-
Το μονο που κανει το υγραεριο ειναι να μειωνει το transient response του κινητηρα και να υποβαθμιζει την ποιοτητα λειτουργιας του στο ρελαντι και στις χαμηλες στροφες (κατω απο 2500). Αλλοι λενε οτι δεν εχει καμια διαφορα και η μοναδικη διαφορα ειναι στην τσεπη τους. Καλα αστους να λενε. Εχω οδηγησει πανω απο 10 υγραερια. Ουτε 1 δεν ηταν οπως πρεπει στο υγραεριο
-
@gol said in Θελω να βγαλω το Υγραεριο σε RAV4 2003 που το εχω απο καινουργιο:
Τι συστημα υγραεριου ητανε απο τα αριστα συστηματα που υπηρχανε.
Δεν υπαρχει αριστο συστημα υγραεριου υπαρχει αριστη εγκατασταση και αριστη ρυθμιση αλλα δεν θα την βρεις ποτε...
-
Υπαρχουν συστηματα στην αγορα που επεμβαινουν και στο αβανς, ξεχωρα για το αεριο απο τη βενζινη.
-
@ilias-a said in Θελω να βγαλω το Υγραεριο σε RAV4 2003 που το εχω απο καινουργιο:
Υπαρχουν συστηματα στην αγορα που επεμβαινουν και στο αβανς, ξεχωρα για το αεριο απο τη βενζινη.
Σωστο αλλα μην ξεχνας η σπιθα ειναι μια μια αιτιατη διαδικασια καθε σταδιο βαζει καθυστερηση
-
Παντως εγω το εβγαλα το υγραεριο, περασα ΚΤΕΟ αλλαξα αδεια. Εκανα 260,000 χλμ με υγραεριο μεχρι τωρα. Το φιλτρο Vialle ειναι αυτοκαθαριζομενο ειχε βουλωσει και γεμιζε πολυ αργα (στον 4πλασιο χρονο) και μονο αν εβαζα καθαριστικο, αλλιως δεν γεμιζε καθολου. Η Vialle ειχε σετ επισκευης με νεες μεμβρανες τα παλια χρονια αλλα η εταιρια εχει κλεισει εδω και 5 χρονια τουλαχιστον και ανταλλακτικα δεν υπαρχει κανενα παγκοσμιως! Το ειχα 12 ετη. Λοιπον ή θα εβαζα καινουργιο συστημα ή θα το εβγαζα. Μονο για ταξιδια εχω το Rav4 και μονο για συναισθηματικους λογους πληρωνω υπερογκα τελη, ασφαλεια, το εχω αστραφτερο σαν καινουργιο τα καθισματα καινουργια λογω καλυμματων και στενοχωριεμαι να το πουλησω 3 με 4 χιλιαρικα. Το εχω συνεχεια σκεπασμενο καθαρο και με βγαλμενο τον πολο της μπαταριας. Εχει 394,000 χλμ. Αν κανω εντωμεταξυ 1000 χλμ το χρονο τωρα με το Rav4, ζητημα ειναι. Ο μηχανικος λεει επισης ειναι λαθος να αλλαξω τις βαλβιδες επειδη η 1η εχει 8 συμπιεση και η τελευταια 10 και οι αλλες δυο ενδιαμεση πιεση. Αυτος δεν αισθανεται τους μικροδισταγμους που αισθανομαι μεσα στην πολη και ειναι χωρις ρεταρισματα και καλο ρελαντι. Οποτε ετσι θα το πηγαινω οποτε το κινω μεχρι να το κανω ιστορικο, εκτος να μου την βιδωσει και να το δωσω. Ηδη αλλαξα με νεα ελαστικα με All Terrain M+S μηπως παω εκδρομη εκτος δρομου αφου ειναι ικανο 4Χ4 και εβαλα και συστημα μετρησης πιεσης ελαστικων οπως εχουν τα καινουργια αυτοκινητα, εσωτερικα της ζαντας. Μεγαλη διαφορα στην ασφαλεια και οποιος εχει παλιο αυτοκινητο να το κανει. Αισθητικα ειναι πολυ ωραιο με τις μεταλλικες βαλβιδες. Την ασυρματη οθονη που φορτιζει με ηλιακο φως την εβαλα πανω απο τον κεντρικο καθρεπτη και παει πολυ ωραια επισης. Βεβαια οταν το εχω σκεπασμενο την κλεινω να μην ξεφορτιστει https://share.temu.com/k0Plp8vLn1B
εχει και για μηχανες ή πατινια ηλεκτρικα! https://share.temu.com/PAcGf9cwizB
Θελω να βγαλω το Υγραεριο σε RAV4 2003 που το εχω απο καινουργιο