-
Ο ΟΣΕ απαξιώθηκε και πουλήθηκε παμφθηνα με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων εδώ και 40 χρόνια και πολλών υπαλλήλων που είτε ξυνονταν διαχρονικά είτε έκλεβαν με κάθε τρόπο. Εφόσον η ΝΔ ακολούθησε τις πρακτικές και λογικές ΠΑΣΟΚ φέρει όμοια ευθύνη.
Επειδή όμως δεν θέλω να δω και αυτό το νήμα να ασχολείται με την πολιτική, ας μείνουμε στα σιδηροδρομικά και τα πολιτικά ας πάνε στο νήμα τους.
Το πιο πρόσφατο ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη ήταν καλό αλλά περιέργως με πολύ λίγο κόσμο αν και Κυριακή. Πάντως όταν τελειώσουν τα έργα το χειρότερο τμήμα θα είναι το Αθήνα Θήβα. -
Εγώ ξέρω τόσα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν, δεξιές , αριστερές, κεντρώες δεν κάνανε τίποτα και απαξίωσαν τον ΟΣΕ! Επιτρέπεται να μην έχεις έναν σοβαρό αξιόπιστο σιδηροδρομικό δίκτυο! Πας στη Ιταλία, και σε πιάνει θλίψη όταν συγκρίνεις με τα δικά μας! Τρεναρες! Που πάνε και στη πιο μικρή πόλη! Μπολόνια Πάρμα 120 χιλιόμετρα απόσταση, 55’ κόστος 8 ευρώ το άτομο! Μπολόνια φλωρεντια 35’ με τρένο που πιάνει 300 χιλιόμετρα την ώρα και νομίζεις ότι πας με 100!
-
Σε τι έχουμε σχέση με την Ιταλία για να έχουμε στα τρένα ?
Σιδηρόδρομος - ΟΣΕ