-
Είπα ότι είναι ντουλαπάκια, όχι ράφια ούτε κοιλότητες.
-
Στο κάθισμα του συνοδηγού ΜΟΝΟ ορισμένες εκδόσεις έχουν συρταράκι-θήκη.
Στα δεξιά του λεβιέ είναι ένα κάθετο πορτάκι που μπορείς να βάλεις μικροπράγματα (κινητό π.χ. και κάτι ακόμα, όχι όμως μεγαλύτερα αντικείμενα).
Για χαρτιά Α4 πιο βολική η θέση στην πόρτα, αλλά πρέπει να κάνεις κάτι για να μη βρέχονται (π.χ. ντοσιέ). Αλλιώς, να στερεώσεις διχτάκι κάτω από τη θέση του συνοδηγού, όπου έχει ΠΟΛΥ χώρο. Ground clearance καμιά 10 πόντους, και δεν ξέρω αν υπερβάλλω!
Δεν ξέρω αν έχει τσαντάκι όπως η Lancia Musa (tres chic) για να τοποθετείται σε αυτό το ράφι.
Μπροστά στο σχεδιαστικό του πράγματος, νομίζω ότι με ένα πορτάκι στο ράφι -το οποίο είναι αρκετά μεγάλο και βαθύ- μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτήν την tres banal συζήτηση!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κινούμαι κατά 95% στην κίνηση, παρκάρω στην δουλειά δύσκολα (άρα το μικρό μέγεθος βοηθάει....) και θα ήθελα όμως να κάνω και ταξίδια άνετα , χωρίς θόρυβο κλπ
Ποιο αμάξι με καλύπτει; Ποιο είναι και όμορφο , ποιοτικό, πολυτελές (γιατί όχι δηλαδή; ), ασφαλές , διασκεδαστικό;Ναι, ξέρω. Ακούγεται άσχετο αλλά, ειδικά το καινούργιο, καλύπτει τις περισσότερες από τις παραμέτρους που θέτεις. Δε χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά.
Μπα, δεν ψάχνω αυτοκίνητο, προς το παρόν! Προτιμώ ν' αποταμιεύω!
Πάντως για πολλούς λόγους δεν μού κάνει το Smart, κυρίως λόγω χώρων: είναι αδύνατον να πας ταξίδι με αποσκευές, ακόμη και 2 άτομα! Ειδικά αν ο ένας επιβάτης είναι...γυναίκα! Θα χρειαστείς μπακαζιέρα!Τέλος, το να κάνεις ταξίδι, δεν είναι ζήτημα μόνον χώρων, αλλά και επιδόσεων, άνεσης αλλά και ασφάλειας (ένα τόσο κοντό αμάξι, δεν είναι ό,τι καλύτερο σε γρήγορο ταξίδι...).
Smart θ'αγόραζα αν είχα και άλλο αυτοκίνητο. Για μοναδικό, χρειάζομαι το πίσω κάθισμα, έστω για μια στο τόσο...
Επίσης, δεν αντέχω να ταξιδεύω με 120-130 διαρκώς! Θέλω κάποια στιγμή να μπορώ να το πατήσω!Προτεινω να γινει ενα καινουργιο τοπικ για το καινουργιο σμαρτ,ειναι το πλεον παρεξηγημενο αυτοκινητο του φορουμ,το κακο ειναι οτι την κριτηκη την δεχεται κατα 60-70% απο ασχετους-κομπλεξικους(προφανως δεν εννοω τον High) που δεν σπανιζουν διολου. Για να μπουμε στο θεμα εχω καινουργιο σμαρτ τουρμπο(84 αλογα).Εχω παει Αθηνα και Καστορια,οποτε νομιζω οτι μπορω να εχω μια σφαιρικη αποψη.
Facts:
1)το τουρμπο ειναι γρηγορο,πολυ γρηγορο,ειναι σαν ενα πολυ καλο 1600 η ενα μετριο 1800 ατμοσφαιρα,εκει κυμαινονται οι επιδοσεις του,τελος.
Το μονο που 'υστερει' ειναι η τελικη(150),η οποια ειναι ηλεκτρονικα περιορισμενη(στις 4500 παρακαλω),χωρις αυτη ανετα φτανει τα 180,αλλα δεν εχει νοημα κατεμε τουλαχιστον.
2)Η οδικη του συμπεριφορα ειναι τοπ για την κατηγορια σουπερμινι
3)ο αποθηκευτικος του χωρος ειναι πανω του μεσου ορου των σουπερμινι
4)Ειναι ανετο για ταξιδια,δεν κουραζει ουτε ο κινητηρας ουτε το πλαισιο,το μονο που μπορει να σε κουρασει ειναι η και καλα ορθοπαιδικη-τιμωρια θεση
5)Μεσα στην πολη παιζει μονο του,δεν υπαρχει κατι που το πλησιαζει
Αρχιστε ελευθερα το τραγουδι,οποιος θελει αλλες πληροφοριες η θελει να αντιπαραθεσι αλλες αποψεις ευχαριστως,αλλα δεν προκειτε να απαντησω σε καγκουρια που δεν εχουν ιδεα τι ειναι σμαρτ και αρχιζουν τα γνωστα,οτι ειναι για γκομενες,οτι ειναι αργο οτι παει χαλια,μπλα μπλα οτι αμα δεν εχει χειροκινητο δεν το ελεγχεις και οτι αλλη μπουρδα τους κατεβει.Τοσος κοσμος εχει σωθει απο τα σμαρτ και δεν τα αλλαζει με ιποτα ξεκολληστε επιτελους,παντα φιλικα -
To κακό με το 500αράκι είναι ο χρόνος παράδοσης.4-5 μήνες είναι πολλοί (εξαιρούνται οι κάτοχοι Civic ) .
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
To κακό με το 500αράκι είναι ο χρόνος παράδοσης.4-5 μήνες είναι πολλοί (εξαιρούνται οι κάτοχοι Civic ) .6 μηνες παραδοση στη Θεσσαλονικη (...ασχετο αν οι πωλητες σου λενε 3...)
-
Ετοιμοπαράδοτα δεν υπάρχουν?
-
Βγήκε και σε αγγελία:
FIAT 500 Lounce, 1.400 cc, μοντ. '07, μαύρο, κλιματισμός, 100 ΗΡ, opening edition, cd, ζάντες, USB, πανόραμα, οροφή, ABS, 8 air bag, τιμή **20.500 ευρώ **
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Βγήκε και σε αγγελία:FIAT 500 Lounce, 1.400 cc, μοντ. '07, μαύρο, κλιματισμός, 100 ΗΡ, opening edition, cd, ζάντες, USB, πανόραμα, οροφή, ABS, 8 air bag, τιμή **20.500 ευρώ **
Κάποιοι ψάχνουν για κοροίδα, συμβαίνει συχνά σε αυτοκίνητα με μεγάλη ζήτηση.
-
Χαιρετώ..σήμερα παραγγειλα το δικό μου απο τον παζαροπουλο και επειδη του έβαλα δερματινα και ανοιγομενη οροφη μου είπαν οτι το 6μηνο δεν το γλιτωνω,,,αν δεν τα έβαζα αυτα θα το έπαιρνα στο 3μηνο υποτίθετε..Anyway..ετσι και αλλιώς απο αύριο θα αρχίσω τα τηλέφωνα :lol: :lol:
-
6μήνες παράδοση δεν είναι λίγο τραβηγμένο???
Βέβαια έχει μεγάλη ζήτηση τώρα...θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα πέσει.
-
λογικο...το αμαξακι θα κανει παταγο...
-
Λίγο; Understatement είναι το λίγο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λίγο; Understatement είναι το λίγο...Εδώ κάποιοι περίμεναν 10 μήνες για Fiesta και για Civic ρε, το 5οο μας κάνει εντύπωση;
Είναι πολύ όντως. Αλλά θα μειωθεί. Και το Golf είχε φθάσει στους 8 κάποτε αν δεν κάνω λάθος.
-
Δεν λέω ότι είναι αδικαιολόγητο ρε Σπύρο, αλλά δεν παύει να είναι πολύ για ένα αμάξι ευρείας παραγωγής νομίζω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν λέω ότι είναι αδικαιολόγητο ρε Σπύρο, αλλά δεν παύει να είναι πολύ για ένα αμάξι ευρείας παραγωγής νομίζω...Έως πάρα πολύ...
-
Όχι μόνο ευρείας...αλλά και μικρό με πολύ ζήτηση. Τόσο μεγάλη αναμονή ίσως βλάψει τις πωλήσεις του.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σε 2,5-3 μήνες μπορώ να το έχω στα χέρια μου...Εσύ Γιώργο ναι, και αυτό είναι πολύ καλο...
Ο υπόλοιπος λαός όμως; -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όχι μόνο ευρείας...αλλά και μικρό με πολύ ζήτηση. Τόσο μεγάλη αναμονή ίσως βλάψει τις πωλήσεις του.Εδώ η αναμονή δεν έβλαψε τις πωλήσεις άλλων και άλλων μετριοτήτων...
-
Ζήτηση θα υπάρχει γιατί θα πηγαίνει ο κάθε χαζοχαρούμενος-η και θα το αγοράζει όχι επειδή του/της χρειάζεται ή του/της αρέσει, αλλά επειδή θα γίνει μόδα και θα είναι trendy να κυκλοφορείς με αυτό...
Θυμάστε λίγα χρόνια πριν τι είχε γίνει με το Smart...
-
να τα δω να πωλούνται με διαφήμιση στο πλάι και τι στον κόσμο
FIAT 5oo 2007