-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ξέρω ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα που ελευθερώνει και πόρους που καταναλώνουν τα windows.. Linux (και mac) λέγεται.
έχεις γίνει προβλέψιμος... ...καλό το Linux αλλά αόμα έχει δρόμο.
εάν συνεχίσει έτσι...σε λίγα χρόνια θα έχει πολύ μεγάλο ποσοστό διεισδυσης.....................ιών και trojans.Let's talk about mac then..
Manosk Leopard έβαλες?
ποιά λες ...τα Leoptard που είναι το alter ego των sVISTA ;
- και λινουξάς είμαι
-
Υπερβολές..
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κανένα καλό τέτοιο πακέτο?
KIS (Kaspersky Internet Security). Εδώ και λίγο καιρό, απόλυτα ικανοποιημένος. Antivirus, Firewall, Anti-spam, Anti-phising, Registry guard. Ενεργοποιημένα μόνο όποια θέλεις εσύ, εννοείται.
Για ένα μηχάνημα 3.2 GHz και 1GB RAM είναι βαρύ;
Δε νομίζω. Εγώ το έχω σε λάπτοπ με 1.7 Centrino και 1 GB RAM και πάει μια χαρά
Το γελοίο security centre των ΧΡ μου βγάζει μήνυμα καμια φορά ότι ΔΕΝ έχω antivirus εγκατεστημένο και κινδυνεύω. Έχουν καταντήσει γελοίοι οι τύποι
-
Ακόμα δεν απενεργοποίησες τις κρετίνικες ειδοποιήσεις του Security Center; Είναι το πρώτο πράγμα που κάνω, μαζί με την απενεργοποίηση του UAC στα Vista.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Επειδή έχω 2 υπολογιστές (PC και laptop), μπορώ να εγκαταστήσω (νόμιμα ) το KIS και στους 2 ή πρέπει να αγοράσω 2 πακέτα;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Επειδή έχω 2 υπολογιστές (PC και laptop), μπορώ να εγκαταστήσω (νόμιμα ) το KIS και στους 2 ή πρέπει να αγοράσω 2 πακέτα;
Αν πας με το νόμιμο τρόπο, υπάρχουν registry keys (αυτά χρειάζεσαι για ενεργοποίηση του Kaspersky, δλδ αυτά αγοράζεις) για 1 ή περισσότερους υπολογιστές.
Αν πας με... άλλο τρόπο, θα πρέπει να τα βρεις και να τα κατεβάσεις.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Επειδή έχω 2 υπολογιστές (PC και laptop), μπορώ να εγκαταστήσω (νόμιμα ) το KIS και στους 2 ή πρέπει να αγοράσω 2 πακέτα;
Αν πας με το νόμιμο τρόπο, υπάρχουν registry keys (αυτά χρειάζεσαι για ενεργοποίηση του Kaspersky, δλδ αυτά αγοράζεις) για 1 ή περισσότερους υπολογιστές.
Αν πας με... άλλο τρόπο, θα πρέπει να τα βρεις και να τα κατεβάσεις.
ΟΚ ευχαριστώ!
-
Eχω αγοράσει το Αvira AntiVirus με 30 ευρώ περίπου αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος.
Θα το θεωρούσατε καλή λύση να το διαγράψω και να κατεβάσω ένα Antivirus ελεύθερα από το ιντερνετ δωρεάν, επειδή αυτή την στιγμή δεν μπορώ να δώσω αλλα χρήματα.
Μου έχουν πει για το Avast ότι είναι πολύ καλό και ελεύθερο.
Πεστε μου και εσείς την γνώμη σας για το Avast η όποιο άλλο καλό πρόγραμμα ελεύθερο ξέρετε. -
μια χαρά είναι το antivir.
πού δεν είσαι ικανοποιημένος για να καταλάβουμε;
- το Avira είναι σαφώς καλύτερο από τα free avast & avg.
-
http://www.virus.gr/portal/node/28
Μια ματιά σε αυτή τη δοκιμή δε κάνει κακό.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Eχω αγοράσει το Αvira AntiVirus με 30 ευρώ περίπου αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος.
Θα το θεωρούσατε καλή λύση να το διαγράψω και να κατεβάσω ένα Antivirus ελεύθερα από το ιντερνετ δωρεάν, επειδή αυτή την στιγμή δεν μπορώ να δώσω αλλα χρήματα.
Μου έχουν πει για το Avast ότι είναι πολύ καλό και ελεύθερο.
Πεστε μου και εσείς την γνώμη σας για το Avast η όποιο άλλο καλό πρόγραμμα ελεύθερο ξέρετε.+1 για το Avast, απλά μαζί με το Vista FireWall και το AVG antispyware, όλα τζάμπα, ούτε καν torrent
-
Avira AntiVir, από τότε που δεν ήταν καν Avira! Σε συνδυασμό με Kerio Peronal Firewall, Mailwasher Pro και ScanSpyware, δεν έχει περάσει τίποτα εδώ και αρκετά χρόνια!
Δεν ψηφίσα γιατί δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο (που να δοκιμάζεις τόσα antivirus για να αποφανθείς ποιο είναι το καλύτερο; )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Kerio Peronal Firewall, Mailwasher Pro και ScanSpywareΕίναι ελεύθερα;
Εαν ναι δώσε μου λινκ σε παρακαλώ. -
AVG Free
Ad-Aware SE Professional -
Στις σελίδες που μπαίνεις κάνει τίποτα το AVG;
-
Αδελφέ εντάξει το είδαμε. Φτάνει.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Στις σελίδες που μπαίνεις κάνει τίποτα το AVG;έχει extensions...φραγεί αναδυομένων παραθύρων κ.λ.π
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
έχει extensions...φραγεί αναδυομένων παραθύρων κ.λ.π
δεν είναι browser αδερφε...antivirus είναι.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
έχει extensions...φραγεί αναδυομένων παραθύρων κ.λ.π
δεν είναι browser αδερφε...antivirus είναι.
ΩΧ.....ΛΑΘΟΣ.....ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΝΤΑΡΑ......
-
Ψήφισα το AVG κυρίως λόγω της τιμής του
Ποιό ANTIVIRUS θεωρείτε το καλύτερο και γιατί;