-
Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να έχει original μπαταρίες για παλαιότερα τηλέφωνα;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Παιδια (λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα ), χρειαζομαι ενα internet free mail με οσο το δυνατο πιο απλο περιβαλλον.
Δηλ. να ειναι στα ελληνικα και με οσο το δυνατο πιο ευχρηστο layout.
Θα χρησιμοποιηθει απο ατομο μη εξοικειωμενο με το σπορ, που γνωριζει ελαχιστα αγγλικα.gmail, ίσως;
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Παιδια (λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα ), χρειαζομαι ενα internet free mail με οσο το δυνατο πιο απλο περιβαλλον.
Δηλ. να ειναι στα ελληνικα και με οσο το δυνατο πιο ευχρηστο layout.
Θα χρησιμοποιηθει απο ατομο μη εξοικειωμενο με το σπορ, που γνωριζει ελαχιστα αγγλικα.gmail, ίσως;
Freemail και από μένα! 50mb :ZOMG: :ZOMG :ZOMG: attachment, 5gb αποθηκευτικός χώρος.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
η ποιότητα ήχου που ευαγγελίζονται για το απλ δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ...στα ακουστικά.ούτως ή άλλως το πήρα για να το συνδέσω στο αμάξι αλλά...
*Μου έκανε τρομερή εντύπωση του πόσο μικρό είναι το nano. Μπαταρία, πλακέτα, οθόνη και 8 gb σε πάχος μίας φλούδας πορτοκαλιού..
edit: με την ενεργοποίηση του loudness άλλαξε πολύ η ποιότητα ...αναθεωρώ.
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Γνωρίζει κανείς που αποθηκεύει ο Firefox τα keywords που ορίζει ο χρήστης στα bookmarked links? (αυτο που βγαίνει με δεξί κλι στο bookmarked link->Properties->Keyword);
Είναι στο C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\bookmarks.html
Το ανοίγεις με ένα τεξτ έντιτορ και ψάχνεις για SHORTCUTURL='μπλα μπλα'
Eυχαριστώ!
-
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτό:
Δώστε προσοχή στις 2 πρώτες στήλες...
-
εχεις πατησει να εμφανιστουν βαση μεγεθους, ασχετα απ το αρχειο.
κανονικα δεν επρεπε να υπηρχε αυτο το βελακι εκει... -
Δεν εννοώ αυτό βρε. Εννοώ ότι δείχνει να έχει 'κατεβάσει' πολύ περισσότερα από το κανονικό μέγεθος του αρχείου. Look deeeeper.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεν εννοώ αυτό βρε. Εννοώ ότι δείχνει να έχει 'κατεβάσει' πολύ περισσότερα από το κανονικό μέγεθος του αρχείου. Look deeeeper.μια πιθανοτητα ειναι να βγαζει πολλα λαθη σε κομματια και να τα ξανακατεβαζει. Αν ειναι κατι τετοιο θα κοιτουσα στην συνδεση DSL, τα στατιστικα τις γραμμης, τυχον λαθη αναφερομενα στο log κλπ κλπ....
-
Δεν εννοώ αυτό βρε. Εννοώ ότι δείχνει να έχει 'κατεβάσει' πολύ περισσότερα από το κανονικό μέγεθος του αρχείου. Look deeeeper.Δε με πιανεις. Το βελακι διπλα στο 'ληφθηκαν' εχει πατηθει ωστε να βαλει με σειρα απο τη μεγαλυτερη χωριτηκοτητα στη μικροτερη. Δες και μονος σου οτι ετσι παει...
Αυτο δε σημαινει οτι αντιστοιχει στο διπλανο αρχειο που κατεβαινει (μπορει βεβαια κατα τυχη).
-
Εσύ δε με πιάνεις, γιατί δεν είναι αυτό για το οποίο ζήτησα επεξήγηση. Ενα sort ξέρω να το κάνω (μέχρι εκεί).
corsair
Καλά η γραμμή έχει περάσει τα πάνδεινα τις τελευταίες μέρες... Το κακό είναι ότι κάποια έχουν σταματήσει με υπολειπόμενα μόνο μερικές εκατοντάδες ΚΒ και δε λένε να τελειώσουν με τίποτα...
EDIT
Jois21 τι είπες τώρα! Φυσικά και αντιστοιχεί στο διπλανό αρχείο!
-
n_olympios
Σε ένα torrent που μου έτυχε αυτό, δεν υπήρχε πια το κανονικό κομμάτι ωστε να ολοκληρωθεί... αναγκάστηκα να το σταματήσω χωρις να τελειώσει -
Εσύ δε με πιάνεις, γιατί δεν είναι αυτό για το οποίο ζήτησα επεξήγηση. Ενα sort ξέρω να το κάνω (μέχρι εκεί).corsair
Καλά η γραμμή έχει περάσει τα πάνδεινα τις τελευταίες μέρες... Το κακό είναι ότι κάποια έχουν σταματήσει με υπολειπόμενα μόνο μερικές εκατοντάδες ΚΒ και δε λένε να τελειώσουν με τίποτα...
EDIT
Jois21 τι είπες τώρα! Φυσικά και αντιστοιχεί στο διπλανό αρχείο!
εχω δικιο, 1ον γιατι υπαρχει το βελακι καταταξης που λεω και 2ον ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ να ειναι τοποθετημενα ετσι τα μεγεθη απο το μεγαλυτερο στο μικροτερο.-
3ον ειναι αδυνατο να εχεις λαβει 1γιγα και το αρχειο να ειναι 200ΜΒ και να λεει 90%......
-
Μήπως είναι bugged o client σου; Ποιόν έχεις;
ΡΟΦΛ για άλλη μια φορά στις μεταφράσεις των ελληνικών : 'Πάνω ταχύτητα' 'κάτω ταχύτητα' . -
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
εχω δικιο, 1ον γιατι υπαρχει το βελακι καταταξης που λεω και 2ον ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ να ειναι τοποθετημενα ετσι τα μεγεθη απο το μεγαλυτερο στο μικροτερο.-
3ον ειναι αδυνατο να εχεις λαβει 1γιγα και το αρχειο να ειναι 200ΜΒ και να λεει 90%......
Δεν είπα ότι δεν έχεις δίκιο για την κατάταξη, εγώ πάτησα πάνω στη στήλη για να τα βάλει σε φθίνουσα σειρά σύμφωνα με το πόσα έχει κατεβάσει. Γιατί το θεωρείς απίθανο δεν καταλαβαίνω.
Οσο για το 3ο, έλα όμως που ΔΕΝ είναι αδύνατο, γιατί συμβαίνει.
akiskev: utorrent 1.7.5.
Σταύρο: υπάρχουν τα κομμάτια, αν δεις σε πιο διπλανή στήλη υπάρχουν αρκετοί peers και ακόμη περισσότεροι peers.
-
n_olympios
γύρνα στον 1.6
αυτός έχουν βάσιμες πληροφορίες ότι τον 'παρακολουθούν'...
μTorrent 1.7 in bed with the MPAA... Aσχημα τα νέα για τους χρήστες του δημοφιλέστατου client... Los Angeles - - BitTorrent Founder and CEO Bram Cohen and Motion Picture Association of America, Inc. (MPAA) Chairman and CEO Dan Glickman announced today that the motion picture industry and BitTorrent, Inc. are collaborating with the goal of inhibiting film piracy. Bram Cohen developed a revolutionary technology for websites to make large content files available on the Web and that technology is often used by others illegally to distribute movies and television shows. Today Cohen confirmed BitTorrent, Inc.’s commitment to removing links that direct users to copies of pirated content owned by MPAA companies from its search engine at BitTorrent.com. The announcement today is historic in that two major forces in the technology and film industries have agreed to work together and proactively identify ways to l and to promote constructive innovation in this area. ............... This is Bram Cohen, the creator of the BitTorrent protocol, and Ludvig (Ludde) Strigeus, the writer of µTorrent. Together, we are pleased to announce that BitTorrent, Inc. and µTorrent AB have decided to join forces. BitTorrent has acquired µTorrent as it recognized the merits of µTorrent's exceptionally well-written codebase and robust user community. Bringing together µTorrent's efficient implementation and compelling UI with BitTorrent's expertise in networking protocols will significantly benefit the community with what we envision will be the best BitTorrent client. Κάντε τώρα την πρόσθεση και έχετε... BAD NEWS Έχει ήδη κυκλοφορήσει σε όλους σχεδόν τους ιδιωτικούς trackers ανά τον κόσμο το νέο με το θέμα του 'spyware' utorrent (υπάρχουν αναφορές ότι στέλνει private info εκτός tracker) και ο ένας μετά τον άλλον απαγορεύουν τη χρήση του utorrent 1.7 και 1.7.1 Όσοι μπορείτε είτε γυρίστε στην τελευταία έκδοση 1.6.1 (μια χαρά έκδοση χωρίς καθόλου προβλήματα) είτε αλλάξτε client, μέχρι να βρεθεί άκρη...
-
ξέρει κανείς από flash? έχω ένα php script που φτιάχνει φλασάκι με εικόνες και όταν βάζει εφέ με σελίδες (flickering pages) βγάζει μια γκρίζα βλακεία κατά την αλλαγή ξέρει κανείς τι να φταίει? Δεν ξέρω από flash/actionscript
-
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτό:http://xs320.xs.to/xs320/07414/utorrentsnap.JPG
Δώστε προσοχή στις 2 πρώτες στήλες...άλλαξε tracker ή βάλε/ανανέωσε τη λίστα με banned P2P IP's.
Ο peer που σου στέλνει τα λανθασμένα δεδομένα (εξού και όπως σου έγραψαν έχεις κατεβάσει τόσα GB) πιθανότατα είναι μιας εκ των εταιρειών που αναλαμβάνουν να floodάρουν τα P2P δίκτυα με χαλασμένα data (για προφανείς λόγους)Το κακό είναι ότι κάποια έχουν σταματήσει με υπολειπόμενα μόνο μερικές εκατοντάδες ΚΒ και δε λένε να τελειώσουν με τίποτα
Αυτό νομίζω συνηγορεί στο παραπάνω συμπέρασμα. Τουλάχιστον κάνε right click και ban το συγκεκριμένο peer.
-
Ευχαριστώ πολύ, θα ενημερώσω αφού κάνω τις κινήσεις αυτές.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]