-
καλημέρα φίλοι, στις αρχές Αυγούστου με χτύπησαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μου, ημουν σταματημένος σε κόκκινο φανάρι και μπούμ!
Αμέσως κατεβήκαμε και οι δύο οδηγοί βγάλαμε φωτός και ο υπαίτιος είπε οτι θα κανει δήλωση καθώτι η ασφαλιστική του δεν είναι στον φιλικό διακανονισμό. Εγώ έκανα αμεσως μεσω τηλ δήλωση έστειλα φωτός και στοιχεία και άνοιξε ο φάκελος. Μετα απο έναν μήνα και πολλα τηλ στην ασφαλιστική και στον ίδιο τον υπάιτιο του μου είπαν ότι έκανε δήλωση και κανονίσαμε και ραντεβου με τον εμπειρογνώμονα στο συνεργείο υ και και μετ επισκευαστηκε το αυτοκίνητο.
Προχθές λοιπόν το πρωί με καλεσε ο φαναρτζής ότι έστειλε τα τιμολόγια στην ασφαλιστική και του τα αρνηθηκαν καθώς δεν έχει γίνει δήλωση απο τον πελάτη τους..... Κάλεσε και εγω και πήρα την ίδια απαντηση, στην συνέχεια κάλεσα τον ασφαλιστή του υπάιτιου και τον ενημέρωσα για το τι έχει συμβεί.
Έχουν περάσει δύο ημέρες και δεν έχω νεα του, πως μπορώ να προχωρήσω απο εδω και πέρα? Να συμπληρώσω εδω οτι έχω φωτογραφίες τον οχημάτων και εμφανίζεται και ο υπαίτιος σε αυτες....
-
@w115 said in κάλυψη ασφάλειας:
Μετα απο έναν μήνα και πολλα τηλ στην ασφαλιστική και στον ίδιο τον υπάιτιο του μου είπαν ότι έκανε δήλωση και κανονίσαμε και ραντεβου με τον εμπειρογνώμονα στο συνεργείο υ και και μετ επισκευαστηκε το αυτοκίνητο.
ήρθε ο εμπειρογνώμονας ?
αν δεν ειχε κανει δηλωση ως προς τι ήρθε ? (είδε ανοιχτα και μπηκε? ) -
@k-m said in [κάλυψη ασφάλειας]
ήρθε ο εμπειρογνώμονας ?
αν δεν ειχε κανει δηλωση ως προς τι ήρθε ? (είδε ανοιχτα και μπηκε? )Αυτό είπα στην ασφαλιστική και μου απάντησαν οτι αφου τον καλέσατε ήρθε....
και εμένα περίεργα μου φαίνονται όλα αυτα... -
@w115 said in κάλυψη ασφάλειας:
@k-m said in [κάλυψη ασφάλειας]
ήρθε ο εμπειρογνώμονας ?
αν δεν ειχε κανει δηλωση ως προς τι ήρθε ? (είδε ανοιχτα και μπηκε? )Αυτό είπα στην ασφαλιστική και μου απάντησαν οτι αφου τον καλέσατε ήρθε....
και εμένα περίεργα μου φαίνονται όλα αυτα...νομικη προστασια εχεις στην δικη σου ασφάλεια ?
κανενα γνωστο δικηγορο (για να μη σε χρεώσει) να παρει και τον αλλο και την ασφαλεια του ?
-
μολις μιλησα με την ασφαλίστρια του υπαιτιου και έχει συμβεί το εξής,
ο τύπος ειχε πάρει (δεν είχε γίνει η μεταβίβαση) απο μαντρα το αυτοκινητο 3 ημερες πρίν, χρειαζοταν οπωσδηποτε αυτοκινητο για ενα θεμα υγειας που ειχε το παιδι του, το αυτοκίνητο ήταν όμως ασφαλισμένο στον προηγούμενο ιδιοκτήτη, ήρθα σε συννενόηση με τον μαντρα και είπε οτι θα κάνει αυτός την δήλωση....
τι να πω έπεσα στην περίπτωση...
-
Για ποιό λόγο δεν φωνάζετε επιτόπου την ασφαλιστική σας να κάνει καταγραφή του συμβάντος;;;;
-
@ggab said in κάλυψη ασφάλειας:
Για ποιό λόγο δεν φωνάζετε επιτόπου την ασφαλιστική σας να κάνει καταγραφή του συμβάντος;;;;
Εγώ πάντα αυτό έκανα.
Αν και τελικά χρειάζεται και η τροχαία για καταγραφή... ειδικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες για την υπαιτιότητα. -
@antonakis said in κάλυψη ασφάλειας:
@ggab said in κάλυψη ασφάλειας:
Εγώ πάντα αυτό έκανα.
Αν και τελικά χρειάζεται και η τροχαία για καταγραφή... ειδικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες για την υπαιτιότητα.Εννοείται. Το μόνο κακό είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να περιμένεις κάμποσο,αλλά θεωρητικά όλα λύνονται επιτόπου.
κάλυψη ασφάλειας