Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁
    • 1
    • 2
    • 76
    • 77
    • 78
    • 79
    • 80
    • 79 / 80
    Αντίλογος
    60
    1588
    35595
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • sarantism
      sarantism last edited by

Λοιπόν Ελένη. Εδώ είναι το στενάκι και εδώ το βαθάκι και εδώ η πλάκα. Το βαθάκι γιατί είναι 8 με 9 μέτρα βάθος, το στενάκι γιατί είναι στενό και η πλάκα γιατί είναι επίπεδη.
      Εμείς για ορεκτικό θα πάμε στο στενάκι.
      Πάμε εδώ όπα. Εδώ καθόμουν όταν ήμασταν οι τσακαλοπαρέα. Μόνος. Γιατί μόνος Σαράντη;
      Γιατί δεν ήθελε να κάθεται άλλος. Ωραία δεν είναι; Σαν φωλιά.
      Μια χαρά Σαράντη είναι. Να κοίτα Ελένη έχει και την κουφάλα, να βάζεις ότι θες. Πάω λίγο πάνω να δω αν είναι όπως παλιά.
      Μην βουτήξεις. Θα βουτήξουμε μαζί. Καλά που μου το είπες Σαράντη και ησύχασα γιατί νόμιζα πως θα βουτήξεις από ψηλά πάλι.
      Ελένη. Υπερβάλεις. Μισό και έρχομαι. Σαράντη τα αθλητικά σου μωρό μου. Ε Λένα τώρα που να κατεβαίνω να τα πάρω. Κάτσε Σαράντη να στα δώσω.
      Ρε Ελένη αφού θα κατέβω. Σαράντη καίνε τα βράχια.
      Μια χαρά είναι Ελένη. Πάω και έρχομαι.
      Καλά Σαράντη περιμένω. Ναι περίμενε μην βουτήξεις να βουτήξουμε μαζί.
      Σαράντη!!!! Πως βρέθηκες στη θάλασσα;;;; Ελένη ο αέρας μωρό μου. Με παρέσυρε. Σαράντη με κεφάλι;;;
      Ε ναι κατάφερα στον αέρα να κρατήσω ισορριπία και να βουτήξω με κεφάλι.
      Σαράντη πόσο ύψος έχεις; 1,80 για πάνε πάτο και σήκωσε τα χέρια. Πόσο είσαι Λένα;; Σαράντη με το ζόρι 2μιση μέτρα.
      Είδες Λένα. Τα κατάφερα μια χαρά. Μπράβο Σαράντη. Άντε γεια!! Να μάθεις άλλη φορά να μου λες ψέματα.
      Λένα!! Ο αέρα ρε Λένα. Κάτσε έρχομαι Λένα.
      Λένα, περίμενε το κέρατό μου. Ελένη σταμάτα έχω πρόβλημα!!
      Τι ρε Σαράντη;;; Ζαλίζομαι. Μάλλον έπεσε η πίεσή μου από την βουτιά...
      Καλά Σαράντη ψευταρά. Θα σου ανέβει μια χαρά όταν φύγω. Λένα. Σκοτεινιάζει μπροστά μου. Αν είναι να φύγεις πες τον Άγγελο να έρθει να με βάλει στην νεκροφόρα.
      Πέτα μου μια πετσέτα τουλάχιστον. Δεν είμαι καλά.
      Έλα Σαράντη πάρε την πετσέτα που δεν είσαι καλά.
      Τα λέμε Σαράντη. Θα σου πω θα πάω να κρυφτώ γιατί θα γυρίσεις να κοιτάξεις πως είμαι. Αν με βρεις χαιρέτα με. Α θα αφήσω και την πετσέτα να επιπλέει. Αν δεν πάθεις καρδιά να μη με λένε Σαράντη. Έξυπνη.
      Σαράντη;;; Σαράντη;;; Κόψε την πλάκα. Που είσαι;;;
      Σαράντη;;; Ρε Σαράντη;;; Δεν έλεγε ψέματα.....
      Σαράντη;;; Σαράντη ρε τσογλάνι τι κάνεις εκεί;; Ηλιοθεραπεία Λένα. Ρε κωλόπαιδο δε με άκουγες;; Εσύ δε με άκουγες που έφευγες;; Σαράντη κόντεψα να μείνω.
      Τώρα εγώ δεν είμαι καλά κάθαρμα!!
      Έρχομαι Λένα. Τι έχεις; Πιάσε την καρδιά μου να δεις τι έχω!! Λένα χωρίς πλάκα ανέβασες στροφές. Έλα να σε αγκαλιάσω.
      Σαράντη που με πιάνεις; Στη μέση Λένα. Τον ποπό μου άλλος τον πιάνει Σαράντη;; Ρε Λένα λίγο κάτω από τη μέση....
      Λάθος σημάδι έκανα. Εντάξει για ένα εκατοστό;; Σαραντη με τα ρούχα βούτηξα....Και τα παπούτσια....
      Βγάλτα μωρό μου. Έλα πάμε έξω. Λένα;; Έξω. Τι κάνεις ρε Λένα;; Μες τη θάλασσα τα βγάζεις;; Σαράντη το μαγιό φοράω από κάτω.
      Ωραία έλα να τα βγάλεις έξω από το νερό. Μισό Σαράντη. Πιάσε Σαράντη. Τι να σου πω ρε Λένα....
      Ωραία πάω να τα βάλω στον ήλιο.
      Σαράντη μισό μωρό μου. Ρε Λένα αυτό είναι το πάνω από το μαγιό σου. Κάτσε ρε φρόνιμα. Σαράντη ο αέρας μωρό μου. Λένα θα έρθει κανείς και θα με κάνεις φονιά.
      Σαράντη έλα να με πάρεις αγακαλιά για να μην δει τα ξέρεις Σαραντούκο μου.
      Κάθαρμα Λένα. Σαραντούκο μου πολύ στενάκι το στενάκι. Λένα ποιο στενάκι δε γίνεται.
      Λένα μέχρι εδώ μην έρθει κανείς. Ναι Σαραντούκο μου.
      Σαράντη να σου πω κάτι. Πες μου αστέρι μου. Η πετσέτα που σου πέταξε κάνεις μπάνιο στα βαθειά.
      Α ναι Λένα. Δεν πειράζει Λένα. Έχουμε τη δική σου. Πάμε έξω. Βάλε το πάνω μωρό μου. Έλα να αράξουμε εδώ.
      Σαράντη με αρέσει όποτε με έχεις αγκαλιά.
      Και εμένα Λένα μου.
      Δεν το πιστεύω...Γνωστή η φωνή Λένα. Ντάκοοοοο
      Όχι ρε.....Κ. που με βρήκες ρε κανίβαλε;; Εϊδα το ΧΤΖ Ντάκο. Γεια σου Λένα!! Γεια σου Κ.
      Ντάκο το είδα και πήγα και πήρα γύρους να φάμε.
      Κ. κόφτο τπτ εδώ δε θα φας. Άσε γιατί μαζί μας καταλήγεις για πλύση στομάχου.
      Μέχρι να έρθουν να σε πάρουν απο εδώ ο Άγγελος θα τρίβει τα χέρια του. Πάμε επάνω Κ. Ανέβαινε Κ και ερχόμαστε.
      Σαράντη μου, σε αγαπάει πολύ ο Κ. Το ξέρω. Σαράντα χρόνια φιλίας έχουμε και τρέλας. Πάμε Σαραντούκο μου να φάμε. Άσε ρε Λένα μη μας πάθει πάλι τπτ. Ρε Κ. είναι φρέσκοι; Ρε τον πήρα από τον δικό μας. Τον είπα για Ντάκο και Λένα.
      Άντε καλά. Έφερα και κόκα κόλες. Άντε ρε στην υγειά μας.
      Μια οικογένεια ρε Κ. έχουμε γίνει!! Ντάκο, Λένα χωρίς εσάς.....Και εμείς χωρίς εσένα ρε άρχοντα!!
      Άντε πάμε για τσαλάκωμα!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • sarantism
        sarantism last edited by

¨Ελα μάνα. Την έπιασα την πόρτα. Τη στοκάρω. Θα είναι έχω και κάτι άλλα, θα είναι σε ένα μήνα το πολύ.
        Κάτσε ρε μάνα. Τρία χρόνια γιατί υπήρχαν έκτακτα γεγονότα. Εντάξει ένα μήνα την υπολόγιζα, ε έπεσα λίγο έξω. Τι δλδ;;
        Δε χάθηκε ο κόσμος. Όμως κοίτα. Θα σου την κάνω, δλδ την έκανα αστέρι. Δε θα την γνωρίζεις. Όλα τα ανάγλυφα τα πάντα είναι όπως την είχαν κάνει.
        Α ναι. Τι χρώμα τη θες;; Να σου πω; Μην της βάζεις λαδομπογιά. Είναι εξαιρετικο το ξύλο. Τόνισέ το με ένα βερνίκι εμποτισμού.
        Άστο σε εμένα. Θα νομίζεις πως σου αγόρασα καινούργια. Αυτή η πόρτα, 110 ετών είναι. Λαδομπογιά ρε μάνα; Με ρωτάς άσε τα μηχανήματα. Εκεί που έπρεπε να κάνω λεπτοδουλειά τι τράβηξα;; Και να πετάξω πάνω λαδομπογιά;;
        Σου ρίξει και ξυλόστοκο στο χρώμα του ξύλου χαμπαρι δεν παίρνεις το στοκάρισμα. Α και τι;;; Εεεε;;;; Με ίνες γυαλιού παρακαλώ.
        Άστο μάνα. Θέλει ναι. Θα το συντηρώ. Μου φαίνεται για εσωτερικές γενικά για εσωτερικά ξύλα είναι στην 5ετία. Θα στο κάνω στην 4ετία. Δε θέλω να ξεφλουδίσει.
        Άκου τώρα ο γιός σου, τι θα σου κάνει. Το σκέφτομαι, θα δω να δένει. Να σου πετάξω επάνω και ένα κέρωμα. Ξύλου κερί. Μάνα;;;; Θα έρχονται σπίτι και άκου: Θα βγαίνουν Σέλφι με την πόρτα μάνα.
        Άνα μπράβο.
        Το τραπέζι;; Ε έτυχε ρε μάνα. Εντάξει σαν την πόρτα είχε τύχη. Εντάξει ο ένας μήνας γίνανε 3 χρόνια. Άκου όμως τώρα και για αυτό. Βασικά δεν έχει ούτε κόκκο σκουριάς. Έχει πέσει σιδηρόστοκος και ίσιωμα και άκου τώρα μην με ξενερώνεις. Λοιπόν. Θα το αναλάβει ο καλύτερος σιδεράς, για βάψιμο.
        Στο φυσικό χρώμα του μετάλλου. Αυτός μου είπε Σαράντη μην το περάσεις λαδομπογιά. Το κατέστρεψες. Φέρτο να το κάνω να μη θες να σηκωθείς από το τραπέζι.
        Μάνα, όλη μέρα θα κάθεσαι στο τραπέζι, στην καρέκλα και μια θα κοιτάς την πόρτα και μια το τραπέζι. Σου λέω.
        Για γκαλλερί δουλειά σε κάνω.
        Βρε και με το τραπέζι θα βγαίνουν σέλφι. Ναι εγώ στο είχα φέρει το τραπέζι. Πάλι τα ίδια.
        Δεν το έκλεψα ρε μάνα. ¨Εχω κλέψει ποτέ μου;;; Αυτό είναι 60 χρονών τραπέζι, καφενείου. Μπορεί και παραπάνω. Αθήνα όταν κατέβηκα για μια δουλειά, πήγα συστημένος σε αντικέρ και το αγόρασα.
        Δουλειά;; Ε να από αυτές ξέρεις. Για σεμινάριο πήγα. Λογιστικής Μάνα. Να την ξαναθυμηθώ. Μια μέρα κράτησε. Ταχύρυθμο ήταν.
        Έγινε μάνα.
        Θα τα πούμε.
        Γεια.

• sarantism
          sarantism last edited by sarantism

Ελένη έχουμε θέμα με τις Έξυπνες Κάμερες. Πρόσεχε μην μα διαλύσουν το σπίτι με τις βλακίες που στέλνουν για παραβάσεις.
          Ότι τους κατέβει στέλνουν.
          Στείλανε σε άνθρωπο φωτογραφία που οδηγούσε με έναν χιμπατζή για συνοδηγό!!!
          Ρε Σαράντη που τον βρήκε τον χιμπατζή!! Δεν τον βρήκε ρε Λένα ο οδηγός. Η Κάμερα τον εμφάνισε από το πουθενά.
          Εμένα με έβγαλε φωτογραφί με τον Τερλέγκα δίπλα μου!!
          Σαράντη μήπως ήταν όντως διπλά σου ο Τερλέγκας;;; Τι λες ρε Ελένη και δεν το πήρα χαμπάρι;;
          Έναν τον έβγαλε με κόκκινα μαλλιά. Ο άνθρωπος δεν είχε μαλλιά.
          Έναν άλλον τον έβγαλε να έχει άλλους τρεις στο κάθισμα του συνοδηγού!! Σαράντη που χώρεσαν αυτοί οι τρείς;;
          Τους χώρεσε η έξυπνη κάμερα!!
          Έναν τον έβγαλε φωτογραφία με συγκενή που τον ψάχνουν εδώ και 10 χρόνια και τον βρήκε η έξυπνη κάμερα. Υπήρχε δλδ ο συγγενής στο αμάξι. Μόνο για την έξυπνη κάμερα.
          Εμένα με έβγαλε να κρατώ κλαρίνο στο φανάρι και να είμαι ντυμένος σαν τον κλαρινατζή τον Μάγκα!!! Αααχ Σαράντη μου γιατί δεν την έκανες κάδρο;;;
          Δε μπορώ Ελένη έχω τον Τρελέγκα θα μαλώσουν τα κάδρα.
          Μια άλλη εμφάνισηε σε οδηγό τον καπετάνιο του Τιτανικού ρε Ελένη!!!
          Σε εμένα εμφάνισε τον Ντικάπριο στο καπό με ανοιχτά τα χέρια όπως όταν ήταν στο Τιτανικό.
          Ρε Ελένη το πιστεύεις πως με εμφάνισε με το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλλι και τον Νίκολας Κέιτζ να κάθετε δίπλα μου και να τραγουδάει το βαπόρι από την Περσία!!!
          Σε μια γυναίκα την εμφάνησε Ινδιάνα με 4 Ινδιάνους στο αμάξι!!!
          Έναν τον εμφάνισε να οδηγάει αεροπλάνο!!!!
          Έναν άλλον τον εμφάνησε να είναι στο αυτοκίνητο και αυτό να καίγεται και αυτός να πίνει τον καφέ του!!
          Ρε συ με εμφάνισε να οδηγό το αυτοκίνητο με τον Τζόρνταν συνοδηγό!!
          Τον άλλον τον εμφάνισε να είναι ντυμένος σαν τον Αστερίξ στο φανάρι!!
          Και μια γυναίκα να περιμένει το πράσινο πάνω σε άλογο ρε Ελένη.
          Έναν το εμφάνησε να περιμένει το φανάρι μέσα σε μονοθέσιο της φόρμουλα ένα!!!
          Ελένη έναν τον εμφάνισε πιλότο σε F16
          Και έναν άλλον να είσαι σε διαστημόπλοιο για αποστολή στο φεγγάρι!
          Δεν αντέχω Ελένη άλλο!!!

• sarantism
            sarantism last edited by

Σαράντη λες Έξυπνη Κάμερα να με εμφανίσει με άλλον μέσα στο αμάξι;
            Ελένη μην αγχώνεσαι. Και οι δύο στο χώμα θα πάτε.
            Κάτσε ρε Σαράντη!! Εγώ τι φταίω η έξυπνη κάμερα φταίει!!
            Ναι βρε Ελένη και η έξυπνη κάμερα θα φταίει που θα γίνετε πελάτες στον Άγγελο τον κηδίατζη μωρό μου.
            Σαράντη μου τρέμω τώρα που μου τα είπες αυτά με τις κάμερες. Μωρό μου δε θέλω να χαλάσει ο γάμος μας.
            Τότε Ελένη να παρακαλάς μην εμφανίσει η κάμερα κανένα αρσενικό στο αμάξι.
            Μην αγχώνεσαι Ελένη. Σε πιστεύω μωρό μου. Αλήθεια Σαραντούκο μου;;
            Ρε Ελένη αφού όπου και αν πας έχω τις δικές μου "κάμερες". Τόλμα να κάνεις καμιά χαζομάρα και θα φας δικά μου πρόστιμα μετά.
            Σαράντη μου ούτε για πλάκα μωρό μου δεν θα κάνω βλακεία.
            Μην στεναχωρίεσαι Ελένη. Θα έχεις τη φωτογραφία του Τερλέγκα στο αμάξι και δε θα τολμήσει η κάμερα να κάνει λάθος.
            Λες Σαράντη.
            Ελένη Τερλέγκας ίσν εγγύηση!!
            Σαραντού κου μου εσύ!!!

• sarantism
              sarantism last edited by

This post is deleted!
              • sarantism
                sarantism last edited by

Ελένη οι Έξυπνες Κάμερες έχουν αφιέρωση στην Γιουροβίζιον!!!
                Έλα να δεις Ελένη. Με βγάλανε φωτογραφία με τους Αντίκ!!! Δίπλα μου κάθεται η Παπαρίζου και δίπλα το Παλικάρι που έπαιζε μπουζούκι!!!
                Σαράντη εμένα με έβγαλε ρε με τον Ρακιντζή και όλους στο συγκρότημα.
                Ελένη με έβγαλε με τη Γαρμή δίπλα μου!!
                Σαράντη εμένα με έβγαλε με τη Βόσσου και τον μικρούτσικο να κάθεται πίσω και οι υπόλοιποι να είναι στο δρόμο.
                Ελένη με έβγαλε με τον Ρουβά στο κάθισμα δίπλα μου. Όχι ρε Ελένη με τον Ρουβά. Σαράντη χαλασμένη θα ήταν μωρό μου η κάμερα. Ενώ Ελένη όταν δεν είναι χαλασμένη πέφτει μέσα.
                Σαράντη εμένα με έβγαλε με τα Τέρατα τους Τζόρντι!!
                Ελένη εμένα με έβγαλε να παίζω Σινθεσάιζερ και να τραγουδώ μόνος στη Γιουροβίζιον!! Σε έβγαλε Σαράντη η κάμερα να τραγουδάς;; Ναι Ελένη αφού το έχω. Χάλασαν οι Κάμερες μωρό μου. Από έξυπνες έγιναν ηλίθιες....

• sarantism

Ελένη;;; Έλα να δεις. Η έξυπνη κάμερα με έβγαλε φωτογραφία με τον Κάπτεν Σπάροου από τους Πειρατές της Καραιβικής!!
                  Κοίτα Ελένη δίπλα είναι ο Τζόνι πειρατής και εγώ στο καράβι κρατώ το τιμόνι του αυτοκινήτου!! Σαράντη δε μπορούσε να σε βγάλει η κάμερα φωτογραφία με το τιμόνι του πλοίου;;
                  Ελένη κοίτα!! Με έβγαλε φωτογραφία δίπλα μου ο Φιλ Κόλινς να παίζει ντραμς!!! Εμένα με έβγαλε να έχω μικρόφωνο πάνω απο το τιμόνι!!!
                  Σαράντη δίπλα μου έβγαλε να έχω τη Μουτσάτσου!! ¨Εντε Ελένη με το καλό και την Καρυστιανού μωρό μου.
                  Ελένη!!! Με έβγαλε φωτογραφία με την βερμούδα μόνο!!
                  Σαράντη σου πάει να οδηγάς με τη βερμούδα μόνον. Ναι Ελένη. Α Ελένη αυτήν θα την κρατήσω. Μου πάει.
                  Σαράντη με έβγαλε φωτογραφία με εσένα!!! Αυτό γίνεται ρε Ελένη. Ναι αλλά κρατάς ένα ψαροντούφεκο στο χέρι. Για να δω Ελένη. Όχι αυτό δεν γίνεται. Έχω χρόνια να κάνω ψαροντούφεκο.
                  Ρε Ελένη αδικία!! Σαράντη μου....τι να κάνουμε....Όχι εννοώ με έβγαλε που με έβγαλε με το ψαροντούφεκο ας είχε καρφωμένο και κανένα μεγάλο ψάρι.
                  Σαράντη μου διπλή αδικία μωρό μου....
                  Ελένη έλα να με καμαρώσεις. Κοίτα με έβγαλε φωτογραφία με τον Μονομάχο. Ο Ράσελ Κρόου είναι ντυμένος μονομάχος και εγώ αυτοκράτορας!!!
                  Α Σαράντη μου αστέρι είσαι αυτοκράτορας!!!
                  Και αυτήν μωρό μου Σαράντη να την κρατήσεις.
                  Αααχ βρε Ελένη τι σου είναι η τεχνολογία. Κόλαση!!!
                  Σαράντη μας έχει αλλάξει τα φώτα.

• sarantism
                    sarantism @jousis last edited by sarantism

This post is deleted!
                    • sarantism

Που γράφω;;; Μην βγω εκτός Τόπικ!!!
                      Στους Μονόλογους είμαστε. Τώρα είδα του Jousi την απάντηση να είναι στους Μονόλογους και νόμιζα πως γράφω στον ΚΟΚ....
                      Πρέπει να τα κόψω τα μαλακά....Δεν κάνουν τπτ.
                      Στα σκληρά θα πω τον γιατρό μου.....

Σαράντη;; Έλα Λένα. Βρε Σαράντη δεν έχεις κανέναν στην αστυνομία;; Τι θες πές μου.
                      Να αν γίνεται να πάω σε μια έξυπνη κάμερα με τον αμάξι και να βγάλει πως δίπλα μου έχω μια Ιαπωνέζα με Κιμονό!!
                      Α ωραία Ελένη. Θα το κανονίσω.
                      Έλα πήρα τηλ. Θα πας στις 7 σε εκείνη την κάμερα. Θα σταματήσεις να είναι κόκκινο το φανάρι.
                      Σε μια βδομάδα το πολύ θα έρθει η παραγγελία στο σπίτι!!
                      Σαραντούκο μου!!
                      Ελένη εγώ παρήγγειλα μία που να με έχει καπετάνιο και μία να με έχει πιλότο.
                      Σαραντούκο μου, μια χαρά με αυτές τις κάμερες!!!
                      Ελένη όχι παίζουμε.
                      Σαράντη έχει δει Ελληνίδα με κιμονό;;;
                      Πάμε Ελένη με ότι θες μωρό μου μόνον όχι με τη φούστα του Κοργιαλά!!
                      Πάμε Σαραντούκο μου!!!

• sarantism
                        sarantism last edited by

Ελένη, πάμε μια βόλτα από την έξυπνη κάμερα να παίξουμε;;
                        Σαράντη ωραίο παιχνίδι βγήκε τελικά η έξυπνη κάμερα. Τζάμπα ρε Ελένη τις πληρώσαμε οι φορολογούμενοι; Να τις χαρούμε.
                        Ελένη εγώ θα είμαι με τη μηχανή. Εσύ με το αμάξι. Τι να της πω της έξυπνης κάμερας να με κάνει; Σαράντη, Χαρλεά σαν τον Σβατζενέγκερ στον Εξολοθρευτή 2. Αλλά Σαράνη μη σου κάνει το σώμα του Σβατζενέγκερ. Με το δικό σου σε θέλω.
                        Έγινε Ελένη. Α Ελένη πρέπει να έχω και ένα πίσω όπως είχε ο Σβατζενέγκερ...Άσε ρε Ελένη. Αφού μόνη της εμφανίζει άτομα. Θα της πω να εμφανίσει πίσω να με κρατάει ένας πιτσιρικάς να κάνει τον κυνηγημένο.
                        Ναι Σαράντη. Αστέρι θα είσαι!!
                        Σαράντη εγώ τι να πω να με κάνει η έξυπνη κάμερα;
                        Ελένη, πες την να σε κάνει, πως τραγουδάς σαν την αυτήν μωρέ την Γερμανίδα το You Came.
                        Έγινε Σαραντούκο πάμε!!
                        Ωραία Ελένη για να δούμε!!
                        Ρε Ελένη εμένα με έκανε Μαύρο που είμαι πάνω σε Χάρλει και με κρατάει μια μαιμού και αντί για δίκανο κρατάω μια Γκλίτσα γαμώτο μου!!!
                        Σαράντη εμένα με πέτυχε μια χαρά!!!
                        Σαράντη δεν είσαι πολύ μαύρος μωρό μου. Άσε ρε Ελένη με την Γκλίτσα στο χέρι και τη μαιμού από Τερμινέιτορ έγιναν Κλαρινογαμπρός!!
                        Τι μαιμού τι θα την κάνω;;; Σαράντη για τα πανηγίρια;;
                        Σαράντη όλη η φωτογραφία είναι για τα πανηγήρια!!!

• sarantism
                          sarantism last edited by

Ελένη!!! Κοίτα πως με έβγαλε η έξυπνη κάμερα μωρό μου!!!
                          Με έβγαλε να οδηγώ το σκάφος με τη στολή του καπετάνιου!! Ούτε εμείς ρε Λένα τέτοια φωτογραφία δεν πετυχαίνουμε!!!
                          Πωπω Ελένη τρελάθηκα. Θα πάω να κεράσω την κάμερα. Θα τις δώσω εκεί τπτ 10GB Data να ξεδιψάσει Ελένη.
                          Σαράντη αν κάτσω δίπλα σου θα μας βγάλει και τους δύο με νυφικό εμένα και εσένα με κουστούμι;; Ελένη όχι άσπρο.
                          Με ξέρεις είμαι σε όλα του μαύρου. Έτσι.
                          Σαράντη δεν εξαρτάται μωρό μου από εμένα. Από την έξυπνη κάμερα εξαρτάται.
                          Έλα πάμε Ελένη.
                          Σαράντη τώρα μας κοιτάει η έξυπνη κάμερα; Ναι μωρό μου, εμένα μου έκλεισε και ματάκι. Κάτσε Ελένη να αγκαλιαστούμε στο αμάξι να μας βγάλει αγκαλιασμένους η έξυπνη κάμερα. Όπως μωρό μου στο γάμο. Κάτσε Ελένη.
                          Να με κοιτάς και να σε κοιτάω. Α ωραία Ελένη!!!
                          Κοίτα ρε Ελένη κάτι αναίσθητους που έχει. Κορνάρει ο πίσω.
                          Μισό ρε Λένα. Σαράντη μην τον αρπάξεις!! Καλά Ελένη.
                          Τι θες ρε μάστορα; Άντε ρει φίλε περιμένουμε και εμείς για να βγούμε φωτογραφία!!
                          Α και εσύ δικός μας είσαι αρχηγέ;;; Έντες καλό βόλι μάστορα.
                          Ελένη και ο πίσω για να φωτογραφηθεί ήρθε!!!
                          Αααχ Σαράντη να είναι καλά που βγάλανε αυτές τις έξυπνες κάμερες!!!
                          Ελένη. Μόνον στην Ελλάδα μωρό μου τέτοιες συγκινείσεις.
                          Σαράντη ήρθαν!! Σαράντη δες τι ωραίες βγήκαν μωρο μου!! Ελένη έβαλε η έξυπνη κάμερα και παρανυμφάκια!!
                          Ελένη θα πάω και με τον Κ. και τον Σ.
                          Α ναι Σαράντη και μετά με όλη της παρέα να πάτε.
                          Ναι ρε Ελένη. Γάτα είσαι!! Σωστά!!!
                          Λένα έλα πάμε να φάμε έξω αστέρι μου. Σαραντούκο

• sarantism
                            sarantism last edited by

Σαράντη που βρήκες τη στολή μπάσκετ;; Είπα τον γιο του να μου τη δώσει. Πήρα και την μπάλα του. Καλή είναι. Spalding. Έπαιζα με τέτοια 6 χρόνια. Καλύτερη από την Molten.
                            Που θα πας Σαράντη με τη στολή;;; Στην έξυπνη κάμερα Ελένη. Θα της πω να με βάλει στην τότε ομάδα του Αρη. Το 1989. Ελένη σωστός;;; Θα είμαι και εγώ παίκτης του Άρη!!
                            Καλή φωτογράφιση Σαράντη.....Θα κάτσω εδώ στο δρόμο και θα πάρω και πόζα. Κάτσε ρε με το αμάξι. Σταμάτα. Δε με βλέπεις;;
                            Πεζός είμαι έχω προτεραιότητα. Θα βγάλω φωτογραφία στην έξυπνη κάμερα. Φίλε και εγώ το ίδιο. Α συνάδελφος είσαι; Ναι φίλε!! Ωραία. Κάτσε μια να βγω εγώ φωτογραφία και μετά εσύ.
                            Έλα βγήκα. Άντε καλή φωτογράφιση αδερφέ.
                            Ελέεεεενηηη. Φωτογραφήθηκα!!! Είμαι πλέον στην ομάδα του Άρη του 1989!! Κάτσε Σαράντη να έρθει η φωτογραφία.
                            Α ναι με Ελένη!!! Με τη μπάλα του μπάσκετ και τη στολή!! Αστέρι με έβγαλε Ελένη. Σαράντη γύρω σου είναι μάλλον κανίβαλοι και δίπλα σου έχει φωτιά και ένα μεγάλο καζάνι και εσύ είσαι δίπλα χαμογελαστός....
                            Δε γίνεται Ελένη. Με έχει βάλει στο μάτι η έξυπνη κάμερα.
                            Σαράντη, είναι η μόνη που σε έχει πάρει χαμπάρι τι μούτρο είσαι και σου τη φέρνει μωρό μου.
                            Ελένη μου με ξέρεις αστέρι μου. Μέχρι τώρα δεν έχω βάλει κάτι να κάνω και να μην το έχω πετύχει μωρό μου.
                            Άστην να χαίρεται. Με ξέρεις μωρό μου.
                            Θα της παίξω καλή μπάλα. Θα γυρίσει. Μετά......
                            Έλα να σε αγκαλιάσω μωρό μου Σαραντούκο μου, μπασκεμπολίστα μου!!!
                            Ελένη είχα πολύ καλό άλμα. Θέριζα. Έχω τιμωρήσει κόσμο και κόσμο.
                            Αλλά και ξύλο. Έχω φάει και έχω δώσει αγκωνιές....Αλλά μου άρεσε. Γενικά μου αρέσει να πονάω από τέτοιες καταστάσεις. Στο ξυλίκι δλδ. Το γουστάρω.
                            Πάμε Σαραντούκο μου επάνω να σε "δείρω".
                            Αααχ Ελένη το ποιο ωραίο ξύλο θα είναι αυτό!!

• sarantism
                              sarantism last edited by

Σαράντη νύχτωσε. Πως θα βγούμε στο λιμάνι; Με το radar το gps την πυξίδα. Όλα τα έχει Λένα. Θαλαμηγός είναι δεν είναι βαρκάκι.
                              Μισό να δω τα δύο ραντάρ. Ρε γμτ δε διάβασα πως λειτουργεί το βράδυ.....Ούτε για το GPS.....
                              Η πυξίδα είναι δυσκολότερη.
                              Ελένη όχι πανικό. Έχω καύσιμα για να πάμε Αθήνα. Κάτσε να ανάψω τα φώτα μην έρθει κανείς επάνω μας.
                              Ελένη θα στρίψω για να σκεφτώ. Σαράντη να καλέσουμε το λιμενικό;
                              Τι να του πω ρε Ελένη;; Να σε δει στο ραντάρ του ή παραπλέοντα σκάφη και να σου δώσουν οδηγίες.
                              Μπράβο ρε Ελένη. Έλα πάρε και το τιμόνι και καλή Ρόδο.
                              Άσε με. Θα λειτουργήσει το αίσθημα το ναυτικό που έχω.
                              Να καπνίσω θέλω πρώτα την Camelιά μου.
                              Ρε Ελένη άναψε τα φώτα πίσω. Οι μηχανές φορτίζουν τις μπαταρίες μην αγχώνεσαι. Άσε που έχω και γεννήτρια.
                              Μου δίνει ρε γμτ το ραντάρ στίγματα. Που είναι αυτοί ρε γμτ.
                              Θα τους πω να δουλέψουν τα echo να με βρούνε. Το δικό ομως στίγμα που είναι για να ξέρουν πως βρήκαν εμένα και όχι κανέναν άλλο....
                              Σαράντη να πετάξουμε καμιά φωτοβολίδα;; Αν βουλιάξουμε τότε. Α Ελένη θα πω πως έμεινα από μηχανές. Το ποιο καλό.
                              Ρε Σαράντη θα κινητοποιήσεις Λιμενικό και καίκια να σε ψάχνουν;;; Και ελικόπτερο Ελένη από θεσσαλονίκη.
                              Θα κάνουμε τζερτζελέ. Σατάντη θα μας πνίξουν.
                              Αμά ρε Ελένη να ενεργοποιήσουμε λίγο τα αντανακλαστικά τους πρέπει.
                              Άσε με να δω τα φώτα που είναι αναμμένα. Τι λέει ρε γμτ η πυξίδα να δώσω στίγμα και να με πιάσουν τα echo τους....
                              Θα δώσω λάθος στίγμα και θα πάνε σε άλλον το κέρατό μου.
                              Από το gps θα δώσω στίγμα. 10 στίγματα μου βγάζει. Τα έβαλα στη μνήμη χωρίς περιγραφή....
                              Εκείνα Ελένη τα φώτα. Η Κεραμωτή είναι. Φαίνεται ξεκάθαρα.
                              Πάμε το κλειδώνω στα 15 μίλια να πάμε αργά.
                              Α ρε Ελένη αυτό το έντσικτό μου αν δεν είχα θα πηγαίναμε στην Αίγυπτο. Σαράντη μην πάμε τελικά στην Αίγυπτο μωρό μου με το ένστικτό σου.
                              Αμάν ρε Ελένη με την ηττοπάθειά σου. Πάνε κοιμήσου μωρό μου.
                              Αυτά τα φώτα είναι από τις εξέδρες. Σαράντη θα μείνω μαζί σου. Οκ Λένα. Κοίτα περνάμε τις εξέδρες.
                              Σαράντη μεγάλες είναι για εξέδρες. Είναι μακρυά Ελένη και φαίνονται μεγάλες.
                              Ωραία σε 10 λεπτά Καβάλα μωρό μου. Α Ελένη!!! Να φώτα μπροστά μας. Κάτσε να ξεκλειδώσω τα 15 μίλια να προσεγγίσουμε το σκάφος.
                              Μα κατάλαβε και έρχεται για βοήθεια. Σαράντη αυτό είναι άσπρο κόκκινο.
                              Ολυμπιακό ιδιοκτήτη έχει. Σαράντη η σημαία του είναι Τούρκικη. Α τον απατεώνα τόσο φιλότουρκος είναι.
                              Τι λένε ρε Ελένη δεν τους ακούω. Αγγλικά μιλάνε;;
                              Σαράντη μάλλον Τούρκικα.
                              Καλά ρε τόσο πορωμένοι με την Τουρκία είναι. Κάτσε να βάλω στο ρελαντί τις μηχανές.
                              Τι λέτε ρε παλικάρια;;; Εεεεε όχι όπλα!!! Στη θάλασσα είμαστε δεν είμαστε στο βουνό. Ελένη ρίξε αριστερά τα προστατευτικά στα πλάγια.
                              Σαράντη η Τούρκικη ακτοφυλακή είναι!! Μη μασάς έχω τη δεύτερη σημαία. Έχω και διαβατήριο διπλό. Αν τολμούν ας με πειράξουν.
                              Άσε θα τους μιλήσω στη δεύτερή μου γλώσσα. Αγγλικά ξέρουν δεν. Πήραν χαμπάρι τι είμαι. Κοιτάνε το διαβατήριό μου.
                              Σαράντη κοιτάνε και το δικό μου. Ωραία μη μασάς.
                              Ελένη να τους πήγε κατέβασαν τα όπλα.
                              Σαράντη δένουν το σκάφος!! Α ωραία θα μας πάνε στην Ελλάδα. Σαράντη μην μας πάνε στη χώρα σου. Ε και; Έχω σόι εκεί Ελένη μου.
                              Ρε Σαράντη στο Αιβαλί με πήγες;;; Τη Λέσβο βλέπαμε Σαράντη!!!
                              Μοιάζει τόσο με τις εξέδρες Ελένη το βράδυ. Μπράβο τους.
                              Σαράντη τώρα; Α μια χαρά στα κρατιτήρια. Θα είμαστε μαζί. Δεν είμαστε ποινικοί.
                              Κοίτα πόσο ευγενικοί είναι. Καταλάβαν τι υπηκοότητα έχω και να τους πάει.
                              Γιαχαμπίμπι για λελέλι. Δε σας καταλαβαίνω ρε παλικάρια.
                              Σαράντη τώρα. Θα κοιμηθούμε Ελένη.
                              Ρε Σαράντη τόσο αναισθησία;;;;;
                              Τι να κάνω ρε Ελένη να ανοίξω την πόρτα και να φύγουμε;;;
                              Όπα ξημέρωσε Λένα. Σαράντη δεν κοιμήθηκα όλο το βράδι. Δεν πειραζεί θα κοιμηθείς κάποια στιγμή.
                              Α ναι ο πρόξενος μου. Κάτσε να μιλήσω. Εντάξει Ελένη λύθηκε το θέμα. Μπήκαν τα μεγάλα μέσα.
                              Θα μας φέρουν οι Τούρκοι να φάμε και μετά θα πάμε στα σύνορα με την Ελλάδα και θα μας πάρει το Ελληνικό Λιμενικό.
                              Βόλτα ρε Ελένη. Κοίτα τα γατάκια πως μας προσέχουν. Έβαλα τη δική μου σημαία ψηλά να προσέχουν πως θα φερθούν.
                              Α ναι και οι δικοί μας. Άντε ρε αλάνια. Όλα καλά κ. Σαραντόπουλε;; Ναι μια χαρά. Με το δεύτερο διαβατήριο ήμουν. Να τα δούμε λίγο και των δυό σας. Ναι ορίστε.
                              Ωραία. Ρε λεβέντες δείξτε μου εδώ στα μαραφέτια της θαλαμηγού πως θα πάω. Α αυτό ήταν;;
                              Οκ ευχαριστώ παιδιά. Παιδιά αυτό για καφέ για όλα τα παιδιά. εκεί στον σταθμό. Να είστε καλά κ. Σαραντόπουλε!!
                              Ελένη όλα καλά μωρό μου. Σαράντη γιατί δεν έψαξαν το σκάφος και τα δύο λιμεναρχία;
                              Διπλωματικό επισόδειο μετά Λένα. Δε θέλουν εντάσει με τη χώρα μου τη δεύτερη.
                              Σαραντούκο μου εσύ ντουμπλεφας!!!
                              Ελένη....Δύο καταγωγές έχω. Έτσι θα τους άφηνα!!!
                              Σαραντούκο να είμαι κοντά σου μην με πας στη Θεσσαλονίκη!!
                              Σου κάνω τη χάρη Ελένη!!!
                              Κάτσε να το βάλω στα 25 μίλια να ζωγραφίσει το αστέρι μας στη θάλασσα!!!

• sarantism
                                sarantism last edited by

Ελένη βγήκες με κανέναν;; Με ποιον να βγω Σαράντη; Ρωτάω Ελένη. Σαράντη δεν βγήκα. Εδώ σε δείχνει με έναν νεαρό η έξυπνη κάμερα.
                                Σαράντη ότι θέλει δείχνει. Δλδ αν εσένα σε δείξει με γυναίκα θα πρέπει να το πάρω σοβαρά. Δλδ ρε Ελένη δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις με έναν άνδρα και να το φορτώσεις στην κάμερα;
                                Δλδ ρε Σαράντη αν πάω να πάρω ένα τηγάνι και σου ανοίξω το κεφάλι θα φταίω;
                                Ελένη με ξέρεις. Λοιπόν το βλέπεις αυτό το εξάρτημα; Στη μαύρη αγορά το αγόρασα. Δείχνει πότε η έξυπνη κάμερα κάνει λάθος και πότε όχι.
                                Λοιπόν κάτσε να δούμε ρε Ελένη. Αν ανάψει πράσινο το λαμπάκι σημαίνει πως είναι σωστή η φωτογραφία.
                                Αν ανάψει κόκκινο το λαμπάκι σημαίνει πως είναι λάθος η φωτογραφία. Θα σκανάρω τη φωτογραφία να δούμε.
                                Δες μωρέ Σαράντη. Δες. Οκ Ελένη. Ορίστε πράσινο το λαμπάκι.
                                Φέρε Ελένη τις άλλες. Κόκκινο το λαμπάκι. Άρα το μηχάνημα δουλεύει Ελένη.
                                Πράσινο;; Ρε Ελένη. Πράσινο άναψε. Σαράντη το εξάρτημα έχει πρόβλημα.
                                Ελένη ξέχασες να μου πεις το άλλο. Πως δεν είναι αυτό που νομίζω!!!
                                Ποιος είναι ρε Ελένη ο καραγκιόζης;; Σαράντη σταμάτα. Έγινε Ελένη. Θα κάνω τον Ευρωπαίο. Δεν πειράζει μωρό μου. Αγάπη θα πει να σε δεχτώ με αυτόν τον σαλιάρη.
                                Φέρτονα και σπίτι Ελένη μου και στο κρεβάτι μας.
                                Ρε πας καλά;; Ποιος είναι μην το κάνω οικόπεδο το σπίτι;;
                                Σαράντη ηρέμησε. Ελένη μέχρι τώρα ήρεμος είμαι.
                                Ακούω Λένα. Σαράντη μωρό μου είναι λάθος!! Ναι Ελένη δικό σου όχι του εξαρτήματος.
                                Άστο Ελένη. Κ, πάρε τον Σ και ελάτε ρε από εδώ.
                                Κάτσε Ελένη. Σαράντη θα με ξεφτυλήσεις στον Κ. και τον Σ.;;
                                Ρε εδώ ήσουν με τον ηλίθιο αυτόν βόλτα και θα σε ξεφτυλίσο εγώ;;;
                                Ελάτε ρε μάγκες. Τον ξέρετε;; Α ναι ε;; Ντάκο γνωστός πέφτουλας. Μάλιστα....Μπράβο ρε Ελένη....Κ. Σ. τσακιστήτε από το σπίτι έξω.
                                Αλάνια εγώ μιλάω. Ελένη συγνώμη αλλά ο Ντάκος ότι πει....
                                Ψάξτε βρείτε τον και φέρτε τον εδώ όσο γίνεται ατσαλάκοτο.
                                Θέλω εγώ να τον τσαλακώσο πρώτος. Μετά σας τον χαρίζω. Έγινε Ντάκο. Σε 30 λεπτά θα είναι εδώ το καθίκι.
                                Φύγατε.
                                Σαράντη παλάβωσες. Σταμάτα. Σε παρακαλώ πολύ. Δε θα τον σκοτώσω Ελένη. Κανά δύο μπατσάκια θα φάει. Μην αγχώνεσαι θα βλέπεται. Αγνώριστο θα τον κάνουν ο Κ. και ο Σ. Εγώ έχω ρεπό σήμερα μωρό μου. Λενάκι μου.
                                Σαράντη δε με εμπιστεύεσαι;;;; Σε εμπιστεύομαι. Δεν πήγες με όλα τα αρσενικά αλλά με αυτόν μόνο.
                                Εντάξει Σαράντη φεύγω....Στο καλό. Κάτσε εδώ μπας και τον σώσεις. Θα φύγεις και θα τον κομματιάσω ή θα μείνεις μπας και γλυτώσει;;
                                Ρε Σαράντη τι είναι αυτά που μου κάνεις;;; Πάρε μια απόφαση ρε Λένα....Φεύγεις ή μένεις;;
                                Μην αγχώνεσαι Λένα θα το πω το παλικάρι. Πως κοίταξες την πάρτη σου και έφυγες. Αν έμενες θα γλύτωνε το μισό ξύλο. Τώρα θα το φάει όλο.
                                Σαράντη αγάπη μου έλα εδώ. Δεν υπάρχει αγάπη μου άλλος. Καλά αν υπάρχε και 3ος Λένα.....Θα σε έψαχναν.
                                Δεν υπάρχει κανένας....
                                Κάτσε ήρθαν τα αλάνια. Στην αυλή είναι. Κρατήστε τον εκεί.
                                Τον έχω με κουκούλα μην τον δούνε οι γείτονες και ξέρουν λεπτομέριες.
                                Ντάκο τον κρατάμε. Οκ. Μισό και μετά τον φαίρνετε να διασκεδάσουμε.
                                Ελένη νάτος ο κανακάρης σου μωρό μου. Δε θα περάσει πολύ άσχημα γιατί έμεινες εδώ για συμπαράσταση. Σαράντη παραλογίζεσαι. Εγώ;;; Εδώ στον έφερα τον μορφονιο. Κάτσε ρε Ελένη. Αν δεν υπήρχε και τον εμφάνιζε η κάμερα τα αλάνια πως τον βρήκανε;;
                                Άντε πες μου έξυπνη!!! Σαράντη.....Άντε μίλα Λένα!!!
                                Ο Άφαντος πως εμφανίστηκε;;; Άντε Λένα πριν σε δέσω από το δέντρο. Ρε Κ. βγάλτην ρε την κουκούλα.
                                Ποιος είναι ρε Ελένη αυτός. Να πάρε και την φωτογραφία.
                                Ελένη πες τους την αλήθεια....Να σου το λέει και αυτός.
                                Ωωωχ μάγκες μου λυποθίμησε. Εξαφανιστείτε. Αλάνι σωστός.
                                Λένα;;; Σαράντη τι έγινε;; Τπτ μωρό μου. Πιες αλάτι να ανέβει η πίεση. Σαράντη σου είμαι πιστή. Το πιστεύω μωρό μου. Δε θα βγω ξανά με το αμάξι Σαραντούκο μου!!! Να βγεις Λένα μου.
                                Κάτσι να κλείσω τη γκαραζόπορτα και έρχομαι. Ελένη τι κάνεις εκεί. Ξάπλωσε. Σαράντη αυτό δεν είναι το εξάρτημα της αλήθειας;;;
                                Σχετικά. Τι σχετικά Σαράντη. Υπάρχουν φορές που λέει ψέματα....Σαράντη με αυτό το κουμπί ανάβει κόκκινο και με αυτό πράσινο κάθαρμα. Κάνει τέτοια Ελένη;;
                                Σαράντη εσύ τι κάνεις είναι το θέμα. Μισό Ελένη.
                                Βρήκα τον μορφωνιό που εμφάνειζε η κάμερα. Ηρέμησε.
                                Ακόμη και αν πείραξα το εξάρτημα ο μορφονιός;;;
                                Ααααχ Σαράντη θα το βρω....Και ξέρω πως. Ελένη καθαρός ουράνος....Που πας με το τιγάνι;;;
                                Ελένη φύγε από τον μότορα. Μακρυά.
                                Σαράντη, θα στον γεμίσω τσαμπουκάδες με το τηγάνι.
                                Μη Ελένη. Λέγε Σαράντη. Οκ. Άσε το τηγάνι και πάμε μέσα.
                                Λέγε Σαράντη. Οκ. Δε θα ακουμπήσεις όμως τον μότορα. Έγινε Σαράντη.
                                Σαράντη την αλήθεια. Λοιπόν Ελένη, είχα έναν δικό μου στην αστυνομία του δώσαμε και τη φωτογραφία ενός από την παρέα και......έβγαλε φωτογραφία με εσένα και αυτόν.....
                                Δλδ Σαράντη και η φωτογραφία μαιμού και ο τύπος στο αμάξι δικός σας;; Ναι.....
                                Σαράντη πλάκα ε; Λίγο Λένα....Σαράντη κοίτα τη δική μου κάθαρμα. Μη Λένα!!!! Πάει το τεπόζιτο.....Τόσο δυνατό χερούλι έχει το γμημένο το τηγάνι!! Δε λέει να σπάσει να γλυτώσω το τεπόζιτο...Χάλια το έκανε το θηρίο.....Δυνατή γυναίκα είναι!!
                                Σαράντη ηρέμησα. Το βλέπω Λένα. Να σου δώσω ένα φιλάκι Σαραντούκο μου στο μάγουλο;; Ναι Λένα....
                                Πάω να ξαπλώσω Σαράντη. Στο καλό Λένα....
                                Έλα Σ. μίλα ρε με τον άλλον. Θέλω καινούργιο πένα τεπόζιτο και θα πάει για βάψιμο. Αυτό που έχω έγινε από τη Λένα παρελθόν....
                                Έγινε τα λέμε....Ωωωχ νάτος και ο Τερλέγκας πάνω από το κρεβάτι....Πόσα χτυπήματα ρε γμτ...
                                Σαράντη πως είσαι;; Αααχ Λένα. Σαν να με πάτησε νταλίκα. Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να μου σπάει τη μηχανή......
                                Σαράντη; Ναι Λένα γύρνα να σε βλέπω. Έλα τι είναι;;
                                Με πόνεσες Σαράντη. Συγνώμη Λένα. Το άξιζα. ¨Οταν λυποθίμισες μου κόπηκαν τα πόδια Λένα. Έλα να σε αγκαλιάσω αστέρι μου.
                                Και πάλι συγνώμη μωρό μου!! Σαραντούκο μου, μου έβγαλες από μέσα μου κάτι που δε μου άρεσε....Το είδα Λένα μου. Τι θα κάνεις με το τεπόζιτο Σαράντη. Γμισε το Λένα.
                                Εσύ να είσαι καλά αστέρι μου. Σαραντούκο δεν είμαι εντελώς καλά...
                                Τι θες αστέρι μου;;; Λίγο να σε γκαζώσω!! Μωρό μου εσύ!! Σαραντούκο μου!!

• sarantism

Σαράντη;; Έλα κούκλα. Ρε Σαράντη το τεπόζιτο που το κοιτώ.....Δεν πειράζει Ελένη. Καλά το έκανες. Είχε ηλίθιο ιδιοκτήτη μωρό μου.
                                  Έλα να σου πω μια ιστορία. Κάποτε, είχα μαλώσει με τον πατέρα μου. Ήμουν 1η γυμνασίου. Τότε αραιοκατοικημένη η περιοχή κυνηγούσα με ένα καλό αεροβόλο που μου είχε αγοράσει ο πατέρας μου.
                                  Με απείλησε δε θυμάμαι βασικά για τι πράγμα μαλώναμε.
                                  Αλλά με απείλησε πως αν συνεχίσω τον καυγά, θα μου σπάσει το αεροβόλο.
                                  Πίστευα πως είχα δίκιο. Δεν έκανα πίσω με τπτ. Βγήκα στην αυλή να χαλαρώσω. Βγαίνει μου λέει κρατώντας το αεροβόλο: το βλέπεις;; Δε μίλησα κοιτώντας ξέρεις.
                                  Και το έσπασε μπροστά μου και μου το πέταξε στην αυλή.
                                  Έχω συνηθίσει μωρό μου να μου κάνουν ζημιές επειδή δεν έκανα πίσω.
                                  Μία άλλη φορά και πάλι με τον πατέρα μου αρπάχτηκα. Ήμουν 30. Για το αυτοκίνητο. Και θα σου κάνω θα σου ράνω μου έλεγε ο πατέρας μου.
                                  Εμένα του λέω θα κάνεις; Ποιος είσαι να μου κάνεις. Δε θα προλάβεις. Τι θα μου κάνεις μου λέει;; Κοίτα για να μην νομίζεις πως θα με σέρνεις από τη μύτη για ένα αυτοκίνητο εμένα.
                                  Ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο δύο ίδιοι σχεδόν. Γιατί έχω πάρει πολλά μα πολλά από τον πατέρα μου.
                                  Πήρα ένα κατσαβίδι και το ξέσκησα στις χαρακιές.
                                  Εμένα δε θα μου κάνεις μαγκιές. Το κατάλαβες. Αν ψάχνεις να βρεις σε εμένα αδύνατο σημείο έτσι θα σε κάνω. Να μένεις με ανοιχτό το στόμα.
                                  Και σηκώθηκα και έφυγα. Πόνεσε η ψυχή μου Λένα που το χαράκωνα.
                                  Αλλά δε θα τον αφήσω να νομίζει πως περνάνε οι απειλές του. Τις πραγματοποίησα για να δει πως δεν περνάνε σε εμένα αυτά και ας πονέσω.
                                  Σαράντη....Τι Λένα; Τι; Εσύ θα το κάνεις και εγώ θα κάνω πίσω;;;
                                  Τι λες ρε;;; Εγώ θα σου κάνω τη χάρη να το κάνω. Ήταν πατέρας μου.
                                  Τους άλλους μετά, σπάσιμο στο ξύλο. Έληξε.
                                  Σαράντη τόσα νεύρα;;; Μέχρι τελική πτώσεως Λένα. Ή αυτός ή εγώ. Δεν είχε να σταματήσω. Το πλήρωνα. Έτρωγα μηνύσεις. Ανάλογα με το ποιον αρπαζόμουν.
                                  Αλλά θα σου πω άλλη φορά. Δεν πήγε καμιά στο δικαστήριο.
                                  Στη μπούκα με είχαν τα καλά παιδιά για να με "δέσουν".
                                  Σαραντούκο θα μου κάνεις μήνυση;;; Ναι για βανδαλισμό της καρδιά μου μουτράκι μου!!!
                                  Πάμε Σαραντούκο πάνω να σου αλλάξω τη γνώμη!!! Πάμε κούκλα!!

• T
                                    terryp117 last edited by

Youtube Video

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                    • sarantism
                                      sarantism last edited by

Σαράντη μου, πάμε μαζί στην έξυπνη κάμερα;;
                                      Πάμε μωρό μου. Α Ελένη!! Κοίτα το καινούργιο τεπόζιτο.
                                      Βαμένο γυαλισμένο από εμένα εννοείται. Αστέρι είναι.
                                      Σαράντη το κοιτώ και αισθάνομαι τύψεις.
                                      Άσε με βρε Ελένη. Σε έφερε στα όριά σου. Καλά το έκανες το προηγούμενο.
                                      Να κάνεις και αυτό. Ελένη δε θα ξαναβρώ!! Α Λένα. Τον Τερλέγκα ρε Λένα...Πάνω από το κρεβάτι τον ξεχάσαμε τον άνθρωπο.....
                                      Κάτσε Λενάκι μου να το φέρω στο δέντρο να κάνει παρέα με τα γλαράκια.
                                      Ααα Λένα;;; Εεε;; Λεβεντιά ο Τερλέγκας στο δέντρο!!!
                                      Σαράντη δεν το βάζει κάπου να μην τον βλέπουμε;; Καλά Λένα. Θα τον βάλω...Που ρε Λένα;; Α Λένα θα τον βάλω στο δέντρο να κοιτάει τον γείτονα!!
                                      Σαράντη μου μες τη χαρά θα είναι ο γείτονας με τον Τερλέγκα!! Κάτσε να τον βάλω τώρα να τον έχει λοκαρισμένο το γείτονα.
                                      Σαράντη;;; Έλα γείτονα. Τον Καρρά γιατί τον βάζεις να κοιτάει εμένα; Δεν είναι ο Καρράς γείτονα. Ποιος είναι; Ο αδερφός του Παβαρότι είναι.
                                      Με χαίτη είναι ο αδερφός του Παβαρότι;; Δεν ξέρω γείτονα.
                                      Πιάσε κουβέντα μαζί του να σου πει. Ρε Σαράντη πάρε τον Μελά σου λέω.
                                      Δεν είναι ρε γείτονα ο Μελάς;; Ποιος είναι; Ο αδερφός του Τομ Κρουζ. Έχει αδερφό ο Τομ Κρουζ;;
                                      Γατί είχε F15 o Tom;;;
                                      Ρε Σαράντη δε θέλω να με κοιτάει. Πες του το γείτονα.
                                      Ρε Σαράντη με κοροιδεύεις;;; Και ποιον θες ρε γείτονα να βάλω; Είναι ανάγκη να βάλεις κάποιον να με κοιτάει;;
                                      Ναι ρε γείτονα για ψυχαγωγία δική σου.
                                      Λοιπόν εχε τον Τερλέγκα για παρέα και τα λέμε.
                                      Ποιος είναι αυτός;; Αυτός στην φωτογραφία γείτονα.
                                      Αμάν ρε Ελένη. Να μην ξέρει ο απολίτιστος τον Τερλέγκα!!!
                                      Ντροπή του.
                                      Σαράντη μου δεν πάμε μετά στην κάμερα;; Ότι θες Λένα μου. Πάμε λίγο πάνω τώρα που δεν είναι ο Τερλέγκας!! Πάμε μωρό μου!!
                                      Σαραντούκο μου!!!

• sarantism
                                        sarantism last edited by

Σαράντη ντυμένος ποδοσφαιριστής μου είσαι;; Ναι Λένα.
                                        Θα πάω για μπάλα. Σαράντη εσύ για μπάλα; Λένα να τρέξω λίγο μωρό μου.
                                        Τα πνευμόνια να ανοίξουν. Κατάλαβες. Πάνε βρε Σαράντη αν και έχει ζέστη....
                                        Δε μασάω Λένα. Σαράντη πόσο καιρό έχεις να παίξεις μπάλα;;
                                        Έχω Ελένη. Αλλά βλέπω ποδόσφαιρο και είναι σαν να ξέρω!!
                                        Καλά ποδοσφαιριστή μου εσύ Σαραντούκο.
                                        Θα παίξω άμυνα Ελένη. Σαράντη ήρεμα μωρό μου. Άθλημα είναι....
                                        Ναι ναι Ελένη μην ανησυχείς.
                                        Τι γίνεται αλάνια;;; Κανονίστε δεν ήρθα για να κουραστώ. Χαλαρά.
                                        Ρε φέρατε και διαιτητή;; Ποια είναι; Ντάκο καλό;; Ρε σεις....
                                        Σε πειρασμό με βάζετε.....Ποιος είναι αναπληρωματικός μου;
                                        Αισθάνομαι ενόχληση στο γόνατο. Ντάκο ακόμα δεν αρχίσαμε.
                                        Αρχισε η ενόχληση. Μην κάνετε φλ....ιες με διατητή. Αφήστε την κοπέλα να χαλαρώσει.
                                        Α ρε Ντάκο!! Σιωπή. Πάω να κάνω αποθεραπεία. Ρε χωρίς να έχεις παίξει θα κάνεις αποθεραπεία!!
                                        Είναι νέο συστημα. Κορτσάρα έλα. Δεν έχεις ανάγκη να κουραστείς.
                                        Εσείς είστε ο κ. Ντάκος. Εγώ είμαι πάρτο στον ενικό. Έλα να κάτσουμε. Με τι ασχολείσαι;;
                                        Διοίκηση επιχειρήσεων και για διαιτητής. Εντάξει με ζέστη δεν κάνει....
                                        Ναι Ντάκο. Κάτσε να χαλαρώσεις. Ντάκο θρύλος έχεις γίνει. Εντάξει υπερβολές. Έχω απλά πολλά χιλιόμετρα στη γύρα.
                                        Και πολύ ωραία Ντάκο τατουάζ στο χέρι. Α δύο έχεις!!
                                        Άγκυρά Ντάκο!! Σπάνια το βλέπεις αυτό το τατουάζ!! Ναι έχω άγκυρα. Ντάκο κρυφό μνμ;; Που το ξέρεις;;
                                        Είχα πατέρα ναυτικό. Μπράβο!! Και το τριαντάφυλλο Ντάκο κρυφό μνμ. Πολλά ξέρεις μικρή!!
                                        Ντάκο περισεύει τίποτα; Μάλιστα αλάνι μου είσαι.
                                        Ντάκο....λίγο. Πολύ λίγο Ρ.
                                        Θα κανονίσω Ρ. Ντάκο ότι δω έννοια σου. Σε πάω Ρ. Σωστή!!
                                        Σαράντη;; Ωχ η γυναίκα μου Ρ. Μην αγχώνεσαι Ντάκο.
                                        Τι είναι Ελένη. Τι κάνεις με την κοπελιά. Τράβηγμα Λένα....
                                        Με βοηθάει να χαλαρώσει το πόδι. Κοπελιά διαιτητής βοηθάς τον Σαράντη; Δεν έχει άλλον;
                                        Έχω κάνει και φυσιοθεραπεύτρια. Άκου φυσιοθεραπεύτρεια πάνε να παίξεις μπάλα που δε μου είσαι ιδρωμένη μη αφήσεις εδώ όλα τα μαλλιά σου.
                                        Σαράντη που είναι ο δικός σου ιδρώτας;; Στο γήπεδο τον άφησα Ελένη.
                                        Καλά ρε κάθαρμα ήξερες και δε μου είπες;;; Ελένη δεν ήξερα. Μετά η κοπέλα έμαθε για εμένα και ήθελε δουλειά ρε Ελένη μου....
                                        Ρώτα τα παιδιά αν ήξερα πως θα έχει κοπέλα!! Ρε Λένα να κάνω τι με 25χρονη;;
                                        Σαράντη σοβαρέψου. Λένα.....Έλα να σε αγκαλιάσω μπροστά της. Και να σε φιλήσω.
                                        Σαραντούκο μου εσύ!!!

• sarantism
                                          sarantism last edited by A d P

Τέρρυ @terryp117 αδερφέ, από ένα σημείο και μετά ξέφυγε πολύ η κατάσταση. Ωραίο το balcklist!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • sarantism
                                            sarantism last edited by

Σαράντη πάμε εδώ μπροστά για μπάνιο; Ντύσου και πάμε Ελένη. Ελένη; Εδώ η θάλασσα συνήθως είναι κίτρινη...
                                            Γιατί Σαράντη; Ε δεν είναι και η ποιο καθαρή.
                                            Σαράντη έχει μπλε σημαία. Μπα; Για ψηφοφόρους την ΝΔ είναι δλδ. Σαράντη είναι καθαρή σύμφωνα με την Ε.Ε.
                                            Α οκ Ελένη. Να Ελένη πάμε εκεί. Ωραία είναι εδώ Ελένη.
                                            Ναι Σαράντη μια χαρά. Σαραντούκο μου να σε αλοίψη με λάδι και μετά θα βάλεις ξανά το κοντομάνηκο.
                                            Ελένη να βάλω και κανένα μπουφάν μωρο μου;;
                                            Σαράντη δε θέλω να φαίνεται ο δράκος. Δεν είναι ντροπή ρε Ελένη!!
                                            Είναι ψαρωτικός Σαράντη. Ελένη σκάω μωρό μου με το κοντομάνικο. Σαράντη εγώ σκάω από τη ζήλια χωρίς το κοντομάνικο.
                                            Βρε Ελένη ξεπέρασέ το. Εντάξει Σαραντούκο μου. Πάω μέχρι το σπίτι λίγο και έρχομαι. Να δω αν ξέχασα καμιά κουζίνα αναμμένη.
                                            Α ναι, Ελένη πάνε σφαίρα. Πάω Σαράντη. Έγινε Ελένη.
                                            Αα έχει ναυγοσώστρια εδώ. Πάνω να δω τι κάνει.
                                            Δεσπονίς πως πάει; Καλά κύριε. Σαράντης δεσποινίς. Χαρηκα Μ εγώ.
                                            Σώσατε κανέναν; Όχι μέχρι τώρα. Η κοπέλα που ήταν μαζί σας ήταν η γυναίκα σας;
                                            Παίζει ρόλο Μ; Ρωτάω....Και εγώ σε ρωτάω. Σαράντη αυτό είναι το τηλέφωνό μου. Δε στο ζήτησα Μ. Μου αρέσει Σαράντη που δεν σηκώνεις ψαρώματα.
                                            Σωστή Μ. Δεν το θέλω. Ευχαριστώ. Πάς σε μπαράκια;
                                            Φυσικά. Οκ. Θα βρεθούμε κάποια στιγμή εκεί.
                                            Έχεις Σαράντη μπαράκι; Άστο. Θα τα πούμε εκεί.
                                            Έρχεται η γυναίκα μου. Τα λέμε Σαράντη. Έγινε Μ.
                                            Σαράντη με τη ναυαγοσώστρια;;; Ρε Ελένη αμάν. Και άντρας να ήταν θα μιλούσα μαζί του.
                                            Ρωτούσα ποια είναι τα επικίνδυνα μέρη για μπάνιο.
                                            Σωστά Σαράντη μπορεί να έχει καρχαρίες.
                                            Καλά Ελένη κορόιδευε. Σαράντη βγάλε το κοντομάνικο μωρό μου και δείξε μου πόσο ωραία βουτάς!!
                                            Αααχ Ελένη καιρός ήταν να με εμπιστεύεσαι!!!
                                            Ναι Σαραντούκο μου!! Άντε βούτα χωρίς κοντομάνικο να χαρείς τη θάλασσα.
                                            Ελένη έφυγα!!! Στο καλό Σαράντη και καλό εγκεφαλικό.
                                            Δεν κατάλαβα Λένα;;; Και καλό μακροβούτι είπα Σαράντη.
                                            Θα βαρεθείς να κοιτάς πότε θα βγω στην επιφάνεια Ελένη.
                                            Φεύγω Λένα.....
                                            Πωπωππω δροσίστηκα......Δεν το πιστεύω!!!
                                            Δε μπορεί να έκανε τέτοια μαλακία η Λένα!!!
                                            Τι μαγιό είναι αυτό που φόρεσε το κέρατό μου;;;;
                                            Ααααχ για αυτό πήγε σπίτι για να βάλει το ξέκωλο μαγιό.....
                                            Πάω να την καρυδώσω. Ελένη!!! Ναι Σαραντούκο μου.
                                            Τι μαγιό είναι αυτό;;; Σαράντη πάει με τον δράκο σου.
                                            Ελένη μην το κάνεις αυτό. Ό μισός κώλος σου είναι θέαμα. Τι θες τώρα;
                                            Σαράντη μου σου είπα πάει με το δράκο. Θα γυρίσω και μπρουμιτα να μαυρίσει ο ποπός μου. Από το ξύλο που θα φάει θα μαυρίσει Λένα.
                                            Ελένη ξεκούμπωσες και το πάνω;;; Μπρούμητα είμαι Σαράντη. Σαράντη τι κάνεις;; Έλαβες την πετσέτα στον κώλο μου;; Πάρτην Σαράντη θέλω να τον μαυρίσω.
                                            Θες να τον κοιτάνε Λένα;
                                            Σαράντη και τον Δράκο τον κοιτάνε. Έγινε Λενάκι.
                                            Εγώ πάω ποιο κάτω μόνος να κάνω μπάνιο. Καλή συνέχεια.
                                            Πάρε τους δύο πέφτουλες να δεις που ήθελες με ξέκωλο μαγιό. Καλά θα περάσεις Λένα. Πάω και εγώ για θάλασσα να μην μπορείς να με βρεις.
                                            Ντάκοοοο. Ρ κούκλα εδώ και εσύ;; Έλα ποιο κοντά αστέρι. Ντάκο με προσέλαβαν εκεί. Πειράζει που είπα πως είσαι γνωστό μου;
                                            Όχι Ρ. Καλά έκανες. Μόνος Ντάκο;; Με τη Λένα. Της την έπεσαν 2 και τις έγιναν αυτοκόλλητοι. Ας τα βγάλει μόνη πέρα που μου ήθελε ξέκωλο μαγιό.
                                            Καλά της έκανες Ντάκο. Σαράντη σε φωνάζει. Άστην να φάει το κεφάλι της.
                                            Έλα πάμε να κάνουμε τσιγάρο αστέρι. Πάμε Ντάκο. Ντάκο σκληρός;; Πρέπει Ρ. Σωστός Ντάκο. Ντάκο!! Ο Δράκος είναι όλα τα λεφτά!! Ολανδία Ρ.
                                            Ντάκο στριμωγμένη είναι η δικιά σου. Μόνη το διάλεξε.
                                            Ντάκο παίζει φασαρία. Χαστούκισε τον έναν και της έχουν βάλει τις φωνές!!
                                            Ρε γμτ.....Ένα τσιγάρο να με άφηνε να κάνω. Πάω Ρ.
                                            Τι τρέχει μάγκες;; Τπτ μαζί σου φίλε. Οκ. Με το καλό τώρα έχετε φύγει.
                                            Σας έχω κόψει εδώ και ώρα που την ενοχλείτε. Όπως είστε, εξαφανιστήκατε. Εντάξει δε θέλουμε μπερδέματα.
                                            Άντε μπράβο. Εδώ είστε ακόμα;; Φίλε παρεξήγηση. Οκ. Άντε στο καλό. Ε και την συγκεκριμένη την επόμενη φορά δε θα μιλήσω. Συνενοηθήκαμε;;
                                            Δε θέλουμε μαζί σου μπλεξίματα. Δεν ξέραμε. Οκ. Τώρα ξέρετε.
                                            Αντίο φίλε!!! Στο καλό. Σαράντη μου. Ξέρω Λένα. Τι περίμενες με αυτό το μαγιό;;; Αφορμές δίνεις.
                                            Τους ξέρεις;; Ναι. Τι είναι; Ψευτόμαγκες Λένα. Φάνηκε Σαραντούκο μου!! Κράτα με αγκαλιά Σαράντη φοβήθηκα.
                                            Ήταν πολύ χυδαίαοι. Ξέχνα το Λένα. Σαράντη πως θα κάνουμε μπάνιο με αυτό το μαγιό που φοράω.....
                                            Κάτσε στον κώλο σου που δε φαίνεται το μαγιό πόσο ξέκωλο είναι και έρχομαι.
                                            Ρ πάω κούκλα. Σαράντη μεγαλύτεροι μαλάκες από αυτούς δεν έχει. Τους ξέρω τους σαλιάρηδες. Ντάκο;; Πες το. Αν μου κάνουν πέσιμο να πω πως είμαστε κολλητοί;
                                            Ελέυθερα Ρ και αν επιμείνουν με τηλ και σου υπόσχομαι να το μετανιώσουν.
                                            Σε πάω ρε Ντάκο με 1000. Ξηγιέσαι όσο κανείς άλλος. Τπτ δεν κάνω Ρ. Ντάκο ξέρεις που είμαι. Α ναι ξέρω. Θα πάρω τηλ να σε προσέχουν. Άστο Ντάκο. Με έχουν στα ώπα ώπα.
                                            Ξέρουν είμαι δικό σου άτομο. Οκ. Άσε να τους πάρω να τους ευχαριστήσω. Να είσαι καλά Ντάκο!! Τα λέμε Ρ.
                                            Σαράντη;; Τι είναι Λένα. Θα την πνίξω την Ρ.
                                            Καλά κάτσε στα αυγά σου. Αν δεν ήμουν εγώ εκείνη θα καθάριζε για σένα.
                                            Δεν τρέχει τπτ με την Ρ. Σαραντούκο να σε φιλήσω.!! Όχι!!! Θα σκωθείς και θα φανεί το πίσω μέρος. Πάμε στη θάλασσα. Αααχ Σαραντούκο μου μαζί σου όλα είναι ωραία και ξέγνοιστα.!!
                                            Σαράντη σου αρέσει εκεί που χαιδεύεις;; Απίστευτα Λένα. Συνήθως έχει ύφασμα ενώ τώρα το πεδίο είνια ελεύθερο.
                                            Σαράντη με φούντωσες κάθαρμα!! Πάμε σπίτι να δεις όλο το πεδίο ελεύθερο!! Πάμε Λένα!! Σαραντούκο μου εσύ!!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 76
                                            • 77
                                            • 78
                                            • 79
                                            • 80
                                            • 79 / 80
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ