-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Από τι στιγμή που αφήνεις να υπονοηθεί ότι στο παρόν τόπικ πρέπει να γράφουν ΜΟΝΟ άτομα που είναι φίλοι ή οπαδοί της AR και όχι άσχετοι και εχθροί της, όταν αναφέρεσαι σε 'παπαπαρολογίες' που γράφουν αυτοί οι άσχετοι, εσύ πως το εκλαμβάνεις αυτό? Είναι ή δεν είναι προσβλητικό για όσους παρακολουθούν τη συζήτηση ή και έχουν εκφράσει την άποψή τους κατά τη διάρκεια της?Συνεχίζεις να υποστηρίζεις ότι νομίζεις....
Πουθενά ΔΕΝ έγραψα ότι πρέπει να γράφουν ΜΟΝΟ κάποια άτομα.
έγραψα για μερικούς 'φανατικούς αντί-φαν των φαν της AR'
μήπως ανήκεις σε αυτούς και γι'αυτό προσεβλήθεις?Έλεος πια!
offtopic συνέχεια.... πάει άλλη μια σελίδα....
-
Αντί για 'φανατικοί αντι-φαν των φαν της AR' μπορείς να πεις 'φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν αντέχουν να διαβάζουν μαλακίες'.
-
Ωραία τότε δεν νομίζω πως ούτε τα ταμπελάκια των φαν ή μη χρειάζονται. Υπάρχει κάποιος λόγος να γίνονται τέτοιου είδους διαχωρισμοί? Όλες οι απόψεις είναι χρήσιμο να ακούγονται. Ανεξαρτήτου τοπικ._
-
Άκουσες το ' όνομα ' σου και είπες να πετάξεις κι εσύ ένα flame έτσι για να περάσει η ώρα ε?
που αλλού μα φυσικά στα αγαπημένα σου τόπικ...
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Άκουσες το ' όνομα ' σου και είπες πετάξεις κι εσύ ένα flame έτσι για να περάσει η ώρα ε?Κανένα όνομα, απλά διατύπωσα την αλήθεια.
Ακόμα περιμένω να μου πεις ποιο αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο από την brera.. Θα περιμένω πολύ ακόμα?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ωραία τότε δεν νομίζω πως ούτε τα ταμπελάκια των φαν ή μη χρειάζονται. Υπάρχει κάποιος λόγος να γίνονται τέτοιου είδους διαχωρισμοί? Όλες οι απόψεις είναι χρήσιμο να ακούγονται. Ανεξαρτήτου τοπικ._Χαίρομαι πολύ που επιτέλους συμφωνούμε....
Όσον αφορά τους διαχωρισμούς μπήκε 'ειδικός' και πείρε θέση
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ακόμα περιμένω να μου πεις ποιο αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο από την brera.. Θα περιμένω πολύ ακόμα?
Πολλά και τι μ'αυτό?
-
-
Ρε παιδιά έλεος..
Πραγματικά κουράστηκα να διαβάζω offtopic!
Τα πράγματα είναι απλά: όλοι έχουν την άποψή τους για τα συγκεκριμένα αυτ/τα και όλοι μπορούν να την εκφράζουν ελεύθερα..
Δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να πειστούν για μια άποψη και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ!
Οπότε χαλαρώστε λίγο..Ontopic: Η Βrera είναι πραγματικά πανέμορφο αυτ/το.. σίγουρα όχι απόλυτο σε στήσιμο, όχι το γρηγορότερο σε απόλυτες επιδόσεις, κλπ, κλπ..
Προσωπικά, δεν είχα ποτέ Alfa Romeo και δεν ξέρω αν θα έπαιρνα ποτέ (μου φαίνονται ιδιότροπα και απαιτητικά αυτοκίνητα γι' αυτό που προσφέρουν), αλλά Brera θα έπαιρνα σήμερα κιόλας με κλειστά τα μάτια μόνο και μόνο για την ομορφιά της - πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ! - μόνο όμως αν ήμουν 50άρης.. και δεν ειρωνεύομαι.. πανέμορφο αμάξι αλλά τώρα έχω άλλες προτεραιότητες και θα ήθελα κάτι πολύ πιο σπορ..
Αλλά στο μέλλον άνετα θα την έπαιρνα....και πραγματικά δε θα μ' ένοιαζε καθόλου ο χρόνος που κάνει στη πίστα ένα τέτοιο αμάξι.. άλλωστε προφανώς η δοκιμή σε πίστα χρησομιποιείται μόνο ενδεικτικά της συμπεριφοράς της στο όριο..
-
Μα σε αυτές τις κατηγορίες τα λευτά των πενηντάρηδων αγοράζουν τα αυτοκίνητα...
Πραγματικά ποιος πιστεύει ότι σε αυτά τα λευτά ο αγοραστής του αυτοκινήτου θα αγοράσει με βάση τους χρόνους που γράφουν μερικοί καμμένοι δοκιμαστές περιοδικών...Αν ίσχυε αυτό δεν θα έπρεπε να υπάρχει slk 200, πολλές bmw και πολλά άλλα αυτοκίνητα στους Ελληνικούς δρόμους
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση η μανία μερικών να βγάλουν χρέπια όλα τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo, με προφανή συνήθως κατάληξη στο συμπέρσμα ότι κάποιο άλλο (συνήθως του group vag ) είναι καλύτερο...
Ωραία διαλέξτε όποιο γουστάρετε και αφήστε τους άλλους, ξέρετε, αυτούς τους βλάκες, να πάρουν ότι θέλουν
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτό κάνεις συστηματικά
Σου είπα ότι κανείς δεν δηλώνει ότι η brera είναι γρήγορη. Αυτό που δηλώνουν όσοι τους αρέσει είναιότι είναι αρκετά γρήγορη για τα γούστα τους και εφόσον τους καλύπτει σε λάλλους τομέις πχ εμφάνιση, θα την αγόραζαν.
Αυτό που κάνεις εσύ, ο technik και τώρα τελευταία ένας δύο άλλοι, είναι να:
1.**Γκρουπάρετε **όλους τους alfisti σε μια συμπεριφορά-άποψη.
2. **Αποδίδετε **σε αυτό το γκρουπ απόψεις που είτε δεν έχουν ποτέ υποστηριξει είτε υποστηρίχθηκαν από μικρή μερίδα και μάλιστα παλαιότερα. πχ ότι η brera είναι γρήγορη ή από τα πιο γρήγορα στην κατηγορία, ή ότι η brera είναι για πίστα.
3. Απαντάτε στους alfisti σαν να είχαν αυτοί υποστηρίξει την 'υποθετική' άποψη.
4. Ρίχνετε και κανένα ως γνήσια πνευματικά τέκνα του l... -
Οσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσετε όλοι, ότι εδώ συζητάμε σχετικά με προσωπικές απόψεις, και απεμπλακείτε από το τι έχει ειπωθεί στο παρελθόν, τόσο το καλύτερο!
Αντε γιατί καταντάει βαρετό!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Σου είπα ότι κανείς δεν δηλώνει ότι η brera είναι γρήγορη.http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 64#1047864
Διάβασε τι έγραψε ο φίλος σου ο φελλέας, και μετά μίλα.Α, τι σόι κόμπλεξ έχεις με τον lkar? 9/10 ποστ σου τον αναφέρουν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σου είπα ότι κανείς δεν δηλώνει ότι η brera είναι γρήγορη.
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 64#1047864
Διάβασε τι έγραψε ο φίλος σου ο φελλέας, και μετά μίλα.Α, τι σόι κόμπλεξ έχεις με τον lkar? 9/10 ποστ σου τον αναφέρουν.
Ρε μικρέ, αμφιβάλλω αν έχεις οδηγήσει ή έστω καν να έχεις μπει σε 3.2 Brera....
Έχει ένας φίλος μια, έλα μια βόλτα καμιά μέρα και μετά πες μας αν πείστηκες ότι ΔΕΝ είναι γρήγορη και ότι είναι βαριά...
Εδώ άνθρωπος σου λέει ότι είναι γρήγορο αυτοκίνητο, και πως να μην είναι με 0-100 μετρημένο από 6.8 εώς 7.3.
Δεν σου λέει ότι είναι το πιο γρήγορο, ούτε από τα πιο γρήγορα της κατηγορίας για να απαιτήσεις λίστα όσων τσαγιάζει η brera?. Πόσο δυσνόητο είναι αυτό?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ρε παιδιά έλεος..
Τα πράγματα είναι απλά: όλοι έχουν την άποψή τους για τα συγκεκριμένα αυτ/τα και όλοι μπορούν να την εκφράζουν ελεύθερα..
Δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να πειστούν για μια άποψη και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ!
Οπότε χαλαρώστε λίγο..Ontopic: Η Βrera είναι πραγματικά πανέμορφο αυτ/το.. σίγουρα όχι απόλυτο σε στήσιμο, όχι το γρηγορότερο σε απόλυτες επιδόσεις, κλπ, κλπ..
Προσωπικά, δεν είχα ποτέ Alfa Romeo και δεν ξέρω αν θα έπαιρνα ποτέ (μου φαίνονται ιδιότροπα και απαιτητικά αυτοκίνητα γι' αυτό που προσφέρουν), αλλά Brera θα έπαιρνα σήμερα κιόλας με κλειστά τα μάτια μόνο και μόνο για την ομορφιά της - πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ! - μόνο όμως αν ήμουν 50άρης.. και δεν ειρωνεύομαι.. πανέμορφο αμάξι αλλά τώρα έχω άλλες προτεραιότητες και θα ήθελα κάτι πολύ πιο σπορ..
Αλλά στο μέλλον άνετα θα την έπαιρνα....και πραγματικά δε θα μ' ένοιαζε καθόλου ο χρόνος που κάνει στη πίστα ένα τέτοιο αμάξι.. άλλωστε προφανώς η δοκιμή σε πίστα χρησομιποιείται μόνο ενδεικτικά της συμπεριφοράς της στο όριο..
Για να δω, για να δω...ημερομηνία εγγραφής στο Forum 10/8/07
Ψιτ, παίδες!!! Νέο αίμα!!! Ήρθαν οι αντικαταστάτες, ήρθαν οι αντικαταστάτες!!!
-
Τι θα πει αυτό??
-
Αχ! δεν διαβάζεις Αστερίξ εσύ.....
Αιδεσιμότατε respect
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε παιδιά έλεος..
Για να δω, για να δω...ημερομηνία εγγραφής στο Forum 10/8/07
**
Ψιτ, παίδες!!! Νέο αίμα!!! Ήρθαν οι αντικαταστάτες, ήρθαν οι αντικαταστάτες!!! **και μετά ακολουθεί το....
Οι ΤΡΕΛΟΙΙΙΙΙΙΙ!
(Αστεριξ forevah!!!!) -
Πολύ με τα νούμερα και τους χρόνους άσχολούμαστε χωρίς λόγο
+οο
Βασικά τα χουμε όλοι τα γυρολόγια στο καθημερινό λεξιλόγιο. Ειδικά δε κάτι χεράδες που πάνε ίσαμε 10 φορές το μήνα στα Μέγαρα και μετράνε χαμένα δέκατα, αυτοί και αν έχουν λόγο να θάβουν τη Brera...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αχ! δεν διαβάζεις Αστερίξ εσύ.....Αιδεσιμότατε respect
Όχι απλά διαβάζω αλλά ξέρω όλα τα τεύχη σχεδόν απ'έξω!!!
Κόλλημα... Να φανταστείς πριν μάθω να διαβάζω χάζευα μόνο τις εικόνες!!!Απλά δεν κατάλαβα που κόλαγε...
Αlfa Romeo Brera/Spider