-
Απαντωντας στον cdm8 και οχι μονο, θελω να πω πως αν η Παναγιωταρεα εβαζε ως τιτλο εκπομπης της μια στηλη του Βηματος ή της Ελευθεροτυπιας πχ, τοτε να δεις πως θα ξεσηκωνονταν ενα σωρο αλλοι, και βεβαια οι ιδιοι οι αρθογραφοι!
Οποτε πιστευω ορθα ξεσηκωνονται οι αναγνωστες των 4Τ, και επισης μην ξεχναμε οτι υπαρχει και ο ραδιοφωνικος σταθμος.
Εγω ειμαι μεσα,να στειλουμε κανενα e-mail, ή να παρουμε τηλ. στα τηλεφωνα καταγγελιων της οπως η ιδια λεει και... να καταγγειλουμε!
-
Ναι ρε παιδια η γνωστη (οπως την αποκαλουν παντου ολοι) δημοσιογραφος
ειμαι ξερολας και μονο εγω μιλαω!
Ειναι μια αντιπαθητικη που ποτε δεν την βλεπω!
Καντε το ιδιο.
Θα πατωσει ουτως η αλλως με την νεροβραστη εκπομπη της!
ΣΤΑΝΤΑΡ!!!!! -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Θυμάμαι πριν από κανά 2 χρονάκια είχα βγει με ένα παιδί που ήταν φοιτητής της και μου έλεγε πως επειδή μια φορά αρπαχτήκανε στο μάθημα, δεν τον δέχεται καν στις εξετάσεις. Ούτε καν να τον αφήσει να γράψει!!!!!!!!!!!Ώρα λοιπόν για κράξιμο. Αλλά όλα εδώ πληρώνονται... Τώρα που θα αρχίσουν και οι φοιτητές να αξιολογούν τους καθηγητές, θα σφίξουν οι κώλοι, συμπεριλαμβανομένης και της 'γνωστής δημοσιογράφου'.
-
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ CADM8
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.Κ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ., ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ (ΚΑΙ ΤΟΤΕ) ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ , ΚΑΙ
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ
ΕΝΑ ΕΡΓΟ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ,ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ
ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 'ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ'....ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ. ΟΥΤΕ
Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ , ΟΤΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΜΕ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΑ
ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΓΛΩΣΣΩΔΕΤΗ. ΚΑΙ ΤΙ Μ ΑΥΤΟ?ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ? ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΣ.
ΚΙ ΑΛΛΟΙ ,ΦΕΛΟΙ,ΑΓΚΙΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΗΑ, ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΜΦΟ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ...ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩ -
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ CADM8
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.Κ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ., ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ (ΚΑΙ ΤΟΤΕ) ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ , ΚΑΙ
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ
ΕΝΑ ΕΡΓΟ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ,ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ
ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 'ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ'....ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ. ΟΥΤΕ
Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ , ΟΤΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΜΕ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΑ
ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΓΛΩΣΣΩΔΕΤΗ. ΚΑΙ ΤΙ Μ ΑΥΤΟ?ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ? ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΣ.
ΚΙ ΑΛΛΟΙ ,ΦΕΛΟΙ,ΑΓΚΙΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΗΑ, ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΜΦΟ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ...ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩ -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩEδω θα με βρεις απολυτα συμφωνο! Εξαλλου, και εγω εκτιμω το γεγονος οτι επι τοσα χρονια παρουσιαζει ενα σοβαρο προσωπο στο κοινο. Αλλα δυστυχως σ΄αυτη τη χωρα πρεπει να εισαι μεγαλο καθαρμα και να το δειχνεις καθημερινα προκειμενου να ακουστεις ή να πας εστω λιγο 'μπροστα'.
Ειδα τον ΚΚ σημερα στο Χατζηνικολαου, τον ανθρωπο δεν τον αφηναν να μιλησει αλλα μιλουσε ο Σγουρος, αυτος που εξαργυρωσε την αρση βαρων με τη νομαρχια ( Ιουδα μ΄ακους;; ). Και αυτος (ο Σγουρος) τα ξερει ολα και θα παει και για βουλευτης... ευγε και εις ανωτερα.
-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
Ειδα τον ΚΚ σημερα στο Χατζηνικολαου, τον ανθρωπο δεν τον αφηναν να μιλησει αλλα μιλουσε ο Σγουρος, αυτος που εξαργυρωσε την αρση βαρων με τη νομαρχια ( Ιουδα μ΄ακους;; ).
Κι εγώ τον είδα! Όπως πάντα, με δυο φράσεις του τα έχει πει όλα! Παρόλο που είμαι μικρός και τον γνώρισα αρκετά αργότερα σε σχέση με τους παππούδες του forum, τον θαυμάζω από αυτά που κάνει και λέει.
Εξάλλου, αν τον άφηναν να μιλήσει, κατά πάσα πιθανότητα πολύ θα ήθελε να ρίξει ένα βρισίδι και στο Χατζηενωπίου, αλλά έχε χάρη που τον κάλεσε να μιλήσει για το θέμα.
Κι αυτός ο γλύφτης (ο Χατζηενωπίου)... 'Κάθε μέρα από αύριο θα κάνουμε κι ένα ρεπορτάζ πάνω σε αυτό το θέμα μέχρι κάποιος να πάει στον εισαγγελέα!'. Φαντάζομαι αν υπήρχε συννεφάκι πάνω από το πρόσωπο του ΚΚ, θα έλεγε 'Ναι, καλά!'.
Άντε καλό μας μεσημέρι! -
Καλά τώρα, υπολογίζετε για δημοσιογράφο το σφουγγοκωλάριο τον Χατζηοπισθίου; Αυτουνού η μύτη συνήθως έχει καφέ χρώμα! Α, διάβασα και τον 'Αντίλογο' του τωρινού τεύχους... Παιδιά, αυτό το 'μάστερ ιν σάιενς της ευαισθησίας' ο Σωμερίτης πρέπει να πάρει πόδι! Λέει μπαρούφες, υπηρετεί πάντα το γκούβερνο και προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων με τις τρίχες που τσαμπουνάει. Δεν έχει θέση δίπλα σε έναν Τριάντη ή έναν Καργάκο.
-
'Εν λευκω' λεγεται και ενα βιβλιο με πεζα κειμενα του Ελυτη.....
Ναι μεν η κυρια ειναι για κλωτσες,αλλα μην γινομαστε και βασιλικοτεροι του βασιλεως..
Η ασεβεια των εκπομπων της ειναι προς την νοημοσυνη μας οχι προς τον ΚΚ... -
Ο χρήστης Bravaros έγραψε:
'Εν λευκω' λεγεται και ενα βιβλιο με πεζα κειμενα του Ελυτη.....Ναι μεν η κυρια ειναι για κλωτσες,αλλα μην γινομαστε και βασιλικοτεροι του βασιλεως..
Η ασεβεια των εκπομπων της ειναι προς την νοημοσυνη μας οχι προς τον ΚΚ...αν και παρακολουθουσα την εξελιξη του θρεντ αυτου δεν θεωρησα σκοπιμο να πω την γνωμη μου εως οτου διαβασα αυτα τα λιγα ομως πολυ περιεκτικα λογια του φιλου μας........
ή διαφορετικα..... πως με τοσα λιγα μπορεις να τα πεις ολα και να κλεισεις το θεμα αυτο!!!!!
και πολυ νομιζω ασχοληθηκαμε!!!!!!
-
Το ότι δεν 'μπαίνω' συχνά στο Forum δεν σημαίνει ότι δε διαβάζω συχνά τα σχόλιά σας. Με την ευκαιρία της υπόθεσης της 'κλοπής' του ΕΝ ΛΕΥΚΩ από τη συγκεκριμένη δημοσιογράφο θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω όλους (συυνεδέλφους και αναγνώστες) που εξέφρασαν τη γνώμη τους γι' αυτή την απρέπεια αλλά, και να τους παρακαλέσω να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.
Η πράξη της Κας Παναγιωταρέα δεν γίνεται αποδεκτή πρώτα επαγγελματικά (χρησιμοποιώ το τίτλο από το 1970 στους 4Τ και από το 1985 σαν όνομα του σταθμού μας) και, αν θέλετε, ηθικά.Κώστας Καββαθάς
(από το PC του Platis) -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Το ότι δεν 'μπαίνω' συχνά στο Forum δεν σημαίνει ότι δε διαβάζω συχνά τα σχόλιά σας. Με την ευκαιρία της υπόθεσης της 'κλοπής' του ΕΝ ΛΕΥΚΩ από τη συγκεκριμένη δημοσιογράφο θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω όλους (συυνεδέλφους και αναγνώστες) που εξέφρασαν τη γνώμη τους γι' αυτή την απρέπεια αλλά, και να τους παρακαλέσω να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.
Η πράξη της Κας Παναγιωταρέα δεν γίνεται αποδεκτή πρώτα επαγγελματικά (χρησιμοποιώ το τίτλο από το 1970 στους 4Τ και από το 1985 σαν όνομα του σταθμού μας) και, αν θέλετε, ηθικά.Κώστας Καββαθάς
(από το PC του Platis)-με αρκετό τράκ , δέν κάνεις εύκολα quote σε δημοσίευση του Κ.Κ. -
Μήπως ένας τίτλος σαν ' ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΣΟΥΛΟΥΦΙ' ή 'ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ'
θα ήταν ο πρέπων για την εκπομπή που η κα. Παναγιωταρέα θα κάνει?
Ελπίζοντας πως κρατώ όσο γίνεται χαμηλούς τόνους ,
Με εκτίμηση,
Αποστόλης. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
(από το PC του Platis)Υπάρχει κάτι που κάνατε προσωπικά γι αυτό, αγαπητέ ΚΚ?
-
Σκεφτείτε... να παιζόταν στην τηλεόραση διαφήμιση του **87.7 ΕΝ ΛΕΥΚΩ **με αναφορά στο έτος δημιουργίας του σταθμού φυσικά και μετά στο καπάκι ν' άρχιζε η εκπομπή της ακατονόμαστης με τον ίδιο τίτλο!
Τι θα σκεφτόσασταν?...
-
Θα προτεινα στην συντακτικη ομαδα των 4Τ, στη σελιδα 'Εν Λευκω' να φτιαξει ενα παραθυρο (ειδες τι κανει η ΤV ?) με φωτογραφια και αποσπασματα απο τους λογους της κ.Μ.Π. χωρις σχολια η λεζαντες.
Και καθε μηνα να της στελνει ενα αντιτυπο για να κανει την συγκριση με τα γραφομενα των αλλων. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
(από το PC του Platis)-με αρκετό τράκ , δέν κάνεις εύκολα quote σε δημοσίευση του Κ.Κ. -
Μήπως ένας τίτλος σαν ' ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΣΟΥΛΟΥΦΙ' ή 'ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ'
θα ήταν ο πρέπων για την εκπομπή που η κα. Παναγιωταρέα θα κάνει?
Ελπίζοντας πως κρατώ όσο γίνεται χαμηλούς τόνους ,
Με εκτίμηση,
Αποστόλης.Αποστόλη, αφού το πας σε ινδιάνικου τύπου ονόματα, προτείνω κι εγώ μερικά:
'ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΚΑΛΠ'
'Η ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ'
'Η ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ'
-
ρε παιδια,
μηπως ειστε εσεις?
εσεις που βαλατε τα γκαζακια στο σπιτι της τσουλουφοστριγγλας?Αν ειστε μπραβο παντως
-
Δεν είμαστε, αλλά θα θέλαμε να είμαστε. Αυτηνής όμως εγώ της επιφυλάσσω κάτι χειρότερο... Διαδρομή Ταυρωνίτη-Σούγια με το Clio να πάει ΤΕΖΕΣ. Όσοι με έχουν δει σε στενό στριφτερό κομμάτι μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς την περιμένει...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν είμαστε, αλλά θα θέλαμε να είμαστε. Αυτηνής όμως εγώ της επιφυλάσσω κάτι χειρότερο... Διαδρομή Ταυρωνίτη-Σούγια με το Clio να πάει ΤΕΖΕΣ. Όσοι με έχουν δει σε στενό στριφτερό κομμάτι μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς την περιμένει...Κωνσταντίνε, ακόμη καλύτερα να την πάς τέζα με το δικό της 'μικρομεσαίο' αμαξάκι (μία βόλτα από το 'σπιτάκι' της στην Πλάκα έως τον Αστέρα Βουλιαγμένης που σύχναζε το καλοκαίρι).
Αυτό είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
-
Μπα, πιο καλά εδώ που ξέρω και τα πατήματα... Θα της κάνω μια ωραία αναδιάταξη εσωτερικών οργάνων που θα την θυμάται για μια ζωή!
ΕΝ ΛΕΥΚΩ...ΑΣΕΒΕΙΑ.