-
Βασικα,ισως δε θα πρεπε να αναζηταμε λογικη και συνεπεια στα λεγομενα ενος ανθρωπου του οποιου η ψυχικη υγεια ,κατ'επισημη δηλωση του ιδιου,παρεκκλινει απο τα φυσιολογικα πλαισια.Κατα συνεπεια 'τρελος ειναι,οτι θελει λεει'
-
Αν είναι τρελός υπάρχει και το Δαφνί. Έστω και Αιγινήτειο...
Τέτοιους τζάμπα τρελούς κατά το τζάμπα μάγκες είναι να τους κλ@νεις. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Μάκης ο Κωστούλας (ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ MODE ON) είναι διαθέσιμος;Μπορεί να τον απεχθάνομαι σαν άνθρωπο αλλά δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι όντως βγάζει γέλιο και ότι με τους Μήτσους μας έμαθε να γελάμε.
Αν δεν προσπαθούσε μέσα από την πλάκα να περάσει και το και καλά αριστερίζον, επαναστατικό και του καναπέ κήρυγμα του θα ήταν πολύ καλύτερα.+10000000000000000
-
Αν δεν προσπαθούσε μέσα από την πλάκα να περάσει και το και καλά αριστερίζον, επαναστατικό και του καναπέ κήρυγμα του θα ήταν πολύ καλύτερα
Bασικα αυτο ακριβως σκεφτομουν που τον εβλεπα σημερα.Προσπαθει μεσα απο τη σατιρα να περασει και καποιες (πολιτικες) θεσεις.Αυτο το εχουν κατορθωσει ελαχιστοι,ακομα κι ο Αριστοφανης περιοριζοταν σε στοχευμενη κριτικη κι οχι μαζικη προπαγανδα.
Ο τυπος ειναι κατα 95% ο βασιλικος τζοτζες(royal jester) που θα λεγαμε.Και ξαφνικα κανει κι ενα διαλλειμα να θυμηθει τις αριστερες καταβολες του.Βεβαια δεν ξερω αν τις θυμαται και τα καλοκαιρια που κανει διακοπες στα Μπουρτζαλαραμπια καλεσμενος της κυριας Αγγελοπουλου.Η σε κοτερα
οχι πως εχει αδικο σε πολλα απο οσα λεει.φυσικα και εχει δικιο.ομως ειναι απλες επισημανσεις που στηριζονται στην κοινη λογικη,που διαθετουμε ολοι μας.(π.χ η κοινωνια ειναι αδικη,η γη στρογγυλη κτλ)Και πανω απο ολα δε προτεινει λυσεις.Λυσεις πρακτικες.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτός ο γαργαλητής ξυρισμένων αντρικών οπισθίων που ακούει στο όνομα Lakis έκρινε σωστό να κάνει καλαμπούρι με την περίπτωση των ναρκωτικών στην Κρήτη την ώρα που κάποιοι συνάνθρωποι μας χαροπαλεύουν. Ωραίο το καλαμπούρι και η σάτυρα και τα ανεκδοτάκια και τα τραγουδάκια αλλά αν κανάς φοιτητής είχε φάει καμμιά φάπα σε διαδήλωση θα είχε κρεμάσει πλερέζες...
Ο μπάτσος δεν πιάνεται για άνθρωπος Lakis;
Αν είσαι κατά των ναρκωτικών και θεωρείς ότι πρέπει να τους χώσουν στη φυλάκα να μην πας σε κότερα...Αυτό είπε αν αυτό κατάλαβες...
Αν και είναι ψώνιο και καβαλημένος (και καλά κάνει εδώ που τα λέμε) στην πράξη μας πονάει στο μικροαστισμό (και τον μεγαλοαυτισμό) μας.
Τα περί καναπέ δεν αφορούν το Λάκη, αλλά εκείνους που τον βλέπουν και βολεύονται (ή ξεβολεύονται) χωρίς να ξεκολλάει το κωλομέρι.Υ.Γ. Αλήθεια, τα περί 'φιλήσυχων πολιτών' σου φάνηκαν υπερβολικά, λάθος, ή μήπως ενοχλητικά;
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Αν δεν προσπαθούσε μέσα από την πλάκα να περάσει και το και καλά αριστερίζον, επαναστατικό και του καναπέ κήρυγμα του θα ήταν πολύ καλύτερα
Bασικα αυτο ακριβως σκεφτομουν που τον εβλεπα σημερα.Προσπαθει μεσα απο τη σατιρα να περασει και καποιες (πολιτικες) θεσεις.Αυτο το εχουν κατορθωσει ελαχιστοι,ακομα κι ο Αριστοφανης περιοριζοταν σε στοχευμενη κριτικη κι οχι μαζικη προπαγανδα.
Ο τυπος ειναι κατα 95% ο βασιλικος τζοτζες(royal jester) που θα λεγαμε.Και ξαφνικα κανει κι ενα διαλλειμα να θυμηθει τις αριστερες καταβολες του.Βεβαια δεν ξερω αν τις θυμαται και τα καλοκαιρια που κανει διακοπες στα Μπουρτζαλαραμπια καλεσμενος της κυριας Αγγελοπουλου.Η σε κοτερα
οχι πως εχει αδικο σε πολλα απο οσα λεει.φυσικα και εχει δικιο.ομως ειναι απλες επισημανσεις που στηριζονται στην κοινη λογικη,που διαθετουμε ολοι μας.(π.χ η κοινωνια ειναι αδικη,η γη στρογγυλη κτλ)Και πανω απο ολα δε προτεινει λυσεις.Λυσεις πρακτικες.
Η σάτυρα δεν προτείνει λύσεις και βασίζεται ΠΑΝΤΑ στον κοινό νου.
Αν πονάει (και όπως βλέπω εν προκειμένω παραπονάει) είναι καλή, αν δεν πονάει είναι για τα μπάζα. Και δεν αναφέρομαι προφανώς στο Λαζόπουλο αποκλειστικά. -
INFO-WAR
Ίσως η καλύτερη ραδιοφωνική εκπομπή ανάλυσης, πέρασε και στην τηλεόραση. Σκάι τις Τρίτες 11 το βράδυ με τον Άρη Χατζηστεφάνου. Βέβαια αποτελεί μεταφορά της προηγούμενης ραδιοφωνικής εκπομπής -με εικόνες- αλλά χαλάλι.
-
@Petros: πραγματικά έκατσα και είδα το σημείο αυτό μέχρι τέλους για να δω αν πει το παραμικρό για το βαρειά τραυματισμένο αστυνομικό.
ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Διάγνωση; ΖΩΟΔΕΣ ΖΩΟ!Νομίζω ήμουν σαφέστατος. Πολύ καλός στο να σε κάνει να γελάς, συμφωνώ με τη σάτυρα, συμφωνώ με το να το ρίχνουμε στην πλάκα ΑΛΛΑ όχι κήρυγμα...
Και επίσης απορώ γιατί δεν κάνει σάτυρα στους καταληψίες; Εκεί και αν σηκώνει πλάκα το πράγμα... Όμως εκεί τους καλεί στην εκπομπή και τους μεταχειρίζεται λες και είναι οι ήρωες του 1821.
Προσωπικά στεναχωριέμαι γιατί όπως είπα αυτός ο άνθρωπος μας έμαθε να γελάμε και να αυτοσαρκαζόμαστε μέσα από τους Μήτσους. -
Εδώ πριν 3-4 βδομάδες είχε στην εκπομπή του τη Δήμητρα Παπανδρέου για να σχολιάσει τον Γιωργάκη, το Σημίτη και άλλους επειδή τάχα μου τάχα μου πρόδωσαν τον ιστορικό και καλά ηγέτη του ΠΑΣΤΟΚ -καλή η ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια. Έπρεπε να αφήσουν τη διακυβέρνηση της χώρας για μερικά χρόνια ακόμα στην ίδια, τη Μιμή. Δεν της έφτασαν τα χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα. Και αυτή κάτι έκλαιγε και φώναζε για λήθη και αχαριστία. Το θέατρο του παραλόγου.
-
Η εμπομπή του Λαζόπουλου σε γενικές γραμμές βγάζει πολύ γέλιο.
Είναι όμως τρομερά ενοχλητικό να προσπαθεί να προβάλλει το 'αριστερό ' ιδεολογικό του προφίλ μέσα από αυτή και ακόμα χειρότερο να προσπαθεί και να προσηλυτισει κόσμο. -
Ο Λαζόπουλος, οπως όλοι, προσπαθεί, ακόμα, να εκμεταλευτεί ένα στυλάκι που κάποτε έπιασε, αλλά δεν είναι πια της μόδας!
Και, αναγκαστικά, το γυρίζει στο ψευτοπολιτικοποιημένο και καλά! -
Αν μείνει στην κωμωδία όπως ο Μητσικώστας πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερα και γι αυτόν και για εμάς.
-
Ο Λαζόπουλος στην ΤV είναι καλός, έχω βέβαια χρόνια να τον δω, λίγο μετά τους 'Μήτσους'.
Στον κινηματογράφο πάει άπατος, ενώ δεν την πολυπαλεύει και με το θέατρο.
Μου έδωσε την εντύπωση , την τελευταία φορά που είχα διαβάσει μια συνέντυξή του ,ότι εάν του κόψεις την TV θα πάψει να υπάρχει.
Έτσι απλά.
-
Ωραίος είναι. Λύσεις δεν δίνει γιατί δεν είναι πολιτικός αμειβόμενος με παχυλούς μισθούς για να βρίσκει λύσεις.
-
Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης η Θεσσαλονίκη, δε θυμάμαι χρονιά. Υπουργός Πολιτισμού ο Βενιζέλος. 200 θεατρικές παραστάσεις ανέβασε ο Λαζόπουλος εκείνη τη χρονιά υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟ. ΤΕΛΟΣ
-
Τη μαμά του Τότσικα και αυτή του Τσαλίκη θα τις καλέσει άραγε στην εκπομπή;
-
Τα κανάλια ,ιδίως τα τελευταία χρόνια ,είναι απλοί πλασιέ κομμάτων.
Τα επίπεδα αηδίας που εκπέμπουν έχουν υπερβεί κάθε όριο.
Μας έχουν πρήξει τα συκώτια με το ΠΑΣΟΚ ενώ τον Κωστάκη τον περιβάλλει ένας αόρατος μανδύας προστασίας. Δεν τον ακουμπάει σχεδόν κανείς , δεν τον σατιρίζει κανείς.
Θυμάστε τι σάτιρα έπεφτε επι εποχής Σημίτη; Τον είχαν ξεφτιλίσει τον άνθρωπο ( με Πέτρο Φιλλιπίδη=τη Δάφνη να τσιμπάει τις ελιές του Σημίτη στο κρεββάτι και το άλλον να φωνάζει 'καλιενύχτα σαςςςς' ,με τους ΑΜΑΝ.
Τώρα ποιός τολμά να κάνει σάτιρα με τον Κωστάκη; Κανείς
Ένας Μητσικώστας υπήρχε και αυτόν τον έφαγε το μαύρο φίδι. -
Νομίζω ότι ο Κωστάκης δεν έχει και πολλά να του καταλογίσεις για να τον σατιρίσεις. Είναι κάπως άχρωμος και σοβαρός... Ο Σημίτης με τα σαρδάμ, ο Γιωργάκης με τα ελληνικά made in USA... Ο Χάρυ Κλυν πάντως είχε να το λέει για τον παλιό Καραμανλή 'Α ρε Καραμανλή, τόσα χρόνια σε είχα σκίσει και μιλιά δεν έβγαλες', ενώ επί Ανδρέα τον κυνήγαγαν οι αυριανιστές.
Ο Μητσικώστας κούρασε και κουράστηκε, όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν τον έφαγαν, όπως είχε γίνει πχ με τη Μαλβίνα τη μακαρίτισσα, απλώς δεν είχε θεαματικότητα γιατί ο κόσμος ψιλοβαρέθηκε το ίδιο πράγμα τόσα χρόνια.
Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τους ΑΜΑΝ, οι οποίοι μάλιστα ως τελευταίο κόλπο για ηρωική έξοδο είχαν βρει την άσκηση κριτικής και την έκφραση πολιτικών θέσεων. Ποιοι; Ο Κανάκης και ο Καλυβάτσης που εκτός από μεταμφιέσεις και πλάκες, δεν ξέρουν ούτε τα παπούτσια τους να δέσουν. -
Εγώ πιστεύω οτι είναι σύστημα της Ν.Δ να γελιοποιεί τους αντιπάλους της με εκπομπές σάτιρας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νομίζω ότι ο Κωστάκης δεν έχει και πολλά να του καταλογίσεις για να τον σατιρίσεις. Είναι κάπως άχρωμος και σοβαρός... Ο Σημίτης με τα σαρδάμ, ο Γιωργάκης με τα ελληνικά made in USA... Ο Χάρυ Κλυν πάντως είχε να το λέει για τον παλιό Καραμανλή 'Α ρε Καραμανλή, τόσα χρόνια σε είχα σκίσει και μιλιά δεν έβγαλες', ενώ επί Ανδρέα τον κυνήγαγαν οι αυριανιστές.Ο Μητσικώστας κούρασε και κουράστηκε, όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν τον έφαγαν, όπως είχε γίνει πχ με τη Μαλβίνα τη μακαρίτισσα, απλώς δεν είχε θεαματικότητα γιατί ο κόσμος ψιλοβαρέθηκε το ίδιο πράγμα τόσα χρόνια.
Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τους ΑΜΑΝ, οι οποίοι μάλιστα ως τελευταίο κόλπο για ηρωική έξοδο είχαν βρει την άσκηση κριτικής και την έκφραση πολιτικών θέσεων. Ποιοι; Ο Κανάκης και ο Καλυβάτσης που εκτός από μεταμφιέσεις και πλάκες, δεν ξέρουν ούτε τα παπούτσια τους να δέσουν.Μην το πάρεις προσωπικά αλλα και αυτές οι λίγες γραμμές που έχεις γράψει,
σαν έκφραση πολιτικών θέσεων μπορεί να τις δεί κάποιος.
Τηλεόραση