-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
ούτε θα έπαιρνες FocusΝαι, αλλα δε μπηκες να μας πεις τη γνωμη σου
Πληροφορηση δεν εχω, ας πουμε οτι με εχει εντυπωσιασει η μεχρι τωρα πορεια του ομιλου... Ειμαι σιγουρος οτι ξεπλενουν χρηματα κι οι πρακτικες τους μαλλον κινουνται στα ορια της νομιμοτητας. Απο ενστικτο, περισσοτερο, ασχοληθηκα μαζι της....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ούτε θα έπαιρνες Focus
Ναι, αλλα δε μπηκες να μας πεις τη γνωμη σου
Εγώ ξέρω βασικά συνταγματικό δίκαιο σύντροφε. Αν θες καμιά γνωμοδοτησούλα ευχαρίστως
-
Μπα σε καλο σου σημερα Παντως για το χρηματιστηριο σε βλεπω πολυ ενημερωμενο κι ας μην εχεις ειδικοτητα
Αν ειναι για γνωμοδοτηση θα σ' εχω υπ' οψιν (θα σε τεσταρω κιολας, γιατι ενας οικογενειακος φιλος ειναι στη σχετικη επιτροπη της Βουλης )
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Για την ΜΑΘΙΟ έχετε ακούσει τίποτα;Περίφημος ο ΜΑΘΙΟΣ σήμερα, άνοιξε στο +3%...Πειράζει που είναι μόνο με 1 τεμάχιο?
(πέρα απ'την πλάκα πρέπει να είναι πολύ λίγα τα τεμάχια στην κυκλοφορία)
-
ΔΕΗ πάπαλα κύριοι... Μας τέλειωσε το .... face lift!
-
Δυνατη πτωση σημερα,ευκαιριες αγορων αυριο,κατι ΜΟΧΛ στα 0.59 κατι ΣΙΕΝΣ στα 1.43 και ΝΗΡ στα 3.86 μην τα προσπερνατε αβιαστα.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ΔΕΗ πάπαλα κύριοι... Μας τέλειωσε το .... face lift!Ευχτυχώς την έχω όλη δώσει από 04/10/2007 με ΜΟ πώλησης 27,3 και 40% κέρδος
Τι τα έκανα όμως? Αγόρασα ΜΟΗ (Motor Oil) στα 18,9 περίπου
-
Σφαγή και από ΗΠΑ μεριά στο -2,6% έκλεισε ο Dow...Αύριο δεν θα μείνει άντερο , μακάριοι οι έχοντες ρευστότητα (εγώ στέγνωσα από χτες... )
-
Συντροφε τι λες; Θα γινει το γαλα μαυρο σημερα;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Συντροφε τι λες; Θα γινει το γαλα μαυρο σημερα;Αχεμ, γκουχ γκουχ
Τιιιι σημαίνει αυτό? (μόνο την ταινία ξέρω ) -
Πολύ θετικό το άνοιγμα...Με εξέπληξε...Η καλή μικρομεσαία αντιστέκεται εντυπωσιακά
-
Συντροφε τι λες; Θα γινει το γαλα μαυρο σημερα;
Αχεμ, γκουχ γκουχ
Τιιιι σημαίνει αυτό? (μόνο την ταινία ξέρω )Σημαινει θα γ@μηθει ο Διας κλπ.
-
Περίφημος ο ΜΑΘΙΟΣ σήμερα, άνοιξε στο +3%...Πειράζει που είναι μόνο με 1 τεμάχιο?
Σκίζει η μετοχή
[Dreamer]
Σε λίγο καιρό θα βγεί ανακοίνωση ότι ο Warren Buffet αγοράζει μετοχές της ΜΑΘΙΟ. Εκεί να δείς γλέντια, η τιμή της θα πάει τουλάχιστον στα 50 ευρώ[/Dreamer] -
Για την ΜΑΘΙΟ έχετε ακούσει τίποτα;
Περίφημος ο ΜΑΘΙΟΣ σήμερα, άνοιξε στο +3%...Πειράζει που είναι μόνο με 1 τεμάχιο?
Άντε πάλι, κεντάει ο ΜΑΘΙΟΣ σήμερα στο +5 με διπλασιασμό τεμαχίων : έχει κάνει 2 τεμάχια
Edit
(γράψε λάθος : η τελευταία πράξη ήταν 2 τεμάχια που έγιναν στο +5, συνολικά έχει κάνει 2.006 τεμάχια ) -
Πήγε κατα διαόλου σήμερα το χρηματιστήριο. Το πρόβλημα είναι ότι ο Dow ενώ όταν παρουσιάζει απώλειες στο τέλος τα μαζεύει κάπως τα πράγματα σήμερα κατέρευσε, οπότε κατα πάσα πιθανότητα τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ωραία την Δευτέρα. Όσοι βέβαια είναι short θα βγουν κερδησμένοι.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για κοινούς θνητούς νομίζω πως είναι αργά πια...
Πολύ χαίρομαι με τέτοιες φράσεις...Όσο περισσότεροι το πιστεύουν (και εγώ μεταξύ αυτών) αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αργά
Με τρώει το χεράκι μου άγρια : αρχές Δεκέμβρη λήγει μια προθεσμιακή μου και προσπαθώ να αποφασίσω αν είναι αργά ή όχι
Μεχρι τις αρχες Δεκεμβρη ευελπιστω οτι δεν προκειται να εισαι σε θεση να αγορασεις με τιμες ισες ή καλυτερες απο τις σημερινες.Θα εχουν βγει ολα τα εννιαμηνα,ωραιοποιημενα και σουλουπωμενα και οποιον παρει ο χαρος.
Βεβαια,το ερωτημα ειναι που θα σταματησει η ανοδος,θα ειναι πχ στους 6.000,ή .....θα ζησουμε εποχες 99;Η συνεχεια στο ταμπλω.
Ο δείκτης MSCI Ασίας Ειρηνικού διολίσθησε 3,2% με τις μεγαλύτερες απώλειες από τα μέσα Αυγούστου.
Οι βασικοί δείκτες διολίσθησαν σε όλες τις ασιατικές αγορές, με τις μεγαλύτερες πιέσεις στον Hang Seng που διολίσθησε 3,67%, ενώ ο Nikkei έκλεισε με πτώση 2,48% στα χαμηλότερα επίπεδα του έτους στις 15.197 μονάδες.
Ο δείκτης CSI 300 της Κίνας διολίσθησε 3,4% και κινείται κάτω από τις 5.000 μονάδες για πρώτη φορά από τις 21 Αυγούστου.Αν συνεχίσουν τα πράγματα όπως δείχνουν, αρχές Δεκέμβρη δεν θα αγοράσω . Όχι όμως γιατί δεν θα βρω καλύτερες τιμές για ψώνια από τα μέσα Οκτώβρη αλλά γιατί θα τα έχω κάνει πάνω μου από το φόβο μου
Έχω αρχίσει ήδη τις ασκήσεις θάρρους -
Εγω εχω αρχισει να αλλαζω γνωμη και βλεπω κατα Φλεβαρη την δυναμικη ανοδο,φυσικα συνεχιζω τις αγορες,σημερα ας πουμε τραπεζα Κυπρου κατω απο 11.90, τι Νοεμβρης,τι Φλεβάρης,σε αυτες τις τιμες απλως αγοραζεις και εχεις ενα χαρτι με μερισμα και πολλες προοπτικες.
Αυτη που πρεπει να ξεκινησει ένα τρεξιματάκι τωρα απο Δευτέρα ει δυνατον, ειναι η ΕΛΜΕΚ. -
Το έγραψα στο thread περί Ολυμπιακής, το μεταφέρω και στο κατάλληλο thread:
'Σε όσους από εσάς αρέσουν τα του χρηματιστηρίου απλά να αναφέρω ότι αυτή τη στιγμή η μετοχή της Aegean αποτελεί ευκαιρία μιας και τα προβλεπόμενα καθαρά κέρδη της χρήσης 2007 αναμένεται να κυμανθούν περίπου στο 10% της τωρινής χρηματιστηριακής αξίας, ένα νούμερο ΠΟΛΥ ελκυστικό!!! Ακόμα και οι τράπεζες με τα 'υπερκέρδη' τους κινούνται σε ποσοστά του 8-8,5 %.'
-
Επιβράδυνση στα έσοδα για το δ΄ τρίμηνο του έτους προέβλεψε ο κ. Βασιλάκης (Aegean) κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με αφορμή την παρουσίαση των μεγεθών 9μήνου. Σε ό,τι αφορά τα καθαρά κέρδη ο κ. Βασιλάκης ανέφερε πως η πορεία τους θα εξαρτηθεί από την τιμή των καυσίμων.
-
Έκαναν μία άστοχη κίνηση στην Aegean. Έκαναν hedging κατά 70% στο δολάριο στο 1,32 κι έτσι έχουν φάει όλη την πτώση του δολαρίου που θα μπορούσε να είχε μετριάσει την αύξηση του κόστους των καυσίμων. Η ζημία από αυτή την κίνηση εκτιμάται στα 8 εκατ. αν το δολάριο κλείσει τη χρονιά εκεί που έχει φτάσει τώρα.....
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)