- 

Καθε μερα 
- 

Ο χρήστης og2002gr έγραψε: 
 υπο φυσιολογικες συνθηκες, ανα 3ωρο
 [εκτος οταν χανει ο Παναθηναικος που δεν μπαινω για 1-2 μερες]Τα λεμε απο μεθαυριο τοτε... 
- 

κ εγώ ένα tab συνεχώς ανοιχτό κ όποτε κάτσω σον υπολογιστή κοιτάω τι παίζει γενικώς κ ειδικώς 
- 

Καθημερινή συνήθεια πλέον. Κάτι σαν την εφημερίδα για κάποιους. Αν δεν διαβάσω τι έχει γραφεί στο φόρουμ νιώθω κάπως αποκομμένος από τις εξελίξεις . Άλλωστε πέρα από την ενημέρωση στα θέματα της αυτοκίνησης και όχι μόνο είναι και ένα είδος ψυχαγωγίας πράγμα που χρειαζόμαστε σήμερα. 
- 

Σχεδόν καθημερινά εάν δεν λέιπω για ταξίδια... ...κόλλησα. 
- 

είναι στο αίμα μου........ 
- 

Θελω αλλα και προσπαθω να μπαινω καθε μερα. 
 Βρε εδω παω επισκεψη και αν εχουν internet δηλωνω την πληρη εξαφανιση μου,πλην της ωρας του φαγητου φυσικα,μη το παραχεσουμε κιολας.
- 

Σε καθημερινή οπωσδήποτε! 
- 

Πριν φυγουμε καθημερινα, τωρα ουτε 1 φορα την εβδομαδα 
- 

Καμμένος πλέον... 
- 

Ο χρήστης konstantinosV έγραψε: 
 Καθημερινή συνήθεια πλέον. Κάτι σαν την εφημερίδα για κάποιους. Αν δεν διαβάσω τι έχει γραφεί στο φόρουμ νιώθω κάπως αποκομμένος από τις εξελίξεις . Άλλωστε πέρα από την ενημέρωση στα θέματα της αυτοκίνησης και όχι μόνο είναι και ένα είδος ψυχαγωγίας πράγμα που χρειαζόμαστε σήμερα.Αυτο ακριβως... 
- 

Mporei na mpaino ana ...ora mporei na kano na mpo kai kanena dyo mines eidika an yparhoun provlimata sto pc opos tora!! Psifisa to 3... 
- 

Πλέον μπαίνω μόνο όποτε είμαι Γιάννενα.. 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: Kouk, αληθεια ηθελες να ποσταρεις στις 11/11 και 11.11 το πρωι?? Παρε κανα λαχειο ρε ανθρωπε ...... Τι έκανα ρε ο άνθρωπος?! 
 Πάω για λαχείο! Το 11111111 υπάρχει?!Οριακά το πρόλαβες **( Δημοσιεύθηκε: Κυριακή11/Νοέμβριος/2007 11:11:59 Θέμα δημοσίευσης: ) ** Καθημερινή συνήθεια πλέον. Κάτι σαν την εφημερίδα για κάποιους. Αν δεν διαβάσω τι έχει γραφεί στο φόρουμ νιώθω κάπως αποκομμένος από τις εξελίξεις . Άλλωστε πέρα από την ενημέρωση στα θέματα της αυτοκίνησης και όχι μόνο είναι και ένα είδος ψυχαγωγίας πράγμα που χρειαζόμαστε σήμερα. Αυτό ακριβώς. 
- 

Για μένα εδώ στην ξενητειά, είναι τρόπος επικοινωνίας με την Πατρίδα! Είναι επίσης ένας υπέροχος νέος τρόπος να γνωρίσεις ανθρώπους της ηλικίας σου! :lol: 
 (έτσι διαφημιζόταν μια τηλεφωνική υπηρεσία συνοικεσίων...)
- 

Εγω καθημερινα απο τι χωρο εργασιας μου, μιας και στο σπιτι δεν εχω internet. 
- 

Ολη μερα ,καθε μερα ,εχω παθει εξαρτηση πλεον... 
- 

Αν και δε φαίνομαι... Καθημερινά... 
 Εκτός και αν είμαι εκτός σπιτιού, σε σημείο που δεν έχω πρόσβαση στο internet...
- 

Κάθε μέρα- όλη μέρα ανοιχτός το χειμώνα ο υπολογιστής... Μπορεί να λείπω ή να κοιμάμαι αλλά αυτός ανοιχτός... 
 Το καλοκαίρι λόγω δουλειάς.. Καθόλου

Συχνότητα επισκέψεων του Forum