-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
...Λες να είναι η ίδια περίπτωση;
Μήπως το ένα αμάξι είναι παλιό επαγγελματικό Land Rover που διαφημίζει το κτήμα-ξενώνα τους κάπου στη Βοιωτία;
Όχι, εντάξει, άλλος είναι.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Παρκάρω στο parking του αεροδρομίου κάπου που να έχω χώρο να βγάλω το παιδί από το καθισματάκι (στη δεξιά πλευρά). Πριν προλάβω να βγω έρχεται SUV και παρκάρει με όπισθεν δεξιά στα 20 εκατοστά ενώ το μισό parking δίπλα του ήτανε άδειο. Κατέβηκα και τον παρακάλεσα να πάει λίγο πιο εκεί πριν σβήσει για να μπορέσω να ανοίξω τη πόρτα και να βγάλω το παιδί. Αυτός ατάραχος μου απάντησε «βαριέμαι» και έφυγε. Τελικά έκανα εγώ πίσω και έβγαλα το παιδί. Επειδή μπροστά στα παιδιά δεν μου αρέσει να κάνω ιστορίες τα έστειλα με τη μαμά τους. Τα μωρομάντηλα τελικά είναι χρήσιμα όταν λερώνεσαι με τις βαλβίδες από τα λάστιχα αυτοκινήτων…ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ!!!!
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Παρκάρω στο parking του αεροδρομίου κάπου που να έχω χώρο να βγάλω το παιδί από το καθισματάκι (στη δεξιά πλευρά). Πριν προλάβω να βγω έρχεται SUV και παρκάρει με όπισθεν δεξιά στα 20 εκατοστά ενώ το μισό parking δίπλα του ήτανε άδειο. Κατέβηκα και τον παρακάλεσα να πάει λίγο πιο εκεί πριν σβήσει για να μπορέσω να ανοίξω τη πόρτα και να βγάλω το παιδί. Αυτός ατάραχος μου απάντησε «βαριέμαι» και έφυγε. Τελικά έκανα εγώ πίσω και έβγαλα το παιδί. Επειδή μπροστά στα παιδιά δεν μου αρέσει να κάνω ιστορίες τα έστειλα με τη μαμά τους. Τα μωρομάντηλα τελικά είναι χρήσιμα όταν λερώνεσαι με τις βαλβίδες από τα λάστιχα αυτοκινήτων…
ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ!!!!
και όμως, έτσι είναι
-
Χωρίς πλάκα, τα μωρομάντηλα στο αυτοκίνητο είναι ό, τι πιό μόνιμο μου έμεινε από συνήθειες λόγω των παιδιών! Καθαρίζουν τα χέρια από τα πάντα, καθαρίζουν το ταμπλό του αυτοκινήτου, τα παπούτσια γυαλίζουν σαν φρεσκοβαμμένα, μέχρι που δεν γίνεσαι ρεζίλι αν, μετά από ολόκληρη μέρα στη δουλειά,
μυρίζουν οι μασχάλες σου.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Χωρίς πλάκα, τα μωρομάντηλα στο αυτοκίνητο είναι ό, τι πιό μόνιμο μου έμεινε από συνήθειες λόγω των παιδιών! Καθαρίζουν τα χέρια από τα πάντα, καθαρίζουν το ταμπλό του αυτοκινήτου, τα παπούτσια γυαλίζουν σαν φρεσκοβαμμένα, μέχρι που δεν γίνεσαι ρεζίλι αν, μετά από ολόκληρη μέρα στη δουλειά,μυρίζουν οι μασχάλες σου.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Χωρίς πλάκα, τα μωρομάντηλα στο αυτοκίνητο είναι ό, τι πιό μόνιμο μου έμεινε από συνήθειες λόγω των παιδιών! Καθαρίζουν τα χέρια από τα πάντα, καθαρίζουν το ταμπλό του αυτοκινήτου, τα παπούτσια γυαλίζουν σαν φρεσκοβαμμένα, μέχρι που δεν γίνεσαι ρεζίλι αν, μετά από ολόκληρη μέρα στη δουλειά,
μυρίζουν οι μασχάλες σου.
μεσα εισαι!
-
Μασχαλίλας πιιιιιιφ
-
Χωρίς πλάκα, τα μωρομάντηλα στο αυτοκίνητο είναι ό, τι πιό μόνιμο μου έμεινε από συνήθειες λόγω των παιδιών! Καθαρίζουν τα χέρια από τα πάντα, καθαρίζουν το ταμπλό του αυτοκινήτου, τα παπούτσια γυαλίζουν σαν φρεσκοβαμμένα, μέχρι που δεν γίνεσαι ρεζίλι αν, μετά από ολόκληρη μέρα στη δουλειά...Σήμερα αυτό συζητούσαμε με τον drdino!
-
Αυτά και τα άλλα διαφημιστικά μαντηλάκια στυλ Hondos. Χρειάζονται πάντα στο αυτοκίνητο.
-
Χωρίς πλάκα, τα μωρομάντηλα στο αυτοκίνητο είναι ό, τι πιό μόνιμο μου έμεινε από συνήθειες λόγω των παιδιών! Καθαρίζουν τα χέρια από τα πάντα, καθαρίζουν το ταμπλό του αυτοκινήτου,** τα παπούτσια γυαλίζουν σαν φρεσκοβαμμένα, μέχρι που δεν γίνεσαι ρεζίλι αν, μετά από ολόκληρη μέρα στη δουλειά,μυρίζουν οι μασχάλες σου. **:lol:
Αντε παλι,κατι μαθαμε και αποψε (για αυτοκινητα υποτιθεται).
-
-Μπαμπά υπάρχει χώρα Πορτοκαλία;
(από μέσα μου)
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
-Μπαμπά υπάρχει χώρα Πορτοκαλία;Αν και δεν είμαι ο μπαμπάς σου νομίζω πως όχι
-
Εμένα η δικιά μου τα 'αγγλικά' τα λέει αγλυκά....
Μια μέρα με ρωτάει πως θα πούμε 'σ'αγαπώ' στ'αγλυκά. Της λέω.
- Πες κι άλλα αγλυκά μου λέει.
- Πες μου μια λέξη να σου την πω
- Πες όλες τις λέξεις
-
Φαντάζομαι έχεις φτάσει στο 'T' μέχρι σήμερα, ε;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Χωρίς πλάκα, τα μωρομάντηλα στο αυτοκίνητο είναι ό, τι πιό μόνιμο μου έμεινε από συνήθειες λόγω των παιδιών! Καθαρίζουν τα χέρια από τα πάντα, καθαρίζουν το ταμπλό του αυτοκινήτου, τα παπούτσια γυαλίζουν σαν φρεσκοβαμμένα, μέχρι που δεν γίνεσαι ρεζίλι αν, μετά από ολόκληρη μέρα στη δουλειά...
Σήμερα αυτό συζητούσαμε με τον drdino!
Τα μεγάλα πνεύματα, συναντιούνται.
-
Καλημέραααα!!!
Η Έλλη μας έχει γενικώς τσακωθεί με το φαγητό. Της λέει η γυναίκα μου:
-Θέλεις τυρόπιττα;
-Όχι
-Τι θέλεις;
-Τυρίποτα!!!!!! -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καλημέραααα!!!Η Έλλη μας έχει γενικώς τσακωθεί με το φαγητό. Της λέει η γυναίκα μου:
-Θέλεις τυρόπιττα;
-Όχι
-Τι θέλεις;
-Τυρίποτα!!!!!!Πολύ καλό !!!!!
Μπορείς σε παρακαλώ να μου την κρατήσεις ?? Θα κάνει φοβερό σετάκι με τον γιό μου.... -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Πολύ καλό !!!!!
Μπορείς σε παρακαλώ να μου την κρατήσεις ?? Θα κάνει φοβερό σετάκι με τον γιό μου....Ok! την λογοδώσαμε κι αυτή!
-
Η γλωσσα της 'δικιας μου' εχει ξεπάρει για τα καλα.
'Πιπίγια θελω' Πιπίλα θελω
'κακά' βουρ για αλλαγη πάνας
'Νερο' μεταφραση δεν χρειαζεται.
'Κατερινα κα-κό' οταν παει να κανει ζαβολιά οποτε αυτη κοκκαλώνει. (σχεδον παντα)
'Μπαμπααα' Ουδεν σχόλιον
'Μπάγιο' Μπανιο
-
Πριν 16 χρόνια ( ) 'πέθαινα' όταν μου ζήταγε τις μπαμπόγιες (παντόφλες) ή μου ζητούσε να σκοτώσω το κουμούκι (κουνούπι)
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...