-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
... όσες μπορούν οδηγούν και βάζουν γυαλιά σε πολλούς από μας, όσες δεν μπορούν ανεβάζουν το πεδιλάκι τους πάνω σε ένα θηριώδες SUV και απλά εμποδίζουν τους υπόλοιπουςKalo!
-
παρασκευή βράδυ στην κατεχάκη: ουρά αυτοκίνητων στρίβει από το φανάρι του λούκουλου δεξιά, και κατηφορίζει την κατεχάκη. στην αριστερή λωρίδα προπορεύεται μαύρο γιάρις, στη δε δεξιά κόκκινο πόλο. πάνω στη στροφή, το γιάρις αρχίζει να κορνάρει στο πόλο, το οποίο κινείται παράλληλα. απότομο φρενάρισμα και από τα δύο αυτοκίνητα, και υποθέτω πως μεταξύ των δύο οδηγών πέφτει βρίσιμο, για άγνωστο λόγο. και τότε, και ενώ τα δύο αυτοκίνητα είναι ακόμα εν κινήσει, από το μπροστινό παράθυρο του συνοδηγού του μαύρου γιάρις εμφανίζεται κοριτσάκι ηλικίας 5-6 χρονών, το οποίο κυριολεκτικά κρέμεται, έχοντας απλώσει τα χεράκια του για να πιάσει το απλωμένο χέρι της οδηγού του πόλο (με την οποία προφανώς γνωρίζονται), η οποία το ενθαρρύνει μάλιστα. τα αυτοκίνητα συνεχίζουν να κινούνται παράλληλα για καμιά πενηνταριά μέτρα, καθυστερώντας αφόρητα την κυκλοφορία, ώσπου σταματούν παράλληλα πάλι στο πρώτο φανάρι. εκεί πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αφού τα αυτοκίνητα απέχουν μεταξύ τους γύρω στο ένα μέτρο, το δε κοριτσάκι έχει σχηματίσει ανθρώπινη γέφυρα με το σώμα του για να αγκαλιαστεί με την οδηγό του πόλο. το πώς δεν πέρασε κάποια μηχανή ανάμεσά τους, χτυπώντας τη μικρή (στο συγκεκριμένο σημείο η ορατότητα είναι μειωμένη, ειδικά τις βραδινές ώρες), το αποδίδω σε θαύμα. λίγο παρακάτω προσπερνώ το γιάρις, και διαπιστώνω ότι όχι μόνο δεν είναι δεμένο στο κάθισμά του, αλλά ο κύριος που οδηγεί το έχει αφήσει να στέκεται όρθιο πάνω στο κάθισμα και να σουλατσάρει, εν είδει παιδικής στράτας.
και μια μικρή λεπτομέρεια: ο ίδιος κύριος είχε φροντίσει να είναι ο ίδιος δεμένος με τη ζώνη του! -
Η ώρα είναι 3:50...το πρωί...
Όχι δεν πήγα στα μπουζούκια αλλά έψαχνα να παρκάρω από τις 2:40...Αν δεν χαλαρώσω δεν βλέπω να κοιμάμαι γιαυτό είπα να ξεσπάσω εδώ...
Όσο έψαχνα για θέση (που με τόση ώρα έχασα και όση βενζίνη είχα...) στην Γ'Σεπτεμβρίου (Ο δρόμος από Ομόνοια μέχρι Αγ.Μελετίου...) κάποιος πήγαινε ανάποδα...
Τι να λέμε τώρα... ΧΑΟΣ
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
που παν και πεφτουν τα rs....
Ωχ τι θα ακούσουμε τώρα από τις κυρίες του forum!!!
Καλα και που να γνωρισεις 3 κοπελες που ξερω που οδηγανε STi ( δυο μπλε και ενα ασημι). Και φυσικα πανω απο μια ντουζινα κοπελιες με διαφορες εκδοσεις WRX. Και ειναι και μεσα στις βελτιωσεις εξατμισεις και χοανες. Χαμος. Επισης εχω δει κοπελια να δινει ρεστα σε auto cross και να βγενει εξω με φορεμα και τακουνι. Επαθα μια και εκανε heel toe παρασαγγες καλυτερα απο εμενα.
Ν.
-
να δωσω το τηλεφωνο μου...
-
γυρνουσα χθες απο τη λαρισα οπου εκανα μια επισκεψη στα ΤΕΙ εκει...μπαινω στα τεμπη και ανεβαινα προς θεσσαλονικη με το λεον τουρμπο και τον αδελφο μου συνοδηγο. μετα την αγια παρασκευη ειχα μπροστα μου 3 νταλικες μεγαλες...μπαινουμε σε μια ευθειουλα οχι πανω απο 400μετρα και τοτε ενα αουντι 80 που βρισκοταν και αυτο στο κονβοι αποφασιζει να περασει χωρις αυριο τις δυο μπροστινες νταλικες και μαντεψτε ποιος αλλος αποφασισε να το παιξει fast and the furious...η τριτη νταλικα βγαινει στο αντιθετο ρευμα και ακολουθει το αουντι. φυσικα η νταλικα δεν ειναι φερραρι και εμεινε πανω απο 20 δευτερα (και παραπανω) στο αλλο ρευμα ενω ακολουθουσε τυφλη δεξια...η νταλικα καποια στιγμη τους προσπερασε ολους, εμεις καραφλιασαμε με αυτον τον τυπο και ουτε 5 δευτερολεπτα μετα απο τη τυφλη δεξια ηρθε το κτελ λαρισης...μεγαλη ηταν η τυχη τους...και δε το ξερουνε κιολας...μεσα στα τεμπη ειδα 3 περιπολικα αλλα κανενα δεν ηταν τη σωστη στιγμη εκει...τρωγομουν να τον καρφωσω σε κανα περιπολικο αλλα βιαζομουν και δε θα γινοταν και τιποτα...οταν τον προσπερασα το ζωον ετρωγε κιολας...
το ειχα βαλει στο επιστροφη απο διακοπες πριν καμια βδομαδα...
-
Το πιο κουλο απο ολα που μου εχει τυχει....
ειναι 11.30μμ και γυρναω απο Καλλιθεα Χαλ/δικης για Θεσσ/νικη. Μετα το υψος της Αθυτου υπαρχει στο αριστερο χερι μια ταβερνα ''το πετρινο'' και λιγο πιο κατω δεξια ενα βενζιναδικο με 2 κεραιες κινητης απο πισω (για οποιον γνωριζει το σημειο). Παρολο που εχει διπλη διαχωριστικη ο δρομος ειναι αδειος και εχω καλη ορατοτητα, οποτε αποφασιζω να κανω προσπεραση ενα citroen saxo 1.1 με αθηναικες πινακηδες ΖΜΑ το οποιο πηγενε αρκετα σιγα που μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν γνωριζε τον δρομο. Αφου το περναω μια χαρα σε δευτερολεπτα βρισκω τον τυπο κολλυμενο πισω μου, φανταστειτε τα φωτα του δεν τα εβλεπα απο τον μεσαιο καθρεπτη, μονο τον εξωτερικο του οδηγου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιο κατω ο δρομος γινετε κατηφορικος οπου στο δεξι χερι χασκει ο γκρεμος οποτε πατησα φρενο αναγκαστηκα για να κοψω ταχητυτα (πηγαινα 90) και να αισθανομε ενα ελαφρο σπρωξιμο.... ο τυπος με ακουμπησε και με εσπρωξε με το που αισθανομε πατησα αμεσως γκαζι για να μην με φερει τε-τα-κε, !!!!!! Συγνωμη που το λεω αλλα εκεινη την ωρα εκνευριστικα τρομερα γιατι ο ''μαγκας'' νομιζε οτι κανουμε κοντρα παιδια (ισως και εγω υπερβαλα που πατησα ΑΠΟΤΟΜΑ το φρενο) αλλα οποιος ειναι απο πισω αυτος πρεπει να προσεχει και να κραταει αποσταση ασφαλειας. Το μονο που ειδα απο τον καθρεπτη ηταν ο τυπος να φερνει σβουρα απο κει και περα ουτε σταματησα ουτε προκειτε να σταματουσα, τωρα σκοτωθηκε εζησε ουτε που με ενοιαξε !!!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ, και εχω την συνηδηση μου καθαρη για αυτο που εκανα γιατι δικο του το φταιξιμο ας πληρωσει τα σπασμενα αυτος ........ λυπαμε τον συνοδηγο του, νεαροι και οι 2 !!!!!!! -
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Το πιο κουλο απο ολα που μου εχει τυχει....
προσπεραση ενα citroen saxo 1.1 με αθηναικες πινακηδες ΖΜΑ........ λυπαμε τον συνοδηγο του, νεαροι και οι 2 !!!!!!!
Έχε το νου σου γιατί τέτοια αυτοκινητάκια έχει και η Ασφάλεια της ΕΛ.ΑΣ
-
Σήμερα το πρωί, περιμένω πρώτος σε κόκκινο φανάρι μικρού στενού που βγαίνει σε λεωφόρο. Από το διπλανό μου αντιθετο ρεύμα, κίτρινο Punto GT με οδηγό κοπελίτσα 23-25 χρονών, προσπερνάει 5 αυτοκίνητα, φτάνει μπροστά μου, περνάει το κόκκινο και χώνεται στον κεντρικό που έχει κίνηση και αργή ταχύτητα και κάποιος φρέναρε και την άφησε. Σε ένα λεπτό ανάβει το φανάρι και σε 50 μέτρα σταματάω δίπλα της σε άλλο φανάρι. Επειδή στα δεξιά υπάρχει και μία εκκλησία, η κοπελίτσα κάνει τον σταυρό της. Το μόνο που της είπα είναι ότι 'την επόμενη φορά να τον κάνεις πριν περάσεις το κόκκινο'.
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Το μονο που ειδα απο τον καθρεπτη ηταν ο τυπος να φερνει σβουρα απο κει και περα ουτε σταματησα ουτε προκειτε να σταματουσα, τωρα σκοτωθηκε εζησε ουτε που με ενοιαξε !!!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ, και εχω την συνηδηση μου καθαρη για αυτο που εκανα γιατι δικο του το φταιξιμο ας πληρωσει τα σπασμενα αυτος ........ λυπαμε τον συνοδηγο του, νεαροι και οι 2 !!!!!!!Φίλε μου λυπάμαι που στο λέω αλλά αυτό που έκανες (δεν σταμάτησες να δεις τι απέγινε το άλλο αυτοκίνητο) εκτός από απαράδεκτο είναι και ποινικό αδίκημα και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος, λέγεται 'εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος' ή επί το ελληνικότερον 'hit'n'run'. Δεν εξετάζω ποιος από τους δύο είχε δίκιο αλλά ήσουν υποχρεωμένος ηθικά και νομικά να σταματήσεις και να δεις αν χρειάζονταν βοήθεια. Εύχομαι να μην έπαθαν τίποτα τα παιδιά που ήταν στο άλλο αυτοκίνητο γιατί μπορεί να την έχεις πολύ άσχημα αν σου πήραν τις πινακίδες και αποφασίσουν να σε κυνηγήσουν.
-
Dimi καθόλου έξυπνο αυτό που έκανες, όσο δίκιο κι αν είχες (που είχες, δεν το συζητώ)... Πέραν της λογικής που λέει ότι θα μπορούσες να βρεις το μπελά σου και βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, πίστεψέ με ότι αν κάτι τύχαινε και το μάθαινες, θα ένοιωθες το κρίμα στο λαιμό σου.
Προ πενταετίας στις στροφές του Αχλαδόκαμπου προσπάθησε να με κυνηγήσει ένα Punto GT (κατηφορίζοντας). Όταν πίεσα το Rallye, ο τυπάκος αποφάσισε να γίνει επιθετικός. Αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη με έκοψε το αίμα. Με μούρες το Punto πέρναγε σύριζα το γκρεμό στο αντίθετο ρεύμα, προσπαθώντας να κρατήσει το ρυθμό μου και βέβαια το τουρμπίδι να σπινάρει σαν τρελό. Αποφάσισα πώς όχι μόνο δεν πρόκειται έστω και εμμέσως να γίνω αιτία να σκοτωθεί ο κακομοίρης που ανέβαινε κανονικά και θα έβρισκε μπροστά του το τσογλανάκι με το Punto σε καμία στροφή, αλλά ούτε και τη ζωή του εν λόγω τσογλανακίου θα έπαιρνα εγώ στο λαιμό μου. Έκανα στην άκρη και τον χαιρέτησα...
Πιθανότατα θα λέει στους φίλους του ότι πάτησε ένα Rallye (αν ζει ακόμη)... Μπράβο στο παλικάρι, αλλά εγώ κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ.Υ.Γ. Μιλώντας για Θεσ/νίκη, ρε παιδιά έχετε κάτι με τις αθηναϊκές πινακίδες; Όποτε ανεβαίνω και περνώ από περιφερειακό, με το που βλέπετε αθηναϊκές πινακίδες (να κινούνται σβέλτα ομολογουμένως) παθαίνετε αμόκ, με ό,τι αυτοκίνητο κυκλοφορείτε κάνετε τα απίθανα για να προσπεράσετε (από δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω, δεν έχει σημασία )
-
φιλε Petro εχει δικιο, αλλα οπως καλα ειπες και εσυ επροκειτου περι τσογλανακιου που αποφασισε να κανει κοντρα γιατι τον περασα και δεν του αρεσε.... αλλα να αποδειξω τα ευκολος εννοουμενα ??????
- Ηταν πισω μου (ποιος εχει ευθυνη????)
- μπροστα μου στροφη, φρεναρισα για να μην φυγω εγω
- (υποθετικα) .........πεταχτηκε κατι στον δρομο (?)
- ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν εχω τιποτα με τις αθηναικες πινακιδες απλα το μονο που σκεφτηκα στην περιπτωση μου ειναι οτι απλα δεν ηξερε τον δρομο γιατι αυτο δηλωνε και η ταχυτητα του
ΥΓ. δεν ερχοταν κανενας στον δρομο και στα 2 ρευματα, ειμασταν μονοι μας......
-
Απαραδεκτος... Ειχες ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να σταματησεις και αν χρειαζοταν να βοηθουσες...
-
Να σου πω και κατι αλλο φιλε Petro
Οταν ανεβενα το καλοκαιρι τον Δομοκο απο Αθηνα προς Τρικαλα, ειμαι κολλημενος πισω απο το λεωφορειο του ΚΤΕΛ ετοιμος να προσπερασω μολις ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΝΕΙ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΕΝΩ (για την αναβαση τωρα καναν διαπλατινση). Ακομα δεν εχω ορατητα να περασω γιατι ειναι ΤΥΦΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ και εχει ΤΑΜΠΕΛΑ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ και περιμενω σαν τον μ@@α πισω απο το ΚΤΕΛ και την ιδια στιγμη μου ερχετε ενας ''μαγκας'' με JEEP CHEROKEE μου αναβει φωτα και παει να προσπερασει και εχει βγει ηδη στο αντιθετο ρευμα και ειναι διπλα μου και με το βλεπει την νταλικα να προβαλει στην στροφη παει να χωθει μποστα μου (ΠΟΥ ???????) ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ και βλεπει οτι δεν τον αφηνω αρχιζει να κορναρει και να φωναζει και χωνετε στα φρενα και παει πισω μου σαν την βρεγμενη γατα και το μονο που κανει ειναι να συνεχιζει να μου αναβει τα φωτα και να κανει χειρονομιες γιατι δεν τον αφησα να χωθει εφοσον και εκανε την ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ του προσπεραση.
Το μονο που θα πω ειναι οτι δεν με περασε μετα σε ολο τον Δομοκο παρολο που εγω εκανα δεξια και ειχε ολη την αλλη λωριδα ελευθερη
Και αυτο που διαπιστωσα ηταν οτι ηταν και ''οικογενιαρχης μαγκας'' με το κοριτσακι του πισω. Αλλα επρεπε να εχω και εγω καμια νταλικα να κανω φαλαγγα με το ΚΤΕΛ να μην μπορει να χωθει ουτε στον αιωνα τον απαντα
-
συγνωμη A-Viper7 αλλα ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ γιατι ηταν απο πισω μου, δικια του η ευθυνη αμα δεν κρατουσε ''αποσταση ασφαλειας'' και αποπανω νομιζε οτι καναμε και ΚΟΝΤΡΑ
αλλα αυτη ειναι η αυτοκινιτιστικη παιδεια των ελληνων, οτι κανουμε κοντρες και ειναι ο καλυτερος οδηγος οποιος κανει αντικανονικα πραγματα η τρεχει υπερβολικα
-
Φίλε Dimi, προσπάθησε να καταλάβεις, δε σου ρίχνω άδικο, μιλώ όμως για τη λεγόμενη 'αμυντική οδήγηση'.
Έχοντας τριανταρήσει (30+1 για την ακρίβεια) κοιτώντας προς τα πίσω ανακαλύπτω πόσες φορές υπήρξα τυχερός επειδή έπαιρνα πατριωτικά το δίκιο μου και το διεκδικούσα με κάθε μέσο, αλλά ευτυχώς το κακό δεν έγινε ποτέ. Αν γίνει όμως η στραβή, δε φτάνει να απαντήσουμε στο ερώτημα 'ποιος έχει δίκιο', ιδίως όταν το αποτέλεσμα είναι μη αντιστρέψιμο...Κατά τ' άλλα έχεις απόλυτο δίκιο για τους χαρακτηρισμούς σου.
Υ.Γ. Όταν ρωτούσα για τις αθηναϊκές πινακίδες στη Θεσσαλονίκη εννοείται ότι το ερώτημά μου δεν ήταν προσωπικό
-
Το μόνο που έχω να πω στον DimisGR είναι να εύχεσαι να μην έχει πάρει τις πινακίδες σου για την πράξη που έκανες και νιώθεις και τρομερά υπερήφανος γράφοντας με κεφαλαία ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ
και μετά 'και εχω την συνηδηση μου καθαρη για αυτο που εκανα γιατι δικο του το φταιξιμο ας πληρωσει τα σπασμενα αυτος ........ 'Έχει ξανατύχει βέβαια κάποιος στο forum να γράφει για κάποιο λάθος που έκανε και μετά να απορεί γιατί όλο το forum τον έκραζε κανονικότατα...
Ελπίζω εσύ να μην απορήσεις
-
Φιλε Petro
σιγουρα οσο κυκλοφορο και βλεπω αρχιζω να προσπαθω να ειμαι πιο ηρεμος και να μην ασχολουμε με τα στραβα, αλλα καπου το ποτηρι εχει ξεχειληση.......
αλλα απο δω και περα δεν ασχολουμε
-
Αν εσύ νιώθεις ιδιαίτερα υπερήφανος γράφοντας : 'τωρα σκοτωθηκε εζησε ουτε που με ενοιαξε' , πραγματικά εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι!
Τα σχόλια είναι περιττά σε τέτοιες ιδιαίτερες περιπτώσεις 'ανθρώπων'
-
δεν ειπα οτι ειμαι περηφανος αλλα απο την στιγμη που ειναι δικο του το σφαλμα ας αναλαβει τις ευθυνες
οι μαγκιες πληρωνοντε... Ας μην με κολλουσε, ας μην νομιζε οτι καναμε κοντρα. Δηλαδη να μην πατησω εγω φρενο και να φυγω εγω απο τον δρομο.
Και τις πινακιδες να μου πηρε τι εγινε ????? θα με μυνηση ?????? γιατι πατησα φρενο να μην βγω απο την στροφη και οτι ηταν κολλημενος μισω μου εκατοστα
για πες μου sirgus
Αυτο που εγινε εγινε τωρα, δεν αλλαζει
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!