-
Χαίρεται και χρόνια πολλά σε όλους και στους Εορτάζοντες ! Έχω ακούσει πως υπάρχουν συνεργεία με καλά διαγνωστικά όπου μπορούν όντως να δουν εάν το αυτοκίνητο έχει γυρισμένα χλμ πράγμα που το ΚΤΕΟ δεν μπορεί να δει , έχετε υπόψιν κάποιον στην Αθήνα ; Ευχαριστώ πολύ
-
@gianniscfa97 said in Έλεγχος χιλιομέτρων σε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο:
Χαίρεται και χρόνια πολλά σε όλους και στους Εορτάζοντες ! Έχω ακούσει πως υπάρχουν συνεργεία με καλά διαγνωστικά όπου μπορούν όντως να δουν εάν το αυτοκίνητο έχει γυρισμένα χλμ πράγμα που το ΚΤΕΟ δεν μπορεί να δει , έχετε υπόψιν κάποιον στην Αθήνα ; Ευχαριστώ πολύ
Αντιπροσωπεια ή εξουσιοδοτιμενα.
-
Από το ΚΤΕΟ του, η αλληλουχία ελέγχων και χλμ σου φαίνεται λογική? Από βιβλίο service βγάζεις άκρη?
Με σωστό ΚΤΕΟ και σωστό βιβλίο service ανοίγει ο δρόμος να προχωρήσεις στον επόμενο βήμα για έλεγχο.
Αν δεν τα έχεις αυτά και τα δυο αρχίζει να μπάζει λίγο η ιστορία. -
@gianniscfa97 said in Έλεγχος χιλιομέτρων σε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο:
Εξουσιοδοτημένο συνεργείο και δεν ισχύει για όλα τα μοντέλα και ανάλογα πως έχω γυρίσει και τα χλμ.
Έλεγχος χιλιομέτρων σε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο