-
Εμένα γιατί μου κάνει σε σοπιά mx-5;
-
μονο στο παρμπριζ θυμιζει το mx-5
βλέπω γραμμες από την παλιά (πριν σαραντα χρονια εβγαινε) spider
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα γιατί μου κάνει σε σοπιά mx-5;Παρμπρίζ και πίσω φτερό ίσως... όλα τα υπόλοιπα έχουν έντονα στοιχεία από την πρώτη Spider. Αλλά και πάλι, ακόμα είναι πολύ νωρίς.
-
Οι ζάντες κράζουν από μακρυά ΜΧ5 όπως και τα καθίσματα, όπως και το πίσω μέρος όπως και η εξάτμιση. Το υπόλοιπο είναι γαρνιρισμένο με στοιχεία από την παλιά duetto.
Φαντάζομαι ότι θα δούμε πολλά τέτοια photoshop μέχρι το 2010...Τώρα είδα και το χρωμιομένο παρμπρίζ και τους καθρέπτες...
Ερασιτέχνες...Είναι πάντως αυτό που είχα πει ότι αν το ΜΧ5 κυκλοφορούσε με το θυρεό και το λογότυπο Spider πίσω θα το αγόραζε λαός ακόμα και 5-7.000 πιο ακριβό από το Mazda και θα έκανε και κωλοτούμπες...
-
Εμένα μου θυμίζει Fiat Barchetta αυτό το σχέδιο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είναι πάντως αυτό που είχα πει ότι αν το ΜΧ5 κυκλοφορούσε με το θυρεό και το λογότυπο Spider πίσω θα το αγόραζε λαός ακόμα και 5-7.000 πιο ακριβό από το Mazda και θα έκανε και κωλοτούμπες...Το Μιάτα έχει χτίσει τη δική του ιστορία με 3 γενιές καταπληκτικών αυτοκινήτων, και έτσι πάει καλά και χωρίς τον θυρεό στις πωλήσεις
Ώρα είναι τώρα και για τους Ιταλούς να προσφέρουν ένα μικρό, πραγματικά σπορ ροντστεράκι (γιατί η τωρινή Spider δεν είναι παρά μια ανοιχτή Brera). Την τέχνη του μικρού, προσιτού σπορ την ξέρουν, και αυτό το αποδεικνύει τόσο το παρελθόν (άπειρα τα παραδείγματα), όσο και το παρόν (Panda 100) και το εγγύς μέλλον (5οο Άμπαρτ). Άντε να δούμε.
-
PS βασισμένο στο ΜΧ5 δεν είναι αυτό? Κοιτάξτε τους πίσω θόλους...
Πάντως όταν βγει στους δρόμους θα είναι απίστευτο...ΑΝ βγει πισωκίνητο τελικά...
-
για να βγεί πισωκίνητο πρώτα πρέπει να βγεί γενικώς!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρμπρίζ και πίσω φτερό ίσως...
- ζάντες
- καθρέφτες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα γιατί μου κάνει σε σοπιά mx-5;Επειδή είναι
@νδρέας
-
αν το σχεδιο αυτο αντιπροσωπευει την πραγματικότητα αρκετα τότε μαλλον πισωκίνητο θα ειναι
-
βγήκε κανένα επίσημο νέο ή καθόμαστε και ονειρευόμαστε?
-
Eγω παλι νομιζω οτι το ΜΧ-5 ειναι η απολυτη αντιγραφη της ΑR Duetto. Tα σχεδια αυτα προϋπηρχαν του ΝC κ αφορουσαν το επομενο benchmark της κατηγοριας.
Αισχος!!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
:yahoo:Για του λογου το αλη8ες:
Εκλεψαν το σχεδιο του πιο ομορφου αυτοκινητου της κατηγοριας του στον κοσμο (Μα τσε μπελλα! Ιτάλια τι αμο! ) κ εφτια3αν ενα α8λιο κατασκευασμα οι ελεεινοι. Μεχρι κ το πιο ομορφο εσωτερικο του κοσμου πηραν αυτουσιο οι @#$%!$% σχιστοματηδες...
Aπαραδεκτοι...
-
Μπερδεύτηκα.
-
και τις ζαντες πήραν αυτούσιες?
υπάρχει καμιά ιστοσελίδα στο ίντερνετ με ημερομηνία πριν το 2005 ή καλύτερα πριν το 2003 γιατι τότε μάλλον πηρε την τελική του μορφη το Mx-5 με το συγκεκριμένο σχέδιο?
πάντως αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο site δεν είχε δημοσιευσει και φωτογραφία της BMW CS σε κόκκινο χρωμα με φωτα από Αλφα 8c Competizione και έλεγε για νέο μοντέλο της Ιταλικης φιρμας??
-
vengas εχεις δικιο. Ηταν σατιρικο post για το πως ενα 'αχρωμο' ιαπωνικο αυτοκινητο εγινε πα8ιασμενο, ερωτικο, Μονικα Μπλουτσι, με το που μπηκε ενα σηματακι της AR πανω. Κ φωτα ο,τι να ναι.
Κυριως αυτες τις αντιδρασεις τις βρηκα... χμμμ, καπως: (για να ειμαι ευγενικος τλχ)
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
:yahoo:Τι λες τώρα!
Aν βγει με τέτοιο look, με μαζεμένο μέγεθος και βάρος, τότε...
edit: έχει και σε άσπρη ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
μονο στο παρμπριζ θυμιζει το mx-5
βλέπω γραμμες από την παλιά (πριν σαραντα χρονια εβγαινε) spider
Παρμπρίζ και πίσω φτερό ίσως... όλα τα υπόλοιπα έχουν έντονα στοιχεία από την πρώτη Spider. Αλλά και πάλι, ακόμα είναι πολύ νωρίς.
Ε, δεν μπορεσα να συγκρατη8ω. Νο οffence. Φιλικα.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
:yahoo:
Για του λογου το αλη8ες:
Εκλεψαν το σχεδιο του πιο ομορφου αυτοκινητου της κατηγοριας του στον κοσμο (Μα τσε μπελλα! Ιτάλια τι αμο! ) κ εφτια3αν ενα α8λιο κατασκευασμα οι ελεεινοι. Μεχρι κ το πιο ομορφο εσωτερικο του κοσμου πηραν αυτουσιο οι @#$%!$% σχιστοματηδες...
Aπαραδεκτοι...
Αλλο δερμα έχει η Αλφα!!
-
Ρε σεις ..... φαγωθήκατε με το φωτοσοπ !!!
Αφού τα περισσότερα σχέδια που κυκλοφορούν τέτοια είναι ....Το θέμα είνα μακάρι η Alfa να ξαναγυρίσει στα πισωκίνητα cabrio με την Duetto ....
-
ευτυχώς που υπάρχουν και οι σχιστομάτιδες και μας θυμίζουν τί αυτοκίνητα είχαμε στο παρελθόν....
.....αφού άλλοι δεν μπορούν....
Alfa Romeo Duetto....