-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Και κατά πάσα πιθανότητα, θα μπορούμε να το δούμε και από κοντά αν το πάρει ένας συνφορουμίτης...
Θα το πάρει!!
Τάδε έφη συνταγή ιατρού...
Όχι ότι είμαι περίεργος αλλά ποιος θα το πάρει;;;;;;
Να ξέρω να πιάσω φιλίες.....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eμένα μου θυμίζει αυτόTo τιμόνι του GT-R όμως εχει 3 μπράτζα
-
Φαίνεται πόσο χάλια είναι όταν η πρώτη διαφορά που πρόσεξες είναι τα μπράτσα του τιμονιού
-
E οι Αμερικάνοι όπως και να το κάνουμε είναι πιο μπρατζωμένοι από τα Τζαπόνια
-
.............αλλα οταν η φερραρι θα βαλει στροφομετρα με βουλες θα κανουμε τα στραβα ματια , οχι μαλλον θα ειναι πολυ γαματα....
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
.............αλλα οταν η φερραρι θα βαλει στροφομετρα με βουλες θα κανουμε τα στραβα ματια , οχι μαλλον θα ειναι πολυ γαματα....Τι συγκρίνεις τώρα; Έχεις δει Ferrari;
-
Aπο τετρακινηση τι θα εχει?ATESA και ξερο ψωμι??
Τετραδιευθυνση?Παντως θα κλαψουν μανουλες...0-100 σε 3,5!!!
-
maxmara coyot να παρουσιαστουν για αναφορα αγορας..
-
Kαι εγώ με τον φάνκι θα πάρουμε από ένα..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαι εγώ με τον φάνκι θα πάρουμε ένα..Στις γυναίκες σας το είπατε οτι τα φτιάξατε?
-
Από ένα, όχι ένα. Οι γυναίκες μας μετά από την εκδρομή δεν νομίζω να έχουν αντίρρηση...
-
ασε να τον κρατησει...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το τιμόνι του είναι τέλειο! Το εσωτερικό όμως (πλην λεβιέ που φαντάζομαι θα είναι άψογος ως συνήθως), σκέφτηκαν πολύ για να το σχεδιάσουν;
Μου θυμίζει αγροτικό προηγούμενων δεκαετιών.
-
Αρρώστιααααααααααα!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
.............αλλα οταν η φερραρι θα βαλει στροφομετρα με βουλες θα κανουμε τα στραβα ματια , οχι μαλλον θα ειναι πολυ γαματα....
Τι συγκρίνεις τώρα; Έχεις δει Ferrari;
δε ξερω , το google λεει οτι αυτο ειναι φερραρι:
-
Ναι είναι ίδια με αυτή με τη διαφορά ότι αυτή που έβαλες, την έκανε custom παραγγελία ο Stevie Wonder.
-
Ήμαρτον!
Όχι και να συγκρίνουμε τα κομψοτεχνήματα της Φερράρι με το εσωτερικό του GTR...είπαμε αυτοκινητάρα παίδες,και τα χαρακτηριστικά του 'oμορφαίνουν' τα πάντα,ωστόσο μερικά πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα
-
Τι θα πει 'αδιαπραγμάτευτα' ρε γιατρε;
Γούστο και καπέλο του καθενός ειναι τα ζητηματα της αισθητικής,πώς ζητας να επιβαλεις την δική σου άποψη; -
συνηθως, τα Ιταλικα ειναι αδιαπραγματευτα...
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Αρρώστιααααααααααα!!!
Μου θυμίζει αγροτικό της σημερινής εποχής!
Nissan GT-R