-
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΡΕ ΓΑΜ......ΤΟ
ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. -
Too Much...
Πάντως σε μεγάλα αμαξώματα δείχνουν πιό ωραία τα παραφουσκώματα αλλά και πάλι αλλάζει πολύ το αρχικό look.
Είμαι υπέρ των διακριτικών μικροδιαφορών στο look (απο το εργοστασιακό).
Τέλος,
Στο forum των 4 τροχών βρίσκετε και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που κάνουν άλλοι ποστ?
Αν οχι (όπως εγώ τις πιό πολλές φορές) τι λέτε να 'γυρίσουμε' αυτό το thread στο gtc.gr ?
Ειναι πιό φιλικά (λιγότεροι χρήστες) και η θεματολογία εύκολη να την διαβάσει κάποιος.
Τι λένε αυτοί που μπαίνουν και στο gtc? -
-
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΑΝΤΑ ΕΒΑΛΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ,Η ΜΑΡΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ VALINI DESIGN KAI EINAI DIASTASH 17*8 MA LASTIXO DUNLOP SP 9000 -
Ο χρήστης SKUDRS έγραψε:
Too Much...Είμαι υπέρ των διακριτικών μικροδιαφορών στο look (απο το εργοστασιακό).
Bασικά συμφωνώ...
Αλλά το συγκεκριμένο μπροστινό spoiler μου αρέσει πολύ...
Τέλος,
Στο forum των 4 τροχών βρίσκετε και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που κάνουν άλλοι ποστ?
Αν οχι (όπως εγώ τις πιό πολλές φορές) τι λέτε να 'γυρίσουμε' αυτό το thread στο gtc.gr ?
Ειναι πιό φιλικά (λιγότεροι χρήστες) και η θεματολογία εύκολη να την διαβάσει κάποιος.
Τι λένε αυτοί που μπαίνουν και στο gtc?Οντως το gtc είναι πιό γρήγορο...όχι βέβαια σαν την Octavia μας ...
Φίλε SKUDRS άνοιξε κι εκεί ένα thread για την Octavia και ακολουθούμε...
-
-
Ο χρήστης SKUDRS έγραψε:
...
...Στο forum των 4 τροχών βρίσκετε και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που κάνουν άλλοι ποστ?
Toν τελευταίο καιρό κατηγορηματικά ΟΧΙ και μάλλον συμφωνούμε...
Συμφωνώ απόλυτα...!!!
Τι λένε αυτοί που μπαίνουν και στο gtc?Και πάλι θα συμφωνήσω! Πάμε λοιπόν το θέμα στο γνωστό και οικείο μας Forum...
-
SKUDRS μάλλον είχες δίκιο...Της Mattig είναι το σπόιλερ και κάνει 219 Ε
στο site http://www.skodamueller.de/shop/index.html -
Ok παιδιά,
Θα ανοίξω και στο GTC thread με ίδιο όνομα και θα παραπέμπουμε αυτούς που θα γράφουν εδώ στο GTC.
Παρακαλώ να μην κάνετε post reply εδώ αλλά να παραπέμπετε εκεί.Για όσους δεν ξέρουν http://www.gtc.gr
Τα λέμε....(ελπίζω να μην έχουν πρόβλημα στο GTC.. )
-
Απο τώρα υπάρχει στο GTC, thread στην κατηγορία
'Τεχνικά θέματα - Βελτιώσεις'
για όλους τους Οκταβιανούς...Τα λέμε εκεί..
-
Χαιρετώ την παρέα με τα Octavia. Αν και κάτοχος SAXO VTS διαβάζω ανεληπώς το συγκεκριμένο topic μιας και αυτή τη στιγμή το RS είναι το πρώτο φαβορί για το επόμενο αυτρκίνητο μου.
Πρόσφατα είδα ότι μετακομίσατε στο GTC Forum το οποίο φαίνετε αρκετά ξιόλο. Εκανα και εκεί registry σαν Argir και με e-mail argiris01@yahoo.gr αλλά εδώ και τρείς μέρες δεν μου έχει αποσταλεί το e-mail μέσω του οποίου θα ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου. Οσο και να το έψαξα δεν βρήκα πουθενά το e-mail του διαχειριστή για να το ειδοποιήσω και φυσικά σαν μή μέλος δεν μπορώ να στείλω μήνυμα στο forum.
Ετσι εάν είναι εύκολο να στείλει κάποιος ένα μύνημα στο GTC Forum για να ειδοπιήσει τον διαχειριστή για το ανωτέρω πρόβλημα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να τα πούμε και παιρετέρω στο GTC Forum.Ενας μελλοντικός ομοιδεάτης σας
Argir
-
εντάξει Αργύρη..... το πρόβλημα σου μεταφέρθηκε στον κατάλληλο άνθρωπο.
-
Λοιπον, μετα απο απουσια μου αρκετων μηνων απο το φορουμ,επαναφερω το θεμα που με ενδιαφερει ,αν και οι υπολοιποι τεως συν-γραφοντες εχουν μεταφερει το 'παιχνιδι' καπου αλλου οπου εγω λογω χρονου δεν εκανα ακομα επαφη,μονο και μονο μηπως και υπαρχει καποιος νεοτερος-η φιλος-η που εχει το ιδιο ενδιαφερον και επιθυμει να συμμετασχει.Γεια χαρα σε ολους.
-
Που ησουν ρε φιλαρακο, εξαφανιστηκες, πηγε στο κακο το μυαλο μου! Ελα στο 'νεο' club, εχουμε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ thread που σε περιμενει να το διαβασεις ( μαζι με πολλα αλλα)...
-
Kάθομαι και διαβάζω τι γράφαμε πριν 3 χρόνια και γελάω ...
SKUDRS, ckosm, steve, georgex, gas-ion, OctaviaABT (τώρα ΑbS) κλπ κλπ ...
Πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια ... και πόσα έχουν μεσολαβήσει ... νάμαστε όλοι καλά να χαιρόμαστε τις τσέχες μας παίδες ...
-
Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω αμάξι από φιλο σε άριστη κατάσταση.
Αξίζει?
Skoda OCTAVIA 1.8T part II