-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι. Αν κρίνω από πολλούς μαθητές μου που έχουν iPod, το iTunes δουλεύει τέλεια και σε windows. Οι άτυχοι γκαντεμόσαυροι που αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι λίγοι, και εγώ ήμουν ένας από αυτούς.την πρώτη φορά που το έβαλα λειτουργούσε τέλεια...μάλιστα έβαλα ένα άλμπουμ που είχα για να τσεκάρω το nano. Μετά έκανε ένα update στον quicktime...( σε 7.2 )...
Πήγα χτες το απόγευμα να βάλω μερικά άλμπουμ...κράσαρε. Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα τλχ. 5 φορές...τίποτα. Κρασάρισμα.
Να το βράσω...στα σκουπίδια να βρω την ηρεμία μου.
-
παιδιά έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή ασύρματη τηλεφωνική συσκευή?
έχω ακούσει οτι τα panasonic είναι καλά.
ευχαριστώ πολύ.
-
Σαν καλό να μου φαίνεται για τον φορητό και καλή τιμή ε? http://dontbuy.gr/catalog/product_info. ... cts_id=558
-
konstantinosV
καλό αλλά από δαύτα έχουν όλοι. Κοίτα κ αλλού για καλύτερη τιμή.
- ωραίο όνομα για eshop...dontbuy.gr
-
Πήγα plaisio, mediamarkt και ήταν ακριβότερα. αυτό έχει και 3 ανεμιστήρες.
-
Panasonic ή Siemens θα έπαιρνα. Με τίποτα General Electric.
-
Τα siemens έιναι κατά την άποψη μου τα καλύτερα. Από εκεί και πέρα εξαρτάται και από το πόσα θες να δώσεις....
-
κι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι.
δεν θέλω να δώσω πολλά.
-
Panasonic και πάρε κάποιο μοντέλο με φωτειζόμενο πληκτρολόγιο..!...!
Εγώ πήρα ένα Panasonic είναι άριστο, αλλά χωρίς φωτειζόμενο πληκτρολόγιο.
Στο σκοτάδι, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, και αυτό είναι μείον. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Panasonic ή Siemens θα έπαιρνα. Με τίποτα General Electric.mia xara doulevoun ta g.e.
-
Όχι σ' εμένα, ειδικά ενσύρματες συσκευές με αναγνώριση κλήσης. Έχω ήδη πετάξει μία και το σκέφτομαι και για τη δεύτερη (δεν έβαλα μυαλό).
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
κι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι.δεν θέλω να δώσω πολλά.
πανασόνικ ή σίμενς είναι ίσως οι κορυφαίες συσκευές, τώρα από τιμή υπάρχουν πολλά.....ανάλογα τι θές........κοίτα και στον Γερμανό να δείς τι υπάρχει.......
-
Χρόνια τώρα χρησιμοποιούμε ασύρματο Panasonic και δεν έχει αντιμετωπίσει ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα. Στην Πάτρα έχω ασύρματο Siemens, το οποίο έχει απλά απίστευτο σήμα Βγήκα από το σπίτι και το πήρα μαζί μου ΜΙΛΩΝΤΑΣ, έφτασα σε ένα περίπτερο καμια 100αριά μέτρα μακριά και μιλούσαμε ακόμα κανονικά. Πρόκειται δε για το φθηνότερο μοντέλο Siemens που κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή.
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι σ' εμένα, ειδικά ενσύρματες συσκευές με αναγνώριση κλήσης. Έχω ήδη πετάξει μία και το σκέφτομαι και για τη δεύτερη (δεν έβαλα μυαλό).Το σταθερό μου είναι GE με αναγνώριση και ευστυχώς πρόβλημα δε μου έχει βγάλει ακόμα
-
Εγώ είχα 2 GE, και βγήκαν και τα 2 προβληματικά. Το ένα ήταν από κατεσκευής του έτσι, αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ να το φτιάξω... Το 2ο προ ολίγων ημερών, απλά σταμάτησε να δουλεύει. Ανάβει κανονικά, αλλά δεν ακούγεται τίποτα από το ακουστικό...
-
Αγαπητοί συνφορουμίστες
Απευθύνομαι και πάλι σ'εσάς για να μου λύσετε άλλη μια απορία (το'χω παραξηλώσει, το ξέρω )
Σε ένα λαπτοπάκι με touchpad και μόνο αριστερό και δεξί πλήκτρο 'ποντικιού', υπάρχει τρόπος να αντικατασταθεί με άλλο συνδυασμό πλήκτρων το 'middle click' στον firefox προκειμένου να ανοιγουν τα Links μιας σελίδας σε άλλη καρτέλα;
Υπάρχει κανένα σχετικό add-on; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αγαπητοί συνφορουμίστεςΑπευθύνομαι και πάλι σ'εσάς για να μου λύσετε άλλη μια απορία (το'χω παραξηλώσει, το ξέρω )
Σε ένα λαπτοπάκι με touchpad και μόνο αριστερό και δεξί πλήκτρο 'ποντικιού', υπάρχει τρόπος να αντικατασταθεί με άλλο συνδυασμό πλήκτρων το 'middle click' στον firefox προκειμένου να ανοιγουν τα Links μιας σελίδας σε άλλη καρτέλα;
Υπάρχει κανένα σχετικό add-on;πατα αριστερο-δεξι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
-
...με το κεφάλι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και τί με νοιάζει; Αφού έχω μόνο αυθεντικό λογισμικό και μουσική.Ναι, αλλά το hardware σου?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Με τι να καθαρίσω την οθόνη του φορητού;Καλά ρε, παντρεμένος άνθρωπος, δεν ντρέπεσαι να παίρνεις το φορητό μαζί στην τουαλέτα και να χαζεύεις βιντεάκια?
Bρήκα αυτό το καταπληκτικό freeware. Για όποιον έχει ipod.
http://www.sturm.net.nz/website.php?Sec ... e=Sharepod
και ακόμα καλύτερο το iPod Plugin Version 3.01 for Winamp
Σημειώθηκε.
-
Yπάρχει εύκολος τρόπος να μην ακούγεται το ενοχλητικό μουσικό άνοιγμα και κλείσιμο των Windows XP και να βάλω να παίζει τίποτα πιο ευχάριστο?
Y.Γ. Μην μου πείτε 'κλείσε τα ηχεία', αυτό δεν γίνεται.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]