-
Κοινό κράτησε το πιο δύσκολο να βρεθεί, αυτόν τον καγκουρώ-Γουίνγκο. Τελικά τον επεισα ότι είναι αδικία να ρίξει τον συμπαθέστατο Μπάρμπα (που τον έχω πάρει από την Αμερική από το ebay και τον περιμένω - και τον ακριβοπλήρωσα) κι έτσι τον κράτησε κι αυτόν. Σήμερα πρωί πρωί πήγα στο Jumbo και έβαλα μία υπάλληλο να κατεβάσει όλες τις συσκευασμένες κούτες και να τις ψάξει μία μία. Και τα βρήκα! Και τον Γουίνγκο και τον Κίτρινο Ραμόν!
-
Η μικρη εχει τρελλαθει εν οψει Χριστουγεννων και θελει οτι παιχνιδι βλεπει σε τηλεοραση, φυλλαδιο κτλ.
Χθες χαζευουμε ενα διαφημιστικο με τη γυναικα μου, ερχεται κοντα και αρχιζει να δειχνει παιχνιδια και να λεει:
Κι αυτο θελω, κι αυτο θελω, κι αυτο θελω.
Της λεει η μανα της:
Θα διαλεξεις μονο ενα.
Και λεει:
Τοτε θα παρω αυτην την Μπαρμπι κι εσυ μαμα θα ζητησεις απο τον Αγιο Βασιλη για σενα το καστρο της... -
κατι αναλογο ελεγα και γω!πηγαιναμε βολτα αγορα,μπαιναμε σε καποιο καταστημα και τους αφηνα να παρουν οτι θελουν με το αζημιωτο!αρα η κορη σου τη σκεφτεται τη μαμα της!
-
Kι εμείς αναμένουμε το καλοκαίρι -πρώτα ο Θεός- το πρώτο!!!
Μαζί με την κατάκτηση του Euro...
Προσωπικά ελπίζω σε αγόρι... Με ποιόν θα δούμε το επόμενο Euro?? -
Ανηψια συναδελφου,2 ετων, 'κανει δουλειες στο σπιτι' και ψεκαζει με αζαξ μια φωτογραφια της. Η συναδελφος αρχιζει σιγα σιγα να εξαφανιζεται, και το κοριτσακι εντρομο φωναζει το ονομα της και αρχιζει να την ψαχνει...
Γιατι παιδι μου κλαις, ρωταει ο μπαμπας?
'Εξαφανιστηκε η θεια' απανταει...
'Γιατι, τι της εκανες?' ξαναρωταει ο μπαμπας...
'Φσιιιτ' απανταει... -
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Προσωπικά ελπίζω σε αγόρι... Με ποιόν θα δούμε το επόμενο Euro??Μπράβο Νεκτάριε! Με το καλό! Άντε και στα δικά μας!
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Προσωπικά ελπίζω σε αγόρι... Με ποιόν θα δούμε το επόμενο Euro??Με το καλό να ρθεί.
-
Eυχαριστώ πολύ!!!
Ό,τι επιθυμείτε κι εσείς! -
Με το καλό να έρθουν όλα τα νέα φορουμάκια .
Μέγα πρόβλημα έχει προκύψει με τα δώρα του Αη Βασίλη. Η λίστα μεγαλώνει κάθε μέρα (μην πω κάθε ώρα) και χθες τους έβαλα όριο βάρους για το σάκο του, αφού ο μικρός μου ζήτησε μεγάλο αυτοκίνητο ηλεκτρικό (και οικολόγος ).
Σήμερα θα γίνει η τελική σύσκεψη για να σταλεί το γράμμα.Οι γιορτες τελικά είναι μόνο για τα παιδιά, το χαίρονται και τα χαιρόμαστε γι αυτό!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ανηψια συναδελφου,2 ετων, 'κανει δουλειες στο σπιτι' και ψεκαζει με αζαξ μια φωτογραφια της. Η συναδελφος αρχιζει σιγα σιγα να εξαφανιζεται, και το κοριτσακι εντρομο φωναζει το ονομα της και αρχιζει να την ψαχνει...
'Φσιιιτ' απανταει...Μπορείς να μου στείλεις το μπουκάλι με το Αζαξ;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μέγα πρόβλημα έχει προκύψει με τα δώρα του Αη Βασίλη. Η λίστα μεγαλώνει κάθε μέρα (μην πω κάθε ώρα) και χθες τους έβαλα όριο βάρους για το σάκο του... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
'Φσιιιτ' απανταει...Μπορείς να μου στείλεις το μπουκάλι με το Αζαξ;
παει η πεθερα
εξαφανιστηκε... -
Ο δικός μου ο μικρομεσαίος ζητάει διακαώς τηλεκατευθυνόμενο βενζινοκίνητο. Όχι από τον Αη Βασίλη, βέβαια, παραμεγάλωσε γι' αυτόν. Το δύσκολο είναι ότι θέλει να τον πληρώσει με δικά του χρήματα - κι έχει αρκετά, αφού έχει κουμπαρά του ταχ ταμ εδώ και ... 5 χρόνια, τον οποίο τροφοδοτεί σταθερά ... ο νονός του.
Καμιά ιδέα, έχετε;
-
kyosho θα κοιτάξεις. Μέχρι πόσα χρήματα;
-
Έχει κάνα 500άρικο και είναι διατεθειμένος να τα χαλάσει όλα!
Εγώ, εννοείται, ούτε τα μισά δεν θέλω να δώσω.
Το λέω γιατί μου φαίνεται πολύ μικρός για τέτοια ενασχόληση, και μάλιστα για αρχή! Και ούτε έχω καταλάβει πως στο καλό του κόλλησε... -
500??????? Θα κανω μεγάλη φασαρία στο νονό μου μου φαίνεται...
-
Ναι, 500 είναι αρκετά για αρχή, δεδομένου ότι στο τέλος μπορεί να μην του αρέσει. Με περίπου 300 παίρνει ready to run kit, που τα έχει όλα μέσα εκτός από βενζίνη και μπαταρίες.
Kάτι τέτοιο π.χ.
http://www.hobbyland.gr/catalog1/produc ... s_id=11304Εγώ είχα ένα παρόμοιο, με άλλο καπάκι.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
500??????? Θα κανω μεγάλη φασαρία στο νονό μου μου φαίνεται...5 χρόνια τα μαζεύει, βρε. Και του λέει κ τα κάλαντα, εσύ;
drdino
Ρε, λες; Κι αν δεν του αρέσει, το ... παίρνω εγώ. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
500??????? Θα κανω μεγάλη φασαρία στο νονό μου μου φαίνεται...
5 χρόνια τα μαζεύει, βρε. Και του λέει κ τα κάλαντα, εσύ;
Για 500 και τα κάλαντα και όλο το uk chart του λέω
-
Aυτού του είδους θέλουν εντελώς flat χώρο για να τρξουν. Πάρκινγκ σούπερμαρκετ ας πούμε χωρίς όμως πετραδάκια κτλ.
Μια εξίσου καλή (αν όχι καλύτερη) λύση είναι τα buggy, τα οποία είναι σχεδόν παντός εδάφους. Κάτι τέτοιο θα το πρότεινα περισσότερο, κρίνοντας εκ των υστέρων φυσικά.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...