-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και δε χαίρεσαι???
σκέψου ότι αν τύχει και στουκάρουν θα σκοτωθούν, οπότε....
Σπύρος
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!
Οσον αφορα τις ζωνες εχω δυο σοβαρες αιτιολογιες:
1.τα αλεξισφαιρα δυστυχως δε βολευουν σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να φορεθει ζωνη ασφαλειας (ευτυχως για το φιλο Σπυρο )
2.Πολλες φορες χρειαζετε αμεση εξοδος απο το περιπολικο οποτε η ζωνη πολλες φορες καθυστερει.
Τελικα αμα εισαι εξω απο το χορο καλα ειναι...παραβλέπω το ύφος της απάντησής σου και διάβασε προσεκτικά τι θα σου πω, μόνο και μόνο γιατί είμαστε μέλη μιας παρέας (φόρουμ) εσύ κι εγώ και επίσης γιατί από τα λεγόμενά σου δεν φαίνεσαι 'μπάτσος' φίλε Λάμπρο:
μιλάω για κάποιον (μπάτσο) που δε φοράει ζώνη, όπως θα μιλούσα για οποιονδήποτε (άλλον) δε φοράει ζώνη. Αν το βουλώσει πουθενά και σκοτωθεί, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. Θεωρώ ότι για την προσωπική σου ασφάλεια είναι σωστό να φοράς ζώνη, όσο κι αν σε δυσκολεύει το αλεφίσφαιρο (αλήθεια οι τροχαίοι που μιλάμε φοράνε γιλέκα???), όσο κι αν χρειαστεί να βγεις κάποια στιγμη γρήγορα απ'το περιπολικό.
και κάτι άλλο: η τροχαία δεν υποτίθεται ότι 'διδάσκει' όλους εμάς να φοράμε ζώνη? Αν ναι, γιατί δεν φοράνε οι ίδιοι? Είναι σαν να είσαι σατανιστής και να προσπαθείς να στείλεις το γιο σου στο κατηχητικό! Εκτός βέβαια αν σκοπός της τροχαίας δεν είναι να 'διδάξει', αλλά να 'εισπράξει', οπότε εντάξει βρε αδερφέ, να το καταλάβω....
πολύ φιλικά και μη-βάζοντας όλη την αστυνομία στο ίδιο τσουβάλι,
Σπύρος[/b]
κατ'αρχας το υφος της απαντησης μου δεν εχει κατι υποπτο η δικια σου φραση ομως ''σκέψου ότι αν τύχει και στουκάρουν θα σκοτωθούν'' με τα γελακια αφηνει ασχημα υπονοουμενα αδερφε...και φυσικα διαφωνω ρητα με την αποψη σου οτι αν δε φοραει καποιος τη ζωνη και σκοτωθει καλα θα παθει ανθρωποι ειμαστε ολοι ειναι δυνατον να ευχεσε κατι τετοιο???πες οτι τυχει στο πατερα σου ρε Σπυρο στο παιδι σου τι θα λες καλά επαθε αφου δε φοραγε ζωνη???
-
έτυχε σε 4 φίλους μου φίλε Λάμπρο, στούκαραν με πολλά χωρίς ζώνες, 2 την γλίτωσαν φτηνά, ένας λίγο πιο βαριά, και ένας πάλευε για τη ζωή του καμιά βδομάδα στην εντατική. Τελικά το παλικάρι συνήλθε, αλλά εξακολουθεί να οδηγεί επικίνδυνα (ήταν ο οδηγός στο ατύχημα) και βέβαια ούτε τώρα φοράει ζώνη.
ένα παράδειγμα είναι αυτό, αλλά έλα πες που τώρα εσύ τι του αξίζει να πάθει!!!
ξαναλέω: ο καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει αν θα ζήσει ή θα πεθάνει, ωστόσο θεωρώ ηλιθιότητα να πεθάνεις στο δρόμο. Αυτό είπα.
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
έτυχε σε 4 φίλους μου φίλε Λάμπρο, στούκαραν με πολλά χωρίς ζώνες, 2 την γλίτωσαν φτηνά, ένας λίγο πιο βαριά, και ένας πάλευε για τη ζωή του καμιά βδομάδα στην εντατική. Τελικά το παλικάρι συνήλθε, αλλά εξακολουθεί να οδηγεί επικίνδυνα (ήταν ο οδηγός στο ατύχημα) και βέβαια ούτε τώρα φοράει ζώνη.ένα παράδειγμα είναι αυτό, αλλά έλα πες που τώρα εσύ τι του αξίζει να πάθει!!!
ξαναλέω: ο καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει αν θα ζήσει ή θα πεθάνει, ωστόσο θεωρώ ηλιθιότητα να πεθάνεις στο δρόμο. Αυτό είπα.
Σπύρος
φιλε μου σε καταλαβαινω και αυτο που λες
''ξαναλέω: ο καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει αν θα ζήσει ή θα πεθάνει, ωστόσο θεωρώ ηλιθιότητα να πεθάνεις στο δρόμο.'' ειναι περα για περα σωστο απλα τα προαναγραφομενα σου αφηναν αλλο να εννοηθει...να σαι καλα -
*Ο χρήστης *yandr
** έγραψε:
kαλά τώρα καθόμαστε και συζητάμε αν κάνουν καλά οι μπάτσοι που δεν φοράνε ζώνη ασφαλείας;Είμαστε σοβαροί;
Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε ένας μπάτσος να βγει και να υπερασπιστεί το 'διακίωμά' του να μην φοράει ζώνη.
με κάλυψες απόλυτα και θα παρακαλέσω το λάμπρο να μην επιμείνει άλλο σε σαθρά επιχειρήματα >το θεμα ειναι η προκαταλειψη ορισμενων για την ΕΛ.ΑΣ εδω **ο αλλος * **σε προηγουμενα post καθοτανε κι εγραφε σε πενηντα σειρες διαφορα ασχημα περιστατικα που εχει δει η ακουσει με αστυνομικους για να γραψει τα καλα θα χρειαζοταν 3 μερες να γραφει...
Η προκατάληψη δεν είναι τυχαία, και είναι στο χέρι σας να αλλάξει. Παρόλαυτά, δεν σημαίνει πως θέλουμε να δείρουμε όλοι έναν αστυνομικό, ή ότι δεν έχουμε φίλους που φοράνε τη στολή!!!
Πάνω απόλα μην νιώθετε ως μεμονωμένα ατομα να υπερασπίζεστε ΕΝΑΝ ΟΚΟΛΗΡΟ κλάδο χιλιάδων ανθρώπων. Από την άλλη, δεν κατάλαβα, γιατί δεν μπορώ να αναφέρω αυτά που βλέπω στην καθημερινή μου ζωή!! Αναφέροντας τα, σαφώς δεν εννοώ εγώ ούτε κανένας άλλος ότι όλοι οι μπάτσοι είναι μ@#$κες , όπως δεν μπορούμε να το πούμε για τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους χημικούς..τους τους....
Να σου πω άλλο ένα παράδειγμα, από αυτά που τόσο σου τη σπάνε. Όταν είχε περάσει με κόκκινο πέρισυ το μπατσικό στην παραλιακή και είχε σκοτώσει δυο παιδιά με μηχανή, ένας καλός μου φίλος και συνάδελφος σου μου είπε ότι και τα παιδιά φταίγαν γιατί το μηχανακι τους μπορούσε να πάει με διακόσια(TDR 250)!!!Εγώ του είπα πως είναι μαλάκας και πως αυτο δεν βγαίνει από πουθενά, οπότε όντως το πήρε πίσω!!(ΤΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΏ ΚΑΙ ΕΓΏ ΜΗΧΑΝΗ) Μάλιστα, αυτή τη θεωρία την άκουσαν και άλλοι από άλλους αστυνομικούς
Ο καθένας μας κανει μια δουλειά, ας φροντίζει να την κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα, ας μην αλλοτριώνεται από αυτήν, και ας μην σηκώνει το βάρος για ανθρώπους που δεν γνωρίζει και απλά είναι 'συνάδελφοι'
(που δεν θα έβγαινε μαζί τους ούτε για καφέ όμως ή που απλά κάναν έναν λάθος)
*** **o άλλος έχει όνομα, chemic, πάνος, όπως θες τέλος πάντων -
Αναφέροντας τα, σαφώς δεν εννοώ εγώ ούτε κανένας άλλος ότι όλοι οι μπάτσοι είναι μ@#$κες , όπως δεν μπορούμε να το πούμε για τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους χημικούς..τους τους....
τοτε με καλυψες πληρως....
φιλικα
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Λάμπρο μπορείς να μου πεις πόσοι θεωρούν ότι η ΕΛ.ΑΣ κάνει σωστά την δουλειά της και πόσοι όχι?Δηλαδή ένα γκάλοπ αν κάνουμε τι ποσοστά λες να βγούνε?
Θες να δοκιμάσουμε μια ψηφοφορία στο forum να δούμε τι θα βγει?
Αν θες το φτιάχνεις εσύ το topic για να διαλέξεις και τις δυνατές ψηφοφορίες.Σε αυτό δεν έλαβα καμία απάντηση Λάμπρο...
Αναμενόμενο ίσως? -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Λάμπρο μπορείς να μου πεις πόσοι θεωρούν ότι η ΕΛ.ΑΣ κάνει σωστά την δουλειά της και πόσοι όχι?
Δηλαδή ένα γκάλοπ αν κάνουμε τι ποσοστά λες να βγούνε?
Αν θες το φτιάχνεις εσύ το topic για να διαλέξεις και τις δυνατές ψηφοφορίες.Σε αυτό δεν έλαβα καμία απάντηση Λάμπρο...
Αναμενόμενο ίσως?Ψαχνεσε βρε sirgus ψαχνεσε... ενταξει εχεις δικιο η ΕΛ.ΑΣ δε κανει καλα τη δουλεια της...
Να σαι καλα φιλε
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Λάμπρο μπορείς να μου πεις πόσοι θεωρούν ότι η ΕΛ.ΑΣ κάνει σωστά την δουλειά της και πόσοι όχι?
Δηλαδή ένα γκάλοπ αν κάνουμε τι ποσοστά λες να βγούνε?
Αναμενόμενο ίσως?Ψαχνεσε βρε sirgus ψαχνεσε... ενταξει εχεις δικιο η ΕΛ.ΑΣ δε κανει καλα τη δουλεια της...
Να σαι καλα φιλε
Λάμπρο αν ήσουνα τόσο σίγουρος ότι ο κόσμος είναι ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την δουλειά της ΕΛ.ΑΣ (τουλάχιστον στους δρόμους γιατί είματε σε forum 4Τ) θα έκανες μια ψηφοφορία και τα αποτελέσματα της εφόσον ήταν θετικά θα μου τα έδειχνες με τεράστια ικανοποίηση...
Το ότι δεν κάνεις μια τέτοια ψηφοφορία θα μου επιτρέψεις να μου λέει πολλά εμένα...αλλά ίσως και σε άλλους...
Μου εξηγείς λίγο το >Ψαχνεσε βρε sirgus ψαχνεσε...
?
Εκτός και αν είναι ένα από τα αστεία που λέτε εσείς στην ΕΛ.ΑΣ και εγώ δεν τα πιάνω λόγω έλλειψης humor!!!
Ο αντίλογος δεν δείχνει ότι κάποιος 'ψάχνεται'.
Ή εκτός αν δεν γουστάρεις να ακούς άλλες απόψεις και βλέπεις τους άλλους ότι 'ψάχνονται'!!!!Εξάλλου ίσως ψάχνεται περισσότερο κάποιος που έχει 4 στα 10 μηνύματα σε forum των 4Τ που αφορούν την ΕΛ.ΑΣ
Μάλλον ε?Να σαι καλα φιλε
-
Μου εξηγείς λίγο το Παράθεση: Ψαχνεσε βρε sirgus ψαχνεσε... ? Εκτός και αν είναι ένα από τα αστεία που λέτε εσείς στην ΕΛ.ΑΣ και εγώ δεν τα πιάνω λόγω έλλειψης humor!!!
Εννοω πως πολυ το ''τσιγκλας'' το θεμα το αναμοχλευεις συνεχως χωρις λογο ειπαμε: εχεις απολυτο δικιο και για την ΕΛ.ΑΣ και για τη ψηφοφορια
Χαμογελα ειναι...μεταδοτικο κι εσυ να σαι καλα ελπιζω να τα πουμε...που αλλου???στο δρομο!!! -
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Εννοω πως πολυ το ''τσιγκλας'' το θεμα το αναμοχλευεις συνεχως χωρις λογο ειπαμε: εχεις απολυτο δικιο και για την ΕΛ.ΑΣ και για τη ψηφοφορια
Οκ! Κατάλαβα...
Χαμογελα ειναι...μεταδοτικο κι εσυ να σαι καλα ελπιζω να τα πουμε...που αλλου???στο δρομο!!!
Όχι για κόντρα όμως..δεν με παίρνει !
-
Εαν εχεις ακομα το citroen εχμμμ εεε ναι δε σε παιρνει LEON RULES
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Όταν η Citroen παρήγαγε το Ami8 η Seat δεν είχε ξεκινήσει ακόμη την
facon παραγωγή της Fiat , μετά ήρθε ο ... έρωτας με την Porsche που εξελίχθηκε σε γάμο με το Group VAG (έτσι για την Ιστορία !)Δεν λέω, οι Ισπανοί στο τέλος μάγκες αποδείχτηκαν, με τις ... εφήμερες
σχέσεις τους με τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες , σήμερα είναι εκεί
που είναι , σε πείσμα των Ελληναράδων, που, αφού καταφέραμε να ΔΙΩΞΟΥΜΕ απο την χώρα μας ΟΛΕΣ τις προσπάθειες ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
αυτοκινήτων, έχουμε την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να κρίνουμε και να συγκρίνουμε
αυτοκίνητα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΧΡΗΣΤΕΣ , και να λέμε ..... rules!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ rules O ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣΣυγνώμη για το ύφος της παρέμβασης, αλλά το 'LEON RULES' κάπως χτυπάει ! , ειδικά όταν 'LEON επικυριαρχεί του Ami 8' .
Με ξένα κόλλυβα κάνουν όλοι μνημόσυνο !!!
Αποστόλης.
-
Ρε συ Αποστόλη,πλάκα κάνουνε μεταξύ τους,ο Labros και ο sirgus!
Και το Leon Rules πλάκα ήτανε!!Μην αρπάζεσαι!! -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Όταν η Citroen παρήγαγε το Ami8 η Seat δεν είχε ξεκινήσει ακόμη την
facon παραγωγή της Fiat , μετά ήρθε ο ... έρωτας με την Porsche που εξελίχθηκε σε γάμο με το Group VAG (έτσι για την Ιστορία !)Δεν λέω, οι Ισπανοί στο τέλος μάγκες αποδείχτηκαν, με τις ... εφήμερες
σχέσεις τους με τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες , σήμερα είναι εκεί
που είναι , σε πείσμα των Ελληναράδων, που, αφού καταφέραμε να ΔΙΩΞΟΥΜΕ απο την χώρα μας ΟΛΕΣ τις προσπάθειες ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
αυτοκινήτων, έχουμε την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να κρίνουμε και να συγκρίνουμε
αυτοκίνητα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΧΡΗΣΤΕΣ , και να λέμε ..... rules!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ rules O ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣΣυγνώμη για το ύφος της παρέμβασης, αλλά το 'LEON RULES' κάπως χτυπάει ! , ειδικά όταν 'LEON επικυριαρχεί του Ami 8' .
Με ξένα κόλλυβα κάνουν όλοι μνημόσυνο !!!
Αποστόλης.
Αποστόλη όλα αυτά που λες είναι σωστά αλλά ο Λάμπρος μια πλάκα έκανε
Δεν νομίζω ότι σύγκρινε κάτι...αφού μιλάμε για αυτοκίνητα άλλης εποχής,χρήσης,αισθητικής,δυνατοτήτων, κλπ κλπ. -
ελεος Αποστολεεε ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
-
Αποστόλη όλα αυτά που λες είναι σωστά αλλά ο Λάμπρος μια πλάκα έκανε
Δεν νομίζω ότι σύγκρινε κάτι...αφού μιλάμε για αυτοκίνητα άλλης εποχής,χρήσης,αισθητικής,δυνατοτήτων, κλπ κλπ.εδω συμφωνουμε!!!
-
Εντάξει
Συγχωρέστε τις παραξενιές μου , τα απρόβλεπτα αντανακλαστικά μου!Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Εντάξει
Συγχωρέστε τις παραξενιές μου , τα απρόβλεπτα αντανακλαστικά μου!Αποστόλης.
δε πειραζει να σαι καλα ανθρωποι ειμαστε τα λεμε φιλε
-
Δέν ξέρω άν αληθεύει,αλλά στό φόρουμ τού ΜΟΤΟ,κάποιος έγραψε τό εξής:
Οι τροχονόμοι σταματάνε τόν καθένα γιά τό παραμικρό,τού ρίχνουν κλήση(ας πούμε γιά κράνος-60ευρώ) καί μετά τό σχετικό παζάρι(-Σέ παρακαλώ ρε φίλε,κ.τ.λ.)τούς λένε:
-Καλά,τότε πάρε μιά πρόσκληση γιά τό χορό τής τροχαίας καί δώσε 17 ευρώ!!!
Λέτε; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δέν ξέρω άν αληθεύει,αλλά στό φόρουμ τού ΜΟΤΟ,κάποιος έγραψε τό εξής:
Οι τροχονόμοι σταματάνε τόν καθένα γιά τό παραμικρό,τού ρίχνουν κλήση(ας πούμε γιά κράνος-60ευρώ) καί μετά τό σχετικό παζάρι(-Σέ παρακαλώ ρε φίλε,κ.τ.λ.)τούς λένε:
-Καλά,τότε πάρε μιά πρόσκληση γιά τό χορό τής τροχαίας καί δώσε 17 ευρώ!!!
Λέτε;ΑΑ! Θέλω να πάω και εγώ σε χορό της τροχαίας!
Μασκέ αν γίνεται
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα