-
Eδω πανηγυρίζουμε;
Κογκρατουλέιτονς του κίμι, που είπε και ο Αλόνσο!
Και fastest lap στο τέλος....ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
+F2007
-
Τα κατάφερε ο Ντέννις και του ήρθε οικονομικά το πρόστιμο. Μεγάλος διπλωμάτης, τον θέλουμε για υπουργό Εξωτερικών να μας λύσει το Σκοπιανό.
-
Ο Massa έχασε φέτος τη μεγάλη ευκαιρία για τίτλο. Με τον Kimi να κάνει εξαιρετικό 2ο μισό, προσαρμοζόμενος καλά στην ομάδα, δε νομίζω ότι θα τεθεί καν ζήτημα '1ου-2ου' το 2008.
Επίσης, το εξαιρετικό teamwork βοήθησε πάρα πολύ τους οδηγούς της Ferrari στο να μεταφέρουν πίεση στον Hamilton και να οδηγήσουν στο μετέπειτα λάθος. Προφανώς και ο Massa δεν πίεσε στα outlaps του 2ου πιτ-στοπ, αλλά έχω την αίσθηση ότι ακόμα κι αν έτρεχαν κανονικά και δεν πήγαιναν με αυτόματο πιλότο από την αρχή, πάλι το αποτέλεσμα θα ήταν ίδιο.
Η στρατηγική της Mclaren στον Hamilton ήταν τουλάχιστον περίεργη. ΑΠό τη 18η θέση, με τόσες εγκαταλείψεις μπροστά του(κερδισμένα δευτερόλεπτα δηλαδή καθώς δε χρειάστηκε να τους ξαναπεράσει) θα περίμενε κανείς ότι ίσως θα μπορούσε να φτάσει ψηλότερα.
Άξιος πρωταθλητής ο Kimi, αλλά τόσο εκείνος, όσο και η Ferrari, στην αρχή φρόντισαν να μείνουν πίσω και να κυνηγάνε. Έμειναν στο παιχνίδι αποκλειστικά και μόνο λόγω του 'αλληλοκανιβαλισμού' βαθμών από τους οδηγούς της Mclaren.
Και επιτέλους, είναι εντελώς χαζό ο πρωταθλητής να έχει 2 νίκες παραπάνω και να κερδίζει 'στο τσακ'. Γιατί δεν επαναφέρουν το 10-6-4 και ας κρατήσουν το 10-8-6 για τους κατασκευαστές(να επιβραβεύσουν και την αξιοπιστία)
-
Μπράβο στον ΚΙΜΙ
Μπράβο στον ΜΑΣΑ
Μπράβο στον ΑΛΟΝΣΟ
και
Μπράβο και στον ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ στην MACLAREN
OYYYYYYYYYYY και στην μετάδοση που μας τα έκαναν τούμπανο με την συνομοσιολογία και δεν μας άφησαν να απολάυσουμε .....
ΡΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ !!!!!
-
Aφιερωμενο στον φιλο mig... Αποδοθηκε δικαιοσυνη,ασχετα αν θα υποστηριξει (δεν ξερω αν εχει γραψει ηδη) οτι υπηρξε συνομοσια.
Αυτη ειναι η Ιταλια λοιπον.. Και στους υπολοιπους,Ξυδι,για ακομα μια φορα και ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ καθως και:
-
Τουλάχιστον δεν το πήρε ο αχώνευτος. Μπράβο Κίμι.
Κατά τα άλλα, ελπίζω και την νέα χρονιά να έχουμε αντίστοιχο πρωτάθλημα!
-
ΩΠΑ !!!
http://www.formula1.com/news/headlines/ ... /7015.html
'Mosley added: ?As penalty I could imagine sending McLaren into the ‘08 season with a minus of championship points as is used in soccer - or exclude the team for the whole season.? '
-
Ελπίζω την νέα χρονιά να ειναι καλύτερο και χωρίς ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ .....
Δηλαδή χωρίς Αφορμές για ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ. -
Ο χρήστης gkr41 έγραψε:
Θέλω να δω τα μούτρα Hamilton,Alonso
Mόνο του Alonso!
Μες στην καλή χαρά ήταν. Δεν τον χάλασε που το έχασε ο Χάμιλτον
Χειρότερα γι' αυτόν, αν το έπαιρνε ο Χαμιλτον !
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Τα κατάφερε ο Ντέννις και του ήρθε οικονομικά το πρόστιμο. Μεγάλος διπλωμάτης, τον θέλουμε για υπουργό Εξωτερικών να μας λύσει το Σκοπιανό.+1000000000000000000
απλα με εκανε να σιχαθω την ομαδα.....
-
Ταρουσα Ταρουσα Ταρουσα
Ρε παιδια για ποια ατυχια του Hamilton μιλαμε;Σιγουρα σημερα ηταν ατυχος αλλα μηπως,λεω εγω τωρα,ο Kimi ειχε εγκαταληψει δυο φορες (Βαρκελωνη,Νιρμουγκρινγκ) απο μηχανικο προβλημα φετος;Ακομα και σημερα ο Hamilton,που ειχε μηχανικο προβλημα,τερματισε παιρνοντας δυο βαθμους. -
Ένα τεράστιο μπράβο κ συγχαρητήρια κ από εμένα στον αγαπημένο μου οδηγό.Τελικά μετά από τόσα χρόνια το πολυπόθητο ήρθε κ μάλιστα με ιδιαίτερα συγκλονιστικό τρόπο!
όλα τα λεφτά οι χλιαροί πανηγυρισμοί κ ο ταχύτερος γύρος στο τέλος,έτσι απλά.
Ασχέτως της συνωμοσιολογίας έχει τις περισσότερες νίκες κ τους περισσότερους βαθμούς παρά τα όποια προβλήματα όπως κ προειπώθηκε.Τεράστια ανατροπή!:yahoo:
Το ύφος του Αλόνσο έδειξε σε εμένα πόσο χάρηκε που ευτυχώς δεν το σήκωσε ο ''μικρός''.
''Α ρε Μίκι μπεκρή το έκανες το θαύμα σου.Ευτυχώς οι θεοί ήταν με το μέρος μας''
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
ΩΠΑ !!!http://www.formula1.com/news/headlines/ ... /7015.html
'Mosley added: ?As penalty I could imagine sending McLaren into the ‘08 season with a minus of championship points as is used in soccer - or exclude the team for the whole season.? '
Δεν πρόκειται... δεν συμφέρει κανέναν αυτό.
-
Μπραβο στον χαμιλτον...
Δρομο αλονσο τσογλαναρα...
McLaren βαλτε μυαλο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Κιμι ωραιο δωρακι σου κανανε...
-
ενταξει βρε παιδια ....και εγω εχω μια συμπαθεια στον Hamilton , αλλα o Κιμι πραγματικα το αξιζε....
Ο μικρος εχει ακομη καιρο....Οσον αφορα τον Αλονσο ,μαλλον δεν εχει βρει ομαδα ακομη .
το ειδα πολυ μετρημενο ως αναφορα την McLaren στην συνεντευξη .. -
Νομίζω πως ακομα και αν δεν τους είχανε μηδενίσει στο πρωταθλημα η ferrari θα τα σήκωνε και τα 2 πρωταθλήματα! Αυτό είναι το ιταλικό ταπεραμέντο!!! Ένα διάλειμα για 2 χρόνια έκανε μόνο, έτσι για να μην χάσει ο Μπέρνι τις θεαματικότητες...
-
Παντως σε καθε περιπτωση η Φερραρι ξεπερασε τον εαυτο της φετος (τη Μακλαρεν δλδ... ) Α μην ξεχασω,αφιερωμενο στον migf1!!!
-
Νομίζω πως ακομα και αν δεν τους είχανε μηδενίσει στο πρωταθλημα η ferrari θα τα σήκωνε και τα 2 πρωταθλήματα! Αυτό είναι το ιταλικό ταπεραμέντο!!! Ένα διάλειμα για 2 χρόνια έκανε μόνο, έτσι για να μην χάσει ο Μπέρνι τις θεαματικότητες...
Τα πιστευεις αυτα που γραφεις?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παντως σε καθε περιπτωση η Φερραρι ξεπερασε τον εαυτο της φετος (τη Μακλαρεν δλδ... ) Α μην ξεχασω,αφιερωμενο στον migf1!!!+F2007
Μπράβο στον Αλόνσο που έδειξε ψύχραιμος και απέφυγε τα παιδαριώδη λάθη
Επίσημο thread: GP Bραζιλίας - Ιnterlagos 2007