-
Άσχετο, με τι καρδιά πήγατε να δείτε αγώνα στα καμμένα?
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
O albertini τι να εκανε το παιδακι???20 χρονων 4 αγωνας με το S1600 και 1ος αγωνας του στο χωμα.Τι μπορουσε να κανει απεναντι στον παραδειση???
Και να μην πουμε για το κρατημα που εκαναν σε ενα δικο μας πληρωμα μην αφηνοντας τους για 4 χιλιομετρα να περασουν μπροστα με αποτελεσμα να χαθει αρκετος χρονος.
Δεν ήταν ο Albertini φίλε μου...Ήταν ο Ruggeri.....(Η προσπέραση έγινε μπροστα μου...)
(τον Albertini σε κάνα δυο χρόνια στην Ελλάδα θα τον βλεπουμε με το τηλεσκόπιο.....)
Για τον albertini ανφερθηκα στην κοντρα που δεν υπηρχε με τον παραδειση.
Ο Ruggeri με το νουμερο 25 ειναι αυτος που δεν αφηνε να τον περασουν και ειχε και 2 καλες ευκαιριες να αφησει ειδικα σε μια αλλαγη πορειας που δεν το εκανε.
-
NASS, ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ INSTALL ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
-
Μερικά πραγματάκια για τους φίλους μας τους Ιταλούς:
Λοιπόν, οι Scalcon- Marchi ήρθαν για να εξελίξουν το R3 στο χώμα, μια καi ο οδηγός είναι αυτός που εμπιστεύεται ο ιδιοκτήτης των αυτοκινήτων Fabio Munaretto. Είναι ο τύπος που κάνει μάθημα στο Παραλληλοδρόμιο, που οι επαϊοντες του χώρου τον παρουσίασαν σαν 'κουλό' και εμένα σαν'κλέφτη', για τα 1150 ευρώ που χρεωνόταν η ημέρα, το καλοκαίρι του 2005. Οι Ruggeri- Fortunato, ήρθαν για να οδηγήσουν - διασκεδάσουν- προπονηθούν, εν όψει της νέας χρονιάς. Ο οδηγός δεν είναι ιδιαίτερα αργός, απλά δεν τα πάει καλά σε εντελώς άγνωστες ειδικές. Είναι χομπίστας και στο πρωτάθλημα Ιταλίας γράφει 20ους- 30ους χρόνους σε ειδικές, με αυτοκίνητο Ν4, ενμέσω 50 τέτοιων αυτοκινήτων.
Οι Albertini- Rocco τώρα. Ο μικρός προετοιμάζεται να ακολουθήσει το Junior WRC με το ίδιο αυτοκίνητο, μάλλον από το 2008. Πάτησε σε χώμα πρώτη φορά την περασμένη Πέμπτη στο Παραλληλοδρόμιο με ένα ΠαραΠρό και πρωτομπήκε στο αυτοκίνητο του αγώνα το Σάββατο πριν τον αγώνα, πάντα στο Παραλληλοδρόμιο. Μαζί του, δάσκαλός του, είναι ο Andrea Dallavilla, πρωταθλητής Ιταλίας, που του δάνεισε και τον συνοδηγό του. Έγραψαν και οι τρείς μαζί κάνοντας 4 περάσματα (ο Scalcon έκανε 3 γιατί τους δάνεισε το uno των δοκιμών όταν χάλασε το δικό τους) πάντα υπό την εποπτεία του Dallavilla. Ομικρός θεωρείται 'ταλεντάρα' έχοντας κάνει μέχρι το Κορίνθου 3 μόνο αγώνες και αυτούς στην άσφαλτο.
Οι τύποι έμειναν κατενθουσιασμένοι από τον αγώνα και υποσχέθηκαν ότι θα ξαναέρθουν. Επόμενη συμμετοχή των Scalcon, Ruggeri, Dallavilla στην Ελλάδα, θα είναι το ράλλυ Πύργου του 2008 με τα Μίκρα του Παραλληλοδρόμιου, ενώ ο Albertini θα ξανατρέξει στο Κορίνθου του 2008 με το ίδιο φετεινό αυτοκίνητο, αν το επιτρέψουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Φυσικά στο προσεχές κορίνθου θα συμμετάσχει και ο Dallavilla, αν ο Munaretto του κάνει καλή τιμή στο ς-1600.
Με εκτίμηση
Λάμπης Κουρτέσης -
Λάμπη, Θεοδόση και όποιος άλλος συνέβαλε σε αυτό, μπράβο που φέρατε τους Ιταλούς και μπράβο που θα ξαναέρθουν και του χρόνου!!!
-
Τεσπα να μην το συνεχισω δεν υπαρχει λογος αν και το πληρωμα που εχασε χρονο ειπαν πως ολα μεσα στον αγωνα ειναι και πως δεν πειραζει εμενα που τρεχω για το αμαξι και εχω τραβηξει καμπωσα ξενυχτια μαζι με καποιους αλλους για να ειναι ολα τελεια την μερα του αγωνα για τους φιλους με πειραξε.
Κ. Κουρτεση μπραβο για την προσπαθεια που κανατε και παντα τετοιες προσπαθειες στο να ερχονται ξενα πληρωματα στην ελλαδα για αγωνες αξιζουν συνχαρητηρια. -
Εχω την εντύπωση πως γενικότερα οι ξένοι δεν κάνουν δεξιά μέσα σε ειδική...είναι και το ρίσκο στο χώμα να σε κάνει αμμοβολή είναι και η σκόνη που παίζει να φάς. Τέλος πάντων, στα πλαίσια του fair play επιβάλλεται ν αφήσεις τον άλλο να περάσει όταν είναι πιο γρήγορος.
-
Αν και δεν ηταν πολύ καλοί οι χρόνοι του μικρού Ιταλού Albertini παρόλα αυτα τα περασματα του ηταν εντυπωσιακά. Εντυπωσιακός επίσης ηταν και ο Λάμπρος ειδικά στα επαναληπτικά δεύτερα και τρίτα περάσματα και από οτι φαίνεται θα εχει μέλλον στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γιατί όπως έχει δηλώσει και ο Λεωνίδας θέλει να του παραχωρησει το αυτοκίνητο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Εχω την εντύπωση πως γενικότερα οι ξένοι δεν κάνουν δεξιά μέσα σε ειδική...είναι και το ρίσκο στο χώμα να σε κάνει αμμοβολή είναι και η σκόνη που παίζει να φάς. Τέλος πάντων, στα πλαίσια του fair play επιβάλλεται ν αφήσεις τον άλλο να περάσει όταν είναι πιο γρήγορος.Όχι, όχι. Πιστέψτε με, δεν ειναι έτσι. Ειδικά ο συγκεκριμένος ,δεν υπήρχε περίπτωση να ενοχλήση συναθλητή του με τίποτα. Ή δεν θα μπορούσε να δει τίποτα πίσω του, ή το πιό πιθανό, δεν θα υπήρχε σημείο ασφαλές για να κάνειστην άκρη. Άλλως τε, ούτε βαθμολογικό πρόβλημα είχε,ούτε τίποτα. Πιθανώς να είχε άγχος να φτάσει στο σέρβις, για να μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα.
Με εκτίμηση
Λάμπης Κουρτέσης -
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!! Αρχικά θέλω να πω μπράβο στα Ιταλικά πληρώματα και στους Έλληνες (Λάμπη Κουρτεση) που τους έφεραν!!!! Μπράβο στα ελληνικά πληρώματα που στην απονομή έδειξαν την φιλοξενία τους και χειροκρότησαν τους Ιταλούς συναθλητές με χειροκρότημα αληθινό .
Ο αγώνας ήταν για μένα τρελή εμπειρία τρομερή απίστευτη !!!! Θέλω να πω ευχαριστώ και συγνώμη στον οδηγό μου και στο αυτοκίνητο του!!!!! Ευχαριστώ γιατί με εμπιστευτήκαν μου χάρισαν απίστευτη χαρά ένταση κλπ κλπ κλπ και με τερμάτισαν στην 2 θέση της Α6 και μου χάρισαν το πρώτο μου κύπελλο στην F3 και συγνώμη γιατί στην δύσκολη ώρα δεν μπόρεσα να βοηθήσω για να αποφύγουμε την έξοδο (άργησα)!!!!!
Απίστευτη εμπειρία και δύσκολη!!!! Η έξοδος ομολογώ μου κόστισε τουλάχιστον 2 χιλ μέχρι να επανέλθω και να αρχίσω να διαβάζω με τον όποιο ρυθμό μπορούσα να έχω στον πρώτο μου αγώνα στο χώμα!!!!
Είναι μεγάλη υπόθεση όμως να εμπιστεύεσαι τον οδηγό σου!!!! Και ο Σταμάτης το κέρδισε Αυτό!!!!!
Στο πρώτο άλμα πρέπει να πω πως ΆΔΕΙΑΣΑ !!!! δεν ξέρω τι συναίσθημα ήταν αυτό!!!! Όχι φόβου αλλά δεν ξέρω και τι ακριβώς ήταν!!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΧΩΜΑ!!!!!!Υ.Γ,1 Μαστοράκο (Ν. Χρυσάφη) είχες δίκιο!!!! Τελικά είχες απόλυτο δίκιο!!!! Τελικά ήμουν πιο έξυπνη και τυχερή εγώ με την φόρμα και όχι τα κοριτσάκια με τις φούστες και τις γόβες που με κοιτούσαν σαν να είμαι ουφο !!!!!!:ysterical:
Υ.Γ,2 Πολύ ένθερμο κοινό στον Αγώνα!!!!! Μια χαρά !!!!! περνούσαμε και νόμιζα ότι μόνο εμείς τρέχαμε!!!!Υ.Γ,3 Μήπως ήταν κανείς στο Σπαθοβούνι εκεί μου κάναμε το μαγικό (αριστερή με βουνό και από τις 2 πλευρές πριν την πρώτη γέφυρα που περνούσα με από κάτω)
-
Ελένη μου τα κοριτσάκια έδειχναν οτι σε έβλεπαν σαν ούφο γιατί ήσουν δυνατή ανταγωνίστρια .Ηθελαν να διεκδικήσουν τον οδηγό σου
-
Ο χρήστης HENG FU έγραψε:
NASS, ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ INSTALL ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ -
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!! Αρχικά θέλω να πω μπράβο στα Ιταλικά πληρώματα και στους Έλληνες (Λάμπη Κουρτεση) που τους έφεραν!!!! Μπράβο στα ελληνικά πληρώματα που στην απονομή έδειξαν την φιλοξενία τους και χειροκρότησαν τους Ιταλούς συναθλητές με χειροκρότημα αληθινό .
Ο αγώνας ήταν για μένα τρελή εμπειρία τρομερή απίστευτη !!!! Θέλω να πω ευχαριστώ και συγνώμη στον οδηγό μου και στο αυτοκίνητο του!!!!! Ευχαριστώ γιατί με εμπιστευτήκαν μου χάρισαν απίστευτη χαρά ένταση κλπ κλπ κλπ και με τερμάτισαν στην 2 θέση της Α6 και μου χάρισαν το πρώτο μου κύπελλο στην F3 και συγνώμη γιατί στην δύσκολη ώρα δεν μπόρεσα να βοηθήσω για να αποφύγουμε την έξοδο (άργησα)!!!!!
Απίστευτη εμπειρία και δύσκολη!!!! Η έξοδος ομολογώ μου κόστισε τουλάχιστον 2 χιλ μέχρι να επανέλθω και να αρχίσω να διαβάζω με τον όποιο ρυθμό μπορούσα να έχω στον πρώτο μου αγώνα στο χώμα!!!!
Είναι μεγάλη υπόθεση όμως να εμπιστεύεσαι τον οδηγό σου!!!! Και ο Σταμάτης το κέρδισε Αυτό!!!!!
Στο πρώτο άλμα πρέπει να πω πως ΆΔΕΙΑΣΑ !!!! δεν ξέρω τι συναίσθημα ήταν αυτό!!!! Όχι φόβου αλλά δεν ξέρω και τι ακριβώς ήταν!!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΧΩΜΑ!!!!!!Υ.Γ,1 Μαστοράκο (Ν. Χρυσάφη) είχες δίκιο!!!! Τελικά είχες απόλυτο δίκιο!!!! Τελικά ήμουν πιο έξυπνη και τυχερή εγώ με την φόρμα και όχι τα κοριτσάκια με τις φούστες και τις γόβες που με κοιτούσαν σαν να είμαι ουφο !!!!!!:ysterical:
Υ.Γ,2 Πολύ ένθερμο κοινό στον Αγώνα!!!!! Μια χαρά !!!!! περνούσαμε και νόμιζα ότι μόνο εμείς τρέχαμε!!!!Υ.Γ,3 Μήπως ήταν κανείς στο Σπαθοβούνι εκεί μου κάναμε το μαγικό (αριστερή με βουνό και από τις 2 πλευρές πριν την πρώτη γέφυρα που περνούσα με από κάτω)
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ (ΜΙΑ) ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑ, Κ Α Μ Μ Ι Α Σ Χ Ε Σ Η !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ (ΜΙΑ) ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑ, Κ Α Μ Μ Ι Α Σ Χ Ε Σ Η !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ,ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ , ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ........
-
Κύριε ΕΛ-ΕΜ το καλό - κακό με μένα είναι οτι με έχουν κερδίσει γενικά οι αγώνες από όσεσ πλευρές και θέσεις τους έχω προσεγγίσει!!! Όμως νομίζω πώς το κάθε ένα έχει την χάρη του!!!!! το χώμα είναι πολύ ωραίο είναι πιο adventure. Όμως δεν ξέρω εάν είναι για όλους!!!! Εμένα μου αρέσει πιο πολύ η άσφαλτο από την θέση του οδηγού ίσως γιατί νομίζω πως εκεί τα καταφέρνω καλύτερα ίσως γιατι μου αρέσει η ταχύτητα οι πιο πραγματικές συνθήκες!!!!!!!! Επίσης υπάρχει διαφορά και στα χιλιόμετρα και στην στρατηγική μεταξύ ασφάλτου και χώματος. Ουπσσσς που να πω και για το οικονομικό !!!!!!!!!!!!!
Ταπεινή μου άποψη…. -
Adriano Scalcon
Cesare Ruggeri
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Andrea DallavillaΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ ΠΟΣΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΑΛΜΠΕΡΤΙΝΙ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ?
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 14' ΚΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ 65'.PORCA MIZERIA!
-
-
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΛΑΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ 11ο ALUSET RALLY ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ .
ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ,ΤΕΝΕΑΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ .ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ info@alak.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ http://www.rallykorinthou.gr -
ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ , ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , Η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΗ (ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΜΑΖΙ ) ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ .
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΝΑΣΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΑ
y.g. Το δε site του αγωνα .........μακραν το ωραιοτερο , μονο με Ιταλικου αγωνα συγκρινεται , συγχαρητηρια
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Κύριε ΕΛ-ΕΜ το καλό - κακό με μένα είναι οτι με έχουν κερδίσει γενικά οι αγώνες από όσεσ πλευρές και θέσεις τους έχω προσεγγίσει!!! Όμως νομίζω πώς το κάθε ένα έχει την χάρη του!!!!! το χώμα είναι πολύ ωραίο είναι πιο adventure. Όμως δεν ξέρω εάν είναι για όλους!!!! Εμένα μου αρέσει πιο πολύ η άσφαλτο από την θέση του οδηγού ίσως γιατί νομίζω πως εκεί τα καταφέρνω καλύτερα ίσως γιατι μου αρέσει η ταχύτητα οι πιο πραγματικές συνθήκες!!!!!!!! Επίσης υπάρχει διαφορά και στα χιλιόμετρα και στην στρατηγική μεταξύ ασφάλτου και χώματος. Ουπσσσς που να πω και για το οικονομικό !!!!!!!!!!!!!
Ταπεινή μου άποψη…. ΒΑΖΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΞΟΔΑ,ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ,ΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΜΕ ΠΟΙΟΝ ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!!!!!!
ΠΡΟ-ΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ