-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μια φορά σε έναν 50άρη, τυπικό αλφίστα που έκανε λεβεντιά μπροστά μου με μια Α75, τον έφτασα στο φανάρι και του είπα, Δε ντρεπεσαι παλιόπαιδο να κάνεις ζαβολιές;... μετά τον ανάλαβε η γυναίκα του!
Tι κάφρος, θεέ μου!
Αντίστοιχο έχει κάνει ο πατέρας μου. Κάποια στιγμή τον έκλεισε κάποιος και μετά ζήταγε και τα ρέστα. Οπότε κάποια στιγμή που σταματάει δίπλα του ο πατέρας μου, ανοίγει το παράθυρο και του λέει: 'καλά εμένα, δε με λογαριάζετε, τη μητέρα σας που έχετε δίπλα δεν τη σέβεστε?'
Η γυναίκα του ήταν.
-
Η φουστια ειναι να την πεις κορη του.....να σκεφτει αυτη τι καλος ανθρωπος...ο δικος μου την εκανε τη μαλακια!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μια φορά σε έναν 50άρη, τυπικό αλφίστα που έκανε λεβεντιά μπροστά μου με μια Α75, τον έφτασα στο φανάρι και του είπα, Δε ντρεπεσαι παλιόπαιδο να κάνεις ζαβολιές;... μετά τον ανάλαβε η γυναίκα του!
Tι κάφρος, θεέ μου!
Αντίστοιχο έχει κάνει ο πατέρας μου. Κάποια στιγμή τον έκλεισε κάποιος και μετά ζήταγε και τα ρέστα. Οπότε κάποια στιγμή που σταματάει δίπλα του ο πατέρας μου, ανοίγει το παράθυρο και του λέει: 'καλά εμένα, δε με λογαριάζετε, τη μητέρα σας που έχετε δίπλα δεν τη σέβεστε?'
Η γυναίκα του ήταν.
-
Λοιπον...
παω με το αμαξι σε μια ταβερνα παραθαλασσια κοντα στην Αλεξανδρουπολη που απο πανω ειναι μια μεγαλη πολυκατοικια (που εγω νομιζα οτι ειναι ενοικιαζομενα δωματια κλπ) - Για οσους ξερουν λεω για το Σπιταμπελο απεναντι απο το LIDL.
ο χωρος σταθμευσης μπροστα τιγκα οποτε ακολουθω το δρομακι που παει απο την πισω πλευρα της πολυκατοικιας και εχει κατι ταμπελες 'απαγορευεται το παρκινγ'
φτανω λοιπον σε ενα σημειο οπου ηταν ενας τυπος με σταματημενο αμαξι στη μεση του δρομου και ξεφορτωνε
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ολα αυτα γινοταν μεσα σε Ιδιοκτητο χωρο.
Με κοιταει αγριεμενα
-Καλα ΠΟΥ πας?- Ε βασικα, δεν ξερω λεω μηπως εχει παρκινγκ και απο την πισω πλευρα
- Καλα δεν βλεπεις οτι απαγορευεται το παρκινγκ??
- Απαγορευεται εδω..ομως πιο πισω δεν ξερω τι γινεται..
- ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ???ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΗΛΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.
- Νομιζα οτι ο δρομος συνεχιζει προς τα πισω και κανει κυκλο για να ξαναβγω..
- ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
- Ενταξει, ομως απαντηστε μου σας παρακαλω : ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ? μονο αυτο....
με κοιτουσε σαν μαλακας
-
ΘΕΟΣ!!!!!
-
Σταματαμε σε φαναρι με το πατερα μου(120 κιλα 1.90) και ερχεται πακιστανος να πλυνει παραθυρα..Αρχιζω εγω οχι οχι οχι, ανοιγει ο πατερας μου την πορτα και κανει πως κατεβαινει κατω.Μιση ωρα ετρεχε το πακισταν απο την τρομαρα του.Πεθαναμε στα γελια φυσικα
(δεν θα το δερναμε απλα πλακα καναμε) -
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
α/ Μου εξηγείς κάτι με την παραπάνω ανάλυση του λήμματος;Δηλαδή πόσο πιο ξεκάθαρο πρέπει να είναι ένα υπονοούμενο?
β/ Τι σχέση έχει το χιούμορ με την αυτοπροβολή;
Την ποια? Πού είδες κάτι τέτοιο δηλαδή? Όρεξη έχω νομίζεις να διαφημίζω τον εαυτό μου...
γ/ Αφού έχεις πρόχειρο το λεξικό, τσέκαρε μια και τον τίτλο για να τον συσχετίσεις με το θέμα.
Λοιπόν, επειδή μάλλον δε θες ή δεν μπορείς να το καταλάβεις, για να μην σε παραπέμπω πάλι στο πιο πάνω λήμμα, θα στο κάνω λιανά...
Άνοιξα ένα θέμα, καθαρά για πλάκα (όπως τόοοσα άλλα εδώ μέσα είναι για πλάκα), στο οποίο απλά πρότεινα να ποστάρουμε έξυπνες, καυστικές και ειρωνικές ατάκες, εύστοχες απαντήσεις δηλαδή σε μια δύσκολη κατάσταση, όπως αυτή ενός πιθανού επερχόμενου καυγά. Αυτό προς απάντησή σου για το νόημα του thread αυτού. Αν εξακολουθείς να έχεις αντιρρήσεις, σε προκαλώ να αντιδράσεις ανάλογα και σε thread του στυλ 'Σουβλατζίδικο' ή 'Καλλονές'Όσο για τον τίτλο, ο 'εγκάθετος' είναι με λίγα λόγια ο 'βαλτός'. Επειδή όμως χρησιμοποιείται κατά κόρον εδώ μέσα (ίσως λίγο λιγότερο από τη λέξη 'φαΐ' ), έχει την τάση να χαρακτηρίζει και τον 'είρωνα' σε πολλές περιπτώσεις. Εξ ου και η τόσο συχνή χρήση των ' ' σε κάποια θέματα.
Αυτά λοιπόν...
Εδώ που τα λέμε όμως, κακώς κάθομαι και δίνω αναφορά, εξάλλου απ' οτι ξέρω δεν είσαι moderator. Αν λοιπόν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να κρίνουν τη χρησιμότητα (και τη βιωσιμότητα) ενός θέματος σε αυτό το φόρουμ και να πράξει ανάλογα, αυτοί είναι οι moderators, οι οποίοι ΙΜΗΟ κάνουν αρκετά καλή δουλειά εδώ πέρα.
Καλημέρα σας...
-
Great8 έγραψε:
α/ Μου εξηγείς κάτι με την παραπάνω ανάλυση του λήμματος;**Δηλαδή πόσο πιο ξεκάθαρο πρέπει να είναι ένα υπονοούμενο? **
Ξεκάθαρο και υπονοούμενο, πάνε μαζί;
Μια απάντηση του τύπου 'το άνοιξα για πλάκα' δε σου πέρασε από το μυαλό ε; έπρεπε οπωσδήποτε να γίνεις πιο δεικτικός από όσο η περίσταση επέβαλε. Μπράβο.Great8 έγραψε:
β/ Τι σχέση έχει το χιούμορ με την αυτοπροβολή;**Την ποια? Πού είδες κάτι τέτοιο δηλαδή? Όρεξη έχω νομίζεις να διαφημίζω τον εαυτό μου... **
Η αυτοπροβολή αφορά όλους όσοι αφήνουν το αποτύπωμά τους εδώ μέσα. 'δε θα τον δέρναμε, το κάναμε για πλάκα...' κλ.π. όμορφα και πάντα χιουμοριστικά.
Για το συσχετισμό με τον τίτλο, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αφού πρόκειται για αστειάκι που το καταλαβαίνουν όσοι πρέπει, εγώ πάω πάσο. Και μάλιστα, με όλη αυτή την απήχηση που έχει το θέμα, μάλλον θα πρέπει να σου πω και συγχαρητήρια για το άνοιγμά του. Πολλοί συμμετέχοντες, πολύ πνεύμα προς πώληση.
Δεν είμαι moderator και δε σου ζήτησα αναφορά. Τη γνώμη μου είπα._ -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτά λοιπόν...
Εδώ που τα λέμε όμως, κακώς κάθομαι και δίνω αναφορά, εξάλλου απ' οτι ξέρω δεν είσαι moderator. Αν λοιπόν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να κρίνουν τη χρησιμότητα (και τη βιωσιμότητα) ενός θέματος σε αυτό το φόρουμ και να πράξει ανάλογα,** αυτοί είναι οι moderators, οι οποίοι ΙΜΗΟ κάνουν αρκετά καλή δουλειά εδώ πέρα**.
Καλημέρα σας...
Παλιο γλυφτη!
-
Παλιοτερα καποιος εχει γραψει στο φορουμ τη θεϊκη ατακα, οταν αυτος που σε βριζει/πρηζει ειναι γυναικα οδηγος/συνοδηγος με αντρα διπλα της:
Ηρωας ειστε κυριε μου, ηρωας.
-
Αν και μου αρεσει το τοπικ και εχω γελασει με ορισμενες ατακες να πω οτι και εγω θεωρω τελειως ΑΣΧΕΤΟ τον τιτλο!
Ενταξει ειναι ωραια λεξη ο ορος 'Εγκαθετος' , χρησιμοποιειται πολυ στο φορουμ , αλλα να μην το βαζουμε και οπου να 'ναι...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Παλιοτερα καποιος εχει γραψει στο φορουμ τη θεϊκη ατακα, οταν αυτος που σε βριζει/πρηζει ειναι γυναικα οδηγος/συνοδηγος με αντρα διπλα της:Ηρωας ειστε κυριε μου, ηρωας.
Αυτο ειναι κλασικο, μπορει να το ειχα γραψει και εγω, το χρησιμοπειω πολυ συχνα.
-
Έχω βγει βόλτα με φίλο στα 16 μου χρόνια. Ο φίλος μου πολύ καμακιάρης αλλά τα σχόλιά του πάντα κόσμια. Βλέπουμε λοιπόν μία κοπέλα ντυμένη στα κόκκινα (δεκατεία 80 να θυμίσω. ) και λέει ο φίλος μου τη γνωστή ατάκα που ίσως τότε να μην ήταν τόσο πασέ:
'Φωτιά στα κόκκινα κι εγώ ο πυροσβέστης'.
Η κοπέλα γυρνάει με το πασίγνωστο και ελληνικότατο ύφος του τύπου 'πώς τόλμησες να μιλήσεις σε μια θεά σαν κι εμένα ρε τσογλάνι' και απαντά:
'Κι η μάνικα στον κώλο σου!'
Και ο ετοιμόλογος φίλος μου:
'Ρούφα κι έρχονται!'
-
Εξαιρετική 'εγκάθετη' ατάκα προς κοριτσάκι γλείφον παγωτό χωνάκι ή πύραυλο (αν δεν σας ενδιαφέρει να υπάρξει συνέχεια):
-Μωρό μου ποιος είναι πιο κρύος, εγώ ή το παγωτό;
-Εσύ ηλίθιε*
-Τότε γιατί δεν γλείφεις εμένα;;;:)*(προσδοκώμενη απάντηση - αν όμως η απάντηση δεν είναι τόσο απορριπτική, αφήστε τις εξυπνάδες και γαμήστε το συντομότερο)
ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ...