Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κι ο HiFi ειναι μηχανικος και χρησιμοποει εμοτικονς (λιγοτερα βεβαια απο μενα αλλα πλησιαζει.. ).
Να που πέρασα στο Hall of Fame και για ένα άλλο λόγο εκτός από την...αντιπάθειά μου στα Skoda, στους κάγκουρες και πρόσφατα στα...χειροκίνητα κιβώτια!
Πάντως, μηχανικός κι εγώ, αλλά μ' αρέσουν τα εμοτικονς, όπως και το...Photoshop (έχω περάσει ώρες επί ωρών πάνω του κι ας μην ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια!).
Τέλος, δεν μου αρέσουν χαρακτηρισμοί τέτοιοι, 'βάζει εμοτικον σαν γραφίστας', άρα εγώ τώρα που γράφω με τυφλό σύστημα, μάλλον είμαι...γραμματέας!
Τέσπα, επί του προκειμένου, Firefox και για μένα, τον χρησιμοποίησα όταν ο ΙΕ6 είχε παλιώσει και δεν είχε Tabs. Οταν απέκτησε Tabs με τον ΙΕ7, δεν βρήκα λόγο να μην παραμείνω πιστός στον Firefox και επιπλέον έβαλα και τους γονείς μου στο τριπάκι! Τώρα σερφάρουν κι αυτοί με την αλεπού! Αν δεν το είχα κάνει και δεν τους είχα πείσει, ακόμη θα ήταν με τον ΙΕ6...
Κι αυτό δείχνει για ποιο λόγο οι πολλοί, δεν μπαίνουν στον κόπο ν' αλλάξουν κάτι που έχουν συνηθίσει να δουλεύουν...
Πάντως, ΣΗΜΕΡΑ δεν βλέπω τραγικές διαφορές μεταξύ ΙΕ7 και Firefox, αυτό που ξέρω πάντως είναι πως σε κάποια sites ΔΕΝ μπορείς να μπεις με FireFox, επομένως, ΔΕΝ γίνεται να καταργήσεις τον ΙΕ (βλ. τράπεζες ή έστω το site της Microsoft όταν θέλεις να ενεργοποιήσεις έναν εταιρικό Windows 2003 Server , πραγματικό περιστατικό που μου έτυχε πριν μερικές μέρες, η σελίδα με τον FireFox ΔΕΝ λειτουργούσε! Τσατσιά της MS , αλλά τι να κάνεις; )