-
Τα εχεις τετρακόσια τωρα!!!
Βρηκες και 50αρακι φακούλη ε;
Αη,καλές πόζες (περιμενουμε ρηβιού)
-
Το ερώτημα είναι, με ποιά φωτογραφική μηχανή έβγαλε φωτογραφία την νέα του φωτογραφική μηχανή?!
Καλορίζικη!
-
Και για όσους θέλουν να διεκδικήσουν μια dSLR:
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Aη,καλές πόζες (περιμενουμε ρηβιού)Ευχαριστώ
Review πάντως, μην περιμένετε...Δεν έχω εμπειρία πρότερη για να μπορώ να κρίνω. Εγώ φωτογραφίες θα σας δείχνω κι εσείς κάντε το review
Βέβαια, εννοείται ότι είμαι ΠΟΛΥ λίγος για τη μηχανή αυτή...αλλά θα προσπαθήσομεν....
-
Την πήρες κιόλας ρε χάφτα;
Καλορίζικη!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm:
Το ερώτημα είναι, με ποιά φωτογραφική μηχανή έβγαλε φωτογραφία την νέα του φωτογραφική μηχανή?!EXIF info: SONY DSC-P93A
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
:hmmm:
Το ερώτημα είναι, με ποιά φωτογραφική μηχανή έβγαλε φωτογραφία την νέα του φωτογραφική μηχανή?!EXIF info: SONY DSC-P93A
Άσε, το δεξί κλικ στο ποντίκι του έχει πιάσει αράχνες
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Βέβαια, εννοείται ότι είμαι ΠΟΛΥ λίγος για τη μηχανή αυτή...
Κατα τη γνωμη μου,αυτη η εκδοχη δεν υφίσταται στη φωτογραφία.Η καλή φωτογραφια δεν χρειαζεται τόσο πολύ ενα αριστο τεχνολογικα συστημα,όσο ενα ματι με αντίληψη.
Ενας φωτογραφος εαν είναι 'λίγος' θα παραμεινει λίγος με οποιαδηποτε μηχανη κι αν κραταει στα χερια του. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βέβαια, εννοείται ότι είμαι ΠΟΛΥ λίγος για τη μηχανή αυτή...
Ενας φωτογραφος εαν είναι 'λίγος' θα παραμεινει λίγος με οποιαδηποτε μηχανη κι αν κραταει στα χερια του.
ΟΚ Θέμη, τώρα μπορείς να μου την χαρίσεις
-
Καλα ρε!Εγω ψηνω,εσυ θα φας;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλα ρε!Εγω ψηνω,εσυ θα φας;Ο καλός ο ψήστης τρώει τελευταίος
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κατα τη γνωμη μου,αυτη η εκδοχη δεν υφίσταται στη φωτογραφία.Η καλή φωτογραφια δεν χρειαζεται τόσο πολύ ενα αριστο τεχνολογικα συστημα,όσο ενα ματι με αντίληψη.
Ενας φωτογραφος εαν είναι 'λίγος' θα παραμεινει λίγος με οποιαδηποτε μηχανη κι αν κραταει στα χερια του.Συμφωνώ, απλώς θέλω να πω ότι εγώ μέχρι προχτές δεν ήξερα τι σημαίνει ISO...
Τώρα ξεκίνησα να μαθαίνω
Κι επειδή δυστυχώς την πήρα στα χέρια μου πριν από λίγες ώρες, ήδη βράδυ, και δεν είχα πού να πάω να τραβήξω καμιά φωτογραφία, έβγαλα μερικές στο δωμάτιό μου, ίσα ίσα για να τη λειτουργήσω λίγο. Έβγαλα μια ΑΗΔΙΑ και μισή [σαν θέμα], αλλά παρόλα αυτά....ήδη πορώθηκα
Πείραξα και λιγο τον τόνο των χρωμάτων με το lightroom, ίσα ίσα για τη χαφτιά
Και μην αρχίσετε να μου λέτε για τα υπερφωτισμένα σημεία της φωτογραφίας!!! Μέσα σε ένα δωμάτιο, ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω, πάνω στην κ**λα μου
-
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Οι φωτό είναι απο το Αττικό πάρκο.
Ο καλιτέχνης είναι η γυναίκα μου.nice
επειδή η γυναίκα σου φαίνεται να το κατέχει το θέμα φωτογραφία δεν της παίρνεις (τώρα για τα χριστουγεννα) καμιά dslr να βγάζει ακόμα καλύτερες?
-
Παίδες, φωτό ας βάζουμε εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=26712
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παίδες, φωτό ας βάζουμε εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=26712Σωστά. Μπέρδεψα τα τοπικ. Για κεί το προόριζα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Οι φωτό είναι απο το Αττικό πάρκο.
Ο καλιτέχνης είναι η γυναίκα μου.nice
επειδή η γυναίκα σου φαίνεται να το κατέχει το θέμα φωτογραφία δεν της παίρνεις (τώρα για τα χριστουγεννα) καμιά dslr να βγάζει ακόμα καλύτερες?
Στο παρελθόν τα χώναμε σε φωτογραφικά οικογενεικώς.
(Είχαμε φτάσει σε φάση σκοτεινό θάλαμο για ασπρόμαυρο).
Τώρα τελευταία βολευόμαστε με μια compact digital sony.(Οπως πολύ γατίσια μάντεψες) .Αν της γυρίσει πάλι, θα τα ξαναχώσουμε... don t worry.
-
απλά επειδή οι τιμές είναι 'καλές' το είπα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
απλά επειδή οι τιμές είναι 'καλές' το είπαΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤ Μή φωνάζεις δυνατά .....Θα μας ακούσει .
(ξξ) -
Μεγειά το εργαλείο, Θέμη! Με το πλαστικάκι το 50ρι ειδικά, θα το ευχαριστηθείς!!!!!
Φωτογραφία. Ασχολείστε;