-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι θα αφησουμε το γαμο να παμε στα πουρναρια...
Μην μιλάς για πουρνάρια (ο κακός αδελφός από τη Γερμανία παραμονεύει)
-
To διλιτρο ποτε ειπαμε ερχεται;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
με φιατακια θα ασχολουμαστε τωρα??
Oχι θα αφησουμε τα Φιατ να παμε στα ΚΙΑ...
κατα το
Οχι θα αφησουμε το γαμο να παμε στα πουρναρια...
Ή Ferrari ή τίποτα δηλαδή; Δεν υπάρχουν μεσαία σκαλοπάτια ως την ολοκλήρωση;
-
Υπαρχουν και γι αυτους που ειναι συμβιβασμενοι με την μετριοτητα τα Opel..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:lol:To διλιτρο ποτε ειπαμε ερχεται;
Aπριλιο....
-
Υπαρχει καμια πληροφορια πως καταφερανε να μειωσουν το βαρος σχεδον
κατα 7% ,85 ολοκληρα κιλα!!Μηπως εγινε σε βαρος της ηχομονωσης?
Οι πωλητες ψελιζουν κατι για τις πορτες, αν ειναι δυνατον!!- -
H ηχομονοση μη σου πω στο 1600 ειναι καλυτερη απο το 5θυρο. Αυτη την αισθηση εχω... Μαλλον ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλυτερη απο το 5θυρο...
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
H ηχομονοση μη σου πω στο 1600 ειναι καλυτερη απο το 5θυρο. Αυτη την αισθηση εχω... Μαλλον ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλυτερη απο το 5θυρο...Φιλε μου προσπαθω να το δω αλλα μου λενε οτι δεν το εχουν ακομη στις εκθεσεις.Εσυ σε ποιον το δοκιμασες?
-
Βολο Αργυροπουλο!!! Kia ceed 3d 1.6 quest...
-
Εκτος απο τον φιλο τον Βολιωτη το εχει δει-οδηγησει καποιος αλλος το
pro-cee,d 1.4? -
cΕκτος απο τον φιλο τον Βολιωτη το εχει δει-οδηγησει καποιος αλλος το
pro-ceed 1.4? -
Σημερα δοκιμασα το 1.4 μου το δωσανε για 1,5 ωρα.Ειναι πραγματικα καλο.
Αν και ειχε ελαχιστα χιλιομετρα εδειξε δυνατο και ροπατο.
Εμφανησιακα πολυ κομψο.Οι φωτο το αδικουν.
Εκλεισα ενα σε Ανθρακι μεταλικο την πλουσιοτερη εκδοση 14.150 μτρτα.
Περισσοτερα οταν το παραλαβω. -
σε ζηλευω!!! 3θυρο η 5θυρο?? αααααααα κοιτα και εδω σιγουρα θα σε βοηθησει.. http://gkc.gr/
ειμαστε πολυ καλη παρεα και θα μαθεις πολλα για το νεο σου αυοκινητο.. -
'Γειά χαρά. Επειδή το thread είναι μεγάλο και δύσκολα μπορεί να το δει κανείς ολόκληρο, ξέρει κανείς πραγματική κατανάλωση για το 1.4 (πόλη ταξείδι); Εννοείται ότι χρήσιμες είναι οι πληροφορίες από πρώτο χέρι. Όσοι φίλοι έχουν Ceed τους παρακαλώ να κάνουν τον κόπο ν' απαντήσουν, γιατί το σκέφτομαι, αλλάζοντας το αξιόπιστο αλλά μικρούλι Yaris 2002.
-
φιλε μου υπομονη εστειλα πμ σε ενα φιλο που εχει ceed και σε λιγο θα σου απαντησει!!
-
Λοιπον φιλε μετα απο 11500χλμ βλεπω γυρω στο 7-8 μεσα στην Αθηνα
που δουλευει το αυτοκινητο με νορμαλ ρυθμους. -
Απ' τη στιγμή που το γέμισα και μηδένισα το μετρητή (μιλάω για το 5θυρο 1.4) έχω κάνει 230 χλμ μέσα στην πόλη, χωρίς συνοδηγό, όλα βράδυ με τα φώτα ανοιχτά και το ηχοσύστημα να παίζει (αυξάνουν 0.2-0.4 την μέση κατανάλωση). Με πολύ οικονομική οδήγηση και με μια μέση ταχύτητα 26 χλμ/ώρα έχω κατανάλωση 7.9 λίτρα/100χλμ. Το δικό μου πάντως είναι φουλ εξοπλισμένο, συνεπώς βαρύτερο, πράγμα που αυξάνει και την κατανάλωση...
-
Ο χρήστης kostast1 έγραψε:
Λοιπον φιλε μετα απο 11500χλμ βλεπω γυρω στο 7-8 μεσα στην Αθηνα
που δουλευει το αυτοκινητο με νορμαλ ρυθμους.κωστα thank you φιλε!!
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
'Γειά χαρά. Επειδή το thread είναι μεγάλο και δύσκολα μπορεί να το δει κανείς ολόκληρο, ξέρει κανείς πραγματική κατανάλωση για το 1.4 (πόλη ταξείδι); Εννοείται ότι χρήσιμες είναι οι πληροφορίες από πρώτο χέρι. Όσοι φίλοι έχουν Ceed τους παρακαλώ να κάνουν τον κόπο ν' απαντήσουν, γιατί το σκέφτομαι, αλλάζοντας το αξιόπιστο αλλά μικρούλι Yaris 2002.Μεσο ορο 7.5 σε πολη και εξω απ'αυτην με ταχυτητες 120-140 γυρω στα 6.8 με 7.
Σε νορμαλ ρυθμους με ενα ντεποζιτο (55αρι) βγαζει περιπου 700 χλμ.
Τωρα αν το πατησεις (180-190 χλμ) με ενα ντεποζιτο θα κανεις 400-450χλμ -
Είναι περίπου αδύνατον να καιει στο ταξίδι 6.8-7.0 και στην πόλη 7.5. Εκτός αν έχετε διαφορετική εικόνα για το τι είναι η ...κίνηση στην πόλη! Δεν θέλω να διαφωνήσω, αλλά σε όλα τ' αυτοκίνητα, η αύξηση της κατανάλωσης στην πόλη θα είναι τουλάχιστον 2 λίτρα, οπότε αν καις 7 εκτός, θα καις τουλάχιστον 9 εντός. Ισως και παραπάνω. Εγώ σε όλα τ' αυτοκίνητά μου αυτό έχω δει, τώρα, αν το ΚΙΑ έχει κάποια μοναδικότητα, δεν ξέρω, αλλά δεν το νομίζω κιόλας...
Kia Cee'd 2007