-
το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι τι να ΜΗΝ πάρεις... PIAA τύπου xenon...
μέσος όρος ζωής 6 μήνες...Kαλοταξιδο.
Καλα ασφαλη χλμ.5θ ή 3θ?
P.S στα civic ο τυπος των λαμπων πορειας ειναι Η7?εχει κανεις να προτεινει καποια μαρκα για τυπου xenon λαμπτηρες ,να αντικαταστησω τους εργοστασιακους με καλυτερους?
-
gxaral εγώ το πάω στον Κουλουρή... στα 10.000 km μου ξόδεψα 85
-
[quote='varkon']gxaral εγώ το πάω στον Κουλουρή... στα 10.000 km μου ξόδεψα 85
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Μου είπαν γιά ένα εξουσιοδοτημένο στην Δελφών. Ξέρει κανένας?Ο Τάσος (Δελφών και Κρήτης) πήγαινα παλιά, καλός είναι.
-
Ρε σιβικακια εσυ στη Θεσσαλονικη,διπλα στο Cyclon το βενζιναδικο φτανει πια με το πλυσιμο,το κατσιασες το αμαξακι,Κι εμεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι...
Ερωτηση παγιδα.Το (ετοιμοπαραδοτο) Type S με τα 1000 ευρω εκπτωση σε τι τιμη καταληγει?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ρε σιβικακια εσυ στη Θεσσαλονικη,διπλα στο Cyclon το βενζιναδικο φτανει πια με το πλυσιμο,το κατσιασες το αμαξακι,Κι εμεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι...Ερωτηση παγιδα.Το (ετοιμοπαραδοτο) Type S με τα 1000 ευρω εκπτωση σε τι τιμη καταληγει?
1000
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ρε σιβικακια εσυ στη Θεσσαλονικη,διπλα στο Cyclon το βενζιναδικο φτανει πια με το πλυσιμο,το κατσιασες το αμαξακι,Κι εμεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι...Ερωτηση παγιδα.Το (ετοιμοπαραδοτο) Type S με τα 1000 ευρω εκπτωση σε τι τιμη καταληγει?
το πήρε μικρομεσαίο και θα του γίνει σούπερμίνι.
Το φουκαριάρικο το δικό μου πλύθηκε σήμερα και είχε τόση βρώμα μετά από 2 μήνες που οι λάσπες δεν ξεκολλούσαν από τις πόρτες...αλήθεια πως να τις βγάλω αυτές χωρίς να το γρατσουνίσω;;; Σαν τσιμέντο έχουν κολλήσει ειδικά στα άβαφα πλαστικά...
Νομίζω ότι η έκπτωση είναι για αν σε βάλουν στο τρυπάκι ν'αγοράσεις την έκδοση με την μάσκα του τάπερ και τις μικροαλλαγές του Σ. Η έκπτωση είναι ανάλογη της τιμής των συγκεκριμένων εξτρά...όπότε μία η άλλη είναι -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το πήρε μικρομεσαίο και θα του γίνει σούπερμίνι.
Το φουκαριάρικο το δικό μου πλύθηκε σήμερα και είχε τόση βρώμα μετά από 2 μήνες που οι λάσπες δεν ξεκολλούσαν από τις πόρτες...αλήθεια πως να τις βγάλω αυτές χωρίς να το γρατσουνίσω;;; Σαν τσιμέντο έχουν κολλήσει ειδικά στα άβαφα πλαστικά...
Νομίζω ότι η έκπτωση είναι για αν σε βάλουν στο τρυπάκι ν'αγοράσεις την έκδοση με την μάσκα του τάπερ και τις μικροαλλαγές του Σ. Η έκπτωση είναι ανάλογη της τιμής των συγκεκριμένων εξτρά...όπότε μία η άλλη είναιΚακό πράγμα.... χλιαρό νερό και τρίψιμο με κυκλικές κινήσεις με μαλακό σφουγγάρι.
Μετά στα πλαστικά δεν χρειάζεται και τίποτα ιδιαίτερο......
Για την έκπτωση τώρα..... Μάλλον έρχεται στο κόστος του 5θυρού που και πάλι IMHO είναι πολύ ακριβό. Για τη μάσκα γιατί νομίζω ότι η γυάλινη στοιχίζει πιο πολύ από την απλή κυψελοειδή σίτα του S. Για τα υπόλοιπα μιλάμε πολύ απατεωνιά μέχρι απελπισίας.
Το όλο τρυκ είναι για να κερδίσει μία καλύτερη έκτπωση ο Σ από την HONDA Ευρώπης....
Για το Hybrid τώρα. Μεγάλο πράγμα αυτοί οι -4 πόντοι σε πλάτος και οι θόλοι που κατεβαίνουν ίσια..... Σε σχέση με το GOLF είναι πολύ πιο άνετο να μπεις και να βγεις παρκάροντας. Στο εσωτερικό έτσι και αλλιώς οι πίσω θέσεις είναι για 2 λόγω βάρους (αν και 3 για λίγο πάνε χωρίς πρόβλημα) οπότε δεν με νοιάζει. Βλέπω κάτι supermini με πλάτος 1.74 που με τους θόλους δεν μπορούν να ξεπαρκάρουν και γελάω σαρδόνια.......
Περί καταναλώσεως.... είμαι στα 7.1 (BC) καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι διαδρομές μου είναι πολύ μικρές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:yahoo:
ΠΑΡΕΛΑΒΑΜε γεια.
Πόσο περίμενες;Ευχαριστώ όλους!
Παρήγγειλα 15 Μαίου αυτοκίνητο που είχε ήδη κλείσει ο έμπορος για λογαριασμό του από τις αρχές Μαρτίου.
10 Οκτωβρίου ήταν Αθήνα αλλά άργησα να το παραλάβω γιατί έμπλεξα με τελωνεία και μ....ίες!
Λόγω δουλειών (τωρα έπεσαν όλες γκαμωτο) δεν το έχω επεξεργαστεί όσο θα ήθελα!
Λεπτομέρειες μετά την Πέμπτη όπου λόγω του ρεπό της ονομαστικής μου εορτής (πάλι καλά) θα το χορτάσω! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μου είπαν γιά ένα εξουσιοδοτημένο στην Δελφών. Ξέρει κανένας?
Ο Τάσος (Δελφών και Κρήτης) πήγαινα παλιά, καλός είναι.
Σίγουρα είναι εξουσιοδοτημένος? Να μην έχουμε προβλήματα αργότερα..
Α......... ναι, μου κλέψανε τα καπάκια από τις βίδες των υαλοκαθαριστήρων.
Τα κ..παιδα. -
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Μου είπαν γιά ένα εξουσιοδοτημένο στην Δελφών. Ξέρει κανένας?
Ο Τάσος (Δελφών και Κρήτης) πήγαινα παλιά, καλός είναι.
Σίγουρα είναι εξουσιοδοτημένος? Να μην έχουμε προβλήματα αργότερα..
Α......... ναι, μου κλέψανε τα καπάκια από τις βίδες των υαλοκαθαριστήρων.
Τα κ..παιδα.Δεν είναι κάτι δύσκολο...και βρέφος μπορεί να τις αφαιρέσει... Θυμάμαι που είχα νιώσει αμήχανα όταν το ολοκαίνουριο τότε καμάρι μου είχε γίνει αντικείμενο θαυμασμού από γνωστούς και ξαφνικά έμεινε στο χέρι του ενός το συγκεκριμένο πλαστικό. Το έβαλα στην θέση του και ευχήθηκα να μην φύγει. Θυμάμαι το σχόλιο του...'δεν τα φτιάχνουν πια όπως παλιά'
-
και το δικο μου καπακι, το αριστερο τουλαχιστο βγαινει για πλακα. Μου βγηκε 2 φορες καθως το επλενα.
-
αλουνου του μπαινει στο πλυσιμο ,εσενα σου βγηκε?
η λυση για μενα ηταν ταινια διπλης οψεως απο μεσα.Καποια στιγμη αρχισα να αμφιβαλλω αν θα μεινει στην θεση του σε υψηλες ταχυτητες.
Υ.Γ με τις γρατσουνιες στις κολωνες των πορτων(3Θ) απο τους γαντζους των ζωνων τι λυση υπαρχει?
Υ.Γ 2 με τις γρατσουνιες απο γατες στο καπο τι λυση υπαρχει?(δεν το αντεχω αλλο το sniper-ιλικι.Με φθειρει)
-
@pipikikinos... αλοιφή... σε λίγο θα την κουβαλάω μαζί μου συνέχεια...
55
-
μόνο 55 έδωσες?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μόνο 55 έδωσες?Εγώ είχα δώσει 58€ ... πόσα πρέπει να δώσει κάποιος δηλαδή για λάδια....???
-
90 edvsa egv
-
Ειναι εξαιτιας του πλυθωρισμου οι διαφορες στην τιμη,και εξαρταται βεβαια εαν ο μηχανικος που θα στα αλλαξει,ειχε γαμ...ει χθες
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
90 edvsa egvεσυ εισαι ζμπορ...
αρα εχεις λεφτα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
90 edvsa egv
εσυ εισαι ζμπορ...
αρα εχεις λεφτα.
5 λιτρα πηρα από τα καλά.
http://www.epirusmarket.gr/showdetails.asp?ProdID=52
Τουλάχιστονς 75 κόστος σε eshop, στο συνεργείο κανά 85 σίγουρα