-
Aκριβώς... Αυτή δεν είναι βασικό δομικό στοιχείο?
-
Καλά, δεν είναι και το ίδιο ακριβώς
Άλλο είναι μια κολώνα να έχει μήκος 1,5 μέτρο χωρίς κάθετη σύνδεση και άλλο είναι να έχει 80 πόντους μήκος.
Σε πλευρική σύγκρουση δηλαδή πολύ πιο εύκολα θα διπλώσει η κολώνα του Astra με πανοραμική προς τα μέσα (έχοντας ως αντίσταση το τζάμι), παρά η κολώνα ενός Astra χωρίς πανοραμική (όπου θα υπάρχει και αντίσταση μετάλλου).
-
Ναι καταλαβα τι εννοειται...Προφανως το εχουν στηριξει σε αλλα σημεια και ειναι πιο δυνατες οι μπαρες δεξια και αριστερα με μεγαλυτερη αντοχι στις στρεπτικες δυναμεις. Οπως τα cabrio απλα λιγοτερο. Αν και για να ειμαι ειλικρινης, εικασιες κανω βασει γνωσεων, δεν το εχω μελετησει εις βαθος το συγκεκριμενο θεμα
-
http://autoimage.autoweb.cz/skoda/Skoda ... -x-003.jpg
-
-
Bρε σεις, μικρύνετε λίγο τις εικόνες, ξεχειλώνει και η 19άρα...
Να πω την αλήθεια μου, ακόμα και αν οι κολόνες είναι ενισχυμένες σε στρεπτικές δυνάμεις, όπως είπε ο 007, εγώ δε θα ένιωθα και πολύ ασφαλής στη θέση του κυριούλη από πάνω. Ψυχολογικό πείτε το...
Τουλάχιστον τα κάμπριο έχουν οριζόντια δοκό και σου δίνουν μια αίσθηση στιβαρότητας.
Α! Και κάτι άλλο... Δε θα ήθελα έπίσης να είμαι στη θέση του κυριούλη αν για κάποιο λόγο έσπαγε παρ-μπριζ... Πόσο να κάνει όλο αυτό το πράγμα?
-
Με 7 ευρώ βάζεις ασφάλεια κριστάλων...
-
Δεν έχεις άδικο. Αλλά η ασφάλεια σε καλύπτει σε όοοολες τις περιπτώσεις?
-
Τουλάχιστον όταν δούλευα στο μπαμπριζάδικο, αν κάποιο παρ-μπριζ χρειαζόταν άλλαγμα για άλλο λόγο πέρα του σπασίματος (πχ είχε γρατζουνιές από τον υαλοκαθαριστήρα) του ρίχναμε μία εμείς με την Λόλα, βγάζαμε μια φωτογραφία και από εκεί και πέρα ύπήρχαν δυο δρόμοι, ανάλογα την ασφαλιστική. Ο πρώτος ήταν αλλαγή παρ-μπρίζ και τιμολόγιο στην ασφαλιστική και ο δεύτερος, μια βόλτα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για μια μήνυση κατά αγνώστων ότι του το έσπασαν. Και στις δυο περιπτώσεις βγάζαμε και μια φωτογραφία το σπασμένο.
-
παρε ενα scenic
εληξε
Πανοραμική γυάλινη οροφή