-
Το δεύτερο μαύρο μελάνι είναι αυτό. Τα 4 χρώματα τα άλλαξα μόνο μια φορά.
Και ο Lexmark το κάνει αυτό και ο ΗΡ.
-
Εγώ τα μελάνια τ' αφήνω μόνιμα μέσα και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Μέγιστος χρόνος που μπορεί να μην τυπώσει τίποτα είναι μεταξύ 1-2 μήνες.
-
-
Τελικά το Asus Eee701 αναμένεται 30 Νοεμβρίου σε eshop του εξωτερικού.
Επειδή το κόβω χλωμό να το φέρουν Ελλάδα και φοβάμαι τα ελληνικά καπέλα στην τιμή θα το πάρω από έξω.Αυτό όπως προείπαμε έχει μοντιφαρισμένα linux από την Asus.
ελληνικά θα μπορέσω να του βάλω εύκολα;
-
Αν είναι για να γράφεις ναι, θα μπορέσεις. Το κατά πόσο θα είναι εύκολο εξαρτάται από το κατά πόσο άφησαν δυνατότητα προσαρμογών οι μηχανικοί της Asus..
-
ναι για να γράφω μόνο...
εάν δυσκολευτώ θα του πετάξω ένα ubuntu 7.10 επάνω να τελειώνω...
μπορώ από εξωτερικό δίσκο να κάνω εγκατάσταση λειτουργικού; -
-
niceee!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Στο Canon IP4200 έχει χρειαστεί μέσα σε 2,5 χρόνια ν' αλλάξω τρεις φορές όλα τα μελάνια (5 στον αριθμό). Πρακτικά έχω πληρώσει άλλον ένα εκτυπωτή σε μελάνιαΈχω το IP 5000 έχω αλλάξει μέσα σε 2.5 χρόνια πάνω από 12 φορές μελάνια (το μεγάλο μαύρο χαλαρά άλλες τόσες).
Έχω εκτυπώσει πάνω από μουμπλε μουμπλε 40.000 – 50.000 σελίδες (παιζει να είναι πολύ παραπάνω)
Το 90% αυτών σε χαρτί (χαρτόνι) 270+ γραμμαρίων.Πιστεύω ότι αυτός ο εκτυπωτής μου έχει βγάλει τα λεφτά του, πάνω από 3 φορές.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το δεύτερο μαύρο μελάνι είναι αυτό. Τα 4 χρώματα τα άλλαξα μόνο μια φορά.Και ο Lexmark το κάνει αυτό και ο ΗΡ.
Παράξενο μου φαίνεται να το κάνει και ο HP ο οποίος ως επί το πλείστο αλλάζει και την κεφαλή μαζί.
-
ο δικός μου HP (7260 Photosmart) μετά από 7 αλλαγές μαύρου, 5 αλλαγές έγχρωμου και 2 αλλαγές photo κεφαλών δεν μου έχει κάνει το παραμικρό.
Φροντίζω όμως πάντα να βάζω αυθεντικά και να μην τα ξαναγεμίζω.
-
Ψαχνω για βαση με ανεμιστήρα για Laptop βρηκα καποιες σερφαροντας
αλλα δεν ξερω ποιες ειναι καλες και τι πρεπει να προσεξω.
Εαν καποιος εχει δοκιμασει η εχει να κανει καποια προταση .......... -
πήγες σε μαγαζί για κομπιούτερ ? να ρωτήσεις ?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
πήγες σε μαγαζί για κομπιούτερ ? να ρωτήσεις ?Φιλε μου δεν ξερω ποιες ειναι η καλες γιαυτο ειπα μηπως ξερει
καποιος και δεν παρω καμια μουφα.
Το καθε μαγαζι οπως ξερεις και εσυ ..... -
εχω την βαση της Zalman εδω και μηνες. Απο οσες ειχα δει προτου την αγορασω, ηταν η ποιο χαμηλου προφιλ. Ειχε και κατι αηδιες πλαστικουριες... οι οποιες ηταν καπως... Βεβαια ειχαν και μια Χ διαφορα τιμης. Το Zalman ειναι αλμυρουτσικο.
Κατα τα αλλα κανει αυτο που λεει, ο θορυβος παραμενει σε χαμηλα επιπεδα, βγαζει εξτρα εξοδο USB, και εχει ρυθμιστικο ταχυτητας των ανεμιστηρων του.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εχω την βαση της Zalman εδω και μηνες. Απο οσες ειχα δει προτου την αγορασω, ηταν η ποιο χαμηλου προφιλ. Ειχε και κατι αηδιες πλαστικουριες... οι οποιες ηταν καπως... Βεβαια ειχαν και μια Χ διαφορα τιμης. Το Zalman ειναι αλμυρουτσικο.Κατα τα αλλα κανει αυτο που λεει, ο θορυβος παραμενει σε χαμηλα επιπεδα, βγαζει εξτρα εξοδο USB, και εχει ρυθμιστικο ταχυτητας των ανεμιστηρων του.
Καποιο link μηπως υπαρχει φιλε???
-
Για mini-sd, τι θα προτείνατε; Οι πιο γρήγορες (class 4) ποιές είναι;
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/vie ... 4&code=030
-
Παιδακια εχω κατεβασει ταινιουλες και θελω ελληνικους υποτιτλους. Που μπορω να κατεβασω? Θελω ομως και αναλυση για το πως θα εγκατασταθει στην ταινια ,γιατι ειμαι ασχετος. Ειχα κατεβασει ενα προγραμμα παλια ,αλλα κατι δεν εκανα καλα και δεν μου εβγαιναν υποτιτλοι.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παιδακια εχω κατεβασει ταινιουλες και θελω ελληνικους υποτιτλους. Που μπορω να κατεβασω? Θελω ομως και αναλυση για το πως θα εγκατασταθει στην ταινια ,γιατι ειμαι ασχετος. Ειχα κατεβασει ενα προγραμμα παλια ,αλλα κατι δεν εκανα καλα και δεν μου εβγαιναν υποτιτλοι.podnapisi.net η αντιστοιχο, και rename του αρχειου παρομοια με αυτο της ταινιας, αλλα με καταληξη '.srt' (συνηθως).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]