-
Οδήγησα προχθές το Golf GTI με DSG (που είναι ουσιαστικά το ίδιο με το STronic της Audi) και μπορώ να πω έμεινα κατα ενθουσιασμένος...Την επόμενη μέρα έκλεισα ένα Α3 1.8TFSI με stronic
-
Ο χρήστης RTouris έγραψε:
Οδήγησα προχθές το Golf GTI με DSG (που είναι ουσιαστικά το ίδιο με το STronic της Audi) και μπορώ να πω έμεινα κατα ενθουσιασμένος...Την επόμενη μέρα έκλεισα ένα Α3 1.8TFSI με stronicAν οδηγήσεις έστω και μια φορά DSG/S-tronic,
το χειροκίνητο μοιάζει πισωγύρισμα
και τα υπόλοιπα αυτόματα ....απλά αργά! -
-
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Audi S8 vs. BMW 760Li.Ωραία γιατί είχα ενδοιασμούς ποιο να διαλέξω
Διάβασα το συγκριτικό γιατί η μετάφραση έχει γέλιο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ωραία γιατί είχα ενδοιασμούς ποιο να διαλέξω
Διάβασα το συγκριτικό γιατί η μετάφραση έχει γέλιο.
τωρα κατέληξες΄/....? γιατί έχω αγωνία...
-
To a4 με τα 160 στη γερμανία είναι κοντά στα 29Κ αρχική... Σωστά?
http://ak4-de.audi.de/entry.do?vc=a4lim ... e/de2.html
-
-

Που ειναι η αλλη με την Μ3? -
αυτες είναι αληθινές? κυκλοφορούν σε περιοδικά?
-
Μήπως σε καμμιά Αμερική που νομίζω ότι επιτρέπεται νομικά η δυσφημιστική διαφήμιση ανταγωνιστή;
-
Στην ΗΠΑμερική όμως αν διαφημίσεις μπαρμπούτσαλα σε σκίζουν.
-
Ε θα βρήκαν φώτο από κανά ντελαπαρισμένο μερκέντι και το πέταξαν...
Κάτι παλιές διαφημίσεις που η Subaru την έλεγε στην Audi και αυτή στην BMW είχαν παίξει N. Αφρική νομίζω. Κάτω κάτω γράφει audi.co.za . Αυτό το za τι εστί; -
Zambia;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ε θα βρήκαν φώτο από κανά ντελαπαρισμένο μερκέντι και το πέταξαν...
Κάτι παλιές διαφημίσεις που η Subaru την έλεγε στην Audi και αυτή στην BMW είχαν παίξει N. Αφρική νομίζω. Κάτω κάτω γράφει audi.co.za . Αυτό το za τι εστί;Εϊναι το επίθεμα της Ν.Αφρικής.
-
Ζάουτ Άφρικα;
-

-
Λείπει αυτή:

-
-
Ρε παιδιά αυτές τις διαφημίσεις οποιοσδήποτε μπορεί να τις κάνει στο photoshop, δεν μπορούμε να ξέρουμε οτι είναι επίσημες εκτός και αν έχουν βγεί μέσα απο τα επίσημα site τους ή έχουνε δημοσιευθεί σε δρόμους και περιοδικά.
AUDI FORUM