-
Κρίμα το παιδί. Τέτοιοι γονείς, αν μπορούσαν, θα παράγγελναν το παιδί τους από κατάλογο με φουλ-έξτρα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ομως το να ειναι το παιδι στο νοσοκ και να του πηγαινουν καθηγητρια Αγγλικων δεν μπορω να το καταλαβω ποσο μαλλον σε ενα 6χρονο κοριτσι.Έχει λαλήσει τελείως ο κόσμος!
Εγώ θα τους έβαζα να κάνουν μια κουβέντα με παιδοψυχίατρο, μπας και στρώσουν, αλλά μάλλον πρόκεται και σοβαρότατη περίπτωση βλάβης.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:lipsealed:
Κρίμα το παιδί. Τέτοιοι γονείς, αν μπορούσαν, θα παράγγελναν το παιδί τους από κατάλογο με φουλ-έξτρα.Ο Corsair ήδη είναι στο configurator του http://www.koutsouvela.gr και ετοιμάζει την corsair edition...τι θέλεις και εσύ και μιλάς;
-
Να μερικά καλά μοντέλα:
-
Δάφνη: όταν θα πάμε στο πλοίο θα πάρουμε καραμπίνα;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μη μου πειράζετε το σπόρο ρε!!!Δεν θα το ξανακάνουμε.
(Το ψάρι, πάντως, το έφαγε.)Εμένα γιατί μου έχει δώσει την εντύπωση του ήσυχου παιδιού;
Δοκίμασε να το πεις αυτό στη μάνα του όταν την ξαναδείς και μέτρα σε πόσα εκατοστά του δλέπτου θα την δεις
@ NIGA
-
Μάνα: Τέλειωσες γράψιμο;
Σπόρος: Ναι μανούλα, έλα να τα δεις.
Μ:
Σ: Ξέρω ποιό δεν σου αρέσει.
Μ: Ποιό;
Σ: Αυτό. (σσ. έδειχνε ένα άθλιο 'μ')
Μ: Ναι, Αντωνάκη μου, που το κατάλαβες;
Σ: Μπορώ και διαβάζω τη σκέψη σου.
Μάνα, πατέρας, αδελφή: -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μ:
Μάνα, πατέρας, αδελφή:θεός!
-
Μ:
Μάνα, πατέρας, αδελφή:Σπόρος είπες; καλάααααα....
-
Να μας τον συστήσετε τον κύριο......
Πότε θα αρχίσει να γράφει στο φόρουμ ??? -
Στο Μ μ είναι, κοντεύει.
Πρέπει να δείτε την πονηριά σ' ένα μουσούδι μια σταλιά (που μοιάζει με ξωτικό από παραμύθι) για να καταλάβετε.
-
Χτες το βραδυ που μαλακιζομουνα στο φορουμ μεχρι τις 3-4 εφτασε η ωρα να την πεσω για υπνο.
Πανω που ξαπλωνω, ακουω ενα κλαμα (οι απο πανω εχουν ενα μικρουλι που απο οτι εχω καταλαβει πανω που εχει αρχισει να περπαταει...το σπιτι ειναι παλιο και δεν εχει σχεδον καθολου ηχομονωση) ακουω κατι ομιλιες.....κλαμα ο μικροοοοοοοοοος....σε καπια φαση σταματησε (μαλλον το ταισαν ή το κοιμησαν) το ολο σκηνικο πρεπει να κρατησε κανα 15λεπτο.....θα μου πεις νταξ και τι μας το λες ρε φιλε, παιδια εχουμε μεγαλωσει τα εχουμε φαει στην μαπα Βασικα στεναχωρηθηκα που το ακουσα να κλαιει ετσι το βλαμμενο, μεσα στη νυχτα...το λιγοτερο πιστευω που θα με ενοιαζε αν ηταν δικο μου θα ηταν που με ξυπνησε...δεν ειναι πολυ ασχημο (σαν συναισθημα εννοω) να κλαιει το παιδι σου, εστω και αν δεν επαθε κατι, απλα πειναει/λερωθηκε κλπ κλπ? -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δάφνη: όταν θα πάμε στο πλοίο θα πάρουμε καραμπίνα;Στέλλα ( κόρη μου ) : Μπαμπά αυτά λέγονται Χαμστερνταμ ;
( Για τα ποντίκια που είναι πειραματόζωα ). -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...δεν ειναι πολυ ασχημο (σαν συναισθημα εννοω) να κλαιει το παιδι σου, εστω και αν δεν επαθε κατι, απλα πειναει/λερωθηκε κλπ κλπ?Όχι, γιατί είναι πολύ όμορφο να του δίνεις αυτό που έχει ανάγκη κι αυτό να σταματάει το κλάμα και ν' αρχίζει τα γελάκια.
-
Τα γελακια δεν εφταναν κατω να τα ακουσω!
-
..δεν ειναι πολυ ασχημο (σαν συναισθημα εννοω) να κλαιει το παιδι σου, εστω και αν δεν επαθε κατι, απλα πειναει/λερωθηκε κλπ κλπ?Αυτο που μου την εδινε ηταν το κλαμμα απο πεισμα να γινει το δικο του.
Ολα τα αλλα τα αντεχα, σ'αυτο εψαχνα το τηλεφωνο του Ηρωδη. -
Εγώ, πάλι, αρχίζω το μέτρημα.
Είχες 1 Δημήτρη, γι' αυτό.
-
Αν ειχε 2 θα ειχε γινει ο ιδιος Ηρωδης?
-
Αν ειχε 2 θα ειχε γινει ο ιδιος Ηρωδης?Μπααααα,ειναι στον ανθρωπο ,αλλος θελει τον Ηρωδη και ας ειναι ατεκνος και αλλος 'μετραει'και ας εχει μια ντουζινα.
Υ.Γ.Το μετρημα ειναι μια μεθοδος του Ηλια,οποιος θελει λεπτομερειες ρωτατε τον.
-
...δεν ειναι πολυ ασχημο (σαν συναισθημα εννοω) να κλαιει το παιδι σου, εστω και αν δεν επαθε κατι, απλα πειναει/λερωθηκε κλπ κλπ?
Όχι, γιατί είναι πολύ όμορφο να του δίνεις αυτό που έχει ανάγκη κι αυτό να σταματάει το κλάμα και ν' αρχίζει τα γελάκια.
Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές ότι και να του δίνεις δεν ησυχάζει. Αν είναι άρρωστο πχ. Τότε τι κάνεις; (υπομονή - αλλά ποιός την έχασε για να την βρω εγώ; )
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...