-
Φιλοι μου μπορειτε να με βοηθησετε με το ποια suv εχουν αργο?
Ακομα θελω να μου λυσετε και μια απορια.
Οταν το suv ειναι αυτοματο, δεν χρειαζετε αργο? Ειναι το ιδιο δυνατο με ενα manual χρησιμοποιοντας αργο?
Το ρωταω γιατι αυτο υποστηριζει η subaru και για το forester και για το outback και για το tribeca.
Yπαρχει suv αυτοματο με αργό? -
Οταν το suv ειναι αυτοματο, δεν χρειαζετε αργο? Ειναι το ιδιο δυνατο με ενα manual χρησιμοποιοντας αργο?
Το ρωταω γιατι αυτο υποστηριζει η subaru και για το forester και για το outback και για το tribeca.
Cayenne, Touareg, Mercedes ML, Range Sport, ολα εχουν 'αργο' και ειναι αυτοματα. Εννοειται πως χρειαζονται τα αργα σε οποιοδηποτε οχημα εκτος δρομου και ας ειναι αυτοματο.
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Cayenne, Touareg, Mercedes ML, Range Sport, ολα εχουν 'αργο' και ειναι αυτοματα. Εννοειται πως χρειαζονται τα αργα σε οποιοδηποτε οχημα εκτος δρομου και ας ειναι αυτοματο.+100
-
Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση.
Δηλαδη σε ανθρωπινες τιμες δεν υπαρχει αυτοματο με αργα?
Ενοω μεχρι 45.000 ευρω.
Και εαν οχι γιατι? Δεν το εχουν αναγκη λογω μικροτερου βαρους? -
Το grand vitara ξεχάσατε.
Το forester το ατμοσφαιρικό δεν βγαίνει αυτόματο; -
Το grand vitara ειναι πολυ ψοφιο στην ασφαλτο και δεν μου αρεσει.
Το forester δεν εχει αυτοματο + αργο. -
Υπαρχει και το pathfinder που εχει και σασι.
-
Θα το κοιταξω.
Βγαινει auto με αργα?
Thanks για την πληροφορια -
Καλώς τον και από δω...
Aν θυμάμαι καλά το forester δεν σου αρέσει οπότε μάλλον το GrandVitara είναι αυτό που σου κάνει.
Επειδή όμως το forester είναι πολύ καλό αυτοκινήτου ίσως να πρέπει να δώσεις στο εαυτό σου (και όχι στο αυτοκίνητο) μία ακόμα ευκαιρία, επειδή από ότι θυμάμαι σέρνεις και σκάφος. -
Ο χρήστης stefanos patra έγραψε:
Το ρωταω γιατι αυτο υποστηριζει η subaru και για το forester και για το outback και για το tribeca.Λόγω έλλεψεις χρόνου δε στο έγραψα χθες, αλλά σήμερα που το έψαξα λίγο έχω να πω ότι:
Αυτό που λένε οι πωλητές, ισχύει για το τούρμπο σε σχέση με το ατμοσφαιρικό, παρ όλο που το πρώτο δεν έχει 'κοντά', επειδή έχει κοντύτερη τελική σχέση μετάδοσης. Εννοείται πως αυτό ισχύει για το κανονικό κιβώτιο του ατμοσφαιρικού και όχι για το 'αργό'.
Όσο για το ατμοσφαιρικό αυτόματο σε σχέση με το χειροκίνητο:
Αυτόματο: 1st 2.785, final 4.444
Χειροκίνητο: 1st:3.454, final 4.111 , οπότε ακόμα και χωρίς το 'αργό' το χειροκίνητο έχει ήδη πιο κοντή πρώτη.
Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πάντως πως το αυτόματο, ειδικά στην έλξη, είνια μεγάλη ευκολία. -
Θα το κοιταξω.
Βγαινει auto με αργα?
Thanks για την πληροφοριαΝαι,ολες οι εκδοσεις εχουν μειωτηρα.
-
Εχθες εκανα βολτα με το cx 7.
Eπειδη μου αρεσει πολυ το γκαζι (προηγουμενο αυτοκινητο μου vw golf v gti ), μου αρεσε παρα πολυ το mazda.
Exει ενα ιδιαιτερο lag μεταξυ στις 1900- 2500 , αλλα οκ, suv παιρνεις οχι gti.
Πιστευω οτι ειναι κατι που διορθωνετε
Απο την αλλη ομως ρε γαμοτο δεν εχει τιποτα!!
Ουτε αυτοματο , ουτε 50-50 , ουτε αργο , ουτε τιποτα.
Μονον ηλεκτρονικα.
Πιστευετε οτι με ενα τετοιο αυτοκινητο, θα εχω προβλημα στην γλυστρα, βγαζοντας ενα σκαφος 850 κιλων?
Δεν θελω την τετρακινηση για να κανω extreme πραγματα. Την θελω για να πηγαινω στα χιονια χωρις αλυσιδες, για να πηγαινω για μπανιο στις παραλιες και και να μην κλαιω για το αυτοκινητακι μου και για να βγαζω το σκαφος μου απο τη γλυστρα.
Θα με καλυψει λετε? -
Eπειδη μου αρεσει πολυ το γκαζι (προηγουμενο αυτοκινητο μου vw golf v gti ), μου αρεσε παρα πολυ το mazda.
Μονον ηλεκτρονικα.
Πιστευετε οτι με ενα τετοιο αυτοκινητο, θα εχω προβλημα στην γλυστρα, βγαζοντας ενα σκαφος 850 κιλων?
Δεν θελω την τετρακινηση για να κανω extreme πραγματα. Την θελω για να πηγαινω στα χιονια χωρις αλυσιδες, για να πηγαινω για μπανιο στις παραλιες και και να μην κλαιω για το αυτοκινητακι μου και για να βγαζω το σκαφος μου απο τη γλυστρα.
Θα με καλυψει λετε?Από ηλεκτρονικά τι έχει; Υπάρχει τουλάχιστον EDL (ηλεκτρονικό διαφορικό); Και στους 2 άξονες; Αν ναί, βοηθάει πολύ. Για την περίπτωση του χιονιού μόνο μιλάω.
-
Μονον ηλεκτρονικα.
Θα με καλυψει λετε?me to rx4 renault ολα αυτα γινονται και δεν εχει αργα .
αλλα τζιπ χωρις αργα τελικα δεν ειναι τζιπ
-
Ο χρήστης panais4t έγραψε:
me to rx4 renault ολα αυτα γινονται και δεν εχει αργα .
αλλα τζιπ χωρις αργα τελικα δεν ειναι τζιπ
Σιγουρα τζιπ χωρις αργα δεν ειναι τζιπ, αλλα ειναι suv
Eπειδη λοιπον εχω καποιες ψιλο απαιτησεις, ξεχναω το CX 7 και ξανασκεφτομαι το new outlander.
Πιστευω οτι με καλυπτει περισσοτερο απο ολα και στην ασφαλτο και στην γλυστρα και στην παραλια.
Βλεπω ομως απο την αλλη οτι ειδικα στην γλυστρα βοηθαει πολυ το αυτοματο, και θα το ψαξω να το φερω απο εξω.
Στο εξωτερικο υπαρχει αυτοματο και στην ελλαδα δεν εισαγεται -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Λόγω έλλεψεις χρόνου δε στο έγραψα χθες, αλλά σήμερα που το έψαξα λίγο έχω να πω ότι:
Αυτό που λένε οι πωλητές, ισχύει για το τούρμπο σε σχέση με το ατμοσφαιρικό, παρ όλο που το πρώτο δεν έχει 'κοντά', επειδή έχει κοντύτερη τελική σχέση μετάδοσης. Εννοείται πως αυτό ισχύει για το κανονικό κιβώτιο του ατμοσφαιρικού και όχι για το 'αργό'.
Όσο για το ατμοσφαιρικό αυτόματο σε σχέση με το χειροκίνητο:
Αυτόματο: 1st 2.785, final 4.444
Χειροκίνητο: 1st:3.454, final 4.111 , οπότε ακόμα και χωρίς το 'αργό' το χειροκίνητο έχει ήδη πιο κοντή πρώτη.
Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πάντως πως το αυτόματο, ειδικά στην έλξη, είνια μεγάλη ευκολία.Φιλε μου επειδη μου αρεσει πολυ το νεο outlander, και επειδη δεν ερχετε αυτοματο στην Ελλαδα, εαν παρω το manual, πιστευεις οτι ειναι καλυτερα να παρω το diesel , που εχει 31,6kg στις 1750 . απο 23,7 στις 4100 που εχει το βενζινα? Δεν θα ειναι πολυ καλυτερο στα δυσκολα το diesel?
Υ.Γ. Εχω αρχισει να την ψαχνω για auto απο γερμανια.
-
Noμίζω οτι και το αυτόματο forester(ατμοσφαιρικό) έχει κοντό
-
Ο χρήστης liakos24 έγραψε:
Noμίζω οτι και το αυτόματο forester(ατμοσφαιρικό) έχει κοντόΕμενα μου ειπαν οχι!
SUV με αργό