-
Για την φορολογία? Αρκετά! Αλλά δεν έχει σημασία. Αρκεί να μάθω αν θα αλλάξει ή όχι. Μην πετάξω λεφτά....
-
Τι αλλαγή περιμένεις να γίνει;
-
Μείωση του φόρου. Υποχρεωτικά, λόγω απόφασης της ΕΕ.
Υπολογίζεται μια μείωση της τάξης των -
Για εισαγωγή από εξωτερικό;
-
Ναι. Από Ελλάδα δεν έχει νόημα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι. Από Ελλάδα δεν έχει νόημα...Με το καλό τότε!!!!
-
-
θα φτασει η μειωση τα 2 χιλιαρικα στα τριλιτρα?
η 330 εχει οντως νοημα αλλα αφου ξεμπερδευεις παρε καμια κουπε..
-
Μόνο coupe κολλητέ!
-
[quote='kouk']
Υπολογίζεται μια μείωση της τάξης των -
σταματα να πανηγυριζεις και ανεβα να μας πας καμια βολτα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σταματα να πανηγυριζεις και ανεβα να μας πας καμια βολτα...(kouk)
-
Καλά ... όταν έρθει η ώρα valvetronic θα πάρει
-
Δεν παίρνω! Να με πρήξετε μετά να βάζω -5W20 λάδια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Δεν παίρνω! Να με πρήξετε μετά να βάζω -5W20 λάδια!
Το -5W είναι απαραίτητο ανεξαρτήτως κινητήρος, αν ο οδηγός είναι ηλικιωμένος...
-
-
Καλημέρα και καλή 'βδομάδα...
Μια γενική ερώτηση σε όλους τους φίλους κάτοχους BMW :
Από τιμές σέρβις και ανταλλακτικών πώς είναι τα πράγματα? Ρωτώ διότι μου πρότειναν ένα μεταχειρισμένο 316 1.8 του 2004 με 50.000 περίπου χλμ το οποίο το έχουν φέρει από τη Γερμανία (μαντράς).
Είμαι παντελώς άσχετος από τη μάρκα και για να πω την αλήθεια την συγκεκριμένη περίπτωση δεν την εξετάζω σοβαρά λόγω των χλμ αλλά μια και ο τύπος φέρνει συχνά αυτοκίνητα απ' τη Γερμανια και μια και η BMW διατηρεί αναμφισβήτητα την μεταπωλητική της αξία, ίσως κάτι μου κινήσει περισσότερο το ενδιαφέρον, με δεδομένο φυσικά ότι το service δεν σε 'σκίζει'.
Thanks in advance!
-
Service σε πολύ λογικές τιμές θεωρώ...πιο φτηνά από το Golf που είχα!!
325ti (E46): Service 15.000 χλμ (λάδια, φίλτρα, και έλεγχος) €220.
330xi (E46): Service 33.000χλμ (λάδια, φίλτρα, έλεγχος, τακάκια, υγρά φρένων) €370.
Mini cooper S: Άλλαξα μόνο λάδια μετά τα πρώτα 3.000χλμ του στρωσίματος. Πήγα δικά μου λάδια, δεν με χρέωσαν εργασία, μόνο το φίλτρο λαδιού €12.31. Έκανα και κάτι άλλα ψιλά, αλλά εντώς εγγύησης, οπότε δεν πλήρωσα τίποτα.
Όλα σε εξουσιοδοτημένο.
Εάν υπολογίσεις ότι θές service κάθε 25.000χλμ περίπου (ή 2 χρόνια), δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβά.
-
Και εγω πιστευω οτι οι τιμες ειναι παρα πολυ λογικες.
Μην σε προβληματιζουν τα χιλιομετρα. 50,000 ειναι στα λογικα πλαισια. -
Ακόμα μια ερώτηση,
φίλος έχει την 316ti compact την τελευταία compact παραγωγής που στην Ελλάδα την έδιναν με το 'sport pack' (διάφανα πίσω φώτα).
χρειάζεται λοιπόν να αλλάξει μια πίσω λάμπα και απο την αντιπροσωπία του είπαν για ενιαίο πίσω φωτιστικό (κολλημένο με ηλεκτροκόλληση) και για ένα κόστος αντικατάστασης λάμπας τελείως εκτός αγοράς....
Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα ??
(εγώ του έλεγα να πάρει Alfa αλλα αυτός ήθελε ποιότητα !!!)
Αν το πουλήσει θα είμαι ο πρώτος υποψήφιος ..... συνηθισμένος στις ιδιοτροπίες .....
BMW FORUM