-
Δε χωράνε τετοια αστεία τώρα.
Τι να πει κανείς...
-
2 παιδιά άφησε ο άλλος πίσω και μεις το γυρίσαμε στη μαλακία
-
-
το παλικαρι που επαθε τη ζημια δεν το γνωριζω ,απλα το θεμα ειναι μεσα απο τη μεγαλη κοινοτητα του internet μηπως μπορεσει και βρει το καθαρμα!!
γ@μω το μπουρδελο που ζουμε η ανθρωπινη ζωη πλεον δεν εχει καμοια αξια για ορισμενους -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Επιστρέφουμε να δούμε αν ζει ακόμη>?Καμάρι μας, εσύ.....
-
Ο χρήστης lepes έγραψε:
το παλικαρι που επαθε τη ζημια δεν το γνωριζω ,απλα το θεμα ειναι μεσα απο τη μεγαλη κοινοτητα του internet μηπως μπορεσει και βρει το καθαρμα!!
γ@μω το μπουρδελο που ζουμε η ανθρωπινη ζωη πλεον δεν εχει καμοια αξια για ορισμενουςΑν μπορέσετε με κάποιο τρόπο να ενημερώσετε τους πραγματογνώμωνες των ασφαλιστικών εταιρειών. Γυρίζουν όλη τη μέρα όλα τα συνεργεία της Αττικής, ίσως δουν κάτι...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
To θέμα μας δεν είναι το δυστύχημα, αλλά η εγκατάλειψη θύματος.
Ντροπή.Αυτο ειναι ενα θεμα... δεν γινεται παντα επιτηδες ομως! Συχνα το σοκ ειναι μεγαλο...
ακόμα κι αυτό να δεχτούμε (που βασικά δείχνει οτι βαθιά μέσα στο αξιακό σύστημα του ατόμου μπαίνει η λαμογιά ένα κλίκ παραπάνω από την ανθρωπιά), πόση διορία θα του έδινες να παραδοθεί στην αστυνομία (από μόνος του λόγω τύψεων όχι γιατί του το είπε ο δικηγόρος του) πριν τον χαρακτηρίσεις εγκληματία;
-
Σωστό, αλλά αμφιβάλλω αν ο μ@λ@κας πάει σε συνεργείο τη Δευτέρα κιόλας.
-
Το πώς αντιδρα ενας ανθρωπος υπο-πίεση (και τί πίεση ε; ) δεν μπορει να αναλυθει απο εμας που βρισκόμαστε σε ηρεμια.
Πιστευω πώς οι περισσότεροι ανθρωποι,απο τη στιγμη που ηδη εχουνε εγκαταλειψει το θυμα τους (μπορει και λόγω πανικου) θα αρχίσουν να σκεφτονται τη δική τους επιβίωση και το να γλυτωσουν τα χειρότερα για τον εαυτό τους.
Ειναι τρομερες οι συνεπειες για ενα φόνο,και αν καποιος πιστεψει οτι 'τη γλύτωσε' για λίγο,δυσκολα θα πάρει την απόφαση να παραδοθει στη δικαιοσυνη εκ'των υστερων. -
+1 HUNTER αλλά:
Είναι ντροπή η εγκατάλειψη - δεν είναι πολιτισμός αλλά ζούγκλα και αναρχία.
Μακάρι να είναι το τελευταίο περιστατικό εγκατάλειψης.
-
γ@μω το μπουρδελο που ζουμε η ανθρωπινη ζωη πλεον δεν εχει καμια αξια για ορισμενους
ετσι ειναι...
Αυτο ειναι ενα θεμα... δεν γινεται παντα επιτηδες ομως! Συχνα το σοκ ειναι μεγαλο...
οι τυψεις λογω εγκαταλειψης τροχαιου με νεκρο δεν θα'ναι μεγαλυτερες; παρ'ολα αυτα ειμαι σιγουρος πως δεν θα παει στην αστυνομια ο οδηγος του κοκκινου saxo καθως δεν ειναι θεμα ευαισθησιας αλλα:
που βασικά δείχνει οτι βαθιά μέσα στο αξιακό σύστημα του ατόμου μπαίνει η λαμογιά ένα κλίκ παραπάνω από την ανθρωπιά
-
Συγνωμη για το οφτοπικ αλλα ειναι αναγκη μετα απο παρακληση ενος φιλου.
Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την « Γειτονιά των Αγγέλων »Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης
Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω
Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…………….
Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ…….. -
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!
Τα παιδάκια του ρε Π@@@@@ σκεφτομαι!!!!!!!!
Βγές ρε άντρα να παραδοθείς!!!!!!!!!!!
-
Σχεδόν κάθε μέρα στην Ελλάδα κάποιος πεζός παρασύρεται και σκοτώνεται από αυτοκίνητο.
Ειδικά στην Αθήνα οι νεκροί πεζοί αποτελούν μεγάλο ποσοστό των θανάτων από τροχαία.Κατά τα άλλα και εγώ συμφωνώ με τα 'κίνητρα' αυτού που εγκαταλείπει το θύμα, ιδιαίτερα αν αυτό σκοτωθεί ακαριαία.
Το πρόβλημα είναι ότι ο νόμος δεν επικεντρώνεται στη λύση του προβλήματος (αφαίρεση διπλώματος και αποζημίωση του θύματος) αλλά σε μέτρα αντεκδίκισης με κίνδυνο φυλάκισης κλπ. λες και το άτομο αυτό, ακόμα και αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή οινοπνεύματος, είναι ευρύτερα επικίνδυνο για την κοινωνία. -
(μήπως να σβήνονταν μερικές εκτός θέματος δημοσιεύσης για να μη φρικάρει ο θεματοθέτης;)
Οχι, Μάνο. Κρινόμαστε από αυτά που γράφουμε! [kouk]
-
Μεταφερω το ποστ του φιλου που εχασε τον αδελφο του !!
*Κύριοι καλή σας μέρα.
Λίγο πριν φύγω για το χωριό Μοναστηράκι Αλεξανδρούπολης για την τελείται πράξη του δράματος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα πολύτιμη προσπάθεια που κάνετε.
Σε όσους ξέρω και όσους δεν ξέρω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο αδελφός μου ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ , ήταν πάντα ελεύθερος από μικρό παιδί δεν έμπαινε σε μέτρα ,αν και Αθηναίοι σχεδόν τρεις γενιές αυτός κορόιδεψε την φυλακή της Αθήνας και έφυγε μακριά , πήγε σε αυτό το χωριό σχεδόν από το πουθενά για να μεγαλώσουν τα παιδιά του και να παίζουν ελευθέρα στους δρόμους , και να μεγαλώνει φασιανούς και πέρδικες , και ότι άλλο έκανε ευτυχισμένη την ζωή του και των παιδιών του.
Από μικρό παιδί ήταν ερωτευμένος με το τιμόνι και ήταν οδηγός στις νταλίκες και ανεβοκατέβαινε Αλεξανδρούπολη – Αθήνα , την Παρασκευή το βράδυ φόρτωσε από τα πρακτορεία και κοιμήθηκε μέσα στο φορτηγό , η γυναίκα του το ξύπνησε με το τηλέφωνο τα μεσάνυχτα και αυτός ευσυνείδητος όπως πάντα κατέβηκε να ξανά ελενξει το φορτηγό , τα λάστιχα , τα δεσίματα του φορτίου πριν βγει από την Π.Ραλλη στην Εθνική οδό – ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ – έτσι μου έλεγε
Μαρτυρία του αυτοκίνητου που εκείνη την ώρα ήταν στην αριστερή λωρίδα με 70 χιλ. ήταν ότι ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ και δεν του έφταναν 2 λωρίδες μεσαίες κενές μέχρι το φορτηγό και ίσως στην προσπάθεια του να προσπέραση από δεξιά έχασε τον έλεγχο………………………….
Από το πίσω μέρος της ρεμούλκας ο αδελφός μου βρέθηκε τουλάχιστον 20 μέτρα μπροστά από το εμπρός μέρος του τρακτορα………………..……………στις 4 το πρωί στο Τζανειο του Πειραιά δεν μπορούσα να τον αναγνωρίσω …. άνοιξα τα βλέφαρα του για να δω τα γαλανά του μάτια για να σιγουρευτώ…και μετά του τα ξανάκλεισα
Άλλη μια φορά ευχαριστώ
Τελικα εμεις οι 'απόμακροι' ανρθρωποι των forums εχουμε μεγαλυτερη ευαισθησία, απο το πρωι εχουν γεμισει ολα τα φορα με τα λογια του φιλου μας!!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Σχεδόν κάθε μέρα στην Ελλάδα κάποιος πεζός παρασύρεται και σκοτώνεται από αυτοκίνητο.
Ειδικά στην Αθήνα οι νεκροί πεζοί αποτελούν μεγάλο ποσοστό των θανάτων από τροχαία.Κατά τα άλλα και εγώ συμφωνώ με τα 'κίνητρα' αυτού που εγκαταλείπει το θύμα, ιδιαίτερα αν αυτό σκοτωθεί ακαριαία.
Το πρόβλημα είναι ότι ο νόμος δεν επικεντρώνεται στη λύση του προβλήματος (αφαίρεση διπλώματος και αποζημίωση του θύματος) αλλά σε μέτρα αντεκδίκισης με κίνδυνο φυλάκισης κλπ. λες και το άτομο αυτό, ακόμα και αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή οινοπνεύματος, είναι ευρύτερα επικίνδυνο για την κοινωνία.θα συμφωνουσες και παλι με τα κινητρα αυτου που εγκαταλειπει το θυμα αν το θυμα ηταν καποιος απο την οικογενεια σου ή εσυ; κατα τη γνωμη σου ενας δολοφονος που οδηγει υπο την επηρεια ουσιων δεν αποτελει ευρυτερο κινδυνο; να σου ευχηθω να μην βρεθεις ποτε στο δρομο ενος τετοιου...
-
αν καποτε καποιοι καταλαβουν οτι ο δρομος δεν ειναι δικος τους και οτι μεσα στη πολη πρεπει να πηγαινουν ΑΡΓΑ τοτε ισως δεν καναμε ποτε τετοιες κουβεντες!!!!
-
Ο χρήστης christosgko έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι ο νόμος δεν επικεντρώνεται στη λύση του προβλήματος (αφαίρεση διπλώματος και αποζημίωση του θύματος) αλλά σε μέτρα αντεκδίκισης με κίνδυνο φυλάκισης κλπ. λες και το άτομο αυτό, ακόμα και αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή οινοπνεύματος, είναι ευρύτερα επικίνδυνο για την κοινωνία.θα συμφωνουσες και παλι με τα κινητρα αυτου που εγκαταλειπει το θυμα αν το θυμα ηταν καποιος απο την οικογενεια σου ή εσυ; κατα τη γνωμη σου ενας δολοφονος που οδηγει υπο την επηρεια ουσιων δεν αποτελει ευρυτερο κινδυνο; να σου ευχηθω να μην βρεθεις ποτε στο δρομο ενος τετοιου...
Εφόσον οδηγεί σαφώς και είναι κίνδυνος! Να του πάρουν το δίπλωμα! Όχι να μπει λίγα χρόνια στη στενή (υπόθεση) και 5 χρόνια μετά να οδηγεί και πάλι πιωμένος. Αν κριθεί απαραίτητο ισόβια αφαίρεση διπλώματος, και μέχρι εκεί.
-
Τα συλληπητηρια μας αδερφε..Νομιζω οτι ολοι εδω θα κανουμε τα παντα..
ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΩΝ"