-
Τα είδα σε γνωστή αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης...πορτοκαλί, μπλε GT και 2 σε ένα γκρι-ασημί-πράσινο χρώμα.
13900; Στο εξωτερικό παίζει από 14600 νομίζω και πάνω. Ενδιαφέρον.
-
14000 ? ? ? ?
Mα καλα ακριβοτερο απο το Clio 1,2 TCE ? ? ?
Ε δεν πανε κ πολυ καλα....
-
Δεν νομίζω αν συγκρίνεται το επίπεδο εξοπλισμού του GT με αυτό του TCE. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να θυμάμαι λάθος και το σωστό νούμερο να είναι 12.900
-
Σωστός, από ό,τι κατάλαβα το GT θα ήταν φουλ. Εκτός και αν κάνει ξανά το θαύμα η αντιπροσωπεία!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
14000 ? ? ? ?Mα καλα ακριβοτερο απο το Clio 1,2 TCE ? ? ?
Ε δεν πανε κ πολυ καλα....
adi που είσαι ρε??
-
τι επιπεδο εχει>?
-
Γμτ μου αρεσει πολυ το Twingo.....
Πως πειθουμε τη γυναικα να δωσει το clio κ να παρει το Gt ? ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
TwingoII GT iΓμτ μου αρεσει πολυ το Twingo.....
πολύ ωραια διαφήμιση
πως θα πεισουμε τη γυναικα?
αρχισε να της λες δηθεν ότι κατι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητο
οτι ταρακουνιεται στα πολλά χιλιόμετρα κλπ
με τροπο όμως, μην θεωρησει οτι τα Ρενώ δεν ειναι καλά και θελήσει να πάρει αλλη μάρκα -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
να δωσει αμαξι για να παρει κουβα ρε? Clio και ξερο ψωμι...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
να δωσει αμαξι για να παρει κουβα ρε? Clio και ξερο ψωμι...
Σε αντίστοιχο δίλλημα είμαι και εγώ. Να δώσω 16αρι clio (του 2000) για το twingo? Aπο επιδόσεις θα είνα περίπου τα ίδια. Απο στήσιμο-οδηγική συμπεριφορά τι αναμένεται? Ο Σ.Χ έγραφε δυο τεύχη πριν πολύ κολακευτικά σχόλια για το GT στην πρώτη γνωριμία στη Γαλλία.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Φροντίζεις να μην δει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ το 5οο. Αλλιώς δεν έχεις ελπίδα
-
Το 500αρακι ειναι πολυ ομορφο,αλλα ειμεθα κολλημενοι οποτε δεν παιζει τετοιο προβλημα κυριε Κρουση...
Βεβαια μετα την αποτυχια μου στην επιλογη του Ignis sport( ),εχει κλονηστει η εμπιστοσυνη της λιγο και μου το κοπαναει συνεχεια,αλλα κατι θα κανουμε κ για αυτο...
Το διλλημα βασικα ειναι Clio 1,2 Tce ή Twingo Gt(to 2ο δεν της αρεσει-ακομα...... )
Εχουμε το honda και το Rs για ταξιδακια,επομενως ενα αμαξι πολης(Gt δηλαδη) ειναι οτι πρεπει....
-
twingo τότε Bagus γιατί είναι σαφέστατα μικρότερο και πιο ευέλικτο για μέσα στην πόλη.
-
Εγω το ξερω,αλλοι πρεπει να το μαθουν
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
TwingoII GT i -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βεβαια μετα την αποτυχια μου στην επιλογη του Ignis sport( ),εχει κλονηστει η εμπιστοσυνη της λιγο και μου το κοπαναει συνεχεια
Η αλήθεια είναι ότι το ignis κοπανάει λιγάκι
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Βεβαια μετα την αποτυχια μου στην επιλογη του Ignis sport( ),εχει κλονηστει η εμπιστοσυνη της λιγο και μου το κοπαναει συνεχεια
Η αλήθεια είναι ότι το ignis κοπανάει λιγάκι
Ειναι το μοναδικο αυτοκινητο που εχω φοβηθει!!!
Στη Συγγρου με 90 χλμ,βροχη και ανεμος(που λογω της αεροδυναμικης περιπτερου ηταν ιδιαιτερα ευπαθες σε πλαγιους ανεμους) κ ευσταθεια υπο του μηδενος.....
Σε εθνικη οδο να σε πεταει απο την αριστερη λωριδα στη δεξια επειδη υπηρχε ενα εξογκωματακι στο δρομο(που οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο θα το περναγε απο πανω)
Στη Πεντελη με τον Cavallino οταν το εστρωνα,πηγαιναμε χαλαροι με 30-40 χλμ κ σε δεξια στροφη κ ενω μιλαγαμε γυρισε απο μονο του,ενστικτωδως αναποδο και μειναμε μ@λ@κες κ οι 2 και αλλα πολλα.
Ευτυχως εφυγε νωρις(φυσικα με ελαφρωμενη την τσεπη μας κατα 4500 λογω του οτι κανενας δεν το επαιρνε...)
Αυτος που το πηρε ηθελε να το δωσει μετα απο 1,5 μηνα!!!Αλλα το Twingaki θα ειναι καλη επιλογη νομιζω...
-
Πιο όμορφο (τουλχ) το facelift. Θυμίζει το παλιό Twingo.
-
Αν δεν απατώμαι το νέο twingo βασίζεται στο πάτωμα του παλιού clio.
-
Ναι δεν κάνεις λάθος
Renault Twingo 2007