-
ή μήπως η Συγγρού στο έβγα για Ποσειδώνος ;;;
-
Το κατεβασμα του παλιου Μπραλλου.
Με λεωφορειο .Το 64!!! Να βλεπεις τις χαρτοσακουλες να φευγουν σαν τα πουλια απο τα παραθυρα. -
Κατεβαινοντας τη Ριτσωνα η Κ1...
-
Μια που μου έρχεται στο μυαλό είναι (κατεβαίνοντας) στην Κηφισίας στο Μαρούσι, λίγο πρίν τα τρία διαδοχικά φανάρια, εκεί που είναι η αντιπροσωπεία Renault (παλιά ήταν BMW)
-
Η δεξιά παρατεταμένη από Άρτα προς Ροδαυγή ...ανηφορική με καλή άσφαλτο και τρίτη σανίδα (με το rs μου ή με το 5άρι)
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Μια που μου έρχεται στο μυαλό είναι (κατεβαίνοντας) στην Κηφισίας στο Μαρούσι, λίγο πρίν τα τρία διαδοχικά φανάρια, εκεί που είναι η αντιπροσωπεία Renault (παλιά ήταν BMW)Έκλεισε και η Renault..
Ωραία στροφή πάντως αν και για να μπεις γρήγορα θέλει άγνοια κινδύνου γιατί ούτε πιθανά νερά βλέπεις ούτε τι γίνεται στην έξοδο.. Όταν δεν ήξερα έμπαινα με όσα άντεχα.. -
Mε 40-50 δηλαδή...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mε 40-50 δηλαδή...Υπερβολικό (προς τα επάνω) σε βρίσκω Κώστα.
-
Οι τελευταίες στροφές στην Εθνικής Αντιστάσεως πριν την Ηρακλείου
-
Εγώ θα διάλεγα τη στροφή στην ποιότητα...
-
Ελπιζω να μην εχει διπλοψηφισει κανεις...
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... E7&start=0
-
Όπου στροφή(ς) και πατρίς.
-
Μια πλατεία θα αρκούσε
Πλάκα κανω, Spoon στη Suzuka και Parabolica στη Monza
-
Παντως αν ηταν να επιλεξω ολοκληρη διαδρομη θα επελεγα την Καστανιά(φυσικα οχι απο τα τουνελ).Ειναι ο δρομος που ενωνει κεντρικη με δυτικη Μακεδονια εχει σχεδον καθε ειδος στροφης και αρκετες διαφορετικες ποιοτητες ασφαλτου!
Τωρα πλεον δεν εχει και καθολου κινηση (σχεδον)! -
Πωπω, μια φορά στην Καστανιά μου έτυχε νταλίκα με συρόμενη πλατφόρμα με κομμάτια μάρμαρο... άντε να προσπεράσεις τέτοιο μακρινάρι.
-
Ασε εγω εκει εκανα τα πρωτα μου οδηγικα βηματα,την περνουσα σχεδον 3 φορες το μηνα για 1,5 χρονο!απιστευτη εμπειρια!Τεραστια εξοικειωση με τις προσπερασεις!Τωρα παω μονο για διασκεδαση!
-
Καστανια...ωραιες στιγμες με το ραλλακι,και μετα παγωμενη μπιρα στη ζωοδοχο πηγη
-
Απο Κοζανη για τα ΤΕΙ πηγαινοντας τερμα στη στροφη μπροστα στο (λοφο).
κυριολεκτικα η τελευταια στροφη...........Χωρις χιουμορ τωρα, οποιαδηποτε στροφη αρκει να μην εχω ξαναπερασει απο κει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έκλεισε και η Renault..
Ωραία στροφή πάντως αν και για να μπεις γρήγορα θέλει άγνοια κινδύνου γιατί ούτε πιθανά νερά βλέπεις ούτε τι γίνεται στην έξοδο.. Όταν δεν ήξερα έμπαινα με όσα άντεχα..Έκλεισε και η Renault; Μάλλον δεν το'χω προσέξει τόσο αφοσιωμένος που είμαι όταν πέρνω αυτή την στροφή Πάντως καθημερινή μετα τις 1 ή 2 το βράδυ είναι άδεια Χθες βράδυ την ανέβαινα με ~100χλμ/ώρα λίγο ακόμα και θα έσπαγε η πρόσφυση
Η τελευταια στροφη!