-
Σαφώς και ειναι αισχρη η συμπεριφορα καποιων αλλα με τον τροπο που προτεινεις,το ιδιο αισχρη ειναι και η δικη μας.Δεν ειναι σωστο,εκτος του γεγονοτος οτι δεν θα φερει καποιο αποτελεσμα.Προσπαθουμε να προφυλαχτουμε απο τις καμερες και εμεις οι ιδιοι θα βαλουμε περισσοτερες;Αν μπορεις την στιγμη που βλεπεις τον αλλον,πεισε τον να μην το ξανακανει.Απο εκει και περα...
-
Συμφωνώ απόλυτα με την 'δράση'.Επιτέλους ας κάνουμε κάτι χειροπιαστό.Να δίνουμε τα νούμερα απο τα 'αστέρια' που βλέπουμε,έτσι για αρχή.Οσο και ιδέες αντίδρασης στην καφρίλα που μας περιβάλει.Οι απαρέδεκτοι δεν μπορούν ούτε τα σκουπίδια τους δεν πέρνουν όταν φεύγουν απο την παραλία ή όπου αλλού βρίσκονται.Αρκετές φορές τους κάνω παρατήρηση,ευγενικά,και απο κάποιους βλέπω ύφος ,κάτι είναι και αυτό.ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ, απάνω τους φίλοι μου μην τους χαρίζεστε.
ΙΔΕΑ.
Το εφαρμόζω με το μηχανάκι και δουλεύει.Πάντα με την καλύτερη δυνατή προφύλαξη.Μαζεύω,αν μαζευετε(κουτι τσιγαρων),αυτό που πέταξε και το επιστρέφω απο το παράθυρό του και όπου παει μέσα στο αυτοκίνητο λέγοντας του 'σας έπεσε αυτό'.Αν ειχε ζουμιά το αφήνω στα πόδια του.Την φάτσα που βλέπω απο τον καθρεφτη την ώρα που φεύγω ,την φαντάζεστε .Με αυτοκίνητο μόνο παρατηρήσεις έχω δοκιμάσει. -
Ο χρήστης friar έγραψε:
.... από παράθυρο τουριστικού λεωφορείου και με γερμανικές πινακίδες παρακαλώ σβουρίζουν μικρή πλαστικοποιημένη εσωτερικά χαρτοσακκούλα πλήρη προϊόντος αδύναμου στομάχου. Μαντέψτε πού έσκασε σαν βόμβα από stukas!!!
....Απίστευτο!!!!!
Αυτό είναι 'γκαντεμιά'.... -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Αν μπορεις την στιγμη που βλεπεις τον αλλον,πεισε τον να μην το ξανακανει.Απο εκει και περα...Από εκεί και πέρα τί βρε πατρίδα;; Να ρισκάρω να τις φάω από κάποιον ψευτοτσαμπουκαλή για να μπορεί μετά το τομάρι να λερώνει ανενόχλητο;;
Κάτι τέτοιοι το μόνο που τους ενοχλεί είναι να γίνονται ρόμπα και αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω!Ρουφιανιά; Δεν νομίζω... Αν δεν το κάνεις, τότε τον συγκαλύπτεις και έμμεσα συντελείς κι εσύ στο σκουπιδαριό που βλέπουμε γύρω μας...
Αν είσαι κατά της δράσης, εντάξει, μαγκιά σου... Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ π.χ. την Greenpeace να προσπαθεί να συνετίσει την ΛΑΡΚΟ να μην πετάει απόβλητα στη θάλασσα... Αφού το εργοστάσιο ρυπαίνει, πάνε και του κάνουν κατάληψη, τελεία και παύλα.
-
Κυριακή 14/9 απόγευμα ώρα 19.00 ανεβαίνοντας προς Δομοκό από Τρίκαλα, λευκό Yugo 45 με πινακίδες ΥΙΝ-9054. Ο συνοδηγός κραταέι έξω από το παράθυρο κυπελλάκι με καφέ και σε στροφή το πετάει στο παρακείμενο χωράφι
-
Σε πολλές παραλίες δεν πατάς πιά σε άμμο, αλλά σε γόπες (των τσιγάρων όχι τα ψάρια).
-
Δύο φορές έχω κυνηγήσει κάτι τέτοιους κάφρους τη μια κοντα στην Τρίπολη στην Εθνική οδό και την δεύτερη σε επαρχιακό δρόμο σε κάποιο δάσος στην Ζάκυνθο
Στην δεύτερη αυτή περίπτωση (δεν θυμάμαι μάρκα αυτοκινήτου) οι επιβαίνοντες ήταν μαμά μπαμπάς και δύο αγοράκια στο πίσω κάθισμα. Με τι άνεση πέταξε η μαμά (λέγε με ζώον) το άδειο πακέτο από μπισκότα έξω από το παράθυρο δεν μπορείτε να φανταστείτε
Και καταλήγω:
- Γιατί επιτρέπουμε σε τέτοια καρκινώματα να πολλαπλασιάζονται, να αποκτούν δηλαδή παιδιά ? Υπάρχει και η στείρωση
- Γιατί τέτοια ζώα ψηφίζουν και καθορίζουν τις τύχες μας ?
- Γιατί μερικοί από αυτούς είναι δάσκαλοι και μεταδίδουν ελεύθερα
την καφρίλα τους σε νέα - καθαρά ? - μυαλά (τους μαθητές τους) - Γιατί να μην είμαι πλούσιος και χωρίς να με νοιάζει ή ζημιά που θα
πάθει το αμάξι μου να μπορώ να τους πετάω (σπρωχνοντας) από το δρόμο ? Αυτός πετάει ένα κυπελάκι εγώ πετάω ένα μεγαλύτερο σκουπίδι - τον ίδιο
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Δύο φορές έχω κυνηγήσει κάτι τέτοιους κάφρους τη μια κοντα στην Τρίπολη στην Εθνική οδό και την δεύτερη σε επαρχιακό δρόμο σε κάποιο δάσος στην ΖάκυνθοΣτην δεύτερη αυτή περίπτωση (δεν θυμάμαι μάρκα αυτοκινήτου) οι επιβαίνοντες ήταν μαμά μπαμπάς και δύο αγοράκια στο πίσω κάθισμα. Με τι άνεση πέταξε η μαμά (λέγε με ζώον) το άδειο πακέτο από μπισκότα έξω από το παράθυρο δεν μπορείτε να φανταστείτε
Και καταλήγω:
- Γιατί επιτρέπουμε σε τέτοια καρκινώματα να πολλαπλασιάζονται, να αποκτούν δηλαδή παιδιά ? Υπάρχει και η στείρωση
- Γιατί τέτοια ζώα ψηφίζουν και καθορίζουν τις τύχες μας ?
- Γιατί μερικοί από αυτούς είναι δάσκαλοι και μεταδίδουν ελεύθερα
την καφρίλα τους σε νέα - καθαρά ? - μυαλά (τους μαθητές τους) - Γιατί να μην είμαι πλούσιος και χωρίς να με νοιάζει ή ζημιά που θα
πάθει το αμάξι μου να μπορώ να τους πετάω (σπρωχνοντας) από το δρόμο ? Αυτός πετάει ένα κυπελάκι εγώ πετάω ένα μεγαλύτερο σκουπίδι - τον ίδιο
Σιγα βρε φιλε!!
Αλλο το ξεμπροστιασμα και αλλο να βγαλεις τον αλλον απο τον δρομο,δεν θα γινουμε και δολοφονοι για ενα σκουπιδι.
Ξεμπρόστιασμα σκουπιδαραίων