-
Τελικά αυτά τα Vista υπάρχει κανείς που να τα συμπάθησε όταν τα πρωτοχρησιμοποίησε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
απενεργοποιήστε το UAC.....Πως
Πετας τρια γραμματα.... και ψαξτε εσεις.....
Εδω καθε φορα που βρησκω το restart στα Vista το θεωρω επιτευγμα....
Συγκεκιμενα.... Που ειναι αυτο το UACΤελικά αυτά τα Vista υπάρχει κανείς που να τα συμπάθησε όταν τα πρωτοχρησιμοποίησε
Ναι.... Εγω.... Απλα τιποτα δεν ειναι εκει που το αφησες στα ΧΡ....
PS. Αυτο το ATKFastUserSvitching που συνεχεια σταματαει να λειτουργει.... Πως το φτιαχνω;;;;;;;;;;;;
-
Xρειάζομαι ηχεία για τον Η/Υ που μόλις αγόρασα, και δεν ξερω αν πρεπει να παρω ηχεια σκετα, η καποιο HI-FI και να το συνδεσω με το πισι αν γινεται...
Η γνωμη σας? Τα ηχεια τα θελω και για κανα μινι-παρτακι τωρα τα χριστουγεννα!!
BUDGET up to 200 EUROS!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Xρειάζομαι ηχεία για τον Η/Υ που μόλις αγόρασα, και δεν ξερω αν πρεπει να παρω ηχεια σκετα, η καποιο HI-FI και να το συνδεσω με το πισι αν γινεται...Η γνωμη σας? Τα ηχεια τα θελω και για κανα μινι-παρτακι τωρα τα χριστουγεννα!!
BUDGET up to 200 EUROS!
-
creative inspire t6100 και θα περισσέψουν για τα ποτά
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τα Vista αυτο το ηλιθιο πραγμα με τα popups και τα system freeze για να πατησεις ΝΑΙ-ΟΧΙ το πηγαν ενα βημα παραπερα....
Αντεγραψαν αυτουσιο το Linux και καθε φορα που πας να αλλαξεις μια ρυθμιση, σου ζηταει Admin Pass...
Ημαρτον!Απενεργοποιείται αυτή η π@π@ριά.
Είτε απενργοποιώντας τελειώς το User Access Control (UAC) κάπου από το control panel αν θυμάμαι καλά, είτε επιλέγοντας να κάνει αυτόματα promote τέτοια αιτήματα και να μη σου βγάζει τα σαπιοpopups από το.... εχμ.. κάπου από τα administrative tools
Εκτός από αυτή τη default π@π@ριά με τα popups που έφυγε πάραυτα κι εγώ μια χαρά τα βρίσκω τα vista αν αποδειχτούν και εξίσου σταθερά με τα ΧΡ με τα οποία απλώς δεν έκανε το μηχάνημα reset ΠΟΤΕ τότε
-
Μια φορα ειχα logitech 2.1 και σε συγκριση με creative που ειχα-εχω ηταν πολυ κατωτερα...Τωρα αυτα που λες αλεξανδρε μπορει και να ειναι κορυφαια..
Για παρτακι κανουν ομως? Η θα καουν ρε συ?
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
απενεργοποιήστε το UAC
.....Πως
Συγκεκιμενα.... Που ειναι αυτο το UACυπέθεσα ότι θα φανταζόσουν να γράψεις disable UAC στο google
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Powerbook???Δηλαδή με τους παλιούς επεξεργαστές PowerPC???
Δεν υπάρχει λόγος... MacBook με Intel CPU
Κοίταξε στα Media Markt, στην Systemgraph στην Μεσογείων, στην Document... Γενικά υπάρχουν εναλλακτικές στην Rainbow...
Η Systemgraph εχει και δικό της - πολύ καλό απ' ότι ακούγεται - σέρβις...
Nai σωστά. Ετσι τα λέει τώρα. Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Μια φορα ειχα logitech 2.1 και σε συγκριση με creative που ειχα-εχω ηταν πολυ κατωτερα...Τωρα αυτα που λες αλεξανδρε μπορει και να ειναι κορυφαια..Για παρτακι κανουν ομως? Η θα καουν ρε συ?
Εχω logitech 2.1 THX....
Αυτο που εχω στο μυαλο ως παρτακι (10-15 ατομα με διακριτικα δυνατη μουσικη) το καλυπτουν....
Για ποιο extreme καταστασεις....
Marshal ηχεια κ ενισχυτης, φετες Numark και αντιο στους γειτονες.... -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
απενεργοποιήστε το UAC
.....Πως
Συγκεκιμενα.... Που ειναι αυτο το UACυπέθεσα ότι θα φανταζόσουν να γράψεις disable UAC στο google
google????
Τι 'ν' τουτο παλι;;;;;Θα το ψαξω το απογευμα
-
Noise Margin(dB) 15.5 17.0
Output Power(dBm) 18.5 12.0
Attenuation(dB) 47.0 30.0η πρώτη στήλη είναι downstream και η δεύτερη upstream.
Είμαι στα 2Mbit Otenet. Πόσο θα πέσει το noise margin αν πάω ας πούμε σε 10mbit? θα μπορώ να δουλέψω ή θα χρειαστώ χαμηλότερη ταχύτητα? -
Αυτές είναι οι τιμές στο δικό μου (1024/256) Δεν έχω ιδέα τι κάνουν.
Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 9 dB 24 dB Attenuation 13 dB 13 dB
Δεν βρίσκω καλή ιδέα την απενεργοποίηση του UAC. Πάντως όποιος θέλει να το κάνει, η παρακάτω σελίδα το περιγράφει αναλυτικά.
Well, UAC is there for a reason--if your computer got infected by some malware and this malware tried to run an admin tool, the UAC prompt would appear to warn you that someone (you? malware?) is trying to run a tool designed only for administrators. And a UAC prompt when you don't expect it would be a sure sign that something's gotten into your machine's innards.
http://www.windowsnetworking.com/kbase/ ... ngUAC.html -
βλακείες λέει, κανένα πρόγραμμα δεν έχει administrative access αν δε του δώσεις τα privileges. π.χ. όταν τρέχω μια εγκατάσταση προγράμματος αποτυγχάνει με access denied. Πρέπει να κάνω δεξί κλικ->run as administrator. Και όταν θέλω να κάνω κάτι copy στο program files με προειδοποιεί με μνμ Continue/Skip/Cancel. Δε νομίζω να είσαι τόσο εκτεθειμένος.
`Οσον αφορά το noise margin, όσο πιο πολλά mbit έχεις τόσο πιο πολύ εξασθενεί η γραμμή (πέφτουν τα dB δλδ), γι'αυτό όσο μεγαλύτερο είναι τόσο το καλύτερο. Απ'την άλλη, το attenuation που δηλώνει την απόσταση μεταξύ σπιτιού σου και κέντρου το χαμηλότερο το καλύτερο
-
Βοήθεια, αδέλφιαααααα...
Ρίξτε καμιά καλή πληροφορία για ένα UPS για μια θέση εργασίας, μην τους πάρει ο @#|'#@ τον #@#|'|{}@. -
Το malware θα τρέξει as administrator και δεν θα σε προειδοποιήσουν τα windows.
Είμαι σχετικά κοντά στα κεντρικά του ΟΤΕ, αν βάλω πχ forthnet θα πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες (κοντά στα 24?). Γιατί το σκέφτομαι να φύγω από τον ακριβό ΟΤΕ
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Βοήθεια, αδέλφιαααααα...
Ρίξτε καμιά καλή πληροφορία για ένα UPS για μια θέση εργασίας, μην τους πάρει ο @#|'#@ τον #@#|'|{}@.Η καλή μας η ΔΕΗ
-
Έχουμε ένα τυπικό PC με την οθόνη του; TFT ή CRT;
(λογικά θα είσαι εντάξει με ένα στα 650VA) -
οι δικές μου με 1024/256 επίσης με το νέο μου ρούτερ.
Operation Data down up SNR margin (dB): 30.3 31.0 Attenuation (dB): 2.5 3.0 Output power (dBm): 7.9 12.6
-
Τι λένε αυτά τα μεγέθη παρεμπιπτόντως ;
Modem Status Connection Status Connected Us Rate (Kbps) 256 Ds Rate (Kbps) 1024 US Margin 26 DS Margin 31 Trained Modulation GDMT LOS Errors 0 DS Line Attenuation 5 US Line Attenuation 0 Path Mode Fast Path DSL Statistics Near End F4 Loop Back Count 0 Near End F5 Loop Back Count 0
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]