-
Ναι ναι βέβαια οτιδήποτε κάποιας ηλικίας,ιδιαίτερα παρατήμενο ή εμφανώς σε ακινησία ας αναφέρεται, όλο και κάποιον θα ενδιαφέρει, δε μπορει!
-
-
-
-
Παιδιά μία ερώτηση: Είναι εφικτή η επαναφορά ενός αμαξώματος μετά από φωτιά;
-
Εννοείς ότι πήρε φωτιά το αυτοκίνητο απο βραχυκύκλωμα κλπ. ή ότι κάηκε σε πυρκαγιά? Σε τί βαθμό έχει καταστραφεί το αμάξωμα?
-
-
πρεπει να καηκε απο την πυρκαγια....ηταν μεσα σε ξεροχορτα παρατημενο...δεν ξαναπηγα να το δω ..θεωρητικα εχει καει.....ενδιαφερεται κανεις να παω να δω ?
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
πρεπει να καηκε απο την πυρκαγια....ηταν μεσα σε ξεροχορτα παρατημενο...δεν ξαναπηγα να το δω ..θεωρητικα εχει καει.....ενδιαφερεται κανεις να παω να δω ?Μπα μην κάνεις τον κόπο. Αν ήταν Ρ6 θα έκανα σαν τρελλός αλλά δεν είναι.....
-
οκ. στην διαθεση σας για οποιον ενδιαφερεται......θα εχω το νου μου και για αλλα παρατημενα.....
-
Θα έχει πετσικάρει φαντάζομαι η λαμαρίνα (ποιός φανοποιός θα καθίσει να το φτιάξει?...). Το βασικότερο είναι ότι η λαμαρίνα θα έχει καταπονηθεί πολύ απο πλευράς μοριακής-κρυσταλλικής δομής...αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων ότι θα είναι πολύ επιρρεπής στη σκουριά. Τι αυτοκίνητο είναι?
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
οκ. στην διαθεση σας για οποιον ενδιαφερεται......θα εχω το νου μου και για αλλα παρατημενα.....Έχε το νου σου για κανένα Audi 100 C1 και για κανένα Taunus 12M P6!!!!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Mήπως θα έπρεπε να ανοιξουμε κανενα θεμα με οτι μας πεφτει στην αντιληψη στους δρομους απο ιστορικα (και μη) αυτοκινητα ???Μπορει καποιος να ενδιαφερεται έστω και σαν ανταλακτικα.... ήδη εχω μερικα υπ οψιν μου (και φωτογραφημένα)....γιωργο εχε το νου σου ψαχνει κι ο diardinos για πραγματα πεζω 304
αν δεις κατι γραψτο
επισης ο sirgus για ami -
Κι εγώ για GS
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Θα έχει πετσικάρει φαντάζομαι η λαμαρίνα (ποιός φανοποιός θα καθίσει να το φτιάξει?...). Το βασικότερο είναι ότι η λαμαρίνα θα έχει καταπονηθεί πολύ απο πλευράς μοριακής-κρυσταλλικής δομής...αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων ότι θα είναι πολύ επιρρεπής στη σκουριά. Τι αυτοκίνητο είναι?Ρωτάω έτσι γιατί πες βλέπω μια Τraction αλλα καμμένη φτιάχνεταί;Αλλά πιο πολύ το ρωτάω γιατί έχω βάλει στο μάτι μια DS Station αλλά είχε αρπάξει από μπροστά
-
Ωπα !!!!
-
Είδα κάτι κουκουλωμένο τώρα το πρωί έξω από ένα συνεργείο που μου φάνηκε για traction avant.......
-
Καλημέρα κλασσικοί!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Καλημέρα κλασσικοί!Καλημέρα!
-
μεραααα
τι γινεται χρησταρα ολα γκουντ? -
έβερυθινγκ φάιν θένκ γιου! εντ γιου?
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"