Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Rantaplan κασόνι σε σύγκριση με ποιο ASTRA? Ελπίζω να εννοείς το OPC. Με το 1,6Τ όμως? (για το 192 μιλάω πάντα) Απ'οτι φένεται έχεις κάνει και μεγάλο ταξίδι με το RX8 ως οδηγός...
Οτι το Astra θα δουλεύει σε χαμηλότερες στροφές για να πάει γρήγορα, άρα ποιο ήρεμο ταξίδι, είναι γεγονός αλλα και οτι θα πάει και πιο γρήγορα γενικά... ξανασκέψουτο λιγάκι. Δυστυχώς οι δρόμοι έχουν και στροφές...είτε κλειστές είτε ανοιχτές.
Ναι τα περισσότερα τους καταλύτες τους έφτυναν στα 30.000χλμ. Όσον αφορά τον εγκέφαλο είναι απλά updates τα οποία αν τα κάνει έχει καλώς αν όχι δεν χάθηκε και ο κόσμος. Ο αδερφός μου με το Α3 είναι πλέον κολλητός με τους μηχανικούς του Παζαρόπουλου, ναι πρόλαβε απο τον Μαϊο που πήρε το αμάξι να γίνει Επίσης το αμάξι το οδηγώ απο γρήγορα εώς πολύ γρήγορα και μετά απο 30.000χλμ θέλω να πιστεύω οτι τις αλλαγές τις κάνω πολύ γρήγορα και ανάλογα τις συνθήκες, στα κόκκινα, δυστυχώς δεν έχω όργανο που μετράει τους χρόνους αλλαγής, για να σε πείσω οχι τιποτα αλο. Τι συμπλέκτη λές εσύ και τί χάσιμο ταχυτήτων...δεν καταλαβαίνω, εκτός και αν οι φίλοι σου πάνε να σπάσουνε το αμάξι με το που το βγάλουν απο το γκαράζ με κρύες βαλβολίνες. Δεν είναι όμως όλα τα αμάξια που βγαίνουν απο το ίδιο εργοστάσιο 'ίδια'. Μπορεί εμένα να μου 'έκατσε' καλο πράγμα.Ξέρω επίσης οτι το αν είναι κοντές οι διαδρομές δεν σημαίνει οτι είναι καλό ή όχι, σε ευχαριστώ όμως για την επισύμανση, αλλα συμβάλει στην όλη αίσθηση. Δεν λέει να κάνεις σπορ οδήγηση κουνώντας όλο τον ώμο για να αλλάζεις ταχύτητες.
Φίλε HighFidelity όσον αφορά την κατανάλωση (βενζίνης) το έφερα σε συγκριση με το TFSI 2,0 (Gti), δεν είμαι παράλογος για να συγκρίνω με το GT.
@tsilis
- Ναι είχανε τέτοιες ιδιοτροπίες αλλα με τα νέα μπουζί και νέα updates στο λογισμικό του εγκέφαλου έχουν περιοριστεί κατα πολύ. Τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει τύχει, ποτε μην λές ποτέ όμως. Όποιος όμως πέρνει αυτό το αμάξι χωρίς να ξέρει αυτήν την ιδιοτροπία δεν ξέρει τι πέρνει. Ειχα γνώση όταν το έπερνα.
2)Το λαδι... ανάλογα το σκίσιμο που τρώει όπως είναι λογικό. Εγώ πάνω απο 500ml στα 1300χλμ δεν έχω συμπληρώσει και μπορώ να πώ οτι δεν είμαι απο τους ήρεμους και νομοταγείς οδηγούς.
3)Ναι πέρνει ημισυνθετικό και όχι συνθετικό γιατι θέλει λεπτόρευστο λάδι, το ψεκάζει κατευθείαν πάνω στα μαχαίρια (apex seals). Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό.
4)Κατανάλωση στην πόλη 15-16l/100χλμ (είπαμε, οι δρόμοι της πόλης δεν το συμπαθούνε και ούτε τους συμπαθεί) 17-18l/100χλμ σε πολύ γρήγορους ρυθμούς εκτός πόλης. Σε νορμάλ ταξίδι με φουλ φορτίο, έγραψα παραπάνω, 12l/100χλμ.
- Κάθε 10.000χλμ για μια απλή αλλαγή λαδιών και του φίλτρου λαδιού, (κόστος 67-85ευρώ ανάλογα το συνεργείο)και κάθε 20.000χλμ τα 'μεγάλα'
με κόστος 90-120ευρώ, τουλάχιστον για τα πρώτα 30.000χλμ.
Kασόνι σε συγκριση με το αστρα 1,6Τ δεν ξερω αν ειναι αλλα σε σχεση με τα περισσοτερα σπορ αμαξια σε αυτα τα €ειναι. για να μην πω για αμαξια 4-5 ετων με τα μισα € που τα βλεπουν με τα κυαλια.
Σιγουρα υπαρχουν στροφες αλλα ο φιλος μας εχει αστρα, και προφανος εχει μαθει και στριβει και με αυτο.
Εγω παρα τις ιδιοτροπιες του, το ρχ θα επαιρνα και οχι το αστρα, μονο και μονο γιατι κανεις παντου παντες για πλακα. Απο εκει και περα στριβεις ταπα και φυσικα....κανεις κολλητο τον βενζινα...αλλα ενταξει δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα, στο φιναλε ενα τσινκουετσεντο το βρισκεις με 1500 €, και λυνεις και αυτο το προβλημα.