-
Μονο τα ρεβυθια με χαλανε (και τα φασολια,οι γιγαντες οχι τα μικρα)
-
Όμικρονε3, να δω πότε θα σταματήσεις να προκαλείς
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Μονο τα ρεβυθια με χαλανε (και τα φασολια,οι γιγαντες οχι τα μικρα)Εμένα πάλι με χαλάει η συμπεριφορά σου.
-
Όμικρονε3, να δω πότε θα σταματήσεις να προκαλείς
Εγω παλι να δω ποτε θα μου διαβασεις τους ορους χρησης του forum που εσυ διατητευεις,και θα μου υποδειξεις ακριβως την οποια παραβαση μου...
-
http://images.worldcarfans.com/articles ... 010.1L.jpg
http://images.worldcarfans.com/articles ... Mini1L.jpg
http://images.worldcarfans.com/articles ... Mini3L.jpg
http://images.worldcarfans.com/articles ... Mini2L.jpg
http://images.worldcarfans.com/articles ... Mini6L.jpg -
ειναι λιγο παλιες και 1000ιδωμενες οι φωτογραφιες?
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Φανταζομαι η επιλογη των κινητηρων θα ειναι:1.0- 68 ΗΡ
1.1- 69 ΗΡ(by Seat Force)
1.2- 75,4 ΗΡ
1.4- 101 ΗΡ
1,4- 115ΗΡ
1,4Τsi-122 HP
1,4TSi- 140HP
1,4TSI- 170HP
1,8TFSI-160 HP
2.0TFSI 180 HP
2.0TSI- 240 HP(το copyright ειναι αλλου )
Τον 1.4ΤSI με τα 140 και 170 δεν νομίζω (λογικά) ότι θα τον μοιραστεί η VW, μιας και δεν έχει δείξει τέτοια πρόθεση ως σήμερα.Βέβαια ο καιρός γαρ εγγύς, για δούμε τι θα διαλέξουν οι 'Ισπανοί'
Οπότε (για τα bold) μας μένει μόνο η επιλογη ο 1.8Τ(F)SI-160PS
Αν βγει 2.0TFSI 240PS, (προ)βλέπω πολλά τρακαρίσματα...
(κακεντρέχειες ξέρω... )
Όσο για τις φωτογραφίες, θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, μόνο αν φύγουν τα καλύματα.Παρόλα αυτά, προς το παρόν μου φαίνεται χάλια ως σχέδιο.Το τωρινό μου φαίνεται μακράν πιο όμορφο.ΥΓ:Άργησα να το δω το post.
ΥΓ2:[offtopic mode ON]Omikrone3,υπάρχει κανονισμός που απαγορεύει τις προσωπικές επιθέσεις τουλάχιστον σε 'δημόσιο' topic... Συν του ότι με το να κάνεις ένα post καθαρά επιθετικού-ειρωνικού χαρακτήρα, το μόνο που καταφέρνεις είναι να κουράζεις αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για το θέμα (πχ υποψήφιους αγοραστές), χωρίς έστω να τους δίνεις κάποια πληροφορία σχετική με το θέμα... [offtopic mode OFF]
ΥΓ3:Δεν καταλαβαίνω τι κερδίζεις με αυτά τα ποστ...Πραγματικά... Αν διαφωνείς ή για κάποιο λόγο σου τη δίνει κάποιος χρήστης, στείλτου pm και ψάλτου τα μοίρια όσα...
-
@Κάβουρας
Μετά από κάποιους μήνες, νομίζω 6, όλες οι εταιρείες του ομίλου μπορούν να χρησιμοποιούν όποιον κινητήρα επιθυμούν.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
@Κάβουρας
Μετά από κάποιους μήνες, νομίζω 6, όλες οι εταιρείες του ομίλου μπορούν να χρησιμοποιούν όποιον κινητήρα επιθυμούν.Αντρέα, ποιά η λογική σε αυτό το χρονικό περιθώριο (έστω και 12 μηνών)?
Το έχει δείξει η πράξη?Υπάρχει κάποιος κανονισμός στο VAG group που αγνοώ? -
To 2000 έτσι υποστήριζε ο Peter Robinson σε ένα άρθρο στο Autocar.
'Οι κανόνες της VW καθορίζουν ότι η μάρκα που εξελίσσει οποιονδήποτε κινητήρα έχει στην αποκλειστική διάθεσή της 6 μήνες χρήσης. Οπότε, οι δύο κινητήρες (σσ. αναφέρεται στον τρίλιτρο V6 και στον δίλιτρο 4κύλινδρο της Audi) θα περάσουν γρήγορα στο νέο Passat μόλις συμπληρωθούν οι έξι μήνες αποκλειστικής χρήσης της Audi'
Autocar 26/10/2000 σελ 23
@νδρέας
-
Αν υπάρχουν άλλες τέτοιες πηγές για το σύστημα του Group VW, θα ήθελα πολύ να τις δω! Πολλά 'ανεξήγητα' θα μπορούσαν να εξηγηθούν...μπράβο mika!
-
Πυκνοι καπνοι σκεπαζουν την γκαμα κινητηρων του νεου Ibiza
Επισημα οι αντιπροσωπειες δεν γνωριζουν κατι συγκεκριμενο,παντως οι 20βαλβιδοι( με μικρο η μεγαλο η χωρις τουρμπο) αργισαν πανω 6 μηνες να φτασουν μεχρι κατω στη Seat...εε στη Skoda ηθελα να γραψω
ομως ο 1400ρης τουρμπο με 120-125 για αρχη και με οριζοντα τα 140-150 με τις περιποιησεις του τμηματος αναβαθμισεων της Seat Force δε θα χαλαγε κανενα γι αρχη.Θα χει και το TSI πανω για να γουσταρουν τα θυματα του μαρκετιγκ
ΥΓ3:Δεν καταλαβαίνω τι κερδίζεις με αυτά τα ποστ...Πραγματικά... Αν διαφωνείς ή για κάποιο λόγο σου τη δίνει κάποιος χρήστης, στείλτου pm και ψάλτου τα μοίρια όσα...
Βασικα ειναι το στυλακι μου αυτο . Ετσι αρεσω στα κοριτσια
Υ.Γ ρε συ φανκι πειραχτηκες πραγματικα,να ζητησω συγχωρεση αμα ειναι
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν υπάρχουν άλλες τέτοιες πηγές για το σύστημα του Group VW, θα ήθελα πολύ να τις δω! Πολλά 'ανεξήγητα' θα μπορούσαν να εξηγηθούν...μπράβο mika!Δεν ξέρω από που αλλού θα μπορούσε να διασταυρωθεί, εξάλλου έχουν περάσει και 7 χρόνια από το συγκεκριμένο άρθρο.
Πάντως αυτό που πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι το ίδιο θα ίσχυε, σύμφωνα με τον Robinson, και για κάποιον κινητήρα που θα είχε αναπτύξει και η Seat ή η Skoda.Εννοώ μην το πάμε αλλού το θέμα, στην κακιά VW που δεν δίνει αμέσως του καλούς κινητήρες στα φτωχά παιδιά του ομίλου.
@νδρέας
-
Αν υπάρχουν άλλες τέτοιες πηγές για το σύστημα του Group VW, θα ήθελα πολύ να τις δω! Πολλά 'ανεξήγητα' θα μπορούσαν να εξηγηθούν...μπράβο mika!
Δεν ξέρω από που αλλού θα μπορούσε να διασταυρωθεί, εξάλλου έχουν περάσει και 7 χρόνια από το συγκεκριμένο άρθρο.
Πάντως αυτό που πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι το ίδιο θα ίσχυε, σύμφωνα με τον Robinson, και για κάποιον κινητήρα που θα είχε αναπτύξει και η Seat ή η Skoda.Εννοώ μην το πάμε αλλού το θέμα, στην κακιά VW που δεν δίνει αμέσως του καλούς κινητήρες στα φτωχά παιδιά του ομίλου.
@νδρέας
Χμμμ αναρωτιέμαι αν αυτό ισχύει και για την Seat Force... Να πρέπει να περάσει 6άμηνο και για τις καταπληκτικές βελτιώσεις της αντιπροσωπείας της Seat για να τις οικειοποιηθούν οι υπόλοιποι;
Καλά, να δω μοτέρ VAGέλικο Engineered by Skoda Auto και τι στον κόσμο!
Οχι βέβαια πως περιμένω κάτι τέτοιο από τους Ισπανούς, η ικανότητά τους εξαντλήθηκε στο νέο Toledo και στο Altea....
-
Δεν ξέρω από που αλλού θα μπορούσε να διασταυρωθεί, εξάλλου έχουν περάσει και 7 χρόνια από το συγκεκριμένο άρθρο.
Δεν λέω να διασταυρωθεί η ίδια πληροφορία (σε πιστεύουμε!), λέω ότι θα ήταν ενδιαφέρον να βρίσκαμε και άλλες πληροφορίες τέτοιου είδους, στρατηγικές και οικονομικές. Μπας και καταλαβαίναμε τι είχε στο μυαλό της η κάθε εταιρεία.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν λέω να διασταυρωθεί η ίδια πληροφορία (σε πιστεύουμε!), λέω ότι θα ήταν ενδιαφέρον να βρίσκαμε και άλλες πληροφορίες τέτοιου είδους, στρατηγικές και οικονομικές. Μπας και καταλαβαίναμε τι είχε στο μυαλό της η κάθε εταιρεία.To λέω εγώ
Δεν είναι απαραίτητο να ισχύει, θα ήταν καλό να το διασταυρώναμε κάπως.@νδρέας
-
νταξει κρατηστε 6 μηνες απο τα πρωτα TSI,-ουπς! μαλλον περασαν ηδη αρα δεν ισχυει η θεωρια,Next!
Οχι βέβαια πως περιμένω κάτι τέτοιο από τους Ισπανούς, η ικανότητά τους εξαντλήθηκε στο νέο Toledo και στο Altea....
που ακομα και με αγορασμενους κινητηρες παραμενουν αρκετα φτηνα,σαν το χιουμορ σου
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
που ακομα και με αγορασμενους κινητηρες παραμενουν αρκετα φτηνα,σαν το χιουμορ σου
Ε, κι εγώ βρε ξεπουλάω σαν την Seat, το κάνω για το καλό του αναγνώστη!
(πάλι φαγουρίτσα έχεις Ο3 και δεν υπάρχει κανείς να σε ξύσει εκεί γύρω...)
-
(ενω εσενα σε εχουν ξαπλωσει και σου κανουν μασαζ με baby oil?)
-
Omikrone3
έχει καταντήσει κουραστικό το στυλ σου! Αν έχεις κάτι ουσιαστικό, γράφε το! Αλλά συνέχεια εξυπναδίστικα σχόλια, δεν λέει!
Seat Ibiza 2008