-
Και μια παρεμφερής ερώτηση από εμένα:
τα TV Tuner σε USB stick κάνουν δουλειά; Έχουν καλή λήψη με την ενσωματωμένη κεραιούλα και μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφή προγράμματος στο σκληρό σε καλή ποιότητα (χωρίς κοψίματα); -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Eυχαριστώ corsair κατεβάζω....Το διακριτικό ήταν το (χ)
Δεν παίζει Πρέπει να κάνω κάτι?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και μια παρεμφερής ερώτηση από εμένα:
τα TV Tuner σε USB stick κάνουν δουλειά; Έχουν καλή λήψη με την ενσωματωμένη κεραιούλα και μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφή προγράμματος στο σκληρό σε καλή ποιότητα (χωρίς κοψίματα);όχι...όσα έχω δει από φίλους στα πισι τους ήταν πεταμένα λεφτά.
Να ρωτήσω: έχετε antispyware στον Η/Υ σας; Και αν ναι ποιο;
-
Χρησιμοποιειτε τον REAL player;Στην τελευταια εκδοση εχει επιλογη για αμεσο κατεβασμα βιντεο απο νετ.Το δοκιμασα στο youtube και δουλευει.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Eυχαριστώ corsair κατεβάζω....
Το διακριτικό ήταν το (χ)
Δεν παίζει Πρέπει να κάνω κάτι?
Ανοιξε Word... πανω αριστερα πατα εκεινο το μπαλακι, κατω κατω στο πλαισιο που θα ανοιξει εχει ενα κουμπακι για Settings η καπως ετσι, μετα πας στο πρωτο TAB του αριστερου μενου, και στα δεξια κατω θα σου δωσει επιλογη Language Settings, πατας και πας στο μεσαιο tab του νεου παραθυρου. Βαλε GREEK οπου βρεις...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παρακαλείται κάποιος να εξηγήσει στον άχρηστο κορσέρ ότι το raid με 3-4-5-ν δίσκους είναι μια χαρά ασφαλές για το backup του γιατί όταν του τα λέει το κακό κιντ διαμαρτύρεται..Δεν είναι. Τελεία και παύλα.
(case: κάνε ένα λάθος table drop κατά λάθος. Τι θα σου κάνει το raid; )
-
[quote='aserf']Επειδή λέτε για UPS και τι φοβερή ασφάλεια που προσφέρουν απλά να σας πω ότι στην εταιρία που εργάζεται ο πατέρας μου τα έπαιξε ένα επαγγελματικό UPS πολλών χιλιάδων
-
Ένας επιτηρητής τάσης στην πρίζα ή ακόμη καλύτερα στον πίνακα, είναι ότι καλύτερο!
-
κάπου έκανα μια λαλακία δεν έχω ήχο στο youtube και σε όλα τα .avi που ανοίγω στο bsplayer και στο mediaplayer (στο vlc έχουν μια χαρά)
έβαλα τους κόντεκς απο το ffdshow αλλά δεν είδα διαφορά
το πρόβλημα ξεκίνησε όταν έκανα απεγκατάσταση το hhd life και μου έβγαλε πρόβλημα ότι ισως δημιουργηθεί πρόβλημα στο hardware του ήχου
καμια λύση;
-
Ξαναεγκατέστησε τους driver της κάρτας ήχου...
Ίσως έχουν αφαιρεθεί κάποιοι από αυτούς και γι' αυτό αλλού παίζει ο ήχος και αλλού όχι. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ίσως έχουν αφαιρεθεί κάποιοι από αυτούς και γι' αυτό αλλού παίζει ο ήχος και αλλού όχι.το έχω κάνει και αυτό αλλά τίποτα...
-
Πήρα ένα ASUS laptop και ενώ τα πλήκτρα είναι δροσερά, το ποντίκι και δίπλα (δεξιά και αριστερά) από το ποντίκι, η επιφάνεια είναι πολύ ζεστή. Μετά από λίγο αυτό γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητικό γιατί ζεσταίνονται τα χέρια μου (και το δάκτυλο που κουνάει το ποντίκι).
Η θερμοκρασία είναι κανονική (λέει 45 βαθμούς) ενώ ο ανεμιστήρας πηγαίνει από normal σε quiet κρατώντας σταθερή τη θερμοκρασία. Υπάρχει κάποια προχωρημένη ρύθμιση στο BIOS (δεν είδα όταν το άνοιξα) για να βάλω τον ανεμιστήρα στο δυνατό; (δεν με πειράζει να κάνει φασαρία φτάνει να μη μου ζεσταίνει τα χέρια).
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλη ιδεα το Rapid Λουκα... το βαζω να κατεβαινει το Proofing tools του 2007 και το σηκωνω... γιατι ως την Δευτερα...Tι να κάνω ρε Γιάννη αμα το βάλω απο το σπίτι θα πάρει μέχρι τη Δευτέρα να ανέβει.
**Cmarin ** τελικά τι έγινε???
Έτρεξε το proofing η να κατέβω στη σχολή αύριο για φορτωμα στο rapid???
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πήρα ένα ASUS laptop και ενώ τα πλήκτρα είναι δροσερά, το ποντίκι και δίπλα (δεξιά και αριστερά) από το ποντίκι, η επιφάνεια είναι πολύ ζεστή. Μετά από λίγο αυτό γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητικό γιατί ζεσταίνονται τα χέρια μου (και το δάκτυλο που κουνάει το ποντίκι).Η θερμοκρασία είναι κανονική (λέει 45 βαθμούς) ενώ ο ανεμιστήρας πηγαίνει από normal σε quiet κρατώντας σταθερή τη θερμοκρασία. Υπάρχει κάποια προχωρημένη ρύθμιση στο BIOS (δεν είδα όταν το άνοιξα) για να βάλω τον ανεμιστήρα στο δυνατό; (δεν με πειράζει να κάνει φασαρία φτάνει να μη μου ζεσταίνει τα χέρια).
ερρρμμμ μπα... δεν μπορεις να κανεις κατι... θα εχει κανα σκληρο ακριβως απο κατω και πιθανα για αυτο το νιωθεις ζεστο. Η πλειοψηφια των λαπτοπ καπου εκει εχει τις ποιο εντονες θερμοκρασιες. Βασικα δεν θα επρεπε να σε πειραζει... ειδικα τωρα τον χειμωνα βοηθα στα κρυοπαγηματα
Ισως αμα δοκιμαζες κανα cooler pad... αλλα και παλι μην περιμενεις θαυματα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Ίσως έχουν αφαιρεθεί κάποιοι από αυτούς και γι' αυτό αλλού παίζει ο ήχος και αλλού όχι.το έχω κάνει και αυτό αλλά τίποτα...
Για codecs κατεβάστε CCCP
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
**Cmarin ** τελικά τι έγινε???
Έτρεξε το proofing η να κατέβω στη σχολή αύριο για φορτωμα στο rapid???
Παίδες δεν ασχολήθηκα ακόμη, θα το κάνω αύριο και θα σας πω.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για codecs κατεβάστε CCCP
Όντως, η πλέον αξιόπιστη λύση. Από τότε που τους εγκατέστησα, βρήκα την υγειά μου
-
vlc, ούτε codecs ούτε τίποτα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ανοιξε Word... πανω αριστερα πατα εκεινο το μπαλακι, κατω κατω στο πλαισιο που θα ανοιξει εχει ενα κουμπακι για Settings η καπως ετσι, μετα πας στο πρωτο TAB του αριστερου μενου, και στα δεξια κατω θα σου δωσει επιλογη Language Settings, πατας και πας στο μεσαιο tab του νεου παραθυρου. Βαλε GREEK οπου βρεις...
Είναι ενεργοποιημένο.
Δεν έπαιξε τελικά.
-
Να μην το κουραζουμε παραπανω....
ed2k://|file|Microsoft%20Office%202007% ... TG64-BC7D8).iso|589973504|5B5573D840FFA74E16A7C420F7404899|/
το παραπανω ειναι το link για το ελληνικο office 2007...
κατεβασε το e-mule, συνδεσου και με το παραπανω link αστο να κατεβαζει.
http://prdownloads.sourceforge.net/emul ... aller2.exe
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]