-
Καλημέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος ενός Ford Focus MkII (2005) 1.6 HatchBack, και τις τελευταίες δυο εβδομάδες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ψυγείο του καλοριφέρ, όπου μου πετούσε το ψυκτικό υγρό (παραφλού) στα πόδια του συνοδηγού και έβγαζε καπνούς στην καμπίνα. Στην ουσία τίναζε τα κουμπώματα του ψυγείου και άδειαζε το παραφλού μέσα. Την 1η φορά πριν συμβεί αυτό είχα αλλάξει το δοχείο του παραφλού, και την επόμενη προχώρησα σε αλλαγή του ψυγείου καλοριφέρ με καινούργιο. Αλλά έχει συμβεί 3 φορές το να μου πετάξει το ψυκτικό μέσα στον συνοδηγό. Τώρα μου το ξανάεφτιαξε ο ψυκτικός και μου είπε πως έβαλε νέα κουμπώματα αυθεντικά και το τέσταρε ύπο πίεση και είναι εντάξει. Παρόλα αυτά εγώ είμαι επιφυλακτικός και φοβάμαι πως μπορεί να κρύβεται πιο σοβαρή βλάβη. Έχετε εικόνα από παρόμοιο συμβάν να με συμβουλέψετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Για καποιο λογο ανεβαζει πιεση στο κυκλωμα ψυξης, συνηθως απο βουλωμενο ψυγειο, ψυγειο καλοριφερ, ψυγειο λαδιου θελει ψαξιμο απο εμπειρο μηχανικο σε Ford.
Φανταζομαι οτι το βαντιλατερ δουλευει σωστα. -
@ilias-a said in Πρόβλημα ψυγείου καλοριφέρ Ford Focus:
Για καποιο λογο ανεβαζει πιεση στο κυκλωμα ψυξης, συνηθως απο βουλωμενο ψυγειο, ψυγειο καλοριφερ, ψυγειο λαδιου θελει ψαξιμο απο εμπειρο μηχανικο σε Ford.
Σωστά.
Θεωρούμε ότι έχει καθαριστεί βέβαια το κύκλωμα ψύξης, αφού έχασε τα υγρά του και ξαναγέμισε.(και ελπίζουμε να μην είναι φλάτζα)
-
@antonakis said in Πρόβλημα ψυγείου καλοριφέρ Ford Focus:
@ilias-a said in Πρόβλημα ψυγείου καλοριφέρ Ford Focus:
Σωστά.
Θεωρούμε ότι έχει καθαριστεί βέβαια το κύκλωμα ψύξης, αφού έχασε τα υγρά του και ξαναγέμισε.(και ελπίζουμε να μην είναι φλάτζα)
Πολυ δυσκολο για φλαντζα αυτα τα αυτοκινητα, πρεπει να σβησει παρα πολλες φορες απο θερμοκρασια.
Πρόβλημα ψυγείου καλοριφέρ Ford Focus