-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Aντε ρε παλληκάρι μου να αγιάσει το στόμα σου.....
Να ιδιωτικοποιηθούν ΟΛΑ και μετά να δω εγώ όταν το ξυράφι θα πάει κόντρα τι θα λένε οι προοδευτικοί.
Μη προοδευτικος mode on:
Κανα ΚΡΑΤΙΚΟ συνεργειο αυτοκινητων ξερει κανεις ρε παιδια γιατι ολοι οι ιδιωτες με ξυριζουν και δεν κανουν την δουλεια τους...(το θετω ετσι αγαπητε, μηπως αντιληφθεις πως γενικευεις και κινδυνολογεις)
Ο πνιγμένος απτα μαλλιά πιάνετε,
Τα συνεργεία αυτοκινήτων φίλε μου δεν είναι κοινοφελείς δημόσιοι οργανισμοί φτιαγμένοι σε βάθος χρόνου από το στέρημα του λαού.
Λυπάμαι αλλά πολύ ατυχής η σύγκρισή σου.
Θέλεις λαμπρά παραδείγματα κρατικών υπηρεσιών που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση?-DB,Γερμανικοί σιδηρόδρομοι.
Το δίκτυό τους είναι τόσο πολύπλοκο και ακριβές στις αφίξεις και αναχωρίσεις αλλά και σε τομείς όπως η καθαριότητα και η εξυπηρέτηση που απλά είναι για σεμινάριο.
Τα πάντα λειτουργούν ΤΕΛΕΙΑ.
Είναι κρατικοί.
Ο ΟΣΕ έχει κατά βάση ένα δρομολόγιο Αθήνα-Θεσ/νίκη,κάθε χρόνο παρκάρουν στα χωράφια από κανά δυό τραίνα,οι αφίξεις και αναχωρίσεις είναι όποτε φέξει κλπ.
Κρατικός κι αυτός.
Τι φταίει λοιπόν?
Η ιδιότητά τους ως κρατικοί?
Η νοοτροπία του σκατολαού μας φταίει φίλε,και η λύση της δήθεν σωτηρίας τους απ τους ιδιώτες είναι η εύκολη και έσχατη λύση που συγκαλύπτει τα πραγματικά αίτια.-RENAULT.Κρατική,τουλάχιστον στην περίοδο που αναφέρομαι.
Τέλη δεκαετιάς '80 αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα,όντως στο χείλος του γκρεμού.
Μπορεί το όνομα renault να μην έχει την αίγλη και τη σημασία των πυραμίδων ή του παρθενώνα αλλά η συγκεκριμένη βιομηχανία είναι συνιφασμένη με το made in france και δε δεχόταν με τπτ οι Γάλλοι να περάσει σε ξένα χέρια σε αντίθεση με μας που ξεπουλάμε χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας τα πάντα.Να δω όταν θα έχουν ξεπουληθεί τα πάντα τι θα πουλήσουμε μετά για να ξεχρεωθούμε.Οι Γάλλοι λοιπόν κάναν το εξής απλό.
Αντί να ξαποστείλουν στα τσακίδια την εταιρία όπως κάνουμε εμείς με την Ολυμπιακή σήμερα,επενέβηκε το κράτος πληρόνωντας όλα της τα χρέη.
Πριμοδοτεί επιπλέον την εταιρία για έρευνα και εξέλιξη και το αποτέλεσμα αυτών ήταν θα θυμάστε το 19.
Εκτοτε η εταιρία είναι απ τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς,συμετέχει στην F1 και έχει πλέον εξαγοράσει το μεγαλύτερο μέρος της Nissan.Σ'αυτά τα παραδείγματα κλείνουμε τα μάτια μας.
Εμείς αν είμασταν θα την είχαμε ξεπουλήσει πριν την ίδρυσή της.
Τέτοιοι ελλαδέμποροι είμαστε.Προοδευτικος mode on:
Ολα θα λειτουργησουν και εδω οπως λειτουργουν σε ολες τις οικονομικα ανεπτυγμενες χωρες αυτου του κοσμου, και ναι δεν τους ξυριζουν και ναι λειτουργει ο ανταγωνισμος!Δουλεια του κρατους ειναι να δημιουργησει το καταλληλο θεσμικο πλαισιο μεσα στο οποιο θα λειτουργουν οι επιχειρησεις. Το πλαισιο αυτο περιλαμβανει ιση μεταχειριση, δικαιωματα και υποχρεωσεις τους προς τον καταναλωτη, δημιουργια συνθηκων ανταγωνισμου. Το κρατος δεν ειναι και δεν πρεπει να παιζει τον ρολο του επιχειρηματια! (γιατι οτι επιασε σκατα το εκανε)
Υγειής ανταγωνισμός εε?
Εχεις ακούσει μήπως τον όρο καρτέλ? -
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Στο δημόσιο το κράτος έχει λερωμένη τη φωλιά του γιατί 'εσύ' ή 'εγώ' είμαστε στην πλειοψηφεία διορισμένοι με ανύπαρκτα σχεδόν πρακτικά προσόντα με αντάλλαγμα την ψήφο.
Εχουμε τα @ρχίδι@ να αντιδράσουμε πρώτα εμείς στο σύστημα για ένα αξιοκρατικό και δίκαιο καθεστώς που θα δουλεύουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες και απαραίτητες θέσεις ?Oι βολεμένοι με αντάλλαγμα την ψήφο είναι μειοψηφία σε σχέση με τους υπόλοιπους, αυτοί καλά κάνουν για λογαριασμό τους και ψηφίσουν το κόμμα που θα τους βολέψει.
Οι υπόλοιποι που δέν έχουμε κανένα συμφέρον απο τα κόμματα εξουσίας έχουμε κανέναν λόγο να τους προσφέρουμε απλώχερα την ψήφο μας λόγω μιας ξεπερασμένης συγγενικής και μόνο ιδεολογίας και να τα ανεβάζουμε στην εξουσία χωρίς να το αξίζουν?
Κι'όμως το κάνουμε...Εσύ μπορεί να το κάνεις,εγώ όχι
Πιστεύω να κατάλαβες που είναι το πρόβλημα.
Τι είπα και ποιό πάνω.
Ενα μέρος του της συγκάλυψης του προβλήματος μέσω των ιδιωτικοποιήσεων είναι και αυτό.
Απλά εγώ δεν αισθάνομαι συνεργός στα εγκλήματά σας/τους -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Να ιδιωτικοποιηθούν ΟΛΑ και μετά να δω εγώ όταν το ξυράφι θα πάει κόντρα τι θα λένε οι προοδευτικοί.
Μη προοδευτικος mode on:
Κανα ΚΡΑΤΙΚΟ συνεργειο αυτοκινητων ξερει κανεις ρε παιδια γιατι ολοι οι ιδιωτες με ξυριζουν και δεν κανουν την δουλεια τους...(το θετω ετσι αγαπητε, μηπως αντιληφθεις πως γενικευεις και κινδυνολογεις)
Προοδευτικος mode on:
Ολα θα λειτουργησουν και εδω οπως λειτουργουν σε ολες τις οικονομικα ανεπτυγμενες χωρες αυτου του κοσμου, και ναι δεν τους ξυριζουν και ναι λειτουργει ο ανταγωνισμος!Δουλεια του κρατους ειναι να δημιουργησει το καταλληλο θεσμικο πλαισιο μεσα στο οποιο θα λειτουργουν οι επιχειρησεις. Το πλαισιο αυτο περιλαμβανει ιση μεταχειριση, δικαιωματα και υποχρεωσεις τους προς τον καταναλωτη, δημιουργια συνθηκων ανταγωνισμου. Το κρατος δεν ειναι και δεν πρεπει να παιζει τον ρολο του επιχειρηματια! (γιατι οτι επιασε σκατα το εκανε)
Το τι είναι δουλειά του κράτους το προτείνουν οι πολιτικοί φορείς και το ψηφίζουμε εμείς. Πχ εμείς αν θέλουμε ένα κράτος με χαλαρούς νόμους και χαλαρή επιτήριση αυτών για να κάνουμε τις π@υστιές μας, δημιουργούμε κατάλληλους πολιτικούς φορείς και τους ψηφίζουμε. Και μετά σύμφωνα με στοιχεία της ΕΕ είμαστε η πιο διεφθαρμένη χώρα, και μια απ τις πρώτες στον κόσμο(μαζι με κάτι Φιλιππίνες κλπ) κάτι που όλοι το περνάμε στα ψιλά.
(Μας αρκει η ένδοξη ιστορία μας)
Αν θέλουμε ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων το ψηφίζουμε.
Αν θέλουμε διορισμους με μέσον τους ψηφίζουμε.
Θα μπορούσε πχ μέσα στις υποχρεώσεις του κράτους να είναι η εξασφάλιση εργασίας, (καλης και δωρεαν)περίθαλψης, (καλής και δωρεάν)παιδείας, αξιοπρεπούς συντάξεως μπλαμπλα.
(Άσχετο. Αλήθεια έπαψε να είναι σημαντικός τομέας οι τηλεπικοινωνίες για την εθνική ασφάλεια;) -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Να κάντε μετά 20 δουλειές για να πληρώντε παιδεία (απ το δημοτικό μέχρι το λύκειο να κανονίστε να έχετε πουλήσει και το τομάρι σας για ένα παιδί) ρεύμα,τηλ,ιντερνετ,γιατρούς κλπ.
Κι αν σήμερα το νιώθουμε ελάχιστα στο πετσί μας τότε να δω τα μούτρα μερικών.Αν προλαβαινεις,κανε και μια κοκκινη επανασταση!
Στο μεταξυ τι αντιπροτεινεις για να διορθωθει το μπαχαλο των κρατικοδιαιτων εταιρειων?
Δε χρειάζετε να κάνω καμία επανάσταση φίλε μου.
Η μόνη δημοκρατική επαναστατική διαδικασία είναι η ψήφος και υπό αυτή την ιδιότητα ναι επαναστατώ.
Από κει και πέρα να είσαι σίγουρος ότι όταν θα επαναστήσεις πραγματικά υπό την έννοια που το θέτεις (και να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνεις) δε θα το κάνεις γιατί θα καταλάβεις ότι κάποτε η μειοψηφεία είχε δίκιο-άλλωστε δε θα έχεις τότε μυαλό για σκεφθείς κάτι τέτοιο- αλλά γιατί θα πέσει τέτοια πείνα που θα θες ενάμιση μισθό για πάγια έξοδα και γιατί πχ η aegean θα σε πηδάει ως εργαζόμενο 14 ώρες το 24 ωρο με σύμβαση εργασίας και βασικό μισθό πείνας.
Μόνο που τότε δεν πρόκειτε να λυπηθώ κανέναν -
γνωρίζει κάποιος (aserf?) τα ποσοστα των μετόχων του πΟΤΕ;
από όσο θυμάμαι το κράτος κατέχει το 27%.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
γνωρίζει κάποιος (aserf?) τα ποσοστα των μετόχων του πΟΤΕ;από όσο θυμάμαι το κράτος κατέχει το 27%.
Μα ο ΟΤΕ ρε παιδιά πρακτικά πλεον είναι ιδιωτικός.
Στα νούμερα κολλάτε?
Εστω ότι είναι 49-51% υπέρ του κράτους.
Πιστεύετε ότι το κράτος έχει τα balls να τα βάλει με τους μετόχους?
Ποιός δε θέλει να είναι ξανά κυβέρνηση? -
G60
ρωτάω για προσωπική μου ενημέρωση.
-
Καλά ρε μη φωνάζεις
Κάπου τόσο είναι... -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
γνωρίζει κάποιος (aserf?) τα ποσοστα των μετόχων του πΟΤΕ;από όσο θυμάμαι το κράτος κατέχει το 27%.
Απ' όσο ξέρω το κράτος έχει περίπου το 28%, η MIG το 18,5-19%, η Αγροτική Τράπεζα το 0,8%, το ΤΑΠ-ΟΤΕ το 4% (μεταβιβάστηκε στο ΤΑΠ-ΟΤΕ για την κάλυψη της εθελουσίας) και από κει και πέρα πολλά επενδυτικά κεφάλαια έχουν ποσοστά της τάξεως του 0,5-1% και λιγότερο. Το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει σε 'μικρομετόχους'.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
γνωρίζει κάποιος (aserf?) τα ποσοστα των μετόχων του πΟΤΕ;
από όσο θυμάμαι το κράτος κατέχει το 27%.
Απ' όσο ξέρω το κράτος έχει περίπου το 28%, η MIG το 18,5-19%, η Αγροτική Τράπεζα το 0,8%, το ΤΑΠ-ΟΤΕ το 4% (μεταβιβάστηκε στο ΤΑΠ-ΟΤΕ για την κάλυψη της εθελουσίας) και από κει και πέρα πολλά επενδυτικά κεφάλαια έχουν ποσοστά της τάξεως του 0,5-1% και λιγότερο. Το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει σε 'μικρομετόχους'.
Μάλιστα η MIG ετοιμάζεται και για την αγορά μεγαλύτερου ποσοστού απ' ότι άκουσα πριν λίγο καιρό...
-
**Το παρασκήνιο της κυβερνητικής παρέμβασης στον ΟΤΕ **
Θεσμικά αναχώματα σήκωσε την Παρασκευή η κυβέρνηση στην είσοδο της Marfiστο μετοχικό κεφάλαιο του ΟΤΕ. Η κυβέρνηση έθεσε όριο συμμετοχής σε δημόσιες επιχειρήσεις δικτύων το 20%. Επισήμως δεν υπήρξαν αντιδράσεις από τη MarfiInvestment Group η οποία θα απαντήσει αύριο σε συνέντευξη Τύπου. Παράγοντες της αγοράς χαρακτήριζαν εγκλωβισμένη πλέον τη MIG στο μετοχικό κεφάλαιο του ΟΤΕ. Ο υπ. Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση προχώρησε στη συγκεκριμένη ρύθμιση. Παράγοντες της αγοράς έκαναν λόγο για ένα δεύτερο «βασικό μέτοχο», αλλά αναγνώρισαν το αδιέξοδο της κυβέρνησης από την αδιάλλακτη στάση της MIG. Η κυβέρνηση δεν έχει λάβει γνωμοδότηση της Ε.E. για τη ρύθμιση, αλλά νομικά γραφεία των Βρυξελλών τη χαρακτήρισαν «ηπιότερη» άλλων ρυθμίσεων που προωθούνται από τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.
Καθημερινή
Μαθητευόμενοι μάγοι. Πρώτα ανοίγουν πόρτα με νομοθεσία στους ιδιώτες και τα funds και τώρα (οι ίδιοι) προσπαθούν όπως-όπως να την κλείσουν. Ο Βουρλούμης υπήρξε κατά σειρά καλός-κακός-καλός (ούτε αυτοί που τον διόρισαν δεν μπορούν να αποφασίσουν).
Η υπόθεση βρωμάει 'βασικός μέτοχος'. Ο ανεκδιήγητος αλογοσκούφης υποσκάπτει και πάλι την οικονομία, καθώς να δείτε που αύριο θα πληρώνουμε αποζημιώσεις στη MIG (και δικαίως να πούμε την αλήθεια) και θα μας κυνηγάει και πάλι η ΕΕ να ξαναματαλλάξουμε το νόμο, χάρην της ελεύθερης οικονομίας. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Μαθητευόμενοι μάγοι.
αυτο ακριβως.-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Απ' όσο ξέρω το κράτος έχει περίπου το 28%, η MIG το 18,5-19%, η Αγροτική Τράπεζα το 0,8%, το ΤΑΠ-ΟΤΕ το 4% (μεταβιβάστηκε στο ΤΑΠ-ΟΤΕ για την κάλυψη της εθελουσίας) και από κει και πέρα πολλά επενδυτικά κεφάλαια έχουν ποσοστά της τάξεως του 0,5-1% και λιγότερο. Το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει σε 'μικρομετόχους'.Δηλαδή σε ποσοστό 50% περίπου δέν ξέρουμε ποιός τον έχει.
Και εμείς ποιόν θα πρωτοβρίσουμε για τα καψόνια που μας κάνει συνέχεια με τις συνδέσεις? -
τριτη 27 νοεμβριου σκαβει ο οτε στην γειτονια μου σε 2 σημεια ωστε να συνδεσει μια νεα πολυκατοικια.αποτελεσμα ετσι οπως τα κανανε να μην εχω τηλ εγω και αλλα 2 διαμερισματα.
τεταρτη ερχεται τεχνικος,λεει στη μητερα μου θα το φτιαξουμε δεν ειναι τπτ.αν οχι σημερα αυριο.δεν το φτιαχνουν.
την πεμτη δεν πατησε κανεις.δηλωνω βλαβη στο 121.παρασκευη ερχεται τεχνικος.δεν κανει τπτ.το βλεπει και φευγει θα φτιαχτει λεει μην ανυσηχειτε λενε στη μητερα μου γιατι ελειπα.
παρασκευη δεν ερχεται κανεις.παιρνω 121 και μου λενε οτι η βλαβη αποκασταθηκε!!ελεος λεω στειλτε τεχνικο να βγαλουμε ακρη.
δευτερα πρωι στις 9 ερχεται τεχνικος,χτυπαει κουδουνι ανεβαινει πανω βαζει γενητρια ωστε να βρουμε το καλωδιο στο κατανεμητη(το ειχα κανει και εγω αυτο).απο τον κατανεμητη ομως στο καφαο μου ειπε οτι δεν παει.του λεω το καλωδιο εχει 30 ζευγη κενα.να χρησιμοποιησουμε καποιο αλλο.μου λεει δεν μπορω να το κανω θα στειλω βλαβη στα τμημα για τα υπογεια καλωδια.αν ηθελε το εφτιαχνε αλλα δεν ειχει καμια ορεξη.ειμαι και εγω τεχνικος και θα τον βοηθουσα.του λεω υπαρχει περιπτωση να ερθουν σημερα?μου λεει ναι πολυ πιθανον.φυσικα και δεν ηρθε κανεις.
τριτη δεν ηρθε κανεις ενοειται!παιρνω σημερα τηλ στο 121 και λεω τι θα γινει ρε παιδια?μου λεει η κοπελα οτι Η ΒΛΑΒΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΘΗΚΕ!!!!
τις λεω κοπελα κοιταξε να δεις.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να εχουν ερθει 5 ΦΟΡΕΣ τεχνικοι να βλεπουν το προβλημα και να φευγουν.δεν θα πληρωνω εγω την τεμπελια τους ενταξει?μαλιστα μου ειπε και το ονομα του τεχνικου που ηρθε και ειπε οτι δηθεν θα ειδοποιησει το ταδε τμημα,που αυτο ειναι μονο για μεγαλες βλαβες και οχι για μεμονομενα προβληματα μου ειιπε η κοπελα.αρα προφανως με κοροιδεψε.
μου ειπε καντε υπομονη αυριο θα ερθει τεχνικος και θα λυθει το προβλημα.της ειπα οτι το προβλημα ειναι καλωδιακο για να ερθουν προετοιμασμενοι.μαλιστα η κοπελα σημειωσε τα εντονα παραπονα μου ωστε να εξυπηρετηθω αμεσα.μου ζητησε επισης κινητο για αμεση συνενοηση.
το θεμα ποιο ειναι τωρα?οτι την παρασκευη περιμενω ενεργοποιση απο netone!που αυτο σημαινει οτι αν με συνδεσει η netone και ειμαι κομπλε ενω το καλωδιο δεν θα δουλευει,δεν θα ειμαι κατοχος του οτε,οποτε μετα θα πρεπει να παω μεσω netone οπου θα ταλαιπωρηθω σιγουρα μεχρι να βγαλουμε ακρη με το καλωδιο.
το κακο ειναι οτι αυριο θα λειπω.ετσι και δεν το φτιαξουν θα κανω καταγγελια στην εττ.ρε λες οι κουφαλες να μην ασχολουνται με μενα γιατι βλεπουν οτι θα μπω στην netone?
-
λοιπον ηρθε σημερα ο τεχνικος και μου εφτιαξε την γραμμη.ναι σωστα μαντεψατε ηταν ο ιδιος που ηρθε και μου ειπε,οτι δεν ειναι δικια μου δουλεια ειναι για το τμημα τον υπογειων καλωδιων.
ηρθε σημερα και το εφτιαξε.το καλο απο την ιστορια ειναι το το download atenuation κατεβηκε απο το 35 στο 31.8!
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μιλας σοβαρά; Οταν για τον χ/ψ λόγο παίρνεις τον πάροχο τηλέφωνο, δεν το σηκώνει ποτέ, η αν το σηκώσει σε δουλεύει ψιλό γαζί, φταίει ο καταναλωτής;Απο τη στιγμη που υπαρχει παροχος που απανταει στο τηλεφωνο και ο καταναλωτης δεν το επιλεγει προφανως. Ο ρυθμιστης το μονο που μπορει να κανει - και το κανει - ειναι να βαλει προστιμο, σε καμια περιπτωση δε θα λυσει το προβλημα του καταναλωτη.
Γιατι μη μου πείτε του ιδιωτικού τομέα πως δουλεύετε πια 8ωρο; Ο μόνος εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα που δουλεύει 8ωρο είμαι εγώ.
Νομιζεις
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Βρε μανια με την (αμαρτωλη) Εθνικη... Τον Τακη Αραπογλου εννοεις? Αυτον?
http://zalmoxis.wordpress.com/2007/11/0 ... %BF%CF%85/Θα σκασει και η φουσκα της Εθνικης.Και αν καποιοι 'ζαλιστηκαν' με τα κερδη 9μηνου,που παρουσιασαν ομολογουμενως εντυπωσιακη αν και αδικαιολογητη αυξηση(66%),σε αντιθεση με τις μαλλον δυσοιωνες προβλεψεις,θα ερθουν εν τελει στα ισια τους.Δεν γινεται να αγοραζεις ακριβα 'παραμαγαζα' σε Βαλκανια και Τουρκια,να θες τα πουλησεις ακριβα και να κερδιζεις μια ζωη...
Το λινκ ειναι απιστευτης αντικειμενικοτητας Να το εβαζες πριν κανα χρονο θα ηταν συζητησιμο, μετα τα αποτελεσματα του 07 ομως μοιαζει σα γραφικοτητα στην καλυτερη. Ειτε αρεσει, ειτε οχι το εργο του συγκεκριμενου ανθρωπου κριθηκε και ειναι αντικειμενικα πετυχημενο.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πάνε σε μια vodafone στη Γερμανία και πες μου σε πόσα msec θα έχεις πάρει καινούριο κινητό,και πάνε εδώ και παρήγγηλε καφέ και πίτσες μέχρι να γίνει η δουλειά σου.Μια λυση ειναι να ανοιγουν στο καταστημα μια κουτα και να τα μοιραζουν τα κινητα χωρις φορμες και σπασιμο @διων, πρακτικο θα ηταν, θα επαιρνε ο καταναλωτης στο λεπτο το κινητο. Βεβαια οταν θα εφτανε η ωρα της κακοβουλης χρησης (fraud) θα εκλαιγε η εταιρια, οπως εκλαψαν αρκετες δυτικοευρωπαϊκες που θα επρεπε να ειχαν πιο εξυπνες διαδικασιες, αλλα δε βαριεσαι.
Συμπερασμα: το να βρεις τη σωστη ισοροπια στις διαδικασιες σου ετσι ωστε και ο καταναλωτης να εχει ευλογη εξυπηρετηση αλλα και η εταιρια ευλογη εξασφαλιση ειναι δυσκολοτερο απο οτι φανταζεται κανεις.
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Δηλαδή σε ποσοστό 50% περίπου δέν ξέρουμε ποιός τον έχει.
Και εμείς ποιόν θα πρωτοβρίσουμε για τα καψόνια που μας κάνει συνέχεια με τις συνδέσεις?Πάνω κάτω ναι, μας είναι άγνωστο ποιός έχει το 50% του ΟΤΕ, μιας και μέτοχος κάτω του 3% δεν είναι υποχρεωμένος να το δηλώνει.
Έχουμε 28%+18,5%+0.8%+4%= 51,3%. Από κει και πέρα είναι γνωστό ότι 10-20 μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια έχουν ποσοστά της τάξεως του 0,5-1%, άρα ένα ποσοστό της τάξεως του ~35-40% το έχει το ευρύ επενδυτικό κοινό. Αυτό που λέμε 10 μετοχές ο ένας, 100 ο άλλος, κοκ. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Λυπάμαι αλλά πολύ ατυχής η σύγκρισή σου.
Θέλεις λαμπρά παραδείγματα κρατικών υπηρεσιών που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση?Δεν καταλαβαινω σε τι ακριβως ειναι λαμπρα παραδειγματα ας πουμε η Ρενο. Ανεξαρτητα του βασικου μετοχου ειναι μια εταιρια που διοικειται εντελως τεχνοκρατικα σαν οποιαδηποτε ιδιωτικη του κλαδου της. Και περικοπες εκανε και απολυσεις και 'εξορθολογισμο' οταν χρειαστηκε αρα δεν καταλαβαινω τι διαφημιζεις. Το οτι βασικος μετοχος ειναι το Γαλλικο δημοσιο; Σιγα, τοτε βαλε και στην λιστα σου την Εθνικη.
Ο(υτε)Τ(ηλέφωνο)Ε(χουμε)