τι αναλογια πρεπει να μπουν τα υλικα: νερο , αμμος , τσιμεντο ασβεστης καθως κ ποσες στρωσεις πρεπει να κανεις για να φτασεις στο τελικο αποτελεσμα?Εμπειρικά τα βάζω βασικά, αναλογίες θα βρεις πάνω στα τσουβάλια του τσιμέντου αλλά και σε όποιον μαντρά ψωνίσεις θα σου πει.
Η πρώτη (και μεγαλύτερη) στρώση γίνεται με χοντρή άμμο για σοβάτισμα, ασβέστη και τσιμέντο. Περισσότερο τσιμέντο κάνει το σοβά πιό σκληρό, ο ασβέστης μπαίνει για να τον κάνει πιό 'πλαστικό'. Αυτή η στρώση καλύπτει όλες τις ατέλειες και είναι η πιο σημαντική.
Η τελική (λευκή και πολύ λεπτή) στρώση γίνεται με μαρμαρόσκονη και ασβέστη και τρίβεται με φενιζόλ (κ λίγο νερό).
Τι θέλεις να φτιάξεις; Και γιατί δεν πηγαίνεις στους έτοιμους σοβάδες;οκ ililias ευχαριστω για τον χρονο σου! πληροφοριακα ρωτησα για να παρω κ μια δευτερη γνωμη!
-
babs1.6
Η έκπτωση των τόκων δεν σε αφορά προς το παρόν καθώς ότι εισόδημα και να δηλώσεις απο αυτά που λες είσαι έτσι και αλλοιώς στο αφορολόγητο όριο.
Πρόσεχε με το δάνειο. Ακόμη και αν δεν αποτελεί τεκμήριο η αγορά πρώτης κατοικίας (δεν το ξέρω), η καταβολή του κεφαλαίου θα αποτελέσει τεκμήριο αν μελλοντικά θελήσεις να κάνεις αγορά που αποτελεί τεκμήριο και κάνεις χρήση συσσωρευμένου κεφαλαίου προηγούμενων ετών.Ακόμη, το συμβόλαιο θα γράφει την αντικειμενική ή την πραγματική; Προφανώς σε συμφέρει η αντικειμενική και ισόποσο δάνειο που πολύ εύκολα θα σου δώσει η τράπεζα. Χρησιμοποίησε τη διαθέσιμη διαφορά μετρητών για μερική αποληρωμή του δανείου μετά την αρχική περίοδο του πολύ χαμηλού επιτοκίου, έχοντάς τα δεσμέυσει σε ανάλογο τοκοφόρο λογαρισμό στη τράπεζα. Κερδίζεις πολύ χαμηλό επιτόκιο για όλο το δανειακό ποσό, καλό επιτόκιο στη προθεσμιακή και λογικά θα πρέπει να σου περισσέψουν απο τους τόκους που θα πάρεις. Εννοείται ψάχνεις τη τράπεζα με το χαμηλότερο αρχικό επιτόκιο και τη δυνατότητα μερικής αποπληρωμής χωρις επιβάρυνση μετά την αρχική περίδο.
Ωστόσο, στη θέση σου θα ρωτούσα φοροτεχνικό εμπιστοσύνης ή/και έμπειρο συμβολαιογράφο
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
babs1.6
Η έκπτωση των τόκων δεν σε αφορά προς το παρόν καθώς ότι εισόδημα και να δηλώσεις απο αυτά που λες είσαι έτσι και αλλοιώς στο αφορολόγητο όριο.+1
Γιαυτο σου γραψα οτι θα ειχε νοημα να προσθεσεις στον εαυτο σου ηδη υπαρχοντα εισοδηματα, που τωρα επιβαρυνουν αλλα μελη της οικογενειας (πχ ενοικια, αμοιβες με τιμολογια παροχης υπηρεσιων, προμηθειες, εισοδηματα ατομικης επιχειρησης κτλ).Πρόσεχε με το δάνειο. (...)
Μονο να προσεξεις και το εξης: Τα δανεια 'χαμηλης εκκινησης' εχουν συνηθως χειροτερους ορους μετα την πρωτη περιοδο (του χαμηλου επιτοκιου). Τουλαχιστον αυτο ισχυε οταν πηρα το δικο μου. Αλλιως ολοι θα παιρναμε τετοια.
Οποτε το οφελος που γραφει ο φιλος geolib μπορει να το χασεις απο αλλη 'πορτα'.Ωστόσο, στη θέση σου θα ρωτούσα φοροτεχνικό εμπιστοσύνης ή/και έμπειρο συμβολαιογράφο
+οο
Ρωτα καποιον ειδικο, γιατι τα ποσα ειναι σημαντικα και το τοπιο θολο. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μονο να προσεξεις και το εξης: Τα δανεια 'χαμηλης εκκινησης' εχουν συνηθως χειροτερους ορους μετα την πρωτη περιοδο (του χαμηλου επιτοκιου). Τουλαχιστον αυτο ισχυε οταν πηρα το δικο μου. Αλλιως ολοι θα παιρναμε τετοια.
Οποτε το οφελος που γραφει ο φιλος geolib μπορει να το χασεις απο αλλη 'πορτα'.Ισχύει.
Όμως... καλός πελάτης είναι ο ενημερωμένος πελάτης. Χαμηλότερο επιτόκιο, για κείνους που ξέρουν, είναι αυτό του κύκλου ζωής του δανείου. Ήτοι η συνολική επιβάρυνση που θα προκύψει απο τα έξοδα του δανείου (προμήθεια, προσημείωση, έλεγχος, ασφάλιση κλπ) και την επιβάρυνση τόκων στη διάρκειά του.
Ο έξυπνος πελάτης λοιπόν τα ελέγχει, τα συγκρίνει και αποφασίζει για το Πακέτο που θα ψωνίσει. Πάντα στην αγορά υπάρχει προϊόν που είναι φθηνότερο και καλύτερο απο τα άλλα για τις ανάγκες του πελάτη.
Χρειάζεται λίγη προσοχή σε κείνα που στηρίζονται σε αιρέσεις κυρίως νομισμάτων. Συνήθως υπάρχουν έξοδα που δεν ομολογούνται απο την αρχή και τα ανακαλύπτει κανείς με το δύσκολο τρόπο.
Σε κάθε περίπτωση, ρωτάμε ότι θέλουμε, ζητάμε τη συμβουλή του υπαλλήλου που θα μας εξυπηρετήσει, και ζητάμε γραπτές απαντήσεις, οι οποίες θα πρέπει να αντανακλούνται και στη δανειακή σύμβαση.
-
στις 12/09/07 >Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Προφανώς πάντως όλα αυτά, περί ακινήτων, είναι σαφώς ευνοϊκά προς τα μεγάλα και μεσαία πορτοφόλια και ψιλοαδιάφορα για τα μικρά...
1)Αν καταργηθεί ο ΦΜΑΠ θα βρεθούν να πληρώνουν κάτι τις ακόμα και οι πολύ μικροί ...Τώρα υπάρχει αφορολόγητο 243.000 ( στους παντρεμένους, αν ο ένας δεν καλύπτει με την προσωπική του περιουσία το δικό του 243ρι , ό,τι περισσεύει το επωφελείται φορολογικά ο άλλος = ο μόνος λόγος για να παντρευτώ ) οπότε οι μικροί δεν πληρώνουν...Επίσης ο συντελεστής φορολόγησης του ΦΜΑΠ κλιμακώνεται όσο ανεβαίνει η περιουσία (από 0,354 έως 0,944%). Αν μπει ενιαίος % φόρος σε ΟΛΑ τα ακίνητα ακόμα και ο πιο μικρός κάποιο ελάχιστο ποσό θα το δίνει ενώ ο μεσο-μέγαλος θα πληρώνει λιγότερα σε σχέση με το ΦΜΑΠ...
-
Περί κληρονομιάς + γονική παροχή προφανώς ευνοεί τις μεγάλες ακίνητες περιουσίες...Αυτός που έχει 1 σπιτάκι πληρώνει κάτι ελάχιστα ως φόρο κληρονομιάς (οι πρώτες 80.000 0% και κλιμακώνεται) ή γονική παροχή (οι πρώτες 100.000 για κάθε γονεά είναι ατελώς : για τους μικρούς φτάνουν μια χαρά)...Για σκεφτείτε τι κερδίζει ένας μεσαίος με ακίνητη περιουσία 2-3 εκατομ. ευρώ(αγοραία), πράγμα διόλου σπάνιο.
-
Αυτό που λέει ο Λεωνίδας με τις εταιρίες δεν είναι απόλυτο : ξέρω πολλούς αστούς με ακίνητες περιουσίες εκατομμυρίων ευρώ (ουκ ολίγες φορές και δεκάδες εκατομμυρίων) οι οποίοι όχι εταιρία δεν έχουν αλλά ούτε τι είναι αμοιβαίο κεφάλαιο δεν ξέρουν...Σκέψου πόσο θα ωφεληθούν αυτοί..
ΥΓ
(Φίλη της μάνας μου 75+, χήρα, οικιακά μου έλεγε : 'Γιαννάκη μου, μου ζητάνε εκείνο το οικόπεδο (1 από τα άπειρα που έχει) για 3 εκατομμύρια. Να το δώσω? Αλλά και να το δώσω τι να τα κάνω εγώ παιδάκι μου 3 εκατομμύρια?' ...Έχει 1 μοναχοκόρη )Εμένα γιατί μου φαίνεται καλό αυτό με το νέο φόρο που θα δίνουμε μια φορά το 1% και τέλος? Ναι, οκ, βολεύει τους μεγαλοιδιοκτήτες ΑΛΛΑ εφόσον βολεύει και τους μικρούς, γιατί είναι κακό?
Αφού ανακοινώθηκε το νομοσχέδιο για τα ακίνητα θα ήθελα να γράψω τα εξής σκληρά για τη ΝΔ και τους ψηφοφόρους της, η οποία μάλιστα είχε προειδοποιήσει (όλα κι όλα, δεν μπορώ να πω) προεκλογικά ότι θέλει να γαμήσει ασάλιωτους τους μικρομεσαίους αλλά φαίνεται ότι στην Ελλάδα έχουμε τουλάχιστον 3 εκατομ. προνομιούχους που θα ωφεληθούν :
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μικρομεσαίους ψηφοφόρους της ΝΔ για την ψήφο τους δια της οποίας μόλις υπολόγισα ότι, (αν διατηρηθούν ίδιες αντικειμενικές αξίες, αλλά και να αλλάξουν για όλους το ίδιο θα είναι και μάλιστα θα αυξηθούν περισσότερο στις φτηνές περιοχές), θα πληρώσω 4 φορές λιγότερο φόρο για τα ακίνητά μου από αυτό που πλήρωσα πέρυσι...(ναι για όποιον δεν βλέπει καλά ΥΠΟΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ)...
Ελπίζω να ξέρουν ποιός θα τα πληρώσει αυτά τα χρήματα αντί για μένα...Το υπουργείο Οικονομικών επίσης υπολογίζει ότι θα αυξήσει τα φορολογικά έσοδα από τον φόρο κατοχής ακινήτων κατά 890 εκατ. ευρώ : το Κράτος λοιπόν θα σας γδάρει και τα κωλομέρια αγαπητοί φίλοι νεοδημοκράτες για να αυξήσει τα έσοδά του και για να απαλλάξει εμένα από τα φορολογικά μου βάρη...Ποτέ μου δεν διαμαρτυρήθηκα για τους φόρους που πλήρωνα αλλά εφόσον 3 εκατομμύρια χάνοι θέλουν σώνει και καλά να πληρώσουν αυτοί στη θέση μου δεν θα πω όχι, το έχω ξαναπεί η βλακεία δεν θεραπεύεται με κανένα τρόπο...
Και ξέρω δεν ιδρώνει το αυτάκι σας : ψηφίζετε ΝΔ για το καλό του τόπου : η τσέπη μου σας ευχαριστεί εκ βαθέων που την απαλλάσετε ιδίοις εξόδοις από διάφορα φορολογικά βάρη...
Τα παραπάνω φυσικά δεν αφορούν ανθρώπους που ξέρουν γιατί ψηφίζουν ΝΔ και ωφελούνται από την άνοδό της στην εξουσία...Τουλάχιστον αυτοί δεν έχουν κάνει (ζημιογόνο φυσικά) επάγγελμα τη βλακεία...
Για τους υπόλοιπους με τις υγείες τους
-
-
Καλά ρε συ, πόσα ακίνητα έχεις;
-
Μα τί ανόητοι αυτοί που ψήφισαν ΝΔ...
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Καλά ρε συ, πόσα ακίνητα έχεις;Όσα γουστάρει. Τί να κάνει; Να τα μοιράσει στο λαό;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
στις 12/09/07 >Προφανώς πάντως όλα αυτά, περί ακινήτων, είναι σαφώς ευνοϊκά προς τα μεγάλα και μεσαία πορτοφόλια και ψιλοαδιάφορα για τα μικρά...
1)Αν καταργηθεί ο ΦΜΑΠ θα βρεθούν να πληρώνουν κάτι τις ακόμα και οι πολύ μικροί ...Τώρα υπάρχει αφορολόγητο 243.000 ( στους παντρεμένους, αν ο ένας δεν καλύπτει με την προσωπική του περιουσία το δικό του 243ρι , ό,τι περισσεύει το επωφελείται φορολογικά ο άλλος = ο μόνος λόγος για να παντρευτώ ) οπότε οι μικροί δεν πληρώνουν...Επίσης ο συντελεστής φορολόγησης του ΦΜΑΠ κλιμακώνεται όσο ανεβαίνει η περιουσία (από 0,354 έως 0,944%). Αν μπει ενιαίος % φόρος σε ΟΛΑ τα ακίνητα ακόμα και ο πιο μικρός κάποιο ελάχιστο ποσό θα το δίνει ενώ ο μεσο-μέγαλος θα πληρώνει λιγότερα σε σχέση με το ΦΜΑΠ...
-
Περί κληρονομιάς + γονική παροχή προφανώς ευνοεί τις μεγάλες ακίνητες περιουσίες...Αυτός που έχει 1 σπιτάκι πληρώνει κάτι ελάχιστα ως φόρο κληρονομιάς (οι πρώτες 80.000 0% και κλιμακώνεται) ή γονική παροχή (οι πρώτες 100.000 για κάθε γονεά είναι ατελώς : για τους μικρούς φτάνουν μια χαρά)...Για σκεφτείτε τι κερδίζει ένας μεσαίος με ακίνητη περιουσία 2-3 εκατομ. ευρώ(αγοραία), πράγμα διόλου σπάνιο.
-
Αυτό που λέει ο Λεωνίδας με τις εταιρίες δεν είναι απόλυτο : ξέρω πολλούς αστούς με ακίνητες περιουσίες εκατομμυρίων ευρώ (ουκ ολίγες φορές και δεκάδες εκατομμυρίων) οι οποίοι όχι εταιρία δεν έχουν αλλά ούτε τι είναι αμοιβαίο κεφάλαιο δεν ξέρουν...Σκέψου πόσο θα ωφεληθούν αυτοί..
ΥΓ
(Φίλη της μάνας μου 75+, χήρα, οικιακά μου έλεγε : 'Γιαννάκη μου, μου ζητάνε εκείνο το οικόπεδο (1 από τα άπειρα που έχει) για 3 εκατομμύρια. Να το δώσω? Αλλά και να το δώσω τι να τα κάνω εγώ παιδάκι μου 3 εκατομμύρια?' ...Έχει 1 μοναχοκόρη )Εμένα γιατί μου φαίνεται καλό αυτό με το νέο φόρο που θα δίνουμε μια φορά το 1% και τέλος? Ναι, οκ, βολεύει τους μεγαλοιδιοκτήτες ΑΛΛΑ εφόσον βολεύει και τους μικρούς, γιατί είναι κακό?
Αφού ανακοινώθηκε το νομοσχέδιο για τα ακίνητα θα ήθελα να γράψω τα εξής σκληρά για τη ΝΔ και τους ψηφοφόρους της, η οποία μάλιστα είχε προειδοποιήσει (όλα κι όλα, δεν μπορώ να πω) προεκλογικά ότι θέλει να γαμήσει ασάλιωτους τους μικρομεσαίους αλλά φαίνεται ότι στην Ελλάδα έχουμε τουλάχιστον 3 εκατομ. προνομιούχους που θα ωφεληθούν :
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μικρομεσαίους ψηφοφόρους της ΝΔ για την ψήφο τους δια της οποίας μόλις υπολόγισα ότι, (αν διατηρηθούν ίδιες αντικειμενικές αξίες, αλλά και να αλλάξουν για όλους το ίδιο θα είναι και μάλιστα θα αυξηθούν περισσότερο στις φτηνές περιοχές), θα πληρώσω 4 φορές λιγότερο φόρο για τα ακίνητά μου από αυτό που πλήρωσα πέρυσι...(ναι για όποιον δεν βλέπει καλά ΥΠΟΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ)...
Ελπίζω να ξέρουν ποιός θα τα πληρώσει αυτά τα χρήματα αντί για μένα...Το υπουργείο Οικονομικών επίσης υπολογίζει ότι θα αυξήσει τα φορολογικά έσοδα από τον φόρο κατοχής ακινήτων κατά 890 εκατ. ευρώ : το Κράτος λοιπόν θα σας γδάρει και τα κωλομέρια αγαπητοί φίλοι νεοδημοκράτες για να αυξήσει τα έσοδά του και για να απαλλάξει εμένα από τα φορολογικά μου βάρη...Ποτέ μου δεν διαμαρτυρήθηκα για τους φόρους που πλήρωνα αλλά εφόσον 3 εκατομμύρια χάνοι θέλουν σώνει και καλά να πληρώσουν αυτοί στη θέση μου δεν θα πω όχι, το έχω ξαναπεί η βλακεία δεν θεραπεύεται με κανένα τρόπο...
Και ξέρω δεν ιδρώνει το αυτάκι σας : ψηφίζετε ΝΔ για το καλό του τόπου : η τσέπη μου σας ευχαριστεί εκ βαθέων που την απαλλάσετε ιδίοις εξόδοις από διάφορα φορολογικά βάρη...
Τα παραπάνω φυσικά δεν αφορούν ανθρώπους που ξέρουν γιατί ψηφίζουν ΝΔ και ωφελούνται από την άνοδό της στην εξουσία...Τουλάχιστον αυτοί δεν έχουν κάνει (ζημιογόνο φυσικά) επάγγελμα τη βλακεία...
Για τους υπόλοιπους με τις υγείες τους
Θα τα εγραφα εγω αλλα βαριομουν και ευτυχως με προλαβες και με εβγαλες απο τον κοπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πεστα και ξαναπεστα!!!!!!!!!
Εμένα γιατί μου φαίνεται καλό αυτό με το νέο φόρο που θα δίνουμε μια φορά το 1% και τέλος? Ναι, οκ, βολεύει τους μεγαλοιδιοκτήτες ΑΛΛΑ εφόσον βολεύει και τους μικρούς, γιατί είναι κακό?
το Kid ονομα και πραμα? αν οχι διαβασε ξανα τον koutsan και θα καταλαβεις
-
-
Α ρε Κοutsan! Ωραίο το να βρίζεις κάποιον και αυτός να σου γλείφει τα @@ έτσι?
Υγ. Συγχωρίστε τα Γαλλικά μου αλλά έτσι είναι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μα τί ανόητοι αυτοί που ψήφισαν ΝΔ...Καλά ρε συ, πόσα ακίνητα έχεις;
Όσα γουστάρει. Τί να κάνει; Να τα μοιράσει στο λαό;
Κύριε κομπλεξικέ, ανέφερα εγώ πουθενά να τα μοιράσει στο λαό;
Ρητορική ερώτηση ήταν και μπορεί να έχει όσα επιθυμεί.
-
1ον, δεν σε χαρακτήρισα, οπότε πάρε πίσω την προσφώνησή σου.
2ον, άλλα κατάλαβες, αλλά μάλλον δεν φταις γι' αυτό, οπότε σε συγχωρώ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
1ον, δεν σε χαρακτήρισα, οπότε πάρε πίσω την προσφώνησή σου.Εγώ πάλι θα σου πρότεινα όταν δεν σε αφορά ένα θέμα να μην πετάγεσαι σαν ελατήριο.
Εάν πάλι το 'γουστάρεις' και τα αγριεμένα emoticons σου φαίνονται ευγενικά τότε το κομπλεξικός δεν είναι βρισιά, αλλά διαπίστωση.
2ον, άλλα κατάλαβες, αλλά μάλλον δεν φταις γι' αυτό, οπότε σε συγχωρώ.
Ευτυχώς, γιατί είχε αρχίσει η καούρα στο στομάχι.
-
Καλά, ό,τι να 'ναι. Θα βάλω άλλα emoticon για να μην τρομάζεις.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Α ρε Κοutsan! Ωραίο το να βρίζεις κάποιον και αυτός να σου γλείφει τα @@ έτσι?Υγ. Συγχωρίστε τα Γαλλικά μου αλλά έτσι είναι
nickolas ποιον εβρισε ο Koutsan και ποιος εγλειψε αρχιδια??
-
nikodoc_z4
Για την υπογραφη -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
nikodoc_z4
Για την υπογραφηΤο έχουν σε στοκ;
Φαντάζομαι όχι! Τα καλύτερα δεν τα βρίσκεις, πριν κάτι μήνες έψαχνα κάτι τραπεζάκια με 19,90 -
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
Α ρε Κοutsan! Ωραίο το να βρίζεις κάποιον και αυτός να σου γλείφει τα @@ έτσι?
Υγ. Συγχωρίστε τα Γαλλικά μου αλλά έτσι είναι
nickolas ποιον εβρισε ο Koutsan και ποιος εγλειψε αρχιδια??
Ο Κοutsan βρίζει την κυβέρνηση (και καλά κάνει εν προκειμένω), ενώ η κυβέρνηση 'γλύφει' αυτόν επειδή έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία και θεωρεί πως σε γενικές γραμμές οι πλούσιοι είναι νεοδημοκράτες (κλασσικού τύπου)
Η πλάκα είναι ότι στα χαμηλά στρώματα σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ ίσως να έχει περισσότερες ψήφους (τουλάχιστον εγώ έχω αυτήν την αίσθηση) και σίγουρα το αν θα κερδίσει ή όχι οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία θα εξαρτηθεί από τους μικρομεσαίους τους οποίους με αυτήν τη ρύθμιση πρακτικά μαστιγώνει...για να δούμε!
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ