-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Λοιπον.... Για καποιο μαλακισμενο λογο απο σημερα τα ΧΡ με το που παει να τρεξει 3D πετανε μπλε οθωνη....
Μεχρι και το 3d text screen saver κρασαρει!
Χθες το βραδυ επαιζε ανετα ο bro το CRYSIS... σημερα κρασαρειΤι ακριβως λεει η μπλε οθονη? Μπορεις να ανεβασεις φωτο απο το κινητο?
Δοκιμασε απεγκαταστασητων drivers της καρτας γραφικων. Μετα , ξανακανε install τους drivers.
Δεν προλαβαινω....
Την βγαζει και σβηνει κατευθειαν
Εσβησα ολους τους drivers ΜΟΒΟ, καρτας γραφικων και τα σχετικα και τα ξαναπερασα και νωμιζω οτι εφτιαξε -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Λοιπον.... Για καποιο μαλακισμενο λογο απο σημερα τα ΧΡ με το που παει να τρεξει 3D πετανε μπλε οθωνη....
Μεχρι και το 3d text screen saver κρασαρει!
Χθες το βραδυ επαιζε ανετα ο bro το CRYSIS... σημερα κρασαρειΤι ακριβως λεει η μπλε οθονη? Μπορεις να ανεβασεις φωτο απο το κινητο?
Δοκιμασε απεγκαταστασητων drivers της καρτας γραφικων. Μετα , ξανακανε install τους drivers.
Δεν προλαβαινω....
Την βγαζει και σβηνει κατευθειαν
Εσβησα ολους τους drivers ΜΟΒΟ, καρτας γραφικων και τα σχετικα και τα ξαναπερασα και νωμιζω οτι εφτιαξε`Εχεις 2 επιλογές:
- όταν ξεκινάει ο υπολογιστής πάτα F8 και πάτα απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησης.
2.(η πιο απλή). control panel->system->Advanced System Settings->Startup and Recovery Settings->ξετσεκάρεις το Automatically restart
- όταν ξεκινάει ο υπολογιστής πάτα F8 και πάτα απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησης.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Χθες το βραδυ επαιζε ανετα ο bro το CRYSIS... σημερα κρασαρει
Εεε τι καθεσε... παρε το καλο μπαστουνι του baseball και πανε να του ζητησεις τα ρεστα
Σαν μια πρωτη ιδεα θα εκανα reinstall drivers γραφικων και directX (btw, ελπιζω να εχεις παρει image του συστηματος )
Πως παιρνω image του συστηματος στα ΧΡ και πως στα Σβιστα;;;;
Το φτιαξαΜια και το ανεφερες....
Ψαχνω προγραμα με το οποιο να μπορω να κραταω αντιγραφο του δισκου κ αν χαλασει ο δισκος κ ειναι για πεταμα -με φορα στο τοιχο-, να το περασω σε εναν καινουριο -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σαν μια πρωτη ιδεα θα εκανα reinstall drivers γραφικων και directX (btw, ελπιζω να εχεις παρει image του συστηματος )
Πρώτα καλύτερα να κοιτάξει πότε είναι το τελευταίο σημείο επαναφοράς συστήματος (system restore).
Δεν επιασε....
Η εγκατασταση των Vista εφταιγε -
Alex το nlite ξέρω ότι κάνει τέτοια δουλειά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει..
-
norton ghost
-
Οπως σωστα ειπε ο ραδιοεντοπιστης απο πανω... Norton Ghost 12... η θα ελεγα ακομα καλυτερα Acronis True Image Home! Τον Norton τον εγκατελειψα απο την εκδοση 9, δεν ξερω τι γινετε... αλλα στο Acronis, το κανεις Install και φτιαχνεις και με το utility του ενα Boot CD... ετσι ωστε σε περιπτωση καταστροφης να μπεις σε Acronis περιβαλλον και να κανεις restore!
Εγω με αυτο τον τροπο κραταω παντα 2 Image του συστηματος. Ενα με το συστημα καθαρο+drivers.... και ενα με κομπλε ολα τα προγραμματα πανω. Ετσι μπορω να κανω οτι βλακεια θελω... και ανα πασα στιγμη επιστρεφω σε ενα φρεσκοστημενο PC. Θα σωθεις απο πολλες βλακειες και φορματ...
-
Θα σου δωσω το acronis εγω οποτε μην αγχωνεσαι,
τα vista τα εχεις γνησια? -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οπως σωστα ειπε ο ραδιοεντοπιστης απο πανω... Norton Ghost 12... η θα ελεγα ακομα καλυτερα Acronis True Image Home! Τον Norton τον εγκατελειψα απο την εκδοση 9, δεν ξερω τι γινετε... αλλα στο Acronis, το κανεις Install και φτιαχνεις και με το utility του ενα Boot CD... ετσι ωστε σε περιπτωση καταστροφης να μπεις σε Acronis περιβαλλον και να κανεις restore!Εγω με αυτο τον τροπο κραταω παντα 2 Image του συστηματος. Ενα με το συστημα καθαρο+drivers.... και ενα με κομπλε ολα τα προγραμματα πανω. Ετσι μπορω να κανω οτι βλακεια θελω... και ανα πασα στιγμη επιστρεφω σε ενα φρεσκοστημενο PC. Θα σωθεις απο πολλες βλακειες και φορματ...
πώς σου ρθε αυτό συνάδελφε
το θέλω κ γω το Acronis
βρίσκεται στα 'καταστήματα' ? -
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
Θα σου δωσω το acronis εγω οποτε μην αγχωνεσαι,
τα vista τα εχεις γνησια?Το Radix να βρησκαμε σπασμενο, καλα θα ταν....
Τα Vista ειναι γνησιοτατα..... Αλλα στο 'περιπου'
Ειναι Vista Ultimate - DeLL OEM.
Εκδωση της Microsoft για την DeLL.
DVD που δινουν με ολα τα DeLL -
Acronis True Image 11 Home
h*tp://www.mininova.org/tor/911880για serial, δειτε στα comments
-
alex το radix ειναι καλο
αλλα δεν το εχω ψαξει για σπασμενο.
το ακρονις ειναι τσεκαρισμενο σε πανω απο 500 pc που εχω φτιαξει, και απλα δεν παιζετε. -
ΟΚ!
Ευχαρηστω και τους δυο!!!
Το κατεβαζω τωρα:) -
εγω εχω το server edition και με εχει σωσει.
και το ghost ειναι καλο αλλα μου εχει σκισει μια φορα και εκατσα μεχρι τις 8 το πρωι και εστεινα ακομα και το δικο μου pc στο τελος. -
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
εγω εχω το server edition και με εχει σωσει.
και το ghost ειναι καλο αλλα μου εχει σκισει μια φορα και εκατσα μεχρι τις 8 το πρωι και εστεινα ακομα και το δικο μου pc στο τελος.Κ εγω την πατησα με το ghost το καλοκαιρι.....
-
Κάντε ένα γουγλο σε τούτο: inurl:ViewerFrame?Mode= ή σε τούτο: inurl:indexFrame.shtml Axis
και δέστε μέσα απο (και χειριστείτε) κάμερες απρόσεκτων ή αδιάφορων ανα τον κόσμο. -
btw ξέρετε κάποιο free πρόγραμμα να κάνει stream usb cam και να ζητάει password πριν την δεις? είτε σε webpage με κάποιο applet είτε σε player
-
τι στο καλό...αγόρασα ένα 4πορτο ρούτερ της usrobotics, το 9107.
πήγα εδώ για να του ανοίξω πόρτα αλλά δεν ανοίγει στο utorr.του έβαλα την port που μου δίνει το πρόγραμμα.
δεν είμαι σίγουρος όμως για το που πρέπει να συμπληρώσω, ο οδηγός δεν είναι και ότι πιο σαφές υπάρχει.
εχω για πχ την 23127, την βάζω σε όλα και external και internal port ;
στο server ip adress ποιο βάζω ; Αυτό που είχα στο παλιό, το 10.0.0.11 ; -
Πρέπει να την ανοίξεις ΚΑΙ στο router και στο pc σου. Το ίδιο port.
-
ε;
με αυτό που περιγράφω το κάνω στο ρούτερ. Είναι καταρχήν σωστό;
στο πισι πώς την ανοίγω. Δεν έχω firewall, μόνο το δικό του και των xp.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]