-
Μάλλον ο οδηγός της μοτοσικλέτας είχε προαποφασίσει ότι θα περάσει με 'βαθύ πορτοκαλί' και επιτάχυνε αντί να κόψει - οπότε από κάποιο σημείο και μετά ήταν αδύνατο να φρενάρει και να σταματήσει προτού περάσει το φανάρι και διασταυρωθεί με τη μπετονιέρα της οποίας ο οδηγός είχε νέφτι στον κώλο...
-
Πριν μια ώρα περίπου καθώς επέστρεφα από Πάτρα προς Πύργο,έξω από το Λάππα,νταλίκα της εταιρίας ''ΤΙΤΑΝ'' είχε φύγει από το δρόμο και είχε πέσει μέσα σε χωράφι,αφού προηγουμένως είχε κόψει τις μπάρες.Δεν ξέρω πως έγινε,δεν φαινόταν να είχε τρακάρει με άλλο όχημα.Είχε φύγει στο αντίθετο ρεύμα είχε περάσει μέσα από τις μπάρες και είχε πέσει,διπλωμένη,αλλά δεν είχε ανατραπεί.
-
Φαντάσου να ερχόσουν από απέναντι....
Όσοι γράφουμε εδώ μέσα είμαστε από τους τυχερούς, κάθε μέρα κληρώνει το joker του θανάτου. Άντε και πας επιτόπου και ησυχάζεις , αν σακατευτείς τι γίνεται.
Κάτι τέτοια έβλεπα για κάτι φεγγάρια που δούλεψα σε rent a car και σηκώθηκα και έφυγα. Χίλιες φορές μέσα σε ένα εργαστήριο παρά στο μεροκάματο του τρόμου και παρά την 'τρέλα' που έχω με την οδήγηση.
Τουλάχιστον πέρασαν πολλά αμαξάκια από τα χέρια μου και έχω πλέον χορτάσει ( ναι καλά ) -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
[Αν είσαι όμως με τη μηχανή, μπορεί και να μη ζεις για να τον σκίσεις μετά...
-
Ασχετο....
Οταν μου κατσε, ειχα χαλασει το φορουμ.Επιστρεφουμε απο συναντηση στη Βαρκιζα με τα παιδια του τι-εφ και παμε Παγκρατι στο τρολο βιολι για βρωμικο.
Οπως ειμαστε στην Λεωφ.Ηλιουπολεως -η Βουλιαγμενης, μετα την Γυμναστικη Ακαδημια ετσι δεν λεγεται;;;;; -
Φτανουμε σε φαναρι με τον Τζων Σταρλετ...
Μεσαια εγω, αριστερα αυτος... Και οπως χαζευουμε το κοκκινο που πλησειαζουμε.... βλεπουμε ενα αμαξι να κινειται στην αριστερη με 40....
Γυναικα....
Της παιξαμε φωτα... Και πηγε να μπει παλι αναπωδα σε καθετο στενο....
Πρεπει να ακουσε πολλα καντηλια....
Αν δεν ηταν το κοκκινο, θα την θεριζαμε!! -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μάλλον ο οδηγός της μοτοσικλέτας είχε προαποφασίσει ότι θα περάσει με 'βαθύ πορτοκαλί' και επιτάχυνε αντί να κόψει - οπότε από κάποιο σημείο και μετά ήταν αδύνατο να φρενάρει και να σταματήσει προτού περάσει το φανάρι και διασταυρωθεί με τη μπετονιέρα της οποίας ο οδηγός είχε νέφτι στον κώλο...Ο οδηγός της μπετονιέρας είναι απαράδεκτος γιατί έφυγε και άφησε 2 σοβαρά τραυματίες πίσω του. Έχω την εντύπωση ότι φταίει η μηχανή...
Ο ΚΟΚ λέει ότι όταν ξεκινάς από πράσινο έχουν προτεραιότητα όσα οχήματα βρίσκονται ακόμα στο δρόμο μπροστά σου. Φαντάζομαι η μπετονιέρα δεν θα βγήκε τελευταία στιγμή σαν παπί... -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Φαντάσου να ερχόσουν από απέναντι....
Όσοι γράφουμε εδώ μέσα είμαστε από τους τυχερούς, κάθε μέρα κληρώνει το joker του θανάτου. Άντε και πας επιτόπου και ησυχάζεις , αν σακατευτείς τι γίνεται.Άσε... Τα σκεφτόμουν πάλι τις προάλλες που μου ήρθε σε PowerPoint ένα από αυτά τα 'don't drink and drive' και είχε νταλίκα να έχει τρακάρει μετωπικά με ένα Polo (αν πρόσεξα καλά) και να έχει φτάσει το παρμπρίζ του σχεδόν στις πίσω ρόδες, ο δε οδηγός (είχε φωτο και μου γύρισε το στομάχι, που να ήμουν κι εκεί...) ήταν σε 2 κομμάτια, με το πρόσωπό του σχεδόν άθικτο.
Τώρα που το σκέφτομαι, μακάρι εικόνες σαν κι αυτές να είχαν εντυπωθεί βαθιά μέσα στο μυαλό όλων μας.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μάλλον ο οδηγός της μοτοσικλέτας είχε προαποφασίσει ότι θα περάσει με 'βαθύ πορτοκαλί' και επιτάχυνε αντί να κόψει - οπότε από κάποιο σημείο και μετά ήταν αδύνατο να φρενάρει και να σταματήσει προτού περάσει το φανάρι και διασταυρωθεί με τη μπετονιέρα της οποίας ο οδηγός είχε νέφτι στον κώλο...
Ο οδηγός της μπετονιέρας είναι απαράδεκτος γιατί έφυγε και άφησε 2 σοβαρά τραυματίες πίσω του. Έχω την εντύπωση ότι φταίει η μηχανή...
Ο ΚΟΚ λέει ότι όταν ξεκινάς από πράσινο έχουν προτεραιότητα όσα οχήματα βρίσκονται ακόμα στο δρόμο μπροστά σου. Φαντάζομαι η μπετονιέρα δεν θα βγήκε τελευταία στιγμή σαν παπί...Εχω την εντυπωση πως η μπετονιερα ηταν σταματιμενη σε κοκκινο και ξεκινησε πριν γινει πρασσινο.
2 φορες εγκληματιας -
Ααααα
Τώρα το πιασα. Ο μπετονιέρας θα τσέκαρε κανά άλλο φανάρι, σου λέει δεν βλέπω να έρχεται κανείς περνάω... και την πλήρωσε η μηχανή.
Συγνώμη τώρα κατάλαβα τι παίχτηκε...
Έτσι ακριβώς πήγε να με σκοτώσει ένα Hyundai Coupe στη Σπατων. Εγώ είδα να ανάβει πράσινο από μακρυά επιτάχυνα, το πέρασα με καμιά 70 χλμ και ο Hyundai δεν έβλεπε κανένα να έρχεται και σου λέει περνάω... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...και πέφτει στο πίσω μέρος μπετονιέρας που ξεκίνησε νωρίτερα με κόκκινο φυσικά!
Με πόση επιτάχυνση μπορεί να ξεκίνησε μια φορτωμένη μπετονιέρα... αλλά κάτι δε κολλάει.
Η περιγραφή έγινε από τα λεγόμενα τροχονόμου που ήρθε και αυτός στο χώρο μετά το συμβάν - δεν είπα ότι ήμουν παρόν.
Ο τροχονόμος ο οποίος κατά τα λεγόμενα αυτόπτη μάρτυρα είπε:Η μηχανή πέρασε με πορτοκαλί και ίσως με κόκκινο και η μπετονιέρα είχε ήδη ξεκινήσει με κόκκινο. Επίσης είπε πως τα φανάρια σε αυτό το σημείο είναι προγραμματισμένα να ανάβει κόκκινο από την πλευρά της μηχανής, και μετά 3 ολόκληρα δευτερόλεπτα να ανάβει πράσινο από την πλευρά της μπετονιέρας!!!
Επίσης δεν μίλησα για φορτωμένη μπετονιέρα. -
Μάλλον έγινε ως εξής:
ο οδηγός της μπετονιέρας είχε προχωρήσει πιο μπροστά από το φανάρι (έμπειρος και καλά) και παρακολουθούσε πότε θα σταματήσουν οι άλλοι για να φύγει γρήγορα.
Κάποιος οδηγός σταμάτησε στο πορτοκαλί και ο οδηγός της μπετονιέρας θεώρησε ότι άναψε το κόκκινο, άρα αυτός θα είχε πια πράσινο και ξεκίνησε.
Ο μοτοσυκλετιστής ήρθε με πολλά περνώντας με πορτοκαλοκόκκινο.
Τέλος. -
Ο χρήστης evolander έγραψε:
...και πέφτει στο πίσω μέρος μπετονιέρας που ξεκίνησε νωρίτερα με κόκκινο φυσικά!
Με πόση επιτάχυνση μπορεί να ξεκίνησε μια φορτωμένη μπετονιέρα... αλλά κάτι δε κολλάει.
Η περιγραφή έγινε από τα λεγόμενα τροχονόμου που ήρθε και αυτός στο χώρο μετά το συμβάν - δεν είπα ότι ήμουν παρόν.
Ο τροχονόμος ο οποίος κατά τα λεγόμενα αυτόπτη μάρτυρα είπε:Η μηχανή πέρασε με πορτοκαλί και ίσως με κόκκινο και η μπετονιέρα είχε ήδη ξεκινήσει με κόκκινο. Επίσης είπε πως τα φανάρια σε αυτό το σημείο είναι προγραμματισμένα να ανάβει κόκκινο από την πλευρά της μηχανής, και μετά 3 ολόκληρα δευτερόλεπτα να ανάβει πράσινο από την πλευρά της μπετονιέρας!!!
Επίσης δεν μίλησα για φορτωμένη μπετονιέρα.Και άδεια να ήταν η μπετονιέρα δεν επιταχύνει τόσο γρήγορα που να καλύψει τόση απόσταση ώστε η μοτοσυκλέτα να την κτυπήσει από πίσω.
Ακαταλαβίστικο ατύχημα (ελπίζω να τη γλυτώσει ο τραυματίας αναβάτης και να μη μετατραπεί σε δυστύχημα) από τα δεκάδες που συμβαίνουν.
Πιθανόν να έγινε αυτό που περιγράφει ο Μάνος.
Αν δεν είμαστε παρόντες μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. -
tazio σκεψου το ενδεχομενο να ρολαριζε η μπετονιερα με 30-40 χλμ να ειδε αμαξι να σταματαει στο φαναρι της Λ.Βουλιαγμενης ενω αυτος βρισκοταν σχεδον στην ευθεια του φαναριου και να συνεχισε την βραδυκινητη πορεια του...δεν θελει πολυ.
Καθε πρωι συνανταω πολλα ζωα οδηγους σχολικων εινα ισυγκεκριμενα απο ενα σχολειο που πραγματικα ή ειναι ολοι ζωα οι οδηγοι ή πετυχενω καθε μερα σε διαφορετικο σημειο τον ιδιο οδηγο καφρο. Δεν κανει κατι παρα πολυ τραγικο, ας πουμε να περασει με κοκκινο...αλλα οδηγει πολυ επιθετικα....ανω κουβαλαει παιδακια!
-
Τηλέφωνο στο εν λόγω σχολείο και χώσε.
-
Ενας κάφρος με σχολικό, καθε πρωι στις 7-7.15 (που εχω ακομα 1 ωρα υπνο γιατι ξυπναω 8. ) μαζευει ενα παιδακι απο απεναντι. Λοιπον ο τρομπας συνηθιζε να ερχεται με το μπ...ρδελο του που κανει τον τρελο dieselo-θορυβο, να σταματαει κατω απο το σπιτι μου, και να ΚΟΡΝΑΡΕΙ για να κατεβει το παιδακι, και να μη το σβηνει για οση ώρα περιμενε. 1-2 φορες τον εκραξα απο το μπαλκονι αλλα το συνεχισε. 1 φορά κατεβηκα κατω και του ειπα να βαλει την συνοδο που εχει, να κατεβαινει και να χτυπαει το κουδουνι. Με γειωνε.
Καλεσε ο πατερας μου ενα πρωι στις 7.00 το σχολειο, απο το τηλεφωνο που ειχε πανω το πουλμανακι. Απολογηθηκαν και ειπαν οτι δε θα ξαναγινει. Και πραγματι δεν ξερω αμα αλλαξαν οδηγο αλλα πλεον το σβηνει και χτυπαει κουδουνι στο παιδακι! Οποτε Ζωα, αλλα και μπραβο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καθε πρωι συνανταω πολλα ζωα οδηγους σχολικων εινα ισυγκεκριμενα απο ενα σχολειο που πραγματικα ή ειναι ολοι ζωα οι οδηγοι ή πετυχενω καθε μερα σε διαφορετικο σημειο τον ιδιο οδηγο καφρο. Δεν κανει κατι παρα πολυ τραγικο, ας πουμε να περασει με κοκκινο...αλλα οδηγει πολυ επιθετικα....ανω κουβαλαει παιδακια!
Ένας τέτοιος κάθε πρωί ανέβαινε έναν μονόδρομο ανάποδα στο Ηράκλειο στην δουλειά μου να πάρει ένα παιδάκι για να μην κάνει κύκλο. Ένα πρωί το πέτυχα κατεβαίνοντας και με το κλασσικό υφάκι μου μου είπε να κάνω άκρη. Του απάντησα φυσικά ότι είναι ανάποδα και θα παραμερίσει αυτός, και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που δίνει το κακό παράδειγμα στα παιδιά. Παρακολουθούσε κι μάνα του μπόμπιρα που μόλις είχε παραλάβει και φώναξα αλλά δεν φταις εσύ αυτοί που σου εμπιστεύονται τα παιδιά του φταίνε. Αποφάσισα την επόμενη φορά που θα τον έβλεπα να πάρω το νούμερο να τον δώσω στο σχολείο. Αλλά δεν το ξαναέκανε, πάει κανονικά!
-
Μιας και πιασαμε τους οδηγους των σχολικων εχετε σκεφτει οτι και ο οδηγος του σχολικου αντιμετωπιζει τις ιδιες κυκλοφοριακες συνθηκες με εμας;
Και αν εμεις χωραμε να περασουμε διπλα απο ενα διπλοπαρκαρισμενο οχημα αυτος εναι αναγκασμενος να περιμενει το καθε ζωο να απελευθερωσει το δρομο και να προσπαθησει να κερδισει το χαμενο χρονο μιας και η ωρα παραλαβης του καθε μαθητου ειναι τακτη.Να και ο λογος της αρνησης του 'να κανει μια βολτα' μεχρι να κατεβει ο μαθητης.Δεν ξερει τι μπορει να του τυχει στη βολτα του τετραγωνου και προτιμα τη σιγουρια της στασης.
Αν μια 5λεπτη καθυστερηση του τυχαινει δυο τρεις φορες σιγα πυκνα καθε πρωινο και φτανει στο σχολειο μετα απο ολους τους αλλους τον βλεπω σιγουρα στο καφενε να παιζει ταβλι μαζι με αλλους ανεργους.
Φυσικα για τις παραβασεις του ΚΟΚ ειναι απολυτα κατακριτεοι μιας και μεταφερουν το πιο ευαισθητο 'αγωι' απο ολους τους επαγγελματιες. -
Α ναι? Εσυ έχεις σκεφτει τους οδηγους σκουπιδιαρικων που μαζι με ολα τα αλλα εχουν και τη μποχα?
Η τους οδηγους Βοθρατζίδικου που εχουν και το σκ@το?
Ας επιπληξει το σχολειο το μαθητη να ειναι κατω στην ωρα που πρεπει. -
2 φορες εχω αφησει το Οπελ μπροστα στη πολυκατοικιακαι τις 2 φορες μου το ακουμπησε το απορρηματοφωρο....
Την μια μου γυρησαν το καθρευτι του οδιγου και την αλλη το ξυσανε στο πισω φτερο. Χωρις σημαδια.
Σε περιπτωση που εχει μεγαλη ζημια το αμαξι... Τι κανω;;;;;;; -
μικτή
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]